Vasilis_g7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχω παει για καφε εκει που δουλευει το εν λογω οπλο....Τι να πει κανεις,ο θεος θα ειχε κεφια οταν σκεφτηκε να την κανει...Respect απλα η γκομενα ειναι βγαλμενη απο τσοντα...
Εχω παει για καφε εκει που δουλευει το εν λογω οπλο....Τι να πει κανεις,ο θεος θα ειχε κεφια οταν σκεφτηκε να την κανει...Respect απλα η γκομενα ειναι βγαλμενη απο τσοντα...
αλλη μια χρησιμη πληροφορια αναρτηθηκε στον ιστοτοπο......η κοπελα ηταν συμμαθητρια της αδερφης μου της λολας στο τριτο λυκειο αργυρουπολης και αυτό που μου ειπε ειναι οτι καλη κοπελιτσα
To μουνι απλα δεν υπαρχει τωρα αν τα ρουφαει ολα δεν το ξερω...Καποιος ανεφερε οτι ηταν συμαθητρια της αδερφης του...Αποτε ας τον ακουσουμε...να σου πω μεγαλε, καλο μουνι να πουμε?
ποσο πηγε? Τα κορδονια τα ρουφαει?
To μουνι απλα δεν υπαρχει τωρα αν τα ρουφαει ολα δεν το ξερω...Καποιος ανεφερε οτι ηταν συμαθητρια της αδερφης του...Αποτε ας τον ακουσουμε...
Ρωτα εμενα μεγαλε...
Την εχω παρει. Διαβασε τα posts μου στην αρχη.
Ρε που θα φτασει η ξεφτιλα του μαγαζατορα. Σε λιγο θα φερει milf, τραβελια, γιδια, νεκρες κλπ.
Αρκει να γινει ντορος για το μαγαζι.
γιδες ;ποιος θα τις φερει ;; ο μαυροματακης;Ρωτα εμενα μεγαλε...
Την εχω παρει. Διαβασε τα posts μου στην αρχη.
Ρε που θα φτασει η ξεφτιλα του μαγαζατορα. Σε λιγο θα φερει milf, τραβελια, γιδια, νεκρες κλπ.
Αρκει να γινει ντορος για το μαγαζι.
γιδες ;ποιος θα τις φερει ;; ο μαυροματακης;
Φωτο εχει κανεισ τησ κοπελας?εδω αμα σε χρεωσουν 3,90 θα το κανεις θεμα;πως το βλεπεις;
απλά μουνάρα..........ολη η γερουλάνου τον παίζει για πάρτη της!!!!!!
φωτο παιδια να δουμε την γκομενα εχει καποιος?
καλα ναι σιγουρα απλα η αγωνια καταλαβαινεις αδερφε......!!!!!!!