arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
φορτσαρα και την πουτσα μου,αλλα την ετοιμαζω για αλλου.ωωωωω
ωωωωωωωω
φορτσαρε!!
5 σειρες
ουστττττττττττττττττττττττττττττττττ
σαβρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
φορτσαρα και την πουτσα μου,αλλα την ετοιμαζω για αλλου.ωωωωω
ωωωωωωωω
φορτσαρε!!
5 σειρες
ξεχασες πατσαβουρα μηπως τα μαγκιλικια που εκανες στο τζειμς μαζι με τον ρωσσοποντιο?
αντε βουλωστο και δεν θα ασχολησε μαζι παλιοπαρταλο.
πουστρακι οταν θα μιλαω εγω εσυ θα το βουλωνεις,ρουφιανε-μπινε-μαλακα.ναι δεν ειδες? τα ξεχασε και σε παει με το σεις και με το σας τωρα.
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχα πιωμα ο γ......
φορτσαρα και την πουτσα μου,αλλα την ετοιμαζω για αλλου.
καλα σ'αφηνω
http://[URL unfurl="true"]www.adrants.com/images/piracy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ουστττττττττττττ
σαβραααααααααααααααααααα
απλυτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
αρκουδα αρκουδα, για μενανε τραγουδα..
Παιδια εχετε δει την ξανθια κοπελα που δουλευει πορτα στην γωνιακη καφετερια στην πλατεια της Αργυρουπολης?
Με εχει τρελανει!!!!Δεν εχει απιστευτο σωμα?Δεν ντυνεται απιστευτα προκλητικα?
άμα σου είπε "καλησπέρα, θέλετε να περάσετε;", σε γουστάρει τρελά, χώσουΠαιδια εχετε δει την ξανθια κοπελα που δουλευει πορτα στην γωνιακη καφετερια στην πλατεια της Αργυρουπολης?
Με εχει τρελανει!!!!Δεν εχει απιστευτο σωμα?Δεν ντυνεται απιστευτα προκλητικα?
πως λεγεται η καφετερια? ''Cafe''?
Μαγκες μολις γυρισα απο την εν λογω καφετερια.
Ειναι οπως τα λεει ο φιλος.
Στην πορτα δουλευει μια ξανθια bimbo με teen προσωπακι.
Αφου ηπια εναν φραπε με σαραπεντε ζαχαρες τα μιλησαμε με τον μαιτρ του μαγαζιου και "φορτωσα" την δεσποινιδα. Πηγαμε σε κοντινο γαμοχοτελι και τι να σας πω μαγκες...
Τα κανει ολα με 60 ευρω. Δινει και κουλουρι και με 50 ακομα κανει ακαποτο.
Τρεξτε προλαβετε.
Μονο αρνητικο τα πατατακια με την μπυρα που πηρα μετα το "κερασμα". Τα πατατακια ηταν ληγμενα και επισκεφτηκα αρκετες φορες την τουαλετα της καφετεριας η οποια οφειλω να ομολογησω οτι ηταν πεντακαθαρη.
και αν ρωτήσει αν περιμένεις παρέα είναι για να μάθει αν είσαι `ελεύθερος' για να κάνει παιχνίδιάμα σου είπε "καλησπέρα, θέλετε να περάσετε;", σε γουστάρει τρελά, χώσου
και αν ρωτήσει αν περιμένεις παρέα είναι για να μάθει αν είσαι `ελεύθερος' για να κάνει παιχνίδι
Ημαρτον σβήστε το αυτό το θέμα...
το πεθανες. :-Ξεχασα να γραψω οτι με εδωκε και τηλεφωνο για να βρεθουμε εξω.
Τα ιδια λεφτα και μπορει να φερει και το σκυλακι της το καννις για παρτουζα.
Το ειδα σε φωτογραφια αλειμενο με φυστικοβουτυρο και ηλιελαιο Sol ετοιμο για διεισδυση.
Καλού κακού μην ζητήσεις cimΤα ιδια λεφτα και μπορει να φερει και το σκυλακι της το καννις για παρτουζα.
το πεθανες. :-
το κανις καλο; με ενδιαφερει και μενα......Ξεχασα να γραψω οτι με εδωκε και τηλεφωνο για να βρεθουμε εξω.
Τα ιδια λεφτα και μπορει να φερει και το σκυλακι της το καννις για παρτουζα.
Το ειδα σε φωτογραφια αλειμενο με φυστικοβουτυρο και ηλιελαιο Sol ετοιμο για διεισδυση.