οκ, παντως αν παιζονταν καταγγελιες στην δου, λογικα, το μεγαλυτερο θεμα θα τοχε ο ιδιοκτητης
για τον οποιο ειναι εσοδο. Γιατι για τον αλλον στη τελικη ειναι εξοδο, δεν εχει να κερδισει κατι. Να αναφερω ενα περιστατικο που ειχα μπλεξει εγω με δικο μου ακινητο παλια.
Τοχα δωσει σ'ενα φιλο συναδερφο για επαγγελματικη στεγη μαυρα(διοτι εκεινη την εποχη τοχα βαλει στο εσπα κ δεν μπορουσα να το δειξω μισθωμενο).Κλασσικα τα βρηκαμε σε ενα πιο
χαμηλο μισθωμα κ ''συμφωνησαμε''. Με πληρωνε για καποιο διαστημα κ μετα αρχισαν τα ζορια.Οντως ο τυπος χαβαλες τελειως(επρεπε να το ψυλλιαστω απο την αρχη) μ'αρχισε στα σουξου μουξου. Εγω να του λεω αντε φυγε και θα δουμε πως θα ρυθμισουμε το υπολοιπο. Μ'αυτα κ μ'αυτα για να μην το πολυλογω και μου εφτασε το φεσι γυρω στα 3χιλ., εχοντας με στο παραμυθι τουτυπου ''θα το τακτοποιησω κλπ''. Τελικα το πηρα χαμπαρι οτι ο τυπος δεν επροκειτο να φυγει, γιατι παταγε μαλλον στο οτι τον ειχα μαυρα μεσα. Αφου το παιξα κ γω λιγο μαλακας, τον εβαλα να μου υπογραψει ιδιωτικο χαρτι οτι θα αφησει το ακινητο εντος ορισμενου χρονικου διαστηματος. Κ μετα απο παρακολουθηση καποιων ημερων(ντετεκτιβ φαση) για να καταλαβω το ωραριο του (ποτε λειπει) πηγα ενα πρωινο με 2 επαγγελματικα καροτσες κ 2 αλβανους, κ αφου ανοιξα με κλειδαρα την πορτα, του φορτωσα ολα τα πραγματα, αλλαξα κλειδαρια κ το μπουλο. Προφανως τα λεφτα τα θεωρω χαμενα. Θα συμφωνησω, μονο καθαρες δουλειες - συμφωνιες κ με οσο το δυνατον σοβαροτερο κοσμο.