Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ βάζω φωτό όταν πηγαίνω.Δε με ενδιαφέρει το επικοινωνιακό κομμάτι.
Απλά είστε μαλάκες,πάω,γαμάω,βάζω φωτό και μετά αδιαφορώ για την παρουσίαση γιατί είμαι ανώτερος.Ποιος γαμάει το μέσο όρο και τα δικαιώματα κτλ?Γιατί να κάνω παραχωρήσεις?Στον πούτσο μου λουλούδια φάση.
Και Γερμανία το ίδιο εγώ είμαι υπερτσόμπανος,ανώτερος,ποιοι είναι αυτοί οι καθυστερημένοι που διεκδικούν δικαιώματα?
Πότε έβαλες φώτο από Πολωνία? :2funny:.Οπως έβαλες φώτο από της Η.Π.Α  :jerking::2funny:
  Τα ίδια λένε και οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί στην Ελλάδα  :2funny: ότι είναι ανώτεροι από τους Έλληνες  :2funny:τους κλέβουν,ελέγχουν τη χώρα,και τους πηδάνε της γυναίκες  :jerking: :2funny:
  Ένας κατακαημένο γκαστερμπάϊτερ είσαι που οι Γερμανοί σε έχουν για σκουπίδι.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ συνέχεια φωτός βάζω,απλά εσύ είσαι βλήμα και πας να δημιουργήσεις αμφιβολίες ενώ δεν έχεις τις πνευματικές ικανότητες για κάτι τέτοιο.Οπότε σε χρησιμοποιώ σαν pivot για να ξεφτιλίζω το μέσο όρο που ταυτίζεται υποχρεωτικά μαζί σου.
Δε με ενδιαφέρει το λαικό αίσθημα και οι παράπλευρες απώλειες.Μιλάμε για ανελέητο γαμήσι μέχρις εσχάτων.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ο ήχος του βαλκανικού κλαρίνου.

Δύσκολο να καταλάβουν οι Δυτικοί την ανωτερότητά μας.Είμαστε εκ φύσεως πιο σέξυ ασχέτως της αντίδρασης που προκαλούμε.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ φωτό που μου έστειλε σήμερα η Πολωνεζα που θα συναντήσω την Κυριακή.Ενω είναι καθαρά κορίτσι για σπίτι,πάσχει απο ακατανίκητες καύλες οπως γενικά οι Πολωνέζες.
Προοργασμική κατάσταση.

ePE9lh.jpg

GdQMPh.jpg

Γενικά οι Πολωνέζες εκπέμπουν κάπως vibes ότι επίκειται να γαμησεις.Ειναι στην ατμόσφαιρα.
Πιθανότατα οι Ρώσοι ψεκάζουν καυλωτικο αεροσολ για να αποσταθεροποιείται η χώρα.

• Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ φωτό που μου έστειλε σήμερα η Πολωνεζα που θα συναντήσω την Κυριακή.Ενω είναι καθαρά κορίτσι για σπίτι,πάσχει απο ακατανίκητες καύλες οπως γενικά οι Πολωνέζες.
Προοργασμική κατάσταση.

ePE9lh.jpg

GdQMPh.jpg

Γενικά οι Πολωνέζες εκπέμπουν κάπως vibes ότι επίκειται να γαμησεις.Ειναι στην ατμόσφαιρα.
Πιθανότατα οι Ρώσοι ψεκάζουν καυλωτικο αεροσολ για να αποσταθεροποιείται η χώρα.
Και όοπως πάντα δεν θα σε αφήσει να την βγάλεις φωτογραφίες  :jerking: :2funny:.'Ασε σε μάθαμε  :2funny:.
  Τελευταία φορά γάμησες πέρσι το καλοκαίρι!Οπότε τον Ιούνιο αν δεν ξαναγαμίσεις ως τότε (που δεν το βλέπω) κλείνεις ένα χρόνο αγαμίας  :jerking: :2funny:
      θα σου πάρουμε τούρτα με κεράκι  :2funny:

