You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Acemaster
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πρίαμος(παλιό Ανδρομέδα) Κομνηνών κοντά στην παραλία στην καλλαποθάκη, θεματικά δωμάτια, 30-40 ευρώ
Πλάζα(παλιό Μαρίνα) στα Λαδάδικα στο λιμάνι(30-35 ευρώ),δωμάτια κανονικά
Και τα δυο μια χαρά.Αν ψάχνεις εκτός κέντρου πες το φίλε
Πλάζα(παλιό Μαρίνα) στα Λαδάδικα στο λιμάνι(30-35 ευρώ),δωμάτια κανονικά
Και τα δυο μια χαρά.Αν ψάχνεις εκτός κέντρου πες το φίλε
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ξενοδοχειο Πελλα,εχω μεινει απειρες φορες κ εχω μεινει ευχαριστηεμνος...με a/c,tv κ ολα σχεδον τα κομφορ...τιμη μονοκλινου=35 γιουρια ακριβως πριν ενα μηνα τελευταιο μου περασμα απο εκει...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πανόραμα Νεφέλη, ήσυχο και σχετικά φτηνό και Galaxy στο ωραιόκαστρο(και για ημιπαραμονή)filaraki kata arxin se euxaristw gia thn amesi antapokrisi...kai ektos kentrou den me xalaei...dld pros panorama,asvestoxori,retziki,peraia oi k ekei gurw perioxes...den kserw kala tis perioxes...na eisai kala...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτα που αναφερε ο συναγωνιστης παραπανω το Βυζαντιο στην περιφεριακη διπλα στο Νοσοκομειο Παπαγεωργιου και σε αυτο το θεμα θα βρης περισσοτερακαλημέρες στην παρέα...ρε παιδιά κάνα καλο ξενοδοχείο στη θεσσαλονίκη???εδώ μέσα βρήκα μονο 3 και κανένα σχόλιο...βοηθίστε μάγκες...ευχαριστώ εκ των προτερων..
skorpios76
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kalimera paides...egw giati exw paei cg akomi kai sto ilectra pallas?giati lete den einai autou tou eidous?pouthena den exoun rixei akuro...
αν κανονισεις εσυ να ερθει το μουρο, παιζει...
Ρε παίδες ,στο Ανδρομεδα Ηοτελ παιζει να φερεις κανενα call girl ή οχι ,δεν ειναι τετοιο ξενοδοχειο
Ναι μπορείς να πας με ότι θέλεις,για 4 ώρες περίπου 40 ΕΥΡΩ.Διάλεξε δωμάτιο με τζακούζι είναι όλα τα λεφτά γιαΡε παίδες ,στο Ανδρομεδα Ηοτελ παιζει να φερεις κανενα call girl ή οχι ,δεν ειναι τετοιο ξενοδοχειο
TrelosEllinas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες ο ανηψιός μου που είναι 16 θέλει να πάει την κοπέλα του σε ξενοδοχειο,ξέρετε που επιτρέπεται,ευχαριστώ
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ναι μπορείς να πας με ότι θέλεις,για 4 ώρες περίπου 40 ΕΥΡΩ.Διάλεξε δωμάτιο με τζακούζι είναι όλα τα λεφτά για
Ειναι 3 ωρες η ημιδιαμονη......
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Μάγκες ο ανηψιός μου που είναι 16 θέλει να πάει την κοπέλα του σε ξενοδοχειο,ξέρετε που επιτρέπεται,ευχαριστώ
Νομιζω οτι πρεπει να ειναι πανω απο 18 για να κλεισει δωματιο...
Νομιζω δεν ειμαι σιγουρος ομως...
ΑΓΓΕΛΟΣ1983
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημέρες στην παρέα...ρε παιδιά κάνα καλο ξενοδοχείο στη θεσσαλονίκη???εδώ μέσα βρήκα μονο 3 και κανένα σχόλιο...βοηθίστε μάγκες...ευχαριστώ εκ των προτερων..
παίδες έχω μείνει άπειρες φορες στα λαδάδικα Πλαζα πολυ καλο/καθαρο και διακριτικό σουίτες τζακούζια κτλ κτλ!! δεν φαινεται για ξενοδοχείο ημιδιαμονης.. προς ωραιόκαστρο ειναι και το Γκάλαξι καλο και αυτο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις