Νέα

Ξενοίκιαστα σπίτια ούτε λέπι και πανάκριβα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τειρεσιας και στις μισθωσεις????
Δηλαδη αν χρωστας δεν μπορεις ουτε σπιτι να νοικιασεις???

οχι αν χρωστάς και εξυπηρετείς κανονικά τα δανεια σου... αν όμως έχεις πιστολιάσει κανέναν ιδιοκτήτη, τίποτε εταιρείες ηλεκτρικού και γκαζιού ή έχεις τραβήξει καμμιά πτώχευση το μαθαίνουν...

και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σου νοικιάζει μπορεί να σου αυξήσει την εγγύηση από 1.5 μίσθωμα που είναι συνήθως σε 2, 2.5, 3 κλπ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γρια τι κανεις καλα εισαι???

μετα το πασοκ που σου κανα δε μιλας βλεπω

ετσι σε θελω

πειθηνιο :2funny: :2funny: :2funny:

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
Αυτο που λες το εκανα ηδη σε ενα διαμερισμα τον περασμενο μηνα. Με πηρε τηλεφωνο και μου ζητησε λογω κρισης να του μειωσω λιγο το ενοικιο, οσο και να ειναι θα ηταν βοηθεια γι αυτον. Δεχτηκα αμεσως αφου οσο καθεται πληρωνει τακτικα και δεν εχουμε προβληματα. Του ειπα οτι μποιρω να το κατεβασω 10 ευρω, απο 230 στα 220 και το δεχτηκε ευχαριστως.
οκ! μια χαρά! Έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης μιας και εγώ προσωπικά θα έκανα ένα βήμα πίσω για να έχω ένα άτομο που σέβεται και αγαπά τον χώρο που μένει, για να έχω και εγώ το κεφάλι μου ήσυχο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οκ! μια χαρά! Έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης μιας και εγώ προσωπικά θα έκανα ένα βήμα πίσω για να έχω ένα άτομο που σέβεται και αγαπά τον χώρο που μένει, για να έχω και εγώ το κεφάλι μου ήσυχο.

εσυ το πηρες το μειλ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αλεξ,αν μου πει οχι,να τον βγαλω τοτε...αυτο λεω..αν μπορεις πες μια γνωμη.
Βγαλε τον ρε τύπε, αλλά εχεις εξασφαλισει οτι καποιος αλλος θα σου δινει περισσοτερα?

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Αντί για σπίτι ψάξε για καμιά αποθήκη στο Κορωπί ή στα Σπάτα, πάρε ένα ράντζο και μένε εκεί προσωρινά.

Στα χωράφια στις περιοχές γύρω από το Αεροδρόμιο (Κορωπί, Σπάτα, Μαρκόπουλο), έχει τα πάντα...από τσάντες, παπούτσια, ρούχα, εξαρτήματα αυτοκινήτων, μέχρι και παρατημένα κόμικς...με το πράμα που θα μαζέψεις όταν τα πουλήσεις θα έχεις βγάλει κάμποσα λεφτά για κανονικό σπίτι.

Εσύ μένεις στο ενοίκιο ή σε ενα απο τα σπίτια που σου γράψανε?

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306
Πάρε τον κολλητό του albertontino1 το δικηγόρο που τους πετάει εξω με κλωτσιές ναουμε
δεν είμαι δικηγόρος ρε τύπε άπλα σου λέω πόσος χρόνος χρειάστηκε σε 2 που τους έβγαλα έξω

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Δε θέλω να τσακωθω μαζί σου απλα σου λεω δεν υπάρχουν αυτά που λες. Δεν ειναι εύκολο να βγάλεις κάποιον απο το διαμέρισμα που του νοικιάζεις. Αν το πέτυχες εύκολα στη δική σου περίπτωση μάλλον ήθελαν να φύγουν ετσι και αλλιώς ή ήταν τίποτα ήσυχοι άνθρωποι που δε θέλουν φασαρίες. Δηλαδή φαντάσου τώρα να βγάζεις με τη βία κάποιον εξω... Ή μήπως θα έρθουν τα ΜΑΤ να σε βοηθήσουν νομίζεις?

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306
Απατεώνες ήταν άλλα δεν ήταν τίποτα νταιδες.Πάντα είχαμε καλές σχέσεις όσο έδιναν τα νοίκια μετά  έπεσαν έξω χρώσταγαν σε όποιων μιλούσαν ελληνικά.
Ο πρώτος έφυγε δύσκολα διαταγές πληρωμές κλητήρες και τελικά του πηρα όλα τα έπιπλά στην έξωσή.Ο άλλος με την διαταγή πληρωμής έφυγε εύκολα.το θέμα είναι ότι εγώ άργησα να κινήσω διαδικασίες,επίσης με συμβόλαιο τους διώχνεις πιο εύκολα χωρείς άστα χάρισε το σπίτι καλύτερά. Λευτα δεν πηρα ποτε απο αυτος τους 2 μονο την 1 χρονια

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
Δε θέλω να τσακωθω μαζί σου απλα σου λεω δεν υπάρχουν αυτά που λες. Δεν ειναι εύκολο να βγάλεις κάποιον απο το διαμέρισμα που του νοικιάζεις. Αν το πέτυχες εύκολα στη δική σου περίπτωση μάλλον ήθελαν να φύγουν ετσι και αλλιώς ή ήταν τίποτα ήσυχοι άνθρωποι που δε θέλουν φασαρίες. Δηλαδή φαντάσου τώρα να βγάζεις με τη βία κάποιον εξω... Ή μήπως θα έρθουν τα ΜΑΤ να σε βοηθήσουν νομίζεις?

αμα ερθει δικαστικος κλητηρας με κλειδαρα , κανει καταγραφη και σου αποδιδει το σπιτι ,οποτε ο νοικαρης θεωρειται οτι ειναι σε ξενο σπιτι ....οποτε αν δεν βγαινει φωναζεις την αστυνομια και τον πετα εξω . Εκτος αν εισαι τοσο μαλακας που του ξαναδωσεις το κλειδι ...

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306
αμα ερθει δικαστικος κλητηρας με κλειδαρα , κανει καταγραφη και σου αποδιδει το σπιτι ,οποτε ο νοικαρης θεωρειται οτι ειναι σε ξενο σπιτι ....οποτε αν δεν βγαινει φωναζεις την αστυνομια και τον πετα εξω . Εκτος αν εισαι τοσο μαλακας που του ξαναδωσεις το κλειδι ...
ετσυ ακριβός ακομα και ολα τα υπαρχοντα του να ειναι μεσα

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055

Σωστά. Μόνο που υποχρεούσαι να του κρατάς τα πράγματα αν έχει για 6 μήνες αν δεν είναι παρών! :headbang: :headbang: :headbang:

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Ξεχνάτε 2 βασικά πράγματα
1) όταν κάποιος δε πληρώνει και του έχεις κάνει εξώδικο συνήθως την κοπαναει σε ανύποπτο χρόνο
2) όταν αλλάξεις κλειδαριά πρέπει ο δικαστικός επιμελητής να δώσει εντολή για κατάσχεση αλλιώς ακόμα κι αν αλλάξεις κλειδαριά τα πράγματα μέσα στο σπίτι ανοίκουν στον μαλακα

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Και βέβαια αν είσαι παρόν την ώρα που πάει να φύγει δε μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε η αστυνομία να τον κρατήσει ούτε τίποτα.

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1

Πότε το είδες τελευταία φορά να συμβαίνει;

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Λοιπόν για όσους ενοικιάζουν και φοβούνται μην τους αφήσουν ενοίκια μέσα ή ζημιές μια πολύ καλή λύση είναι η νομική προστασία εκμίσθωσης ακινήτου.Ειναι στο περίπου σαν το αμάξι συμβόλαιο ασφάλειας/προστασιας απο τυχών Μ...κες.Εμενα πέρυσι μου χρειάστηκε από ενα μικρο μαγαζάκι που νοικιαζα εφυγε και με έβαλε μεσα 3 περίπου καθαρα μηνιάτικα 1100 ευρω +κάτι ζημιουλες εσωτερικα.Μου λεει περισσότερα θα σου στοιχίσουν οι δικηγοροι κλητηρας κτλ.Δεν ηξερε ο κακομοίρης οτι είχα ασφαλίσει το συμβόλαιο.Το λοιπον κατευθείαν καταγγελία στην νομική εταιρεία. τον κηνηγησε χωρις να κουνήσω δαχτυλάκι και να πληρώσω ευρώ.Και τα πηρα και με το παραπάνω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom