Rania23ath Shemale in Athens. Γειά σας είμαι η Τάνια ,είμαι 25 ετών και παίζω και ενεργητικά και παθητικά.Είμαι ευγενικ
www.ts-dating.com
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Συνάντηση πριν από κάποιες μέρες με την εν λόγω κυρία στο χώρο της.
Αν και είχα διαβάσει παλαιότερα αρκετές αρνητικές κριτικές για το άτομο αυτό, είπα να δοκιμάσω λόγω της εμφάνισης της όπως φαίνονταν στις φωτογραφίες.
Από το τηλέφωνο φάνηκε ότι η βραδιά δεν θα πήγαινε καλά καθώς είχε μια ειρωνική συμπεριφορά του στιλ' και χάρη σου κάνω' αλλά λέω ότι από κοντά μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα...
Αλλά δυστυχώς ήταν ακόμα χειρότερα...
Ειρωνική και επιθετική χωρίς λόγο λες και την ενοχλούσα που ήρθα...
Είχε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά παρόλο που ήμουν ευγενικός μαζί της και λέω από μέσα μου ότι πρέπει να έχει πολλά θέματα για να συμπεριφέρεται έτσι,χωρίς σεβασμό προς τον πελάτη και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και αφορμή..
Καμία διάθεση και ότι έκανε το έκανε από αγγαρεία.. Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι αρνητικές κριτικές των άλλων συναγωνιστών εν τέλη...Πεταμένα εντελώς τα 70 ευρώ που ζήτησε... Τα κλαίω ακόμα...
Ελπίζω να μην την πατήσουν και άλλοι σαν εμένα και μόνο εάν δεν έχουν πελατεία τέτοια άτομα με τέτοια συμπεριφορά ίσως καταλάβουν κάποια στιγμή πως πρέπει να συμπεριφερθούν.
Ελπίζω έστω και στο ελάχιστο να βοήθησα.
Να είσαστε καλά!