albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 501
- Πόντοι
- 306
Συμβουλή μην νοικιάζεται σπίτια σε πολύ χαμηλές τιμές άπλα μονό και μονό για να μπει κάποιος που μπορεί να σου κάνει του κόσμου τις ζημίες.Βάλτε μια νορμάλ Τίμι και να μείνετε εκεί, το ρεύμα πάντοτε στον νοικάρη και νερό και φυσικό αέριο.Στο πρώτο νοίκι απλήρωτο πάρε τον δικηγόρο την ίδια ημέρα.
Αυτά από έμενα γιατί την έχω πάθε από 2 λαμογια και από τότε μονό σε φίλους τα δίνω και σε επαγγελματίες που θα μου δείξουν Ε9.Το σπίτι είναι επένδυσή και το φορολογείσαι αδρά βάλε και της ζημίες από τον νοικάρη βάλε βαψίματα και ότι άλλο μπορεί να βγει απο ζημιες να είστε αυστηροί ακριβοί και προσεκτική με το κάθε λαμογιο εκεί έξω,η μίση Αθήνα έχει γέμιση απατεώνες.
Αυτά από έμενα γιατί την έχω πάθε από 2 λαμογια και από τότε μονό σε φίλους τα δίνω και σε επαγγελματίες που θα μου δείξουν Ε9.Το σπίτι είναι επένδυσή και το φορολογείσαι αδρά βάλε και της ζημίες από τον νοικάρη βάλε βαψίματα και ότι άλλο μπορεί να βγει απο ζημιες να είστε αυστηροί ακριβοί και προσεκτική με το κάθε λαμογιο εκεί έξω,η μίση Αθήνα έχει γέμιση απατεώνες.