Συνημμένα

• tourta agamias.jpg
    tourta agamias.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Πολωνέζες έχουν αυτό το αθώο ύφος και πολλοί παρασύρονται.Σου λέει ο Ιταλός πώς θα αντιμετωπίσω αυτό το αθώο λουλουδάκι του μπαξέ πώς θα εξηγήσω αυτό που θέλω,οτι θέλω να ανοίξει τα πόδια η αθώα,naive κοπελίτσα και αρχίζει το παρλάρε.
Ενώ ο Αράπακλας πιάνει τη γκόμενα στη σκοτεινή γωνία του κλαμπ και της δείχνει τη μαλαπέρδα.Η γκόμενα σκύβει και πιάνει το μπούκι.
Γιατί οι Πολωνέζες γουστάρουν άγριο,πρωτόγονο βάναυσο σεξ νον στοπ,χωρίς περιορισμούς δε θέλουν αγαπούληδες,λουλούδια κτλ.Ονειρεύονται παρτούζες,μέγκα μπούκια,bukkake,dogging,ανωμαλίες,deep throat,face fucking,anal,DP,γλυφοκώλια,κεριά στο μουνί,μαστιγώματα,σκύλους κτλ.Ασχετα πόσο αθώο βλέμμα έχουνε.
Για αυτό και θα προτιμήσουν το σκύλο πρωτόγονο ελεεινό βρωμύλο Αράπη ή πάκη από τον κυριλέ,εμφανίσιμο γαλαντόμο,ευγενή,τσιλιβήθρα και  παπατζή Ιταλό με τη χρυσή γλώσσα..Πιστεύουν οτι όσο πιο μαυριδερός και χύμας τόσο πιο καυλιάρης και τόσο καλύτερα τις γαμάει.
Αυτά είναι 101,βασικά πράγματα.Πρέπει να ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους όταν σκάσεις σα Βαλκάνιος πέουλας.Σαν ανώτερος δηλαδή και πιο μανιακός από όλους τους άλλους.
Η φάση μανιακού απεριόριστου καυλέα εξιτάρει αρκετά τις Πολωνέζες.Θέλουν ενδιαφέροντα πράγματα,ostry sex όπως το λένε όχι τετριμμένα και συνήθη.Σε βλέπουν για πρώτη φορά από μακριά και αναρωτιούνται πώς θα είναι όταν τις γαμάς.
Δεν μπορώ όμως να τις περιγράψω ακριβώς πάντα κάτι διαφεύγει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ φωτό που μου έστειλε η Πολωνεζα.Σκληρες αντιστάσεις προβλέπω,χρειάζεται τακτ να μην προσβάλλεις τη γκόμενα οτι τη θες μόνο για πούτσο.

YKJRcw.jpg

Ξεκαθάρισε απο την αρχή οτι δεν είναι πουτανα να πηδιέται με τον έναν και τον αλλον για λεφτά.Respect.
Αυτό είναι το τρελλό με τις Πολωνέζες.Αλλα λένε και άλλα κάνουνε τρόπον τινά.
Ομως κάπως καυλώνεις παρόλα αυτά όσο και αν οι άλλες διαμαρτύρονται οτι είναι φτηνιάρες κτλ.Εχουν αυτό το άμεσο πρόστυχο λαικό στυλ που απευθύνεται στις αισθήσεις οπότε καυλώνεις αμέσως και γίνεται η δουλειά.

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εδώ φωτό που μου έστειλε η Πολωνεζα.Σκληρες αντιστάσεις προβλέπω,χρειάζεται τακτ να μην προσβάλλεις τη γκόμενα οτι τη θες μόνο για πούτσο.

YKJRcw.jpg

Ξεκαθάρισε απο την αρχή οτι δεν είναι πουτανα να πηδιέται με τον έναν και τον αλλον για λεφτά.Respect.

Άρχοντα αυτή θα σηκώνει και ξύλο λογικά...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άρχοντα αυτή θα σηκώνει και ξύλο λογικά...

