Νέα

Windsurfing

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.621
Πόντοι
17.085
Καλά αυτά είναι προπαγάνδες κάτι χαζοχαρούμενων φιλοζωικών οργανώσεων. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο αιματηρή.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλά αυτά είναι προπαγάνδες κάτι χαζοχαρούμενων φιλοζωικών οργανώσεων. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο αιματηρή.
μπα δεν νομίζω, για την ελλάδα τουλάχιστον

προσωπικα δεν έχω ακούσει ποτέ μου για επίθεση από καρχαρία σε ελληνικά νερά, μόνο για κάτι σκυλόψαρα που πιάνονται κατά λάθος στα δίχτυα ψαράδων

εκτός αν καταπίνουν τα θύματά τους ολόκληρα και οι θάνατοι αποδίδονται σε πνιγμό :grin: :huh:

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
210
Πόντοι
31
Eλα ρε παίχτη ! Το windsurfing δηλαδή η ιστιοσανίδα ειναι το ταχύτερο ιστιοπλοϊκό σκάφος κ ειναι μουνοπαγίδα !
Υπάρχει κ η σανίδα του σέρφινκ που κάνεις ανωμαλίες με το κύμα χωρίς πανί .

Πάρτε κ ενα διπλό λούπ κωλοτούμπιασμα που ειναι  σαν να γαμείς το μπαλέτο Bolshoi !

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καυλιαρηδες υπαρχουν εδω οι ολοι χαιδευουνε την μπακα τους και τριβουνε κ κανενα μουνακι.Τι λεει το αθλημα?ασχολειτε κανεις?σανιδες πανια τιμες?τα παντα ολα για αυτο το θεμα.Μουνοπαγιδα στανταρ ειναι παντως......
Μουνοπαγίδα είναι το surfing?Μάλλον για αυτούς που ξήνουν τα αρχίδια τους ολημερίς είναι,για τους χασομέρηδες είναι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom