Ρε μλκες τρελλοί είσαστε?
Θα παει (κάποιος) να φάει στη μάπα ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ μια άγνωστη γκόμενα, που (κατά τεκμήριο) δε θα είναι και ο πιο ευχάριστος χαρακτήρας που θα μπορούσε να του τύχει?
Εδώ με τον κολλητό σου πας διακοπές, και έχεις αιτίες για σπασίματα. Με την άγνωστη, που θα την πληρώνεις κι όλας δεν θα έχεις?
Τρίτη μέρα θα σαλτάρεις, μη σου πω δεύτερη.
Κι αυτά τα λέω ΚΑΙ εκ πείρας, που κάποτε (και χωρίς να πληρώνω μάλιστα - εκτός από τα τρέχοντα έξοδα διακοπών) πήρα μια που (νόμιζα) ότι τη γούσταρα, ήθελε διακοπές, δεν ήθελε να πάει στην πατρίδα της, και πήγαμε 5 μέρες βόλτα ανά την Ελλάδα.
Ναι, πήδαγα (αλλά όχι πάντα όποτε ήθελα εγώ - π.χ. τις πρωϊνές κατρουλόκαυλες τις σιχαινόταν) αλλά γενικώς μου σπασε τ' αρχίδια.
Είναι από ΑΛΛΟ ανέκδοτο αυτές. Ζουν σε άλλο κόσμο. Και τα δεδομένα στοιχεία τους είναι πολύ κακά.
Γι' αυτό και κάνουν αυτή τη δουλειά άλλωστε.
Θες να γαμάς 10 μέρες με 15 χιλιάρικα και να σου μείνουν και ρέστα?
Πήγαινε 10 μέρες στη Γερμανία, διάλεξε ένα FKK (προτείνω Φρανκφούρτης), πιάσε ένα δωμάτιο σε ένα κοντινό motel να έχει να κοιμάσαι, και πέρνα όλη σου τη μέρα στο κλαμπ ανάμεσα στις μουνάρες. Και φαϊ έχει, και πισίνα έχει, και τζακούζια έχει, και μπαρ έχει, και οι μουνάρες αγέλη να διαλέγεις όποια θέλεις. Πέντε-πέντε θα τις παίρνεις, άμα αντέχεις.
Λογαριασμός (για 10 μέρες:
300 εισητήρια
500 αμάξι (Hertz ή Avis) 10 μέρες.
600 Motel 10 μέρες
500 φαγιά
600 είσοδοι στο κλαμπ (άσε που μάλλον κάνουν έκπτωση για 10ήμερο εισητήριο)
3000 γαμίσια με τις γκόμενες (300 την ημέρα είναι πλούσια)
1000 που δε μπορώ να προβλέψω
Σύνολο 6500.
Εγώ σου λέω οχτώ.
Τα μισά από όσο οι διακοπές σε... νησί. Και χωρίς σπασίματα, "θέλω αυτό", "θέλω εκείνο".
Και θα είσαι πασάς.