Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
τα πμ μου εχουν θεμα, εχω πει και στον αντισθενη να το κοιταξει, θα σου στειλω εγω μηνυμα και απαντα πανω σε αυτο που εστειλα να δω αν γινεται
εμενα ναι αλλα κ παλυ δεν μπορω ν σ στυλω εγωαυτο που σου εστειλα ηρθε?
για δες τωρα αν μπορεις να στειλεις pm, μου το εφτιαξε ο αντισθενηςεμενα ναι αλλα κ παλυ δεν μπορω ν σ στυλω εγω
τ χω πει κ γω και μ κραζαν κ μενα μετα ,....ευχαριστουμε φιλε που μ εσοσες γιατι ειχα σκοπο ν ξανα κανω μια προσπαθεια γιατι απο τ βλεπω εχει φτιαξει αρκετα
Η απόλυτη ξεπέτα.
Μολις την πλήρωσα άλλαξε συμπεριφορά, πολύ κακή συμπεριφορά
Μην ακουμπάς εδώ, μην ακουμπάς εκεί, οχι χουφτώματα
Ηταν η χειρότερη μου εμπειρία
Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω για να φύγω τα οποία δεν έδωσε και με έδιωξε
ΜΑΚΡΙΑ
Ποτε πηγες ρε παλικάρι ;γιατί η Ρανια ήταν μαζί μου Λεμεσό από εχθές μέχρι σήμερα το μεσημέρι ..άσε να μαντέψω τις προηγμένες ημέρες αλλά τώρα μπόρεσες να γράψεις Ε ;αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι η Ρανια προτιμάει να επιστρέψει χρήματα παρά να χαλάει την ηρεμία της ...όποτε κάποιοι λάκο έχει εδω πέρα ...είσαι σίγουρα πελάτης ;η κάτι άλλο ;
Η απόλυτη ξεπέτα.
ΜΑΚΡΙΑ
εκπλησομαι ήταν πολυ θερμή.....όταν ειχα πάει ... κ καθαρή ...
Η απόλυτη ξεπέτα.
ΜΑΚΡΙΑ
εκπλησομαι ήταν πολυ θερμή.....όταν ειχα πάει ... κ καθαρή ...
μουτρο τ γουστα κωστιζουν κ υδικα μ μια τοσο ωραια τρανς ..εγω παντως εχω αναφερθει κ την εβλεπα χρονια κ θελω να την ξαναδω...για μενα απο τ καλητερεςIwanna, Melina TS (6980350263)
ΟΚ…το ξεπέτα είναι βαρύς χαρακτηρισμός. Δεν θα την περιέγραφα ως ξεπέτα αλλά δεν απέχει και πολύ.
‘Ομορφη, εντυπωσιακή, με μεγάλο εργαλείο αλλά με υφάκι, χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή και θα σου θυμίσει ότι έχουν απομείνει 20 λεπτά μέχρι το τέλος της ώρας. Παθητική, αφού σε κοιτάξει πριν λίγο, στραβά και στις αλλαγές στάσης δεν δείχνει και πολύ ζήλο.
Εγώ δεν θα την χαρακτήριζα ξεπέτα αλλά κρυόκωλη!
παρακατω εχει κενο μουτρο εχε τ νου σου μν πεσεις μεσα...o βατραχος για το παρακάτω κατι θα ξέρει...
Εγώ λέω να διαγραφούν όλοι εδώ μέσα και να γράφεις μόνο Εσύπαρακατω εχει κενο μουτρο εχε τ νου σου μν πεσεις μεσα
ούτε εγω.... ;)τ παραλες ...αλλα ξερεις οτυ δεν μπορω ν σ κραταω μουτρα :-* :-*