plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
40+ ανάλογα το δωμάτιοπιαδια μια εροτιση ποσο κανη στο ανδρομεδα 3ωρο
40+ ανάλογα το δωμάτιοπιαδια μια εροτιση ποσο κανη στο ανδρομεδα 3ωρο
40+ ανάλογα το δωμάτιο
Δε χρειαζεται τηλ.Παντα εχει δωματια.Ρε παιδιά μια ερώτηση. Στο Ανδρομέδα πρέπει να πάρω τηλ για
κράτηση για ένα 3ωρο;υπάρχει περίπτωση να μην βρω δωμάτιο;
Ειναι οπως βγαινουμε απο τη μοναστηριου και παμε προς το κτελ μακεδονια; ενα απλο λιτο ξενοδοχειο.Μοναστηρίου 293
Το ρεξ δεν ειναι τοσο καλο.λεγοταν οτι συχναζαν περιεργες παρεες ,υπαρχει ενα χοτελ κοντα στα δικαστηρια θυμαται κανεις; περασα με το λεωφορειο που πηγαινε ανω πολη κ το ειδα.Στον σταθμο, πηγα μια φορα στο Rex(εχει ενα 5μηνο) για ενα βραδυ και μολις εφερα την κοπελα, την αλλη μερα το πρωι μου ζητησαν τον λογο που δεν τους ενημερωσα καθως και 10Ε παραπανω.Ελεος
Σωστο,μα πεφτει μακρυα το ιρις ρε παιδια.για το ηλιος μου,ειχανε πει δε πηγα ομως.35E iris hotel στο αεροδρομιο για 4ωρη παραμονητο ειχε 30Ε και το ανεβασε.
Δεν ειναι και τελειο αλλα ειναι ΟΚ καθαρο και ανετο κρεβατι.
Δεν ζηταει στοιχεια.
στο φιλοξενια,αλλα ποιο λες στα λαδαδικα; ποιο ειναι αυτο;Επίσης στα λαδάδικα μέσα έχει για ημιδιαμονη.καλουτσικο.
Αλλά είναι σπάζοτετοιοι γιατί στο 3 ωρο χτυπάνε τηλ στο δωμάτιο λες και είναι με χρονοκαθυστέρηση το δωμάτιο.
Στο σταθμό των τρανών δεν ξερω τι παίζει κατά εκεί.αν υπάρχει συναγωνιστής να ενημερώσει.
καλη ιδεα .ειναι κοντα στο νοσοκομειο;αυτο που ειναι πανω απο το παπαγεωργιου,το βυζαντιο,30 ευρω για 3 ωρες
στο καψις νομιζω ειναι μπιζνες χοτελ δε δινουν,σημασια τι γινεται.περνα κανονικα,ακουσα.Καρντασια,για πειτε μου το εξης..θα ειμαι στο Capsis για καμια βδομαδα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων..παιζει να χω κανα θεμα αν κανω κανα import-export κανα cg ?? Ρωταω εδω αν και αχετο με το θεμα γιατι τα αλλα νηματα ειναι νεκρα εδω και μηνες..thanks καρντασια!
Ναι,έχει και μικρό πάρκινγκ δίπλα για τους παράνομους.Ειναι οπως βγαινουμε απο τη μοναστηριου και παμε προς το κτελ μακεδονια; ενα απλο λιτο ξενοδοχειο.
παμε προς μακεδονια μερια και περνανε τα λεωφορεια 8 κ 32 μου φαινεται;;;;;
Το Plaza είναι.στο φιλοξενια,αλλα ποιο λες στα λαδαδικα; ποιο ειναι αυτο;
το πλαζα που ειναι καλε; διευθυνση; ζητανε ταυτοτητα;Το Plaza είναι.
μακρυα,νο νο.Hotel Prestige Ωραιόκαστρο
έχει εσωτερικό πάρκινγκ οπότε ιδανικό για παντρεμένους που θέλουν να αποφύγουν επικίνδυνες συναντήσεις
καθαρά δωμάτια αλλά δεν υπάρχουν παντόφλες οπότε αναγκάζεσαι να τριγυρνάς ξυπόλητος
υπάρχει και χώρος να παρκάρεις έξω από το ξενοδοχείο
ζητάς δωμάτιο κοντά στο πάρκινγκ και είσαι οκ
(μην ξεχάσεις να ζητήσεις μετά μάρκα που ανοίγει την πόρτα του πάρκινγκ)
τιμή τις τελευταίες 3 φορές 33 ευρώ
καφέδες δωρεάν και μέσα στην τιμή(για ποτά δεν ξέρω)
στην τηλεόραση υπάρχει και κανάλι με τσόντες για όσους γουστάρουν
νομίζω είναι μονόδρομος ειδικά για παράνομα ζευγάρια
φιλοξενια ,η μονη λυση τελικα παιδες κ τυπισσες.Filoxenia....ούτε όνομα ζητάνε!