Νέα

Ξεκινησε ο πολεμος στη Συρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ParisPapis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνωμη εχετε για τον πολεμο?

• Οτι πει ο Τραμπ

Ψήφοι: 24 27,9%
  • Ειναι ολοι αμπαλοι

Ψήφοι: 26 30,2%
  • Το ξανθο γενος θα μας σωσει

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Στις αρχιδαρες μου

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Ειναι ωραιες οι Συριες τωρα που θα ερθουν μεταναστριες να ριξουμε κανα μπεοντα?

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Εχουμε γεμισει ηδη μ αυτους

Οπου και αν περπατας βλεπεις αφρικανους και πακια

Βρωμισαν την Ελλαδα

Πως θα γινει να τους διωξουμε ολους αυτους

Μια ατομικη βομβα να ξεβρωμισει ο τοπος απο αυτες τις κατσαριδες τυπε...

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
στο μεταξυ τυπε τι δουλεμα πεφτει,και καλα οτι στοχος ηταν η καταστροφη των χημικων :jerking:
δηλαδη τι ,βομβαρδισαν τα χημικα;αυτα δεν θα διαχεονταν παντου;
τα χημικα καταστρεφονται οργανωμενα,με διαδικασιες,οχι βομβες,ελεος :headbang:

θα παρει ο Μπασαρ και την Ιντμπιλ και το Αφριν και θα χει παλι το 100 τοις εκατο της Συριας :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Σωστός !!
Ο Άσαντ θα είναι ισόβιος Πρόεδρος της Συρίας
μετά τη νίκη του κατά των τζιχαντιστών.
Τα χημικά είναι οι γνωστές χιλιοπαιγμένες φίφες,
απέτυχε το βαρύ χαρτί που ήταν τα τζιχάντια
και βγήκαν τα αφεντικά τους να κλάσουν μια μάντρα @@
Χωρίς επέμβαση χερσαίων δυνάμεων δεν πέφτουν
οι λαοφιλείς πατριώτες ηγέτες.

Ο σκατότουρκος που εδώ προσπαθούν να μας πείσουν
ότι είναι μάγκας και δυνατός,
πάλι κωλοτούμπα έκανε.
Πήρε τα @@ του Ασαντ κι αυτός :2funny:

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μια ατομικη βομβα να ξεβρωμισει ο τοπος απο αυτες τις κατσαριδες τυπε...

Σωστος

Ηρθαν τα ζωα απο αφρικη και μεση ανατολη και σηκωσαν κεφαλι εδω

Κανονικα οπου τους βλεπεις πρεπει να τους ριχνεις βρωμοξυλο μεχρι να σηκωθουν να φυγουν μονοι τους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.014
Πόντοι
5.506
Σωστος

Ηρθαν τα ζωα απο αφρικη και μεση ανατολη και σηκωσαν κεφαλι εδω

Κανονικα οπου τους βλεπεις πρεπει να τους ριχνεις βρωμοξυλο μεχρι να σηκωθουν να φυγουν μονοι τους

Καλά και ωραία αυτά τα τσαμπουκαλίκια του καναπέ αλλά αν θέλετε να φαίνεστε και να είστε ενήλικες συνειδητοποιήστε οτι το πρόβλημα ξακίνησε από τότε που πάτησαν το πόδι τους, τώρα είναι ζόρικα τα πράγματα.

tourne

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Τα αρχιδια μου κουνιουνται που ξεκινησε ο πολεμος, εριξαν μερικους ληγμενους τομαχωκ και χεστηκε η φατμε.Τιποτα δεν θα γινει μαγκες ολα ειναι κανονισμενα απο πριν.

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλά και ωραία αυτά τα τσαμπουκαλίκια του καναπέ αλλά αν θέλετε να φαίνεστε και να είστε ενήλικες συνειδητοποιήστε οτι το πρόβλημα ξακίνησε από τότε που πάτησαν το πόδι τους, τώρα είναι ζόρικα τα πράγματα.

Συμφωνω μαζι σου οτι το προβλημα ξεκινησε απο πριν.Οσο για τα τσαμπουκαλικια του καναπε μεσα στη χωρα μου ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ μαγκες απο πιθηκια εγω δεν σηκωνω.Μια κινηση να γινει και ορμαω.

Τωρα τι γινεται ομως?

Πως ξεμπλεκεις??

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.014
Πόντοι
5.506
Συμφωνω μαζι σου οτι το προβλημα ξεκινησε απο πριν.Οσο για τα τσαμπουκαλικια του καναπε μεσα στη χωρα μου ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ μαγκες απο πιθηκια εγω δεν σηκωνω.Μια κινηση να γινει και ορμαω.

Τωρα τι γινεται ομως?

Πως ξεμπλεκεις??

Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα αλλά να σου πω κάτι; Ας κοιτάξουμε τι γίνεται τώρα και πως θα καταφέρουμε για αρχή να ΜΗ φορτωθούμε κι άλλους. Ας έχουμε στο μυαλό μας και το χειρότερο σενάριο για να το προλάβουμε.

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα αλλά να σου πω κάτι; Ας κοιτάξουμε τι γίνεται τώρα και πως θα καταφέρουμε για αρχή να ΜΗ φορτωθούμε κι άλλους. Ας έχουμε στο μυαλό μας και το χειρότερο σενάριο για να το προλάβουμε.

Το χειροτερο σεναριο ειναι να μεινουν αυτα τα σκουπιδια εδω περα μονιμα με αυτα τα προνομια που δινει το αλλο το σκουπιδι ο τσιπρας

Κατεστρεψε την Ελλαδα το μουλικο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.014
Πόντοι
5.506
Το χειροτερο σεναριο ειναι να μεινουν αυτα τα σκουπιδια εδω περα μονιμα με αυτα τα προνομια που δινει το αλλο το σκουπιδι ο τσιπρας

Κατεστρεψε την Ελλαδα το μουλικο

Κοίτα, νομίζω οτι στο χέρι μας είναι να τους ξεκαθαρίσουμε. Όταν διώξουμε το ζαβό, όταν αποφασίσουμε να δουλέψουμε, όταν αποφασίσουμε να είμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές και πολίτες και φτιάξουμε μια όσο γίνεται σοβαρή κοινωνία, τα σκουπίδια θα ξεβραστούν από μόνα τους.

Και φυσικά πρέπει επιτέλους να κινηθούν διαδικασίες εκκαθάρισης και απελάσεων.

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα, νομίζω οτι στο χέρι μας είναι να τους ξεκαθαρίσουμε. Όταν διώξουμε το ζαβό, όταν αποφασίσουμε να δουλέψουμε, όταν αποφασίσουμε να είμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές και πολίτες και φτιάξουμε μια όσο γίνεται σοβαρή κοινωνία, τα σκουπίδια θα ξεβραστούν από μόνα τους.

Και φυσικά πρέπει επιτέλους να κινηθούν διαδικασίες εκκαθάρισης και απελάσεων.

Απελασεις απο ποιον??

Απο τον Τσιπρα/Καμμενο?

Η τον Κυριακο??

Ποιος θα τους διωξει??

Που θα τους βρεις ετσι οπως ειναι κρυμενοι?

Κρεμαλες δεν χρειαζεται απελασεις.

Και ετσι θα φυγουν μονοι τους.

Που θα παει αυτη η κατασταση?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.014
Πόντοι
5.506
Απελασεις απο ποιον??

Απο τον Τσιπρα/Καμμενο?

Η τον Κυριακο??

Ποιος θα τους διωξει??

Που θα τους βρεις ετσι οπως ειναι κρυμενοι?

Κρεμαλες δεν χρειαζεται απελασεις.

Και ετσι θα φυγουν μονοι τους.

Που θα παει αυτη η κατασταση?

Από τσίπρα καμμένο ξέχνα το, αυτοί τους έφεραν (το 80%). Μόνο αν τους αναγκάσουν και κάνουν (και εδώ) κωλοτούμπα για την καρέκλα.

Από κει και πέρα, το πρόβλημα είναι μεγάλο, από τη μια τους άφησαν να έρθουν ανεξέλεγκτα και χωρίς στοιχεία οπότε το μόνο που έχουμε πλέον είναι οτι δήλωσαν πολλοί από δαύτους. Ο Χριστός και η μάνα του δηλαδή. Ερχόντουσαν 90 λαθρομετανάστες και δήλωναν Σύριοι πρόσφυγες, τώρα πιασ'το αυγό και κούρευτο.

Γι αυτό φωνάζαμε τότε, προσέχετε τους κομμουνοσυμμορίτες που τους "ενοχλούσαν" οι Αμυγδαλέζες.

Και μετά έχεις ΟΗΕδες, οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ κλπ.

Το έγκλημα έγινε, τώρα να δούμε αν υπάρχει λύση και ποιά. Γι αυτό λέω, τουλάχιστον μην έρθουν κι άλλοι.

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Από τσίπρα καμμένο ξέχνα το, αυτοί τους έφεραν (το 80%). Μόνο αν τους αναγκάσουν και κάνουν (και εδώ) κωλοτούμπα για την καρέκλα.

Από κει και πέρα, το πρόβλημα είναι μεγάλο, από τη μια τους άφησαν να έρθουν ανεξέλεγκτα και χωρίς στοιχεία οπότε το μόνο που έχουμε πλέον είναι οτι δήλωσαν πολλοί από δαύτους. Ο Χριστός και η μάνα του δηλαδή. Ερχόντουσαν 90 λαθρομετανάστες και δήλωναν Σύριοι πρόσφυγες, τώρα πιασ'το αυγό και κούρευτο.

