Νέα

Wrocław Poland

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasosedess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οχι ..εκει ειδικα καταλαβαινουν τα παντα,,,απλα δεν θελουν να μιλησουν,,

Ρε τυπε επειδη κατανταει και μαλακια, μενω στην πολωνια μιλαω ρωσικα και πολωνικα και σου λεω πως ο πολωνς που δε ξερει ρωσικα, δε καταλαβαινει την τυφλα του ρωσικα. Ε αμα για σενα καταλαβαινει οκ το αφηνουμε εδω, δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας.
Απλα και οποιοι διαβαζουν να ξερουν αλλο η μαλακια αλλο η πραγματικοτητα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ρε τυπε επειδη κατανταει και μαλακια, μενω στην πολωνια μιλαω ρωσικα και πολωνικα και σου λεω πως ο πολωνς που δε ξερει ρωσικα, δε καταλαβαινει την τυφλα του ρωσικα. Ε αμα για σενα καταλαβαινει οκ το αφηνουμε εδω, δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας.
Απλα και οποιοι διαβαζουν να ξερουν αλλο η μαλακια αλλο η πραγματικοτητα
δηλ στην ανατ  ουκρανια δεν καταλαβαινουν ρωσσικα?
αυτο λεω,,οχι για πολωνια ,
μιλαω τωρα,για ζαπατνα
αντε καλυνηχτα
δεν εχει νοημα κι αλλλο  μαλλιο-τραβηγμα,,, :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά άμα πλακώσουν τις βότκες Ουκρανοί,Πολωνοί και Ρώσσοι μια χαρά συνεννοούνται.Λίγα λένε αλλά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο.Οπου υπάρχει συμφέρον οι Σλάβοι συνεννοούνται τέλεια μεταξύ τους εδώ τα κροατικά καμάκια έμαθαν τσέχικα για να κάνουν γυμνισμό δίπλα στις Τσέχες.Το ίδιο και οι Τσέχοι στο Κάρλοβυ Βάρυ που έχουν να κάνουν με κονομημένους Ρώσσους το δουλεύουν το ρωσικό μια χαρά.Και οι Ρώσσοι εκεί τα ψιλοπιάνουν τα τσέχικα.Γενικά όλες οι σλαβικές γλώσσες είναι μεταξύ τους καταννοητές αν ο άλλος κάνει μια προσπάθεια.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Βασικά άμα πλακώσουν τις βότκες Ουκρανοί,Πολωνοί και Ρώσσοι μια χαρά συνεννοούνται.Λίγα λένε αλλά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο.Οπου υπάρχει συμφέρον οι Σλάβοι συνεννοούνται τέλεια μεταξύ τους εδώ τα κροατικά καμάκια έμαθαν τσέχικα για να κάνουν γυμνισμό δίπλα στις Τσέχες.Το ίδιο και οι Τσέχοι στο Κάρλοβυ Βάρυ που έχουν να κάνουν με κονομημένους Ρώσσους το δουλεύουν το ρωσικό μια χαρά.Και οι Ρώσσοι εκεί τα ψιλοπιάνουν τα τσέχικα.Γενικά όλες οι σλαβικές γλώσσες είναι μεταξύ τους καταννοητές αν ο άλλος κάνει μια προσπάθεια.
αυτα λεω..για μαμησι μιλαμε κ με γκαφρα  ;)
οχι για διορισμο στο δημοσιο  της πολωνιας :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δηλ στην ανατ  ουκρανια δεν καταλαβαινουν ρωσσικα?
αυτο λεω,,οχι για πολωνια ,
μιλαω τωρα,για ζαπατνα
αντε καλυνηχτα
δεν εχει νοημα κι αλλλο  μαλλιο-τραβηγμα,,, :grin:

Eλα σπακοινι νοτσι, γλωσσομαθη. Αντε λιγο πιρφορισμα τωρα :cheesy:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σκεφτομαι να παω Πολωνια σε μια Πολωνεζα που φιλοξενησα στην Αθηνα πριν καποιο καιρο
Χριστουγεννα η Πασχα οποτε εχω αδεια απο δουλεια
Μενει poznan εχει κανεις επισκεφτει την πολη?τι παιζει απο μουνι διασκεδαση και τα σχετικα?
αν δεν αξιζει βεβαια δεν ξερω με συγκοινωνιες αν αξιζει να παω βαρσοβια,κρακοβια ?
γενικα με πολωνεζες τα εχω παει καλα στην Αθηνα και στα νησια αλλα ισως ειναι αλλιως οι διακοπες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σκεφτομαι να παω Πολωνια σε μια Πολωνεζα που φιλοξενησα στην Αθηνα πριν καποιο καιρο
Χριστουγεννα η Πασχα οποτε εχω αδεια απο δουλεια
Μενει poznan εχει κανεις επισκεφτει την πολη?τι παιζει απο μουνι διασκεδαση και τα σχετικα?
αν δεν αξιζει βεβαια δεν ξερω με συγκοινωνιες αν αξιζει να παω βαρσοβια,κρακοβια ?
γενικα με πολωνεζες τα εχω παει καλα στην Αθηνα και στα νησια αλλα ισως ειναι αλλιως οι διακοπες

Πόζναν είναι κορυφή.Κατά τη γνώμη μου η κορυφαία πόλη της Πολωνίας.Στα κλαμπ 22,Cuba Libre και Czekolada γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Γενικά στη Wielkopolska οι γκόμενες είναι πολύ απελευθερωμένες.

stamic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καμια προσφατη πληροφορια για WROCLAW υπαρχει?Ειναι αληθεια οτι το Αfrodita εκλεισε?Υπαρχει κατι αντιστοιχο?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχει ουκρανους που δεν μιλανεε καθολου ρωσικα.αρχιδια οτι συνενοουνται οι ρωσοι με πολωνους η σερβους,ουτε με βουλγαρους.καμια σχεση οι γλωσες αντε να εχει 2-3 λεξεις παρομειες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
εχει ουκρανους που δεν μιλανεε καθολου ρωσικα.αρχιδια οτι συνενοουνται οι ρωσοι με πολωνους η σερβους,ουτε με βουλγαρους.καμια σχεση οι γλωσες αντε να εχει 2-3 λεξεις παρομειες.
Οι δυτικοι Ουκρανοι πωλονοφερνουν.Γι αυτο και μια Ουκρανη που ειχα γνωρισει μου εκανε εντυπωση που μου ειπε οτι ηταν καθολικη ενω εγω νομιζα οτι θα ηταν ολοι ορθοδοξοι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Περνάω 5-6 μέρες στην Πολωνία ξανά και θα είμαι για μια μέρα χωρίς γυναίκα στο Wroclaw.

Έχουμε στο κέντρο ή κοντά αεροδρόμιο κανένα διαμέρισμα με κορίτσια για φουλ σεσιον;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Περνάω 5-6 μέρες στην Πολωνία ξανά και θα είμαι για μια μέρα χωρίς γυναίκα στο Wroclaw.

Έχουμε στο κέντρο ή κοντά αεροδρόμιο κανένα διαμέρισμα με κορίτσια για φουλ σεσιον;

Οχι.Πρέπει να την ψάξεις με erodate ή live καμάκι στο Pasaz.

Wroclaw είναι γενικά μια από τις πιο μαλακία πόλεις για πληρωμένο ενώ παραμένει ο παράδεισος του καμάκια,μουνάκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Βροτσλαβιώτισσες και γενικά οι κάτω Σιλεσιανές είναι τρομερές ψωλίστ.Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος μπορεί να φύγει αγάμητος από εκεί.Το 70% από τις Πολωνέζες που γάμησα από εκεί προερχόντανε,τρελλά γούστα.Και τώρα έχω μερικές που παρακαλάνε για Balkan πέος.
Γενικά σα να λέμε οι πιο εύκολες γκόμενες στην πιο εύκολη χώρα εντός ΕΕ.
Αν δε γαμήσεις εκεί σα δίποδος απλά δεν είσαι ανταγωνιστικός στην ευρωπαική Ενωση πρέπει να ρίξεις επίπεδο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Οι Βροτσλαβιώτισσες και γενικά οι κάτω Σιλεσιανές είναι τρομερές ψωλίστ.Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος μπορεί να φύγει αγάμητος από εκεί.Το 70% από τις Πολωνέζες που γάμησα από εκεί προερχόντανε,τρελλά γούστα.Και τώρα έχω μερικές που παρακαλάνε για Balkan πέος.
Γενικά σα να λέμε οι πιο εύκολες γκόμενες στην πιο εύκολη χώρα εντός ΕΕ.
Αν δε γαμήσεις εκεί σα δίποδος απλά δεν είσαι ανταγωνιστικός στην ευρωπαική Ενωση πρέπει να ρίξεις επίπεδο.
Κοίτα αν δεν έχεις να δώσεις μια πρακτική απάντηση, καλύτερα άσε τις θεωρίες.

Έχω μερικές ώρες διαθέσιμες μέχρι την πτήση και όχι βράδυ για να χάσω ώρα σε club.
Οπότε θέλω να πάω σε μιλημενο μέρος για ψώνια.
Αν δεν ξέρεις κάτι τέτοιο να προτείνεις τότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίτα αν δεν έχεις να δώσεις μια πρακτική απάντηση, καλύτερα άσε τις θεωρίες.

Έχω μερικές ώρες διαθέσιμες μέχρι την πτήση και όχι βράδυ για να χάσω ώρα σε club.
Οπότε θέλω να πάω σε μιλημενο μέρος για ψώνια.
Αν δεν ξέρεις κάτι τέτοιο να προτείνεις τότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Ρώτα τους άλλους στο φόρουμ να σου πουν που συχνάζουν Βρότσλαβ.

Kyubi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Πάω σολο Wroclaw για 4 νύχτες, την επόμενη βδομάδα.

Έχει πάει κανένας μετά τον κορονοϊό να μας πει τι παίζει;

Επίσης, μπορει κάποιος να δώσει πληροφορίες που γίνεται παιχνίδι; Τιντερ, καμάκι στο δρόμο, μολλ, στα μπαρ;

Από αξιοθέατα τι αξίζει;

τέλος, κανει διαφορά αν μείνω σε διαμέρισμα ή ξενοδοχείο ; Καλύτερα να μείνω στη κεντρική πλατεία;

θα βρίσκεται κανένας άλλος εκεί;

Ευχαριστώ

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Πάω σολο Wroclaw για 4 νύχτες, την επόμενη βδομάδα.

Έχει πάει κανένας μετά τον κορονοϊό να μας πει τι παίζει;
μεχρι πριν απο ενα μηνα ολα ορθανοιχτα.ξενοδοχειο με πρωινο οπως προ covid.

μπαρ εστιατορια το ιδιο.

• Like
Αντιδράσεις: Kyubi

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Καλησπερα φιλοι μου. Κανενας που να εχει προσφατες πληροφοριες για κανα σεξ κλαμπ ή οτιδηποτε αλλο για σεξοτουρισμο στο Βροτσλαβ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom