Νέα

Ξενοίκιαστα σπίτια ούτε λέπι και πανάκριβα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ρε μάγκες δεν είναι το θέμα τα αιρβνβ... τόσοι άνθρωποι έχουν μπει στη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια. Σπίτια δε χτίζονται. Αυτοί οι λαθροάνθρωποι κάπου μένουν. Τα εναπομείναντα σπίτια υποκεονται σε μεγαλυτερη ζητηση αρα κ αύξηση της τιμής τους. Απλά μαθηματικά.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Αν δεν ζούσε ο Νιγηριανός παρανομα εδω θα μπορούσες να μενεις εσυ στο σπίτι που καταλαμβάνει στην κυψέλη. Νόμιμα. Φτηνα (εφ όσον δε θα υπήρχε ανταγωνιστής για να το κατοικησει). Τι δε καταλαβαίνεις

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Παιδες ενα σπιτακι 52 τ.μ. στη Νεα Φιλαδελφεια, μπροστα σε παρκο 3ο οροφο, παλιουτσικο αλλα ανακαινισμενο σε αριστη κατασταση
Ποσο πιστευετε θα επρεπε να νοικιαστει αυτην την περιοδο;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
511
Πόντοι
316
Παιδες ενα σπιτακι 52 τ.μ. στη Νεα Φιλαδελφεια, μπροστα σε παρκο 3ο οροφο, παλιουτσικο αλλα ανακαινισμενο σε αριστη κατασταση

παίζουν πολύ οι τιμές από τι βλέπω στις λιγοστές αγγελίες για την συγκεκριμένη περιοχή. Από 400 μέχρι 450 πιστεύω είναι μια λογική τιμή για να νοικιαστεί και σχετικά γρήγορα.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
"2) Δε το χειριζεσαι εσυ το διαμερισμα αλλα το αναθετεις σε μεσιτη, ανθρωπο εμπιστοσυνης και ικανο. Δινοντας σε καθε ενοικιαση ενα ποσο. Πχ μισο ενοικιο. Αναλαμβανει να το "τρεξει" ο ιδιος σε συνεργασια με τον ιδιοκτητη. Υποψηφιους ενοικιαστες θα αναλαβει να τους περασει απο ελεγχο βαζοντας μεσα τους καλυτερους ανθρωπους που θα κρινει εκεινος. Αυτη ειναι η δουλεια του και ξερει. Κατι που δε θα μπορουσε να κανει ο ιδιοκτητης. Αποτελεσμα. Πληρωνεις αμοιβη μεσιτη, εχεις ομως το κεφαλι σου ησυχο. Τουλαχιστον απο το να το νοικιαζες ο ιδιος. "

Εαν αναφερεσαι σε one time payment προς τον μεσιτη για να κανει το ξεδιαλεγμα, αντε να πω οτι εχει ΙΣΩΣ καποια λογικη. (αν και αυτος ισως εισπραξει ΚΑΙ απο τον ενοικιαστη με καποιον τροπο αμοιβη) Επειτα, πες οτι ΔΕΝ ΒΡΙΚΕΙ σωστα ατομα να το νοικιασουν? λες να αφησει να χαθει η ευκαιρια, και να μην σου πασαρει ως νοικαρης τον μη-χειρον, ως ...βελτιστον?

Εαν ομως αναφερεσαι σε on-going νταβατζιλικι... !!!...
Δε συμφερει!!!!!
Μισο νοικι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλη αμοιβη για να συμφερει.
ΠΧ. Νοικι 300
Μισο =150Ε
Φορολογησαι στα 300Ε/μηνα (δηλ. για εισοδημα ετησιο 3600Ε) πχ. ευκολα 20-30% εαν εχεις και αλλα εισσοδηματα, οποτε ~-900Ε, αρα 2700 (δηλ. ~225Ε/μηνα -150Ε= 75Ε/μηνα !!!!!) ΔΙΟΤΙ η αμοιβη του μεσιτη (αποδειξη παροχης υπηρεσιων ΔΕΝ ΕΚΠΙΠΤΕΙ απο το εισοδημα σου, εκτος κι αν εχεις επαγγελματικη δραστηριοτητα τετοια που δικαιολογει κατι τετοιο, δηλαδη πιασε το αυγο και κουρευτο!)
Δηλ. για 75Ε(μετα φορων) ανα μηνα (900Ε ετησια) εχεις τον αλλον μεσα και οποιαδηποτε ζημια γινει (κοινοχρηστη των ιδιοκτητων ΕΙΤΕ εντος του διαμερισματος θα κληθεις να πληρωσεις!!!).
Και ο μεσιτης (παρασιτικος ρολος) τσεπωνει τα 150Ε κανοντας καποια τηλεφωνα ή καποπια βολτα απο εκει (και πλησιον αλλων διαμερισματων) εαν χριεαστει -αφου ειδικευεται σε περιοχες ετσι κι αλλιως.
Ο ιδιοκτητης βαζει ΟΛΗ την περιουσια και την επισφαλεια και ο μεσιτης ρουφαει το μηνιατικο για να κανει τι? να σωσει τι? να βουλωσει με το δαχτυλο την τρυπα στη αποχετευση εαν τρυπησει και αρχισουνε να βαγινουνε τα σκατα μας δουλευεις ρε φιλαρα?
ΥΠερβολικα μεγαλο τιμημα, και κατι μου λεει οτι ΤΕΧΝΙΕΝΤΩς ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ σαν μια ΛΟΓΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Μειστης εισαι "new beginning"?

Μακρυααααααααα οσοι μπορειτε απο παρασιτικες, νταβατζοδουλειες.

Ειτε μονοι σας (δεν ειναι δα και δυσκολο)

Ειτε αφηστε το κλειστο και αξιοποιηστε το με αλλον τροπο.

(πχ βαλετ ενα φιλο σας να στιβαξει εκει το νοικοκυριο του αφου σκοπευει να φυγει στο εξωτερικο και θα σας κερασει 2 φορες τσιπουρα να τα πειτε σαν φιλαρακια , ειτε θα σας φιλοξενησει στη νεα χωρα του για να τον δειτε και να ανοιξετε κιολας και οριζοντες) Και οταν οι συγκυριες αλλαξουν ξανακανετε κινηση ενοικιασης.
Μεσίτης που περνάει από credit control ενοικιαστή δεν υπάρχει ούτε ένας στο εκατομμύριο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

400 ευρώ. Εύκολα. Μπορεί να πιάσει και 500 ή παραπάνω .Κάτω από 350 πάει χαμένο το σπίτι.

Ρε μάγκες δεν είναι το θέμα τα αιρβνβ... τόσοι άνθρωποι έχουν μπει στη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια. Σπίτια δε χτίζονται. Αυτοί οι λαθροάνθρωποι κάπου μένουν. Τα εναπομείναντα σπίτια υποκεονται σε μεγαλυτερη ζητηση αρα κ αύξηση της τιμής τους. Απλά μαθηματικά.
.
Οι τιμές είχαν βουλιάξει και τώρα ανεβαινουν συνέχεια. Λογικό . Θα ανέβουν κι άλλο, αφού ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΤΑΙ.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Επρεπε βεβαια καποτε να σταματουσε αυτος ο παραλογισμος με ΣΥΝΕΧΗ και επιμονη ανοικοδομηση σε σχεδον ανεξελεγκτους ρυθμους.

Τωρα δοθηκε ομως 0% φπα σε νεοανειγερομενες και >2009 οικοδομες.

Το τρεντ(της επομενης 20ετιας) πια θα ειναι η ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΜΕΝΗ , ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ διαχειριση ΟΛΩΝ αυτων των 100αδων χιλ. ακινητων εντος των αθηνων.

ΔΕΝ υπαρχει εξ αλλου ΠΙΑ η δυνατοτητα -ο χωρος!- για ανεγερσεις αυτων των επιεπδων.

Με λιγα λογια...reuse, not more builds!

τωρα, στο θεμα του μεσιτη.
τιποτε απο αυτα που λες δεν ειναι υψηλη επιστημη.
και κυριως γα ατομα οπως εδω που φτανουν να παζαρευουν τον κωλο, την πιπα και το μισαωρο να γινει ολοκληρη ωρα.ή να χυσουν 2η φορα.
Και οπως ανεφερε καποιος εδω, ο μεσιτης ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτε να αποριψει πελατη λογω οικονομικης καταστασης... το ακινητο θελει δε θελει θα ...ενοικιατσει παση θυσια! ...παχυλη αμοιβη γαρ!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Περιμετρικά της κοζάνης (στα 3.5 χλμ από το κέντρο) ... αξίζει να χτυπήσω παλιά μονοκατοικία , 2οροφη , σε οικόπεδο κάπου 2500τμ ;

Γύρω γύρω βλέπω χτίζονται πολλές νέες πολυκατοικίες ........

Υπάρχει κανάς γνώστης της περιοχής ;;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Περιμετρικά της κοζάνης (στα 3.5 χλμ από το κέντρο) ... αξίζει να χτυπήσω παλιά μονοκατοικία , 2οροφη , σε οικόπεδο κάπου 2500τμ ;

Γύρω γύρω βλέπω χτίζονται πολλές νέες πολυκατοικίες ........

Υπάρχει κανάς γνώστης της περιοχής ;;
στα κοιλα χτυπα κανα σπιτι να εισαι και διπλα στα μπουρδελα

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
Καλα εσυ τωρα τι βγαζεις κακια και σε ποιον εδω μεσα? Τι κουβαλας μεσα σου για να το βγαζεις με αυτον τον τροπο?
Σε ποιον απευθυνεσαι και του προτεινεις να παρει μαντηλι να κλαψει? Το μεσο μελος εδω μεσα δε νομιζω οτι ευθυνεται σε τετοιο βαθμο στις καταστρφοφες των σπιτιων...

Οσο για την κατασταση σου , κι εσενα, δεν ειναι καλυτερη.
εχεις ενα σπιτι που εχεις αποφασισει ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ απο αυτο (ζηταει, δεν αποδιδει).
Δεν ειναι και για να χαιρεσαι κι εσυ!

Κοιτα να βελτιστοποιησεις την διαχειριση του, για να μειωνεις την χασουρα σου.
Σε αυτο το καναλι μπορεις μονο να κινεισαι για την ωρα.
Cool down... !
Θα σου πω σε ποιους απευθύνομαι.Στους 9 στους 10 που βρίσκουν και νοικιάζουν σπίτια νοικοκυραίων που έχουν φτύσει αίμα για να τα χτίσουν και που τρώνε φόλες στα ενοίκια , τους πηδάνε το σπίτι και μετά έρχεται και η εφορία να τους επιβάλει και φόρο για τα ανείσπρακτα ενοίκια.Σε αυτούς απευθύνομαι και όχι στον 1 στους 10 που είναι τυπικότατος στις πληρωμές του και που δεν δημιουργεί προβλήματα.Ξέρεις υπήρξα κι εγώ ενοικιαστής και ξέρω και τις 2 πλευρές του νομίσματος.Όταν λοιπόν νοίκιαζα σπίτια στην Αθήνα λόγω των σπουδών μου , τους τα άφηνα καλύτερα και απότι τα έβρισκα και ποτέ μα ποτέ δεν είχα αφήσει ούτε μισό ενοίκιο απλήρωτο ή έστω καθυστερημένο.Πάντα ήμουν τυπικότατος.Τέτοιους ενοικιαστές δεν βρίσκεις σήμερα ούτε με το τηλεσκόπιο.Όχι με το κυάλι.Όπου σταθώ και όπου βρεθώ ακούω για πιστολιές που ρίχνουν ενοικιαστές στους ιδιοκτήτες.Και δεν σου λέω για περιπτώσεις όπου οι ιδιοκτήτες παίρνουν μαύρα και δεν δηλώνουν ούτε ενοίκια ούτε τίποτα , αλλά σου λέω για ιδιοκτήτες νομιμότατους και τυπικότατους που έβαλαν ένα σπιτάκι που είχαν καλοσυντηρημένο και όχι χρέπι για να μπορέσουν να έχουν ένα συμπλήρωμα στο μισθό τους ή την σύνταξή τους.
Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου καλέ , εαν οι 9 στους 10 ενοικιαστές δεν συμπεριφέρονταν όπως συμπεριφέρονται σήμερα , εγώ και πολλοί άλλοι σαν εμένα φυσικά και θα τα νοικιάζαμε τα ακίνητά μας και θα ειμασταν όλοι σήμερα ευχαριστημένοι.Αλλά επειδή τα κορόϊδα δυστυχώς για κάποιους μας τελείωσαν , μερικοί αναγκάζονται να ζουν το δράμα να μην μπορούν να βρουν ένα απλό σπιτάκι για να νοικιάσουν.Καλώς ή κακώς τους παίρνει η μπάλα όλους.Και τους καλούς και τους κακούς.
Όσο για μένα να μην ανησυχείς και έχω φροντίσει και έχω κάνει όλα τα κουμάντα μου και δεν έχω ανάγκη να ζήσω από ενοίκια.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Η κοινωνια εδω, το συστημα,εχει τρομερες απαιτησεις οικονομικα με εσοδα ελαχιστα,οποιος δεν εχει περιουσιακα στοιχεια,εισοδημα παθητικο απο αλλες πηγες,λεφτα στην ακρη,καηκε,ουτε κοτετσι δεν  μπορει να νοικιασει εαν θελει να μεινει μονος του..Εκτος αν δουλευει υπερωριες,η εχει μια καλη δουλεια,μονο τοτε...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Θα σου πω σε ποιους απευθύνομαι.Στους 9 στους 10 που βρίσκουν και νοικιάζουν σπίτια νοικοκυραίων που έχουν φτύσει αίμα για να τα χτίσουν και που τρώνε φόλες στα ενοίκια , τους πηδάνε το σπίτι και μετά έρχεται και η εφορία να τους επιβάλει και φόρο για τα ανοίσπρακτα ενοίκια.Σε αυτούς απευθύνομαι και όχι στον 1 στους 10 που είναι τυπικότατος στις πληρωμές του και που δεν δημιουργεί προβλήματα.Ξέρεις υπήρξα κι εγώ ενοικιαστής και ξέρω και τις 2 πλευρές του νομίσματος.Όταν λοιπόν νοίκιαζα σπίτια στην Αθήνα λόγω των σπουδών μου , τους τα άφηνα καλύτερα και απότι τα έβρισκα και ποτέ μα ποτέ δεν είχα αφήσει ούτε μισό ενοίκιο απλήρωτο ή έστω καθυστερημένο.Πάντα ήμουν τυπικότατος.Τέτοιους ενοικιαστές δεν βρίσκεις σήμερα ούτε με το τηλεσκόπιο.Όχι με το κυάλι.Όπου σταθώ και όπου βρεθώ ακούω για πιστολιές που ρίχνουν ενοικιαστές στους ιδιοκτήτες.Και δεν σου λέω για περιπτώσεις όπου οι ιδιοκτήτες παίρνουν μαύρα και δεν δηλώνουν ούτε ενοίκια ούτε τίποτα , αλλά σου λέω για ιδιοκτήτες νομιμότατους και τυπικότητους που έβαλαν ένα σπιτάκι που είχαν καλοσυντηρημένο και όχι χρέπι για να μπορέσουν να έχουν ένα συμπλήρωμα στο μισθό τους ή την σύνταξή τους.
Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου καλέ , εαν οι 9 στους 10 ενοικιαστές δεν συμπεριφέρονταν όπως συμπεριφέρονται σήμερα , εγώ και πολλοί άλλοι σαν εμένα φυσικά και θα τα νοικιάζαμε τα ακίνητά μας και θα ειμασταν όλοι σήμερα ευχαριστημένοι.Αλλά επειδή τα κορόϊδα δυστυχώς για κάποιους μας τελείωσαν , μερικοί αναγκάζονται να ζουν το δράμα να μην μπορούν να βρουν ένα απλό σπιτάκι για να νοικιάσουν.Καλώς ή κακώς τους παίρνει η μπάλα όλους.Και τους καλούς και τους κακούς.
Όσο για μένα να μην ανησυχείς και έχω φροντίσει και έχω κάνει όλα τα κουμάντα μου και δεν έχω ανάγκη να ζήσω από ενοίκια.

Σωστος πανω κατω
Στην πολυκατοικια που μενω σε 5 χρονια στιν πρωτο οροφο εχει αλλαξει 3 ενοικιαστες
Αβερτα βερεσε κ απ τους 3 :embarrased:

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96

5 με 9 € το τετραγωνικο παιζουν οι τιμες στην περιοχη (αναλογα την κατασταση)

σκεψου σε τι κατασταση ειναι το δικο σου, δες στις αγγελιες σε τι κατασταση ειναι ολα τα αλλα της περιοχης, ρωτα και κανενα μεσιτη της περιοχης, και αποφασισε μονος σου αναλογα με το ποσο σε καιει να νοικιαστει γρηγορα

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Θα σου πω σε ποιους απευθύνομαι.Στους 9 στους 10 που βρίσκουν και νοικιάζουν σπίτια νοικοκυραίων που έχουν φτύσει αίμα για να τα χτίσουν και που τρώνε φόλες στα ενοίκια , τους πηδάνε το σπίτι και μετά έρχεται και η εφορία να τους επιβάλει και φόρο για τα ανείσπρακτα ενοίκια.Σε αυτούς απευθύνομαι και όχι στον 1 στους 10 που είναι τυπικότατος στις πληρωμές του και που δεν δημιουργεί προβλήματα.Ξέρεις υπήρξα κι εγώ ενοικιαστής και ξέρω και τις 2 πλευρές του νομίσματος.Όταν λοιπόν νοίκιαζα σπίτια στην Αθήνα λόγω των σπουδών μου , τους τα άφηνα καλύτερα και απότι τα έβρισκα και ποτέ μα ποτέ δεν είχα αφήσει ούτε μισό ενοίκιο απλήρωτο ή έστω καθυστερημένο.Πάντα ήμουν τυπικότατος.Τέτοιους ενοικιαστές δεν βρίσκεις σήμερα ούτε με το τηλεσκόπιο.Όχι με το κυάλι.Όπου σταθώ και όπου βρεθώ ακούω για πιστολιές που ρίχνουν ενοικιαστές στους ιδιοκτήτες.Και δεν σου λέω για περιπτώσεις όπου οι ιδιοκτήτες παίρνουν μαύρα και δεν δηλώνουν ούτε ενοίκια ούτε τίποτα , αλλά σου λέω για ιδιοκτήτες νομιμότατους και τυπικότατους που έβαλαν ένα σπιτάκι που είχαν καλοσυντηρημένο και όχι χρέπι για να μπορέσουν να έχουν ένα συμπλήρωμα στο μισθό τους ή την σύνταξή τους.
Εχεις μεγαλο δικιο. Τα τελευταια χρονια εχει χαθεί το φιλότιμο και απο πολλους νεοελληνες. Ειχαμε τους Αλβανους που ψαχναν ευκαιρια να σε πιστολιασουν τωρα πηραν αναλογη γραμμη οι περισσοτεροι.
Οσο αυτα τα κολπα με τους μεσιτες που εμφανιστηκαν η τα παρει ο μεσιτης απο τον ιδικτητη η απο τον ενοικιαστη η και απο τους δυο στο τελος θα τα πληρωσει ο νοικαρης, οποτε απο εδω και περα βλεπω τα νοικια να τραβανε στα 500 ευρω σε καποια χρονια