Ζοφερο το μελλον συμπολεμιστη

Χαλεποι καιροι ερχονται

Και ο Ελληνας απο την πολλη πλυση εγκεφαλου εχει γινει και προοδευτικος και τους ανεχεται και σε λεει ρατσιστη αν δεν τους θες εδω μεσα

Τι ζημια εχει κανει το μουλικο σε 3 χρονια.

Σαν να ειναι 15 χρονια στην εξουσια με τοση ζημια που εκανε το μουλικο

Γι αυτό φωνάζαμε τότε, προσέχετε τους κομμουνοσυμμορίτες που τους "ενοχλούσαν" οι Αμυγδαλέζες.

Και μετά έχεις ΟΗΕδες, οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ κλπ.

Το έγκλημα έγινε, τώρα να δούμε αν υπάρχει λύση και ποιά. Γι αυτό λέω, τουλάχιστον μην έρθουν κι άλλοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.014
Πόντοι
5.506

Χαλεποι καιροι ερχονται

Και ο Ελληνας απο την πολλη πλυση εγκεφαλου εχει γινει και προοδευτικος και τους ανεχεται και σε λεει ρατσιστη αν δεν τους θες εδω μεσα

Και σκέψου οτι έρχονται και άλλα στραβά που θα σκάσουν στην επόμενη κυβέρνηση, το καλό και το κακό της πολιτικής είναι οτι τα αποτελέσματα φαίνονται αργότερα. Αυτοί φαντάσουν οτι κατάφεραν μέσα στη θητεία τους να αποδείξουν πόσο ανίκανοι και επικίνδυνοι είναι.

Και σου λέει ο άλλος, δε θέλω τους "παλιούς", δε θέλω τους γόνους και τα τζάκια. Ε φάε αυτούς από τα .....καλοριφέρ, τους ανεπάγγελτους και αμόρφωτους.

Αυτό το μόρφωμα έκανε συνολικά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ζημιά από όλους τους προηγούμενους των τελευταίων 40 ετών. Αναμφισβήτητο.

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0

Χαλεποι καιροι ερχονται

Και σκέψου οτι έρχονται και άλλα στραβά που θα σκάσουν στην επόμενη κυβέρνηση, το καλό και το κακό της πολιτικής είναι οτι τα αποτελέσματα φαίνονται αργότερα. Αυτοί φαντάσουν οτι κατάφεραν μέσα στη θητεία τους να αποδείξουν πόσο ανίκανοι και επικίνδυνοι είναι.

Και σου λέει ο άλλος, δε θέλω τους "παλιούς", δε θέλω τους γόνους και τα τζάκια. Ε φάε αυτούς από τα .....καλοριφέρ, τους ανεπάγγελτους και αμόρφωτους.

Αυτό το μόρφωμα έκανε συνολικά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ζημιά από όλους τους προηγούμενους των τελευταίων 40 ετών. Αναμφισβήτητο.

Αυτο λεω.

Ποιο μορφωμα φιλε μου?

Το παλιο ΠΑΣΟΚ ειναι ο Συριζα.ΠΟυ πηγαν εκεινοι οι ψηφοφοροι?Εξαυλωθηκαν?

Ποιος τον εβγαλε τον Τσιπρα?

Και μετα ερχεται και ο Κυριακος.

Ο Παπανδρεου της Δεξιας.

Πολιτικο που εχει τα αρχιδια του πιασμενα απο εταιριες(SIEMENS)
τι περιμενουμε να αλλαξει?

Τιποτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.014
Πόντοι
5.506
Αυτο λεω.

Ποιο μορφωμα φιλε μου?

Το παλιο ΠΑΣΟΚ ειναι ο Συριζα.ΠΟυ πηγαν εκεινοι οι ψηφοφοροι?Εξαυλωθηκαν?

Ποιος τον εβγαλε τον Τσιπρα?

Και μετα ερχεται και ο Κυριακος.

Ο Παπανδρεου της Δεξιας.

Πολιτικο που εχει τα αρχιδια του πιασμενα απο εταιριες(SIEMENS)
τι περιμενουμε να αλλαξει?

Τιποτα

Φυσικά και ο Τσίπρας είναι ο (τρομάρα του) νέος Παπανδρέου που μάζεψε όλο το πρώην πασοκ και τους ψηφοφόρους του.

Για τον δε Μητσοτάκη κράτα μικρό καλάθι, εγώ περιμένω να τον κρίνω σαν πρωθυπουργό και όχι λόγω ονόματος, υποτιθέμενου σκανδάλου και γουρλωμένων ματιών. Και άνθρωποι που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους μου μιλούν με τα καλύτερα γι αυτόν. Όπως επίσης ο Αδωνις τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση.

