Νέα

Wish αγορές μέσω ιντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Καλησπέρα παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το wish για αγορες? Υπάρχει και εφαρμογή στο κινητό, έχω παραγγείλει μερικές μαλακιες δοκιμαστικά και περιμένω

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το wish για αγορες? Υπάρχει και εφαρμογή στο κινητό, έχω παραγγείλει μερικές μαλακιες δοκιμαστικά και περιμένω
εχω παραγγειλει πολλες φορες.Εμπιστο και αμα το προιον δε σου αρεσει η ειναι λαθος σου επιστρεφουν τα λεφτα σου στο ακεραιο.
το ιδιο ειναι και το geek,της ιδιας εταιρειας.
Το μονο που με χαλαει ειναι τα μεταφορικα τους που λογικα ειναι η μιζα που παιρνουν .
Στο ebay βρισκεις τα ιδια χωρις μεταφορικα και πιο φτηνα πολλες φορες. Δεν εχεις ομως ισως τοση υποστηριξη.
μου χει τυχει να μου επιστρεψουν και 56 ευρω για μια εξατμιση που παρηγγειλα επειδη δεν ηταν το χρωμα που ειχα παραγγειλει και μου ειπαν να κρατησω και αυτη που ηρθε!!
Και σε αλλα προιοντα που ηρθαν λαθος το ιδιο εγινε...
Ψωνισε,μη φοβασαι.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Απλά να είσαι έτοιμος να πληρώσεις τελωνείο και να τρέχεις στο Βενιζέλος, κάτι που σημαίνει βενζίνες, διόδια, ώρες ταλαιπωρίας κλπ μιας και ΟΛΑ ακόμα και τα πιο μικρά σταματάνε για έλεγχο.

Υπάρχει ανάλογο νήμα

Δες και τα βίντεο

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μεχρι 25 ευρω δεν υπαρχει τελωνειο και δεν τρεχεις βενιζελο.Τα πληρωνεις στο ταχυδρομειο.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
αυτό το site είναι μούφα; γνωρίζει κανείς αν είνια αξιόπιστο για αγορές; www.laurcaud.co.uk/]http://www.laurcaud.co.uk/[/url]

Για οποιοδήποτε online κατάστημα εξωτερικού δεν γνωρίζεις αν είναι μούφα ή μη κανε search το όνομα του και δίπλα γράψε "review"  (πχ. laurcaud.co.uk review)

Στα πρώτα 5 αποτελέσματα θα πάρεις μια πρώτη ιδέα περί τίνος πρόκειται...αλλά πάντα χρειάζεται και το έμπειρο μάτι για να αποφύγεις τις ...κακοτοπιές.

spyros35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
1
Πόντοι
0
έκανα τη μ@λ@κι@ και αγόρασα παπούτσια απο δώ! Μετά το κατάλαβα και ακυρωσα τη κάρτα στη τράπεζα και έκανα αίτηση για να επιστραφούν τα λεφτά.Θα τα πάρω λέτε;;;Το ποσό δεσμεύτηκε αλλά δέν προλαβε να τα παρει αυτός.Εκανα μετα απο 2 ώρες την ακύρωση.Τι λέτε;  >:(

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
έκανα τη μ@λ@κι@ και αγόρασα παπούτσια απο δώ! Μετά το κατάλαβα και ακυρωσα τη κάρτα στη τράπεζα και έκανα αίτηση για να επιστραφούν τα λεφτά.Θα τα πάρω λέτε;;;Το ποσό δεσμεύτηκε αλλά δέν προλαβε να τα παρει αυτός.Εκανα μετα απο 2 ώρες την ακύρωση.Τι λέτε;  >:(

Θα πας αυριο τραπεζα και θα κανεις αμφισβήτηση συναλλαγης και θα λυθει το θεμα.
Να αγοραζεις μονο απο sites που δεχονται paypal , εκτος και αν μιλαμε για μεγαθήρια Ali, amazon κτλ.   :S :S :S

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Μούφα το κόβω αφού δεν έχει φυσική διεύθυνση ούτε αριθμό τηλεφώνου. Αν έκανες αμφισβήτηση συναλλαγής θα σου τα επιστρέψουν αλλά μετά από πολύ καιρό.  Ούτε σχόλια υπάρχουν.
Η τράπεζα σου είπε ποιος  φαίνεται ως πωλητής στη χρέωση;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.458
Πόντοι
6.256
Εχει αγορασει κανεις απο epapoutsia.gr?