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Πριν περιπου 3 μηνες εψαχνα σπιτι στα κατω πατησια ... θα μου πει καποιος  σε ωραια περιοχη  εψαχνες σπιτι ...  τελος παντων ενας  συγγενης μου με  εφερε  σε  επαφη  με μια παλια  γειτονισα του  που ειχε κλειστο  το πατρικο της  στην    οδο χαιρετη    για οσους  ξερουν την περιοχη κοντα  στη  δαγκλη , πηγα λοπον  να το δω  ενα δυαρι παλιο , κτισμα του 55  σε  σχετικα  καλη κατασταση ηθελε  καποια μερεμετια  ....  το  θεμα ειναι πως  μου ζητησε 250  ευρω ενοικιο  αλλα  στο  συμβολαιο να γραψει μονο  80  αχαχαχαχα φυσικα και  αρνηθηκα  και απο οτι  γνωριζω ακομα  ψαχνει για νοικαρη.....ειλικρινα  δεν  ξερω  θεωρουν τους εαυτους τους  εξυπνους , εμας  μαλακες, ακομα δεν εχω καταλαβει ..... ας τα  νοικιασουν  σε πακηδες  να τα μακελεψουν  εφοσον  δε θελουν  σοβαρους ενοικιαστες.

Απορια το εχω. Η ιδιοκτητρια αυτη και αλλοι σαν αυτη που αλλα ζηταει να γραφει το συμβολαιο (80)και αλλα να παιρνει (250), δε φοβαται μη της τραβηξεις μια καταγγελια στην Εφορια και τρεχει και δε φτανει;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.626
Πόντοι
3.936
Bλεπεις? Αυτος θα το φαει το κανονι του κ θα τρεχει. Θα το βαλει 400-500 ευρω για μια τρυπα ανακαινισμενο μαλλον θα αλλαξε κουφωματα κ μια πορτα ασφαλειας. Επειδη τυχαινει να ψαχνω για σπιτι αυτο το καιρο και βλεπω κατι τρομακτικα νουμερα σε σχεση με αυτα που προσφερει το σπιτι σκεφτομαι κ εγω πολυ σοβαρα να ριξω κανονι στον επομενο γιατι θα το νοικιασω απο αναγκη. Δινω ηδη 600 ευρω για ενα φοβερο σπιτι στην Ν Σμυρνη και ζητανε 550 για κατι τρυπες στον 1ο οροφο.

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
τι σπίτια ψαχνετε έχουν ερθει αλβανοί και λαθροπιθηκια  τα έχουν δώσει τα σπίτια τους στους αλλοδαπούς και μετα τραβανε τα μαλλια τους γιατί δεν πληρώνονται.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
Bλεπεις? Αυτος θα το φαει το κανονι του κ θα τρεχει. Θα το βαλει 400-500 ευρω για μια τρυπα ανακαινισμενο μαλλον θα αλλαξε κουφωματα κ μια πορτα ασφαλειας. Επειδη τυχαινει να ψαχνω για σπιτι αυτο το καιρο και βλεπω κατι τρομακτικα νουμερα σε σχεση με αυτα που προσφερει το σπιτι σκεφτομαι κ εγω πολυ σοβαρα να ριξω κανονι στον επομενο γιατι θα το νοικιασω απο αναγκη. Δινω ηδη 600 ευρω για ενα φοβερο σπιτι στην Ν Σμυρνη και ζητανε 550 για κατι τρυπες στον 1ο οροφο.
Να δω τι ακριβώς; Διαφωνείς σε κάτι από αυτά που είπα και έβαλες σε quote;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Οντως εχουν ανεβει τα ενοικια. Διαμερισμα στα Πατησια, οχι δικο μου αλλα συγγενικου μου προσωπου που βοηθησα ομως οικονομικα κι εγω στην αγορα του, μετα απο σχετικη ανακαινιση, νοικιαστηκε 400 ευρω.  Με καλη αυξηση σε σχεση με το προηγουμενο ενοικιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom