Νέα

Ξεπέτες τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxomouris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 627
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
αυτη την βερα απο παλια οσες φορες την πηρα τηλ παντα κατι θα κανε και δεν μπορουσε μπας και παει μονο μ οποιον θελει????????ειναι αλήθεια οτι χρεωνει 70 ?????καλα εμενα μ χ πει 100 !!

για μια ακόμα φορά ευχαριστώ τον καλό μάγκα Γλυκομούτσουνο που μου πρότεινε την Βέρα και πέρασα απίθανα. Ούτε τρελά λεφτά ούτε τίποτε κι από σέρβις ............ γκέϊσα ! Στο παρόν σάϊτ έχουν μείνει 5 σοβαροί που κάνουν ενημέρωση

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
για μια ακόμα φορά ευχαριστώ τον καλό μάγκα Γλυκομούτσουνο που μου πρότεινε την Βέρα και πέρασα απίθανα. Ούτε τρελά λεφτά ούτε τίποτε κι από σέρβις ............ γκέϊσα ! Στο παρόν σάϊτ έχουν μείνει 5 σοβαροί που κάνουν ενημέρωση
τα βλεπεις, αντι να ξηγηθουν αντρικια ολο πουστιες παιζουν

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Μη τα γραφουμε ομως στις ξεπετες, γιατι μονο ξεπέτα δεν ειναι η "κοπέλα"

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
αναμενουμε για εξελιξεις και ενημερωση μουτρο και κακως αναφερες εδω!!!!!!!!

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
πεταμενα λεφτα, στο τηλεφωνο λεει ναι σε ολα...
απο κοντα αλλαζουν τα πραγματα, το ενεργητικο δεν το εχει, δεν αφηνει να την αγγιζεις μην της χαλασεις το στηθος, τα μαλλια κλπ κλπ
συναντηση πριν κανα εξαμηνο περιπου στο γκαζι.
μακρυα, μακρυα, μακρυα.

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
πεταμενα λεφτα, στο τηλεφωνο λεει ναι σε ολα...
απο κοντα αλλαζουν τα πραγματα, το ενεργητικο δεν το εχει, δεν αφηνει να την αγγιζεις μην της χαλασεις το στηθος, τα μαλλια κλπ κλπ
συναντηση πριν κανα εξαμηνο περιπου στο γκαζι.
μακρυα, μακρυα, μακρυα.
:rockon: :rockon:πρεπει καποια στυγμη να σταματισουν τη κοροϊδία απλα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Με στεναχώρησες ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω, ή μάλλον με έσωσες!
Για πες εντυπώσεις!
αρκετοί την έχουν χαρακτήρισει τσαμπουκάλου σε βαθμό να παίξεις και ξυλο αντί να γαμησεις ...Προσωπικά εγώ μου είχε τύχει μαζί της να θέλει να γαμηση αυτή της ξανά λέω ότι μόνο εγώ γαμαω είμαι ενεργητικός και αν σε γαμησω μπορεί μόνο πίπα να μου κανείς κτλ...τι λες ρε μου λέει ; Ποιος σου τα έμαθε αυτά ; Τι λέω έτσι λειτουργό ( παρέμεινα ήρεμος ) , λέει στην συνέχεια έλα ρε μαλακα παιρναει  η ώρα γυρνά και αν δεν σου αρεση το βγάζω !!! Της λέω τα λεφτά πίσω και φεύγω τώρα εκεί άρχισε να κάνει τσαμπουκά τύπου με φωνές τώρα !! ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ. Έλα να σου κάνω τσιμπουκι να τελειώνουμε .. έβριζε και με πιπονε εγώ είχα μεινη σε αφασία να μην μπορώ να καβλωσο εκεί να προσπαθεί να κάνει πίπα και να βρίζει ταυτόχρονα !!! Της λέω άστο κρατά και τα χρήματα σου και δεν πειράζει απλά δεν μας βγήκε και πετάει το κορυφαίο = φυσικά και θα το αφήσω και χάρη σου έκανα που έκατσα τόση ώρα μαζί σου (18 λεπτά ζήτημα .. 70 πήρε ευρο ..)!! Και αν δεν είσαι αποφασισμένος να μην χαλάς το χρόνο σε καμία κοπέλα ....ξέρεις λέει σε μισή ώρα ποσά θα είχα βγάλει ; Ποσά της λέω 140 ευρο μου λέει !!! Της λέω ήρεμος αλλά αγριεμένος πλέον έτοιμος να σηκωσο χέρι και ποιον πάρει ξ χάρος = μήπως να σου δωσο αλλά 70 που σε καθυστέρησα ;; Μου λέει όχι καλε !! Της λέω α! Νόμιζα ...πραγματικα αν κου έλεγε και αυτό καπάκι θα της έδινα μπουκέτο ανάποδο από κάτω προς τα επανο στο σαγωνι της !!!

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
η κορινα απ τ χηροτερες ...

gianpau

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Συνάντηση πριν από κάποιες μέρες με την εν λόγω κυρία στο χώρο της.

Αν και είχα διαβάσει παλαιότερα αρκετές αρνητικές κριτικές για το άτομο αυτό, είπα να δοκιμάσω λόγω της εμφάνισης της όπως φαίνονταν στις φωτογραφίες.

Από το τηλέφωνο φάνηκε ότι η βραδιά δεν θα πήγαινε καλά καθώς είχε μια ειρωνική συμπεριφορά του στιλ' και χάρη σου κάνω' αλλά λέω ότι από κοντά μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα...

Αλλά δυστυχώς ήταν ακόμα χειρότερα...
Ειρωνική και επιθετική χωρίς λόγο λες και την ενοχλούσα που ήρθα...

Είχε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά παρόλο που ήμουν ευγενικός μαζί της και λέω από μέσα μου ότι πρέπει να έχει πολλά θέματα για να συμπεριφέρεται έτσι,χωρίς σεβασμό προς τον πελάτη και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και αφορμή..
Καμία διάθεση και ότι έκανε το έκανε από αγγαρεία.. Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι αρνητικές κριτικές των άλλων συναγωνιστών εν τέλη...Πεταμένα εντελώς τα 70 ευρώ που ζήτησε... Τα κλαίω ακόμα...

Ελπίζω να μην την πατήσουν και άλλοι σαν εμένα και μόνο εάν δεν έχουν πελατεία τέτοια άτομα με τέτοια συμπεριφορά ίσως καταλάβουν κάποια στιγμή πως πρέπει να συμπεριφερθούν.

Ελπίζω έστω και στο ελάχιστο να βοήθησα.
Να είσαστε καλά!

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Συνάντηση πριν από κάποιες μέρες με την εν λόγω κυρία στο χώρο της.

Αν και είχα διαβάσει παλαιότερα αρκετές αρνητικές κριτικές για το άτομο αυτό, είπα να δοκιμάσω λόγω της εμφάνισης της όπως φαίνονταν στις φωτογραφίες.

Από το τηλέφωνο φάνηκε ότι η βραδιά δεν θα πήγαινε καλά καθώς είχε μια ειρωνική συμπεριφορά του στιλ' και χάρη σου κάνω' αλλά λέω ότι από κοντά μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα...

Αλλά δυστυχώς ήταν ακόμα χειρότερα...
Ειρωνική και επιθετική χωρίς λόγο λες και την ενοχλούσα που ήρθα...

Είχε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά παρόλο που ήμουν ευγενικός μαζί της και λέω από μέσα μου ότι πρέπει να έχει πολλά θέματα για να συμπεριφέρεται έτσι,χωρίς σεβασμό προς τον πελάτη και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και αφορμή..
Καμία διάθεση και ότι έκανε το έκανε από αγγαρεία.. Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι αρνητικές κριτικές των άλλων συναγωνιστών εν τέλη...Πεταμένα εντελώς τα 70 ευρώ που ζήτησε... Τα κλαίω ακόμα...

Ελπίζω να μην την πατήσουν και άλλοι σαν εμένα και μόνο εάν δεν έχουν πελατεία τέτοια άτομα με τέτοια συμπεριφορά ίσως καταλάβουν κάποια στιγμή πως πρέπει να συμπεριφερθούν.

Ελπίζω έστω και στο ελάχιστο να βοήθησα.
Να είσαστε καλά!
με λιγα λογια το 80/100 ειναι απαραδεκτες και μετα μ λετε γιατι κυνηγάω τ τσαμπα!!!!μονο τσαμπα απο δω κ περα γεμησε ο τοπος αγγελίες και κροσακια .....

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720

Stories

Νέο!