AXT
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Παιδιά αυτή αξίζει; Την έχει πάρει κανένας; Μήπως ξέρουμε και πόσα ζητάει; (ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ)
Από όσο γνωρίζω το έχει κόψει το εργαλείο...!!!αδελφέ ΦΑΟΥΛ ! έχω ρίξει πούτσους ατέλειωτους στην Βίβιαν. Πολύ καλό παιδί από Κύπρο. Πάντα ξεκινάω να κάτσω μισή ώρα και πάντα κάθομαι πάνω από μία ώρα. Ποτέ δεν έχει κοιτάξει ρολόι. Ποτέ δεν έχει κάνει κόνξες. Σόρρυ, αλλά πρόκειται από τα πλέον τίμια πενηντάρικα. Ξεκάθαρα παθητική και πολύ θηλυκή.
περίεργο, συνήθως είσαι ακριβής σε αυτά τα ωραία τα ανορθόγραφα που γράφεις ))
δεν νομίζω...Από όσο γνωρίζω το έχει κόψει το εργαλείο...!!!
για ποιά Βίβιαν λέμε;;Η ίδια το είχε πει παλιά σε μια αγγελία της όπως και λίγο μετά την επέμβαση στην προσωπική σελίδα της
εμφανισημη τ χαλαει λιγο τ ντισημο στο κρεβατι ομως δεν σ αφυνει ν βγαλεις γουστα θελει ν ελενχει τ κατασταση και τ ραντεβου της απο συγγρου δεν ξεπερνα τ 30 λεπταΠαιδιά αυτή αξίζει; Την έχει πάρει κανένας; Μήπως ξέρουμε και πόσα ζητάει; (ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ)
εγω δν εχω ξαναπαει με τρανς γιατι αυτην ηταν η πρωτη που επιχειρησα να παω και εφαγα μεγαλη φολα, ειχε σπαστει επειδη δν τελειωνα γρηγορα και την γαμαγα, πολυ κακη μακρια, πραγματι δν σε αφηνει πανω απο μισαωρο, μακριαααΠαιδιά αυτή αξίζει; Την έχει πάρει κανένας; Μήπως ξέρουμε και πόσα ζητάει; (ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ)
εγω δν εχω ξαναπαει με τρανς γιατι αυτην ηταν η πρωτη που επιχειρησα να παω και εφαγα μεγαλη φολα, ειχε σπαστει επειδη δν τελειωνα γρηγορα και την γαμαγα, πολυ κακη μακρια, πραγματι δν σε αφηνει πανω απο μισαωρο, μακριααα
και φαινόταν πράο άτομο από εμφάνιση και από τα λεγόμενα της κρίμα ...!!εμφανισημη τ χαλαει λιγο τ ντισημο στο κρεβατι ομως δεν σ αφυνει ν βγαλεις γουστα θελει ν ελενχει τ κατασταση και τ ραντεβου της απο συγγρου δεν ξεπερνα τ 30 λεπτα
η Βανέσα τρανς που λέγατε σε προηγούμενες σελίδες είναι οκ άτομο ;
αν λες αυτη δεν μ αφησε άσχημες εντυπώσεις απο τ θημαμαι ........πανε χρονια ομωςη Βανέσα τρανς που λέγατε σε προηγούμενες σελίδες είναι οκ άτομο ;
αυτήν λέω πολύ καλή εμφάνιση και πρόσωπο θηλυκό πολύ από τις φωτό ...!!αν λες αυτη δεν μ αφησε άσχημες εντυπώσεις απο τ θημαμαι ........πανε χρονια ομως
εγώ ψαχνό για όμορφη μικροτσουστουνι τραβεστι που ίσα της σηκώνεται και χύνει στο μπαμ ...μολης της τον καρφώνεις ...Φιλε θελει να γαμησει!ωραια γκομενα αξιζει να στον καρφωσει μμμμμ!
Γι'αυτήν!για ποιά Βίβιαν λέμε;;
βατραχοποιηθηκες εντελωςΓι'αυτήν!
(1-0)
αυτη την βερα απο παλια οσες φορες την πηρα τηλ παντα κατι θα κανε και δεν μπορουσε μπας και παει μονο μ οποιον θελει????????ειναι αλήθεια οτι χρεωνει 70 ?????καλα εμενα μ χ πει 100 !!Είδα την απάντηση που μου έδωσες για τη Βέρα και παρασύρθηκα τύπε :S
σε πήρε χαμπάριαυτη την βερα απο παλια οσες φορες την πηρα τηλ παντα κατι θα κανε και δεν μπορουσε μπας και παει μονο μ οποιον θελει????????ειναι αλήθεια οτι χρεωνει 70 ?????καλα εμενα μ χ πει 100 !!
Γι'αυτήν λέγαμε αλλά ο γλυκομούτσουνος δεν μας λέει περισσότερα... :Sαυτη την βερα απο παλια οσες φορες την πηρα τηλ παντα κατι θα κανε και δεν μπορουσε μπας και παει μονο μ οποιον θελει????????ειναι αλήθεια οτι χρεωνει 70 ?????καλα εμενα μ χ πει 100 !!
τρεχω ν τ δωσω...αν την παρω παντως θα ενημερωσω περί τ εργου....αν αποφασιση να κανει κανα ραντευου!!!Γι'αυτήν λέγαμε αλλά ο γλυκομούτσουνος δεν μας λέει περισσότερα... :S
Ειδικά για εσένα θα αρχίσει να σου ζητάει και 200 :S