Ετσι είναι οι Πολωνέζες.Ανοιχτές σε όλες τις ανωμαλίες.Από ξύλο,πρωκτικά και απλά μέχρι καψίματα,σκύλους κτλ.Αβυσσος.
Ξέρεις οτι θα γαμήσεις καλά,θα απολαύσεις θεικό μπούκι και θα παίξουν τρελά γούστα και ανωμαλίες που άλλες εθνικότητες απλά δεν τα κάνουν.
Σε στυλ σου δίνουν το μαστίγιο στο χέρι και ανοίγουν τα πόδια να μαστιγώσεις το μουνί τους.
Βαριά βιομηχανία φάση,αντέχουν εκεί που οι άλλες Σλάβες τα φτύνουν.
Και γενικά άμα δεις Σλάβα να κάνει βαριά δουλειά και όχι κάτι απλό γυναικείο αλλά βαριά χειρωνακτική εργασία πάντα Πολωνέζα είναι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

YKJRcw.jpg

Αυτό είναι το τρελλό με τις Πολωνέζες.Αλλα λένε και άλλα κάνουνε τρόπον τινά.
Ομως κάπως καυλώνεις παρόλα αυτά όσο και αν οι άλλες διαμαρτύρονται οτι είναι φτηνιάρες κτλ.Εχουν αυτό το άμεσο πρόστυχο λαικό στυλ που απευθύνεται στις αισθήσεις οπότε καυλώνεις αμέσως και γίνεται η δουλειά.
Για να καταλάβει και ο αναγνώστης σου το έφαγε το κατοστάρικο που της έστειλες γιά της φωτογραφίες και δεν προκειται ποτέ να την δεις  :2funny:

Ετσι είναι οι Πολωνέζες.Ανοιχτές σε όλες τις ανωμαλίες.Από ξύλο,πρωκτικά και απλά μέχρι καψίματα,σκύλους κτλ.Αβυσσος.
Ξέρεις οτι θα γαμήσεις καλά,θα απολαύσεις θεικό μπούκι και θα παίξουν τρελά γούστα και ανωμαλίες που άλλες εθνικότητες απλά δεν τα κάνουν.
Σε στυλ σου δίνουν το μαστίγιο στο χέρι και ανοίγουν τα πόδια να μαστιγώσεις το μουνί τους.
Βαριά βιομηχανία φάση,αντέχουν εκεί που οι άλλες Σλάβες τα φτύνουν.
Και γενικά άμα δεις Σλάβα να κάνει βαριά δουλειά και όχι κάτι απλό γυναικείο αλλά βαριά χειρωνακτική εργασία πάντα Πολωνέζα είναι.
Έτσι ήταν πριν από 25-30 χρόνια.Τώρα καμία σχέση μ'αυτά που λεςΌπως και τα τακούνια και οι μίνι φούστες που είπες ότι φοράνε στη Ρωσσία!Απλός έχει μείνει πάρα πολύ πίσω
  Ξέχασες να πεις ότι οι Πολωνοί είναι υδραυλικοί και χτίστες στις οικοδομές και ότι όλα τα μπουρδέλα στη Φυλής είναι γεμάτα με Πολωνέζες  :2funny:
  Μ΄αρέσει που σε ρεζιλεύουμε στο ένα Thread το βουλώνεις γιά λίγο  :2funny:γράφεις αλλού και μετά ξαναρχίζεις να γράφεις της  :jerking:σου που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα  :2funny:.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
  Έτσι ήταν πριν από 25-30 χρόνια.Τώρα καμία σχέση μ'αυτά που λεςΌπως και τα τακούνια και οι μίνι φούστες που είπες ότι φοράνε στη Ρωσσία!Απλός έχει μείνει πάρα πολύ πίσω
  Ξέχασες να πεις ότι οι Πολωνοί είναι υδραυλικοί και χτίστες στις οικοδομές και ότι όλα τα μπουρδέλα στη Φυλής είναι γεμάτα με Πολωνέζες  :2funny:
  Μ΄αρέσει που σε ρεζιλεύουμε στο ένα Thread το βουλώνεις γιά λίγο  :2funny:γράφεις αλλού και μετά ξαναρχίζεις να γράφεις της  :jerking:σου που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα  :2funny:.
Εσύ έχεις μείνει 30 χρόνια πίσω καθυστερημένε.
Σε πληροφορώ ότι οι Πολωνοί πλέον έχουν αρχίσει να σκίζουν σε ΙΤ επίπεδο και τους ζητάνε σε ξένες χώρες ως προγραμματιστές, ενώ κονομάνε πολλά παραπάνω από όσα ξέρεις εσύ.

Όσο για τις πολωνες της φυλής, μάλλον έχεις μπερδέψει τις εθνικότητες. Ίσως με ρουμάνες ή βουλγαρες που δεν ανήκουν καν στην ίδια ράτσα.

Τουλάχιστον από γεωγραφία ξέρεις πού είναι η κάθε χώρα;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε πληροφορώ ότι οι Πολωνοί πλέον έχουν αρχίσει να σκίζουν σε ΙΤ επίπεδο και τους ζητάνε σε ξένες χώρες ως προγραμματιστές, ενώ κονομάνε πολλά παραπάνω από όσα ξέρεις εσύ.

Όσο για τις πολωνες της φυλής, μάλλον έχεις μπερδέψει τις εθνικότητες. Ίσως με ρουμάνες ή βουλγαρες που δεν ανήκουν καν στην ίδια ράτσα.

Ειρωνικα προς τον κμαν το λεει βρε μαν και εσυ !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κλασσικές Πολωνέζες με τις κωλάρες,τα κολλάν,τα βαμμένα μαλλιά και τις μύτες.Γενικά φτηνό λουκ αλλά πάντα καυλώνεις και είσαι σίγουρος οτι στο τέλος θα γαμήσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Δε σε είχα γιά τόσο ηλίθιο  :2funny: :2funny:καλά δε καταλαβες ότι του τα λέω όλα αυτά ειρωνικά του Βλάκμαν?   :2funny:
   Πουτάνες Πολωνέζες είχε στη Φυλής πριν από 20-25 χρόνια,και τη δεκαετία του ΄90 είχε χτίστες Πολωνούς που στέκονταν με της ώρες στην Ελληνική πρεσβεία γιά να πάρουν βίζα γιά 4-5 μέρες και να έρθουν Ελλάδα και να μείνουν μόνιμα σαν παράνομοι.
   Η μιά γυναίκα μου τυχαίνει να είναι Πολωνέζα και να έχω διαμέρισμα στη Βαρσοβία που νοικιάζω και ξέρω πάρα πολύ καλά τι παίζει.
   Δεν ξέρω πόσα κονομάνε αλλά αν είχες διαβάσει παλιότερα ποστ θα είχες δει ότι προσφατα είχα γράψει ότι μιά κοπέλα παίρνει άνετα μισθό 1.000 ευρώ και κάποιες παίρνουν 1.200-1.400 ευρώ.
  Αυτά να τα πεις στο Βλάκμαν  :2funny:εγώ τα ξέρω.Όπως και ότι οι Ελληνες εκεί θεωρούντε τριτοκοσμικοί όπως και σε όλη την Ευρώπη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά αυτά είναι καλά άμα είσαι μέσος όρος.
Εδώ λέμε οτι η οπτική γωνία του μέσου όρου είναι μια μαλακία και μισή.
Φυσικά και ο μέσος Ελληνας θα ψαρώσει άμα πάει Πολωνία και θα πιάσει τα αρχίδια του.
Αυτό όμως δεν έχει σημασία.
Γενικά είστε κολλημένοι με τους μέσους όρους και τη βιομηχανική παραγωγή.
Θέλετε να τα βάζετε όλα στο μέσο όρο και στη μαζικοποίηση.
Τρέλλα μιλάμε.Αμα δε γαμάει ο μέσος όρος δε γαμάει κανείς.
Μπορείτε λίγο να ξεφύγετε από το μέσο όρο και την επιφανειακή κατάσταση να δείτε το φως το αληθινό?
Ποιος τον κατουράει το μέσο όρο?
Γιατί ασχολείστε συνέχεια με το μέσο όρο?Το τι κάνει ο  μέσος όρος δεν έχει καμία σχέση με το αν θα γαμήσεις ή όχι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε θα πω "ανάλογα τη χώρα", θα ήταν εξευτελιστικός ελιγμός. Αρα θα παραμείνω στην αρχική μου θέση

Oχι, ουτε αναλογα τη χωρα ουτε τιποτα. ΔΕ θεωρειται ο Ελληνας πουθενα και απο κανενα τριτοκοσμικος.
Οχι τοσο πολυ επειδη εχουν δικιο, αλλα απο αγνοια. Το ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα μας θεωρουσαν, ομως δεν ειναι η εικονα αυτη που εχουν για την Ελληνα. Ειναι- παραπλανητικα ισως- καλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom