Νέα

Ξεπέτες τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxomouris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 627
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
πλάκα κάνεις ;;; πριν ένα μήνα πέρασα απίθανα. Με 50 ευρώ έκατσα 1 ώρα και φυσικά με 2 τελειώματα.

τι συνέβη ;
δεν ξερω εμενα παντος μ εδωσε την εντύπωση οτι μ συχαινόταν δεν μ αφισε δευτερη σκεψη έφυγα μ τ χυροτερες εντυπώσεις ....απομακρη αποτομη κ γενηκα δεν την συνηστω σε κανεναν μετα απο αυτο π εκανε φανταζομαι οτι τ χει κανει κ αλλου ..

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Ορθά φαντάζεσαι βάτραχε
θα επανερθω με την πραγματικη εξελιξη ......αλλα οχι τωρα  ασ την πατισουν μερικοι μαλακες ακομα :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
με λιγα λογια το 80/100 ειναι απαραδεκτες και μετα μ λετε γιατι κυνηγάω τ τσαμπα!!!!μονο τσαμπα απο δω κ περα γεμησε ο τοπος αγγελίες και κροσακια .....

Ρε φιλαράκι μήπως εισαι λίγο εμπαθής με την συγκεκριμένη? Ξέρεις ότι σέβομαι την γνώμη σου αλλά εδω διαφωνω.
Εγώ πηγα 2-3 φορές και όλες ήταν άριστη επαγγελματίας με social και άνεση χρόνου και διάθεση.
Από εμφάνιση βέβαια δεν το συζητάω, είναι μέσα στα top της Αθήνας.
Τώρα όσον αφορά το τζάμπα, μαγκιά σου που το καταφέρνεις. Αλλά τα λεφτά της τα τιμάει η συγκεκριμενη.
Φιλικά πάντα

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Ρε φιλαράκι μήπως εισαι λίγο εμπαθής με την συγκεκριμένη? Ξέρεις ότι σέβομαι την γνώμη σου αλλά εδω διαφωνω.
Εγώ πηγα 2-3 φορές και όλες ήταν άριστη επαγγελματίας με social και άνεση χρόνου και διάθεση.
Από εμφάνιση βέβαια δεν το συζητάω, είναι μέσα στα top της Αθήνας.
Τώρα όσον αφορά το τζάμπα, μαγκιά σου που το καταφέρνεις. Αλλά τα λεφτά της τα τιμάει η συγκεκριμενη.
Φιλικά πάντα
πως τ τιμάει μουτρο ??????με τ ν σ γαμήσει σ ενα καναπε 1χ1 η με τ ν μην σε αφήνει οτε να πλυθείς γιατι συχενεται???

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
πως τ τιμάει μουτρο ??????με τ ν σ γαμήσει σ ενα καναπε 1χ1 η με τ ν μην σε αφήνει οτε να πλυθείς γιατι συχενεται???
Δεν παίζει κάτι τέτοιο, ούτε μου φάνηκε καμία στιγμή να σιχαίνεται. Επίσης σε γνωστό που πήγε ήταν άριστη επίσης. Υπερβάλλεις φίλε και ακούς κριτική τύπου με 1 μήνυμα στο φόρουμ και την υιοθετείς. Το τζάμπα μην επηρεάζει την κρίση σου.

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Δεν παίζει κάτι τέτοιο, ούτε μου φάνηκε καμία στιγμή να σιχαίνεται. Επίσης σε γνωστό που πήγε ήταν άριστη επίσης. Υπερβάλλεις φίλε και ακούς κριτική τύπου με 1 μήνυμα στο φόρουμ και την υιοθετείς. Το τζάμπα μην επηρεάζει την κρίση σου.
μουτρο θες να πεις οτυ αυτα που σ λεω ειναι ψεμα η οτυ δεν ξερω τ μ γυνεται αλλοστε και σ πμ γνωριζω οτι τ χει κανει κ αλλου ....

tolathos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
22
Πόντοι
0
Έχω πάει 2 φορές με την Νάνσυ, την πρώτη φορά είχα περάσει σούπερ, την δεύτερη όχι τόσο καλά σαν την πρώτη, αλλά σίγουρα ok.
Γενικά δλδ η εμπειρία μου είναι θετική.
Αυτά που ανέφερε όμως ο Βάτραχος τα διαπίστωσα κι εγώ.
Πήδημα σε ένα στριμόκωλο ντιβάνι στο χωλάκι και στο τέλος δεν φάνηκε να πολυθέλει να κάνω ντους πριν φύγω.
Ευτυχώς είχα μαζί μου υγρά μαντηλάκια. :P

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
οχι μηνυματα
οχι viber και κυριως
οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες! ωραιο αυτο

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ο βάτραχος λέει μόνο αλήθειες.
Και η δική μου εμπειρία δεν ήταν θετική.

gianpau

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπέρα.

Το ότι γράφω για πρώτη φορά μήνυμα στο forum, δεν σημαίνει ότι η κριτική μου είναι ψευδής η έχω κάποιο μένος με την συγκεκριμένη κυρία( ). Μου έκανε εντύπωση η απαράδεκτη συμπεριφορά της χωρίς λόγο και αιτία και ήθελα να το μοιραστώ εδώ. Και δεν είμαι ο μόνος μου έχει αυτή την άποψη για την συγκεκριμένη.
Ο καθένας εννοείται έχει την άποψη του και είναι απόλυτα σεβαστή.

assmaniac

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Like
2
Πόντοι
0

Συνηπογραφω για αυτην.Ξεπετα τελειως με πολυ κακη συμπερηφορα.ηθελα και 2ρη φορα για να το καταλαβω τρομαρα μου!!
Μαυρο μπας και βαλει μυαλο!!

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606

Συνηπογραφω για αυτην.Ξεπετα τελειως με πολυ κακη συμπερηφορα.ηθελα και 2ρη φορα για να το καταλαβω τρομαρα μου!!
Μαυρο μπας και βαλει μυαλο!!
γελαν κ πετρες ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356