Νέα

Ξεψύχησε ενώ μιλούσε στην κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Makis89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
εεεεσε αυτήν την ηλικία το γυαλι σερνει καράβι.. αφού δεν μπορεί να το σύρει το μουνί...
κι'ομως εγω θα προτιμουσα να φυγω κατα τη διαρκεια που με σερνει ενα νινι  :tits:
οπως τον Βαρδινογιαννη με τη Μπαρμπα σε κανα χοτελ  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το σκηνικο με τον Κουτσογιωργα και εγω το θυμαμαι αν και ημουν μικρη γιατι ειχα σοκαριστει....Το ειχα δει λαιβ στην τηλεοραση....Δεν ειναι πολυ τρομαχτικη η εικονα οταν πεθαινεις παντως? Χαμογελαστος και με το νερακι του αλλα μετα οταν γυριζει το ματι και ανοιγει το στομα σε δευτερολεπτα μια τελειως διαφορετικη εικονα ειναι τρομαχτικο καπως....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το σκηνικο με τον Κουτσογιωργα και εγω το θυμαμαι αν και ημουν μικρη γιατι ειχα σοκαριστει....Το ειχα δει λαιβ στην τηλεοραση....Δεν ειναι πολυ τρομαχτικη η εικονα οταν πεθαινεις παντως? Χαμογελαστος και με το νερακι του αλλα μετα οταν γυριζει το ματι και ανοιγει το στομα σε δευτερολεπτα μια τελειως διαφορετικη εικονα ειναι τρομαχτικο καπως....

εξαρτάται το πώς .. αμα έβλεπες την σκηνή στην ΕΡΤ2 με τον δημοσιογράφο που πέθανε από έμφραγμα (ειδικά άμα άκουγες τον ήχο γιατί δεν τον είχαν κλείσει λόγω πανικού) δεν θα τα έλεγες αυτά..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κι'ομως εγω θα προτιμουσα να φυγω κατα τη διαρκεια που με σερνει ενα νινι  :tits:
οπως τον Βαρδινογιαννη με τη Μπαρμπα σε κανα χοτελ  ;)

ποιός στραβός δεν θέλει το φώς του...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εξαρτάται το πώς .. αμα έβλεπες την σκηνή στην ΕΡΤ2 με τον δημοσιογράφο που πέθανε από έμφραγμα (ειδικά άμα άκουγες τον ήχο γιατί δεν τον είχαν κλείσει λόγω πανικού) δεν θα τα έλεγες αυτά..

Ακομα χειροτερο να υποθεσω? Εμενα βασικα μου φανικε τρομαχτικη η μεταμορφωση απο χαμογελαστο παππουλη σε dawn of the dead...σε βαζει λιγο σε σκεψεις αυτο....σαν εικονα μονη της δεν ειναι τρομαχτικη
Μαλλον δεν ειδες το ερωτηματικο στην προηγουμενη μου απαντηση

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μαλλον δεν ειδες το ερωτηματικο στην προηγουμενη μου απαντηση

όντως δεν το είδα.... γαμώτο ο Χριστός πέθανε, ο Μαρξ πέθανε και γω τελευταία δεν αισθάνομαι πολύ καλά..  :2funny: :2funny: :2funny:

Ακομα χειροτερο να υποθεσω?

άστα να πάνε... αυτό μου έχει μείνει στο μυαλό και ένας γείτονας που πέθανε 46 χρονών στα χέρια μου (επίσης έμφραγμα)...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
όντως δεν το είδα.... γαμώτο ο Χριστός πέθανε, ο Μαρξ πέθανε και γω τελευταία δεν αισθάνομαι πολύ καλά..  :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχαχα :2funny: αυτο ειχα να το διαβασω πολυυυυυυυυ καιρο.....χαχαχα

ωραια συζητηση πιασαμε αντε καλα εννιαμερα :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ωραια συζητηση πιασαμε αντε καλα εννιαμερα :grin: :grin: :grin:

της πούτσας ή του κώλου....  :think: :think: :think: :think: :think:

λοιπόν για να το ευθυμήσουμε και λίγο (στην υγειά του μακαρίτη που λένε)..

πήγα σε ένα χωριό σε μια κηδεία του παππού ενός φίλου.. ο τάφος που ανοίξανε ήταν δίπλα σε άλλον τάφο και δεν μπορούσε να ανοιχτεί όλος επιφανειακά οπότε ανοίξανε μια τρύπα περίπου ιση με το μισό φέρετρο και σκάψαανε από κάτω.. την ώρα που κατεβάζανε τον μακαρίτη (υπερπλήρη ημερών) και γείρανε το φέρετρο για να μπορέσει να κατέβει φεύγει το σκοινί απότον ένα χωριανό και ο άλλος του φωναζει.. ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕΕΕ.. ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... περιττό να πώ το τί έγινε στα νεκροταφεία με δεδομένο ότι ο μακαρίτης ήταν 98 ετών και στην κηδεία παρευρισκόταν από εγγόνια και κάτω (όλοι οι άλλοι είχαν αποδημήσει εις Κύριον)...

OP
OP
M

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Δηλαδη οποιος δει αυτο το βιντεο και αντι να σοκαριστει αρχιζει και γελαει τι σημαινει?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γαματο βιδεακι!  :rockon:

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο καλύτερος θάνατος !!!Μακάρι να πεθάνω και εγώ με τον ίδιο τρόπο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom