Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γενικά αυτά είναι καλά άμα είσαι μέσος όρος.
Εδώ λέμε οτι η οπτική γωνία του μέσου όρου είναι μια μαλακία και μισή.
Φυσικά και ο μέσος Ελληνας θα ψαρώσει άμα πάει Πολωνία και θα πιάσει τα αρχίδια του.
Αυτό όμως δεν έχει σημασία.
Γενικά είστε κολλημένοι με τους μέσους όρους και τη βιομηχανική παραγωγή.
Θέλετε να τα βάζετε όλα στο μέσο όρο και στη μαζικοποίηση.
Τρέλλα μιλάμε.Αμα δε γαμάει ο μέσος όρος δε γαμάει κανείς.
Μπορείτε λίγο να ξεφύγετε από το μέσο όρο και την επιφανειακή κατάσταση να δείτε το φως το αληθινό?
Ποιος τον κατουράει το μέσο όρο?
Γιατί ασχολείστε συνέχεια με το μέσο όρο?Το τι κάνει ο  μέσος όρος δεν έχει καμία σχέση με το αν θα γαμήσεις ή όχι.
Μα εσύ είσαι πιό κάτω ακόμα και από το μέσο Ελληνα  :headbang: :2funny:Μόνο με τους Ελληνες άστεγους μπορείς να συγκριθείς  :2funny:Δεν πήγες τότε Κρακοβία και δε σου μίλησε καμία και παραλίγο να σε πετάξει έξω ο Σεκιουριτάς  :2funny:
  Εδώ αν έρθεις θα σε κοιτάνε με περιφρόνηση  :2funny:θα νομίζουν ότι είσαι κανένας ζητιάνος και τους ζητάς λεφτά  :2funny:
  Στην ούτε στην Ουκρανία δεν έχεις ελπίδα  :headbang:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Oχι, ουτε αναλογα τη χωρα ουτε τιποτα. ΔΕ θεωρειται ο Ελληνας πουθενα και απο κανενα τριτοκοσμικος.
Οχι τοσο πολυ επειδη εχουν δικιο, αλλα απο αγνοια. Το ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα μας θεωρουσαν, ομως δεν ειναι η εικονα αυτη που εχουν για την Ελληνα. Ειναι- παραπλανητικα ισως- καλη.

Από άγνοια όντως.Αλλά είσαι άγνωστος.Οπότε φαντάσου τι μπορείς να κάνεις στο Δυτικό,τον Αμερικανό τον Αραβα κτλ.Τεράστιες δυνατότητες.
Για αυτό λέμε οι μέσοι όροι δεν έχουν σημασία.Τι θα πει μέσος Ελληνας,μέσος Ευρωπαίος κτλ.Ο μέσος Ελληνας γαμάει τη χούφτα του ή κανά μπάζο,ο μέσος Ευρωπαίος είναι cuckold,ο μέσος Αραβας γαμάει κατσίκες.Τι σημασία έχουν αυτά?
Στην πράξη δεν αντιμετωπίζεις μέσους αλλά πολύ πιο αναβαθμισμένους τύπους.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Oχι, ουτε αναλογα τη χωρα ουτε τιποτα. ΔΕ θεωρειται ο Ελληνας πουθενα και απο κανενα τριτοκοσμικος.
Οχι τοσο πολυ επειδη εχουν δικιο, αλλα απο αγνοια. Το ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα μας θεωρουσαν, ομως δεν ειναι η εικονα αυτη που εχουν για την Ελληνα. Ειναι- παραπλανητικα ισως- καλη.

Η άποψη που έχω βασίζεται σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αρκετοί με τους οποίους συνεργάζομαι ΔΕ δουλεύουν με Ελληνικές εταιρίες (δεν έχω Ελληνική εταιρία) - κυρίως έλλειψη αξιοπιστίας, μη τήρηση των γραπτών συμφωνιών και καθυστέρησης πληρωμών.

Υπάλληλοι Ελληνες είναι ή του ύψους ή του βάθους. Αρκετοί, όπως έχω γράψει ήδη σε άλλο θρεντ, ήρθαν για να δουλέψουν ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ με υφάκι  "ξέρεις ποιος είμαι εγω" σα να μας έκαναν χάρη. Πήραν πούλο άμεσα και αβάδιστα - απο εμένα. Αλλοι έφεραν το χωριό τους μαζί. Αυτοί πήραν πούλο απο τους ντόπιους. Αλλα παιδιά όμως ήρθαν για να δουλέψουν και είναι πάνω απο το μέσο όρο - ΑΥΤΑ τα παιδιά δίνουν το καλό όνομα. Είναι μειοψηφία, αλλά μετράνε. Και αυτό το κέρδισαν, όντας σε σημαντικό μειονέκτημα σε σχέση με άλλα διαβατήρια.

Οσοι δεν ξέρουν τους Ελληνες, ίσως και να μας συμπαθούν ναι. Αρκετοί που έχουν κάνει διακοπες Ελλάδα έχουν περάσει καλά και μας συμπαθουν

Αρα - χαβαλές Ελλάδα οκ. Δουλειές - Ελλάδα οχι οκ.

Αυτά απο εμένα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Σκληρες αντιστάσεις προβλέπω,χρειάζεται τακτ να μην προσβάλλεις τη γκόμενα οτι τη θες μόνο για πούτσο.

YKJRcw.jpg

Ξεκαθάρισε απο την αρχή οτι δεν είναι πουτανα να πηδιέται με τον έναν και τον αλλον για λεφτά.Respect.

:2funny: :2funny:
Δεν είναι πουτανα ρε.
Πυρηνικός φυσικός είναι.
Πάντως Αρχίζω και σε καταλαβαίνω.
έχεις την ψευδαίσθηση ότι όλες αυτές δεν είναι ιερόδουλες,  επειδή εσύ δεν τις γαμάς

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny:
Δεν είναι πουτανα ρε.
Πυρηνικός φυσικός είναι.
Πάντως Αρχίζω και σε καταλαβαίνω.
έχεις την ψευδαίσθηση ότι όλες αυτές δεν είναι ιερόδουλες,  επειδή εσύ δεν τις γαμάς
Εδώ είσαι λάθος  :2funny:το πιθανότερο είναι όχι μόνο να μην είναι πουτάνα ΑΛΛΆ να μην είναι καν γυναίκα  :2funny: ΑΛΛΑ να είναι κανένας μουσάτος που κάθεται πίσω από το πληκτρολόγιο και βγάζει λεφτά από ηλίθιους σαν τον Βλάκμαν  :2funny:
  Και ο ηλίθιος ο Βλάκμαν στέλνει 100 Ευρώ γιά να του στείλει φωτογραφίες της  :jerking: :2funny:Και ελπίζει ότι θα την συναντήσει  :jerking: :2funny:.
  Ετσι είχα τρελλάνει τον Αλγερινό  :2funny:μιά φορά με της φωτογραφίες της Μις Καλινινγκράντ που ειχα φτιάξει σελίδα  :2funny:τον είχα στείλει στις 8 το πρω'ι' στο αεροδρόμιο να την περιμένει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η άποψη που έχω βασίζεται σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αρκετοί με τους οποίους συνεργάζομαι ΔΕ δουλεύουν με Ελληνικές εταιρίες (δεν έχω Ελληνική εταιρία) - κυρίως έλλειψη αξιοπιστίας, μη τήρηση των γραπτών συμφωνιών και καθυστέρησης πληρωμών.

Υπάλληλοι Ελληνες είναι ή του ύψους ή του βάθους. Αρκετοί, όπως έχω γράψει ήδη σε άλλο θρεντ, ήρθαν για να δουλέψουν ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ με υφάκι  "ξέρεις ποιος είμαι εγω" σα να μας έκαναν χάρη. Πήραν πούλο άμεσα και αβάδιστα - απο εμένα. Αλλοι έφεραν το χωριό τους μαζί. Αυτοί πήραν πούλο απο τους ντόπιους. Αλλα παιδιά όμως ήρθαν για να δουλέψουν και είναι πάνω απο το μέσο όρο - ΑΥΤΑ τα παιδιά δίνουν το καλό όνομα. Είναι μειοψηφία, αλλά μετράνε. Και αυτό το κέρδισαν, όντας σε σημαντικό μειονέκτημα σε σχέση με άλλα διαβατήρια.

Οσοι δεν ξέρουν τους Ελληνες, ίσως και να μας συμπαθούν ναι. Αρκετοί που έχουν κάνει διακοπες Ελλάδα έχουν περάσει καλά και μας συμπαθουν

Αρα - χαβαλές Ελλάδα οκ. Δουλειές - Ελλάδα οχι οκ.

Αυτά απο εμένα

Που να δεις τι μπαγαμποντιες κανουν, Αγγλοι, Γερμανοι, Γαλλοι, Ιταλοι, που οι Ελληνες να φανταζουν λορδοι .
Οσο για το προσωπικο σε επιχειρησεις μεγαλης κλιμακας, απλα ειναι πολυεθνικο και σιγα μη κατσουν να κανουν ιδιαιτερη ψυχαναλυση στους Ελληνες ειδικα. Αυτα τα χαρακτηρηστικα επισης τα εχουν ολες οι εργαζομενοι καθε εθνικοτητας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Εγώ βάζω φωτό όταν πηγαίνω.Δε με ενδιαφέρει το επικοινωνιακό κομμάτι.
Απλά είστε μαλάκες,πάω,γαμάω,βάζω φωτό και μετά αδιαφορώ για την παρουσίαση γιατί είμαι ανώτερος.Ποιος γαμάει το μέσο όρο και τα δικαιώματα κτλ?Γιατί να κάνω παραχωρήσεις?Στον πούτσο μου λουλούδια φάση.
Και Γερμανία το ίδιο εγώ είμαι υπερτσόμπανος,ανώτερος,ποιοι είναι αυτοί οι καθυστερημένοι που διεκδικούν δικαιώματα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις πρωην Πολωνέζα?
Δεν θεωρείται πρώην γιατί δεν έχω χωρίσει  :2funny:.Έμενα τη δεκαετία του '90 στη Βαρσοβία στο διαμέρισμα που αγωράσαμε (το 70% είναι δικό μου και από 15% εχουν η κάθεμια γιατί έβαλαν κ αυτές λεφτά) με αυτήν και τη φίλη της  :2funny:.
 Δούλευε στο αεροδρόμιο και αυτή και η φίλη της και την γνώρισα στον έλεγχο διαβατηρίων  :2funny:μετά το νοικιάσαμε το διαμέρισμα γιατί πήγαινα εκεί όλο και λιγότερο και μοιραζόμαστε τα λεφτά του ενοικίου (60% παίρνω εγώ και από 20% η κάθεμία).
  Επειδή μιλάω αρκετά συχνά μαζί τους ξέρω ακριβώς τι γίνεται στην Πολωνία.Ο Βλάκμαν αρχήδια ξέρει  :2funny:έχει μείνει 30 χρόνια πίσω  :2funny:.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Που να δεις τι μπαγαμποντιες κανουν, Αγγλοι, Γερμανοι, Γαλλοι, Ιταλοι, που οι Ελληνες να φανταζουν λορδοι .
Οσο για το προσωπικο σε επιχειρησεις μεγαλης κλιμακας, απλα ειναι πολυεθνικο και σιγα μη κατσουν να κανουν ιδιαιτερη ψυχαναλυση στους Ελληνες ειδικα. Αυτα τα χαρακτηρηστικα επισης τα εχουν ολες οι εργαζομενοι καθε εθνικοτητας.

Εκφέρω άποψη μόνο για πράγματα που γνωρίζω. Οσες συμβάσεις είχα με Αγγλους, Γερμανούς και Ισπανούς όλες τηρήθηκαν στο ακέραιο και στην ώρα τους. Ελληνικές και Ιταλικές εταιρίες είναι blacklisted.

Δεν έχω εικόνα υπαλλήλων εταιριών μεγάλης κλίμακας, μιας και ουδέποτε έχω εργαστεί υπάλληλος εκεί. Εδώ και 12 χρόνια δεν είμαι υπάλληλος, έχω υπαλλήλους και συνεργάτες.

Σύντομα ανοιγόμαστε Αμερική, θα δούμε και εκεί.  

Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, άλλες αποψεις καλοδεχούμενες - υπο προυποθέσεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν θεωρείται πρώην γιατί δεν έχω χωρίσει  :2funny:.Έμενα τη δεκαετία του '90 στη Βαρσοβία στο διαμέρισμα που αγωράσαμε (το 70% είναι δικό μου και από 15% εχουν η κάθεμια γιατί έβαλαν κ αυτές λεφτά) με αυτήν και τη φίλη της  :2funny:.
  Δούλευε στο αεροδρόμιο και αυτή και η φίλη της και την γνώρισα στον έλεγχο διαβατηρίων  :2funny:μετά το νοικιάσαμε το διαμέρισμα γιατί πήγαινα εκεί όλο και λιγότερο και μοιραζόμαστε τα λεφτά του ενοικίου (60% παίρνω εγώ και από 20% η κάθεμία).
  Επειδή μιλάω αρκετά συχνά μαζί τους ξέρω ακριβώς τι γίνεται στην Πολωνία.Ο Βλάκμαν αρχήδια ξέρει  :2funny:έχει μείνει 30 χρόνια πίσω  :2funny:.

Σε ποια γλωσσα μιλατε καβλεα μου? Το διαμερισμα ειναι στην Aleja Jerozolimiskie?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε ποια γλωσσα μιλατε καβλεα μου? Το διαμερισμα ειναι στην Aleja Jerozolimiskie?
Τα Ρωσσικά τους είναι καλύτερα και από τα δικά μου  :2funny:Γιατί είχαν σπουδάσει γιά 3 χρόνια σαν μετεκπαίδευση  εδώ Московское высшее пограничное командное ордена Октябрьской Революции Краснознамённое училище КГБ СССР им. Моссовета. Τώρα είναι Институт
  Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '90της αρχές του 2000 όλοι μιλάγαν Ρωσσικά τώρα μόνο οι παλιοί,άλλοι καλά άλλοι έτσι κ έτσι.
  Αν της τσαντίσω πάντος αρχίζουν να μιλάνε Πολωνικά  :2funny:
  Το διαμέρισμα είναι επί της Γιεροσολίμσκιε  προς το ποτάμι.
  Πάντος ότι γράφει ο Βλάκμαν γιά Πολωνία και Ρωσσία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα  :jerking: :2funny:το επιβεβαίωσε και ο Τάσος άλλωστε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παλιά καλή Πολωνία το 2014.Τότε που οι ξένοι γαμούσαν ακόμα αβέρτα τις τρελιάρες Πολωνέζες.

Γαμούσαν Κινεζοειδείς,ινδοπάκια,μαυριδεροί,Τούρκοι,Αραβες,ισπανοιταλοί οι πάντες.Γινόταν του μουνιού το πανηγύρι τη νύχτα στα κλαμπ.
Αυτό είναι το κλαμπ Frantic,ένα από τα πιο mainstream στο Κράκωβ που γινόταν χαμός.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
τυπε για εμας που ηγαιναμε το 1998 και 1999 χειμωνα βαρσοβια στο κλαμπ στο χοτελ σωκρατες ξερεις τι γινοταν τοτε;;; της πουτανας του μουνιου

ενα κρασι κοκκινο θερμενομενο με κανλλα μπουκαλι αν θυμαμαι 25 ζλοτ

ενα γερμανικο μαρκο 2 ζλοτ τοτε

μονο καλες αναμνυσεις εχω και μολις φτος ξαναπηγα κρακοβια και σκετη απελπισια με συγκριση με το  τοτε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει αλλάξει πολύ.Πώς ήτανε το Grey club το 2014 με τις μουνάρες.

Και τώρα έχει αλλά άμα ξεκινήσεις να μιλάς αγγλικά και όχι πολωνικά σε κόβουν αμέσως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Rich Cat Minsk.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

Παλιά έτσι ήτανε και τα κλαμπ σε Τσεχία,Πολωνία,Σλοβακία.
Κάπως έχεις την εντύπωση οτι σίγουρα θα γαμήσεις.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Rich Cat Minsk.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

Παλιά έτσι ήτανε και τα κλαμπ σε Τσεχία,Πολωνία,Σλοβακία.
Κάπως έχεις την εντύπωση οτι σίγουρα θα γαμήσεις.
Ότι ναναι.
Ποστ απόclub της Λευκορωσίας στο θέμα της Πολωνίας.
Ποστάρεις ότι να'ναι αρκεί να ποστάρεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σύγχρονες Πολωνέζες και Πολωνοί νταγλαράδες.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Πηγα δυο φορες βαρσοβια, την μια ητανε το πασχα του 2015 που ητανε μια πενταημερη
και η αλλη ητανε περσι τελος Ιανουαριου η φεβρουαριου νμζ που εκατσα ενα ΠΣΚ και
εφυγα την καθαρα
Δευτερα. Εντυπωσιακη πολη με αξιοθεατα του Β' Παγκοσμιου πολεμου. Κανενα φεστηβαλ
δεν ειδα, δεν νομιζω να ειχε θα ητανε καλα να ειχε και να παω. Για οσους θελουν
να τους ξεναγησουν στην πολη της βαρσοβιας υπαρχει το free walking tour. Για περισσοτερες
πληροφοριες μπειτε
στην ιστοσελιδα του free walking tour για οσους θελουν μια ξεναγηση συντομη
και χωρις χρεωση. Τοτε μαζευονταν ολοι στην stare miastro και κανανε ενα γκρουπακι και στο
τελος δινανε στο ξεναγο λιγα ζλοτι.ετσι καναμε και εμεις.η μαλακια ειναι οτι δεν μπηκα ακομη
palace of culture and science και θελω να το δω.  
Φαγια εχει διαφορα και καλα οπως τσεχικη κουζινα, τουρκικη κουζινα, ταυλανδεζικη κουζινα.
κατσαμε σε ενα τσεχικο την πρωτη φορα που πηγα και εκει ητανε εστιατοριο για γκομενοκαταστασεις.
Δευτερη φορα εκατσα σε τουρκικο που εκανε υπεροχο ταβα και ειχε και νοστιμα πακλαβαδακια, ανατολια
νμζ λεγεται.
Παρατηρω οτι η Πολωνια εχει τρομερη αναπτυξη αλλα δεν λεει κατι οτι δεν μπορει να πηδας πολωνεζες.
Σε αυτο βοηθησε πολλη η Ευρωπαικη Ενωση!
στην βαρσοβια εχει εργαστηρια η samsung οπου και γινονται τα πειραματα της samsung.
Πριν μια
μια δεκαπενταετια οι Πολωνοι φευγανε για μια καλυτερη ζωη στο εξωτερικο και τωρα εχεις πολλους
που επιστρεψανε πισω. Μπορει να μην επιστρεψανε ολοι αλλα τωρα δεν το κανουνε να φυγουνε, αυτο
θελω να πω!
Η βαρσοβια δεν ξερω αν ητανε ετσι πριν μια δεκαετια αλλα εχει πολλη τουριστικη. Μαζευει πολλους Ιταλους.
Ισπανους ΠΣΚ.    

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Επεισης η Βαρσοβια εχει γαματη νυχτερινη ζωη και μπορεις ευκολα να κανεις παιχνιδι
σαν ξενος. Υπαρχει μια περιοχη που εχει κατι μικρα υποκολτουριακα φοιτητικα μπαρακια.
Εκει μαζευονται  οι φοιτητες και μπαινουνε μεσα χυμα και πινουν φθηνο αλκοολ.
Απο την αλλη ειναι η μαζουβεσκα στρητ οπου εχει πολλα μαγαζια για ολα τα γουστα
κυριλε μπαρακια, στριπτιζαδικα που δεν το συνηστω γιατι θα σας μαδησουνε, χυμα μαγαζια
με αρπακλαδες μεσα να φορανε  αλησυδες και καδενες(εκει μαζευονται πιο μικρες ηλικιες συνηθως)
μαγαζια μικρα αλλα πιο μεγαλα με πιστες μεγαλες για να μπορεις να χορεψεις οπως το Enklawa!
πρωτη φορα στην βαρσοβια πηγα στο Enklawa και μαλιστα δυο νυχτες επειδη ειχα γνωρισει μια τσεχα
με ωραιο κωλαρακι. ειχαμε φασωθει αλλα δεν την γαμησα επειδη εφευγα την επομενη.το 2015
εγινε αυτο.Οι πολωνες δεν ητανε κρυοκωλες απεναντι στους ξενους που ειχε
κατι τυπους εντελως για τον πουτσο. Το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι πρεπει να κανεις γρηγορες κινησεις
και να πηγαινεις στοχευμενα.
Εχει απειρα μουνια παντως και τοπους να καμακωσεις.
περσι οταν πηγα ητανε κλειστο το Enklawa επειδη ανακαιζοτανε και πηγα στο Teatro Cubano για ποτο.
Μεγαλο μαγαζι με τρεις πιστες στις δυο να παιζει λατιν και στην μια αγγλικα pop.ομορφο μαγαζι που χωραει
πολλη κοσμο και δεν εισαι στριμωγμενος ενοσο εισαι μεσα. Το ασχημο ειναι οτι δεν σεβονται τους ξενους,
η συμπεριφορα ορισμενων θαμωνων και προσωπικου ειναι επιθετικη απεναντι στους ξενους! Επισης, κλεβανε
πανω στα ποτα οι μπαρμεν. Συστηνω προσοχη σε αυτο το μαγαζι!
Γενικα, εχει καμποσους σβερκους και μπρατσαραδες!
Υπολογιζω οτι πρεπει να εχει εθνικιστες πολλους η πολωνια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom