House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μα για τις εντυπώσεις γράφονται τα πιο πολλά εδώ ντοκ,την καλημέρα μου
ειδικά σε σάιτ για πουτάνες οι τύποι έχουν πιο μεγάλη αξία από την ουσία.Πρόσεξε ξανά (πιο νηφάλιος) την τελευταία μου παράγραφο.
Η ουσία των όσων λέμε ή γράφουμε ΧΑΝΕΤΑΙ όταν ο τρόπος που τα εκφέρουμε κερδίζει τις εντυπώσεις...
κοιτα,τουλάχιστον εγώ όπως με αποκαλείς είμαι όρθιο κρέας... εσύ που είσαι ξαπλωτό (στα τέσσερα) είσαι καλύτερος νομίζεις??
παντως εμενα τα ''αμόρφωτε λεχρίτη'', ''κλασσικός αμόρφωτος, ανιστόρητος, ανορθόγραφος Ελληναράς'', ''ανήθικε, ανιστόρητε, πατριδοκάπηλε, εθνοκάπηλε, αμόρφωτε Δρ. Ψεύτη'', ''ηλίθιο σκουπίδι'' κλπ κλπ, μια χαρα μου φαινονται και εχουν και ενα πιότερο επιπεδο απο το ''βρε μαλάκα γαμώ την σαύρα σου''..
του ταιριαζουν κιολας..
δεκάδες θα βρεθούν,casting πρέπει να γίνεισάβρα να κάνουμε έναν έρανο να βάλουμε τον μαιντανό στα μεσημεριανάδικα?
ποιός πρέκας και ποιά λουκά.
θα χεστούμε στο τάληρο.
Δεν πειράζει.
Κάποιος όμως μπορεί να έμαθε ότι άλλη η Αρχαία Αγορά, άλλη η Ρωμαϊκή Αγορά στην Αθήνα.
Αλήθεια, πόσοι το ξέρουν;
οντως δεν αποτελουν επιχειρηματα, ομως καθολου του ιδίου επιπεδου δεν ειναι.Παπαγιώργη συγγνώμην αλλά το "ηλίθιο σκουπίδι" και το "αμόρφωτε λεχρίτη" είναι του ιδίου επιπέδου με το "γαμώ τη σαύρα σου" και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιχειρήματα!
όχι κύριος.Παπαγιώργη συγγνώμην αλλά το "ηλίθιο σκουπίδι" και το "αμόρφωτε λεχρίτη" είναι του ιδίου επιπέδου με το "γαμώ τη σαύρα σου" και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιχειρήματα!
για να το ξέρουν πρέπει να γνωρίζουν και τη διαφορά.Δεν πειράζει.
Κάποιος όμως μπορεί να έμαθε ότι άλλη η Αρχαία Αγορά, άλλη η Ρωμαϊκή Αγορά στην Αθήνα.
ορθόν !όχι κύριος.
ο αμόρφωτος δεν έχει ευρηματικότητα ούτε στα μπινελίκια.
ειδικά σε σάιτ για πουτάνες οι τύποι έχουν πιο μεγάλη αξία από την ουσία.
να φανταστείς άλλη αίγλη έχει ένας πουτανιάρης άμα φοράει την καπότα με χάρη και ταχύτητα.
Για να το ελαφρύνουμε λίγο, μια πουτάνα η οποία δεν σου φοράει η ίδια την καπότα αλλά στην δίνει για να την φορέσεις εσύ τί είναι;
Για να μην το ψάχνετε, amateur φυσικά!
αυτη ειναι αματερού στο σεξ, οχι στις βιζιτες..Για να το ελαφρύνουμε λίγο, μια πουτάνα η οποία δεν σου φοράει η ίδια την καπότα αλλά στην δίνει για να την φορέσεις εσύ τί είναι;
Για να μην το ψάχνετε, amateur φυσικά!
Δεν πειράζει.
το καματερό είναι χωματερό;αυτη ειναι αματερού στο σεξ, οχι στις βιζιτες..