Αλλά πέρα από αυτά, η ΝΔ τώρα είναι η μόνη λύση να εξαφανιστούν οι κατσαπλιάδες που ήρθαν από τα καφενεία στη βουλή. Και όχι μόνο να εξαφανιστούν αλλά πρέπει να είναι τέτοια η ήττα τους που να μην έχουν κανένα λόγο στις εξελίξεις. Και αν χρειαστεί συνεργασία για απόλυτα ισχυρή πλειοψηφία, μακάρι και το κιναλ να πάρει λίγο τα πάνω του και να ξεφουσκώσει κι άλλο το συμμοριτοκόμμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε αυτή τη χώρα αυτό που ψάχνουμε αυτή τη στιγμή είναι ένας "τρελός" ...
10 εκ είμαστε και εδώ και 7 χρόνια μας ξεροψήνει η κρίση... και το χειρότερο απο τη κρίση είναι το οτι διασυρόμαστε διεθνώς ... Η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα μη αντιστρέψιμο σημείο.. και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΜΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!!!!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΈΓΓΙΧΤΟΙ!!!! Δεν βρέθηκε ακόμα ένας να πάρει ένα όπλο πριν αυτοκτονήσει και να πετύχει κάποιον σε μια χαλαρή στιγμή του... ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ?????
Τι θα πετύχαινε ? Τίποτα άμεσο! ΑΛΛΑ!!! Οποιαδήποτε απειλή κατά πολιτικού θα είχε μια πιο σοβαρή υπόσταση ... Τώρα κάνουν ότι θέλουν όπως θέλουν και έχουν τους μηχανισμούς να μην πληρώνουν καμιά συνέπεια των πράξεών τους!
Ούτε στρατός, ούτε ομάδες ατόμων ούτε κόμματα ούτε ομογενείς ούτε ακαδημαϊκοί δεν έχουν περιθώριο να κάνουν τίποτα ! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μπορεί να κάνει κάτι είναι ένας απλός "ΤΡΕΛΟΣ"!!!

Αυτό που εύχομαι για την ολομέλεια της βουλής είναι την απογοήτευση και το μίσος που τους έχω να το έχει και ένας απο τους 200 πιλότους των μαχητικών μας που θα απογειωθεί με οπλισμένο αεροπλάνο και θα αποφασίσει οτι την επόμενη θα ξημερώσει μια άλλη μέρα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
10 εκ είμαστε και εδώ και 7 χρόνια μας ξεροψήνει η κρίση... και το χειρότερο απο τη κρίση είναι το οτι διασυρόμαστε διεθνώς ... Η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα μη αντιστρέψιμο σημείο.. και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΜΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!!!!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΈΓΓΙΧΤΟΙ!!!! Δεν βρέθηκε ακόμα ένας να πάρει ένα όπλο πριν αυτοκτονήσει και να πετύχει κάποιον σε μια χαλαρή στιγμή του... ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ?????
Τι θα πετύχαινε ? Τίποτα άμεσο! ΑΛΛΑ!!! Οποιαδήποτε απειλή κατά πολιτικού θα είχε μια πιο σοβαρή υπόσταση ... Τώρα κάνουν ότι θέλουν όπως θέλουν και έχουν τους μηχανισμούς να μην πληρώνουν καμιά συνέπεια των πράξεών τους!
Ούτε στρατός, ούτε ομάδες ατόμων ούτε κόμματα ούτε ομογενείς ούτε ακαδημαϊκοί δεν έχουν περιθώριο να κάνουν τίποτα ! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μπορεί να κάνει κάτι είναι ένας απλός "ΤΡΕΛΟΣ"!!!

Αυτό που εύχομαι για την ολομέλεια της βουλής είναι την απογοήτευση και το μίσος που τους έχω να το έχει και ένας απο τους 200 πιλότους των μαχητικών μας που θα απογειωθεί με οπλισμένο αεροπλάνο και θα αποφασίσει οτι την επόμενη θα ξημερώσει μια άλλη μέρα!

Και εγώ περίμενα απόλυτη κατάρρευση ραγδαία,να βγει ο κόσμος έξω με τα τσεκούρια.
Αλλά όλοι έκαναν μόκο.Γιατί αυτούς ήθελαν.Δεν ήταν οτι δεν τους ήθελαν.Τότε αναλαμβάνεις και τις συνέπειες.
Το βλέπεις και στο φόρουμ,αυτούς θέλουν.Δεν τίθενται τα πραγματικά ζητήματα.Θέλουν απλώς επαναφορά στην προ κρίσης εποχή.Δεν έχει γίνει αυτοκριτική ούτε τίποτα.
Δε γίνεται επαναφορά στην κατάσταση προ κρίσης ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.014
Πόντοι
5.506

Σοβαρέψου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom