giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
τί μαλακα ειναι..το καματερό είναι χωματερό;
τότε γιατί το πληρώνουνε για άλσος;
τί μαλακα ειναι..το καματερό είναι χωματερό;
τότε γιατί το πληρώνουνε για άλσος;
Δεν πειράζει.
Κάποιος όμως μπορεί να έμαθε ότι άλλη η Αρχαία Αγορά, άλλη η Ρωμαϊκή Αγορά στην Αθήνα.
Αλήθεια, πόσοι το ξέρουν;
Είσαι και πεισματάρης, σε αβαντάρει κι ο Περσόνας και δεν θέλεις να παραδεχθείς το λάθος σου!
ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί βρίσκεται το θέμα! Πως δηλαδή ενδέχεται ΑΥΤΗ ακριβώς η ουσία να πέρασε απαρατήρητη και να έμεινε μόνο το μπινελίκωμα σαν εντύπωση...
κοιτα,
αναλογα με το φοντο που χρησιμοποιεις στο σαιτ (underground ή high glass), το κειμενο ειναι σε μαυρο ή ασπρο χρωμα. το αντιθετο ειναι το φοντο..
εσυ να διαβαζεις το κειμενο, οχι το φοντο, διοτι χανεις τα νοήματα και αφου το κανεις αυτο να μας πεις ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ με τους ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ..
Αυτο ουτε οι κομμουνιστες δεν θα το εκαναν που υποτιθεται για αυτους τα συμβολα του αστικου κρατους δεν εχουν και τοση αξια!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
Είσαι και πεισματάρης, σε αβαντάρει κι ο Περσόνας και δεν θέλεις να παραδεχθείς το λάθος σου!
ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί βρίσκεται το θέμα! Πως δηλαδή ενδέχεται ΑΥΤΗ ακριβώς η ουσία να πέρασε απαρατήρητη και να έμεινε μόνο το μπινελίκωμα σαν εντύπωση...
αγαπητε,Είσαι και πεισματάρης, σε αβαντάρει κι ο Περσόνας και δεν θέλεις να παραδεχθείς το λάθος σου!
εγώ δεν το ήξερα!
(βασικά ήξερα πού είναι η αρχαία, δεν ήξερα ότι είχαμε ρωμαϊκή :S )
άλλη μια μέρα ήρθε, έμαθα κάτι καινούργιο στο μπου
(εντυπώσεις-ξεεντυπώσεις )
πάντως όχι στο ποιός θα πει τις περισσότερες χαζομάρες όπως μερικοί μερικοί...
και οπωσδήποτε όχι στο ποιός θα προσβάλει, διαβάλει, υβρίσει, συκοφαντήσει τον άλλον ...
ακομη διαβαζεις φοντο..πάντως όχι στο ποιός θα πει τις περισσότερες χαζομάρες όπως μερικοί μερικοί...
και οπωσδήποτε όχι στο ποιός θα προσβάλει, διαβάλει, υβρίσει, συκοφαντήσει τον άλλον ...
αγαπητε,
μας μενει αυτο που θελουμε να μας μεινει..
το χειρουργικο μπινελικωμα του βολταιρου (το οποιο παρεπιπτοντως ΔΕΝ μπορει να καταλαβει το τραμουντανα, αλλιως θα εγκατέλειπε), ειναι το ορεκτικο ή ο επιλογος στα ποστ του.
ξεκινας, τρως το ραπανακι και μετα ερχεται το χορταστικο κυρίως πιατο.
εννίοτε, προσφερεται και ως ντιζέρτ..
ακομη διαβαζεις φοντο..
διαβασε κειμενο και πες μου την απαντηση στην ερωτηση που θα βρεις αναμεσα στο φοντο λεμεεεε....
σε ειδος αν δεν εχει εν αναγκηεσύ θα πρέπει ν' αρχίσεις και να πληρώνεις για τις γνώσεις που αποκομίζεις...
εσύ θα πρέπει ν' αρχίσεις και να πληρώνεις για τις γνώσεις που αποκομίζεις...
ναι θ αρχίσει να πουλάει μπούτι και σπάλα.σε ειδος αν δεν εχει εν αναγκη
ανταποδίδω με την τσαχπίνικη παρουσία μου χα!
ανταποδίδω με την τσαχπίνικη παρουσία μου χα!
οι χοντροκώλες που έχουν την τσαχπινιά;
βαλε την κωλαρα να σκασουν....με στρινγκ αν σου βρισκεται μια φωτο...ανταποδίδω με την τσαχπίνικη παρουσία μου χα!
οι χοντροκώλες που έχουν την τσαχπινιά;