You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Δείτε το Κατοβιτσε
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
Κινεζοειδής στο κλαμπ Pascha στο Πόζναν. Κλασσικός καμακότοπος για ξένους. Βλέπετε στο 5:15
τις κινήσεις που κάνει στην πίστα για να αποσπάσει Πολωνέζες από τους καβαλιέρους τους.
Γενικά μόνο Πολωνία έχω δει κινεζικά και πάκικα καμάκια να έχουν επιτυχία.
Εδώ το άλλο κλασσικό καμακομέρος στο Πόζναν με πολλά φορτώματα για τα εισαγόμενα καμάκια.
Cuba Libre με Πολωνέζες να λικνίζονται σε λάτιν ρυθμούς.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.254
- Πόντοι
- 3.656
θΡε κμαν καπου εχει δικιο ο πορνομεταναστης
Τι βαζεις κλιπακια απο γιουτουμπ??
Και ελλαδα αμ δεις κλιπ σρο γιουτιουμπ νομιζεις ειναι σεξ παραντις
Η βαλε κατι δικο σου αλλιως τι νοημα εχει
Στην τελθκη βαλς φωτο απο σουπερμάρκετ οοως ο πορνομιτσος
Τι βαζεις κλιπακια απο γιουτουμπ??
Και ελλαδα αμ δεις κλιπ σρο γιουτιουμπ νομιζεις ειναι σεξ παραντις
Η βαλε κατι δικο σου αλλιως τι νοημα εχει
Στην τελθκη βαλς φωτο απο σουπερμάρκετ οοως ο πορνομιτσος
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Αυτα που λεει για Ποζναν ο ΚΜΑΝ σιγουρα ισχυαν το 2008. Ολα οσα λεει, για κλαμπ, για γκομενες νοοτροπια κλπ. Γενικα αν και ειμαι τελειως κατα στη λογικη του να σπονσοραρεις (αν και ειμαι μικροτερος οποτε ισως παιζει ρολο) αρκετα απο οσα λεει για τις γκομενες ειναι τελειως σωστα.
Το Ποζναν Φοιτητουπολη απο τις λιγες. Εκει για να μη πηδηξεις πρεπει να εισαι γκει. Η μαλλον βλακειες λεω και τους γκει τους βαζανε κατω αυτες.
Απιστευτο παιχνιδι, στο δρομο, στο κεμπαμπτζιδικο, στο σουπερμαρκετ κλπ. Θυμαμαι εναν πορτογαλο ερασμιτη που ειχε παει για εναν χρονο και εκατσε αλλους 7 μηνες με δικα του λεφτα. Πρεπει να ειχε παρει τουλαχιστον εκατο γκομενες.
Μετανιωνω απιστευτα που δεν εκατσα παραπανω εκει, δε μπορω να βρω λεξεις να περιγραψω ποσο ευκολο ηταν τοτε. Αργοτερα εμεινα Σλοβακια μονιμα, γυρισα και σε αρκετες χωρες του μπλοκ, τοσο ευκολο φλερτ (τι κοσμιος που ειμαι) δε βρηκα ποτε μου.
Θυμαμαι ενα κλαμπακι το τεριτοριουμ π ειχα πετυχει μια προστυχοφατσα, ξανθια με ενα κοντο, κοκκινο φορεμα. Αναμνησεις ζωης.......
Η μια αλλη που με ειχε παρει απο μονη της και πηγαμε στην τουαλετα αναπηρων και απο εκει σπιτι της (και πληρωσε το ταξι κιολας, δηλαδη ελεος)
Πριν δυο χρονια περασα απο Κατοβιτσε,πολυ καλα και εκει τα πραγματα (αν και η παραμονη μου ηταν ελαχιστη) αλλα καμια σχεση. εκατσα μονο για 12 ωρες περιμενοντας μια πτηση ομως οποτε δεν ειμαι σιγουρος. Σιγουρα επαιζε φλερτ και σιγουρα οι πολωνεζες ηταν τοπ.
Τωρα δε ξερω τι παιζει Ποζναν. Παντα σκεφομαι να γυρισω αλλα με φοβιζει λιγο το να παω εκει μηπως και δεν ειναι οπως ηταν και χαλασω την αναμνηση. Φανταζομαι ειναι ακομα δυνατο αλλα οχι οπως ηταν.
Για αυτο ακριβως επιμενω και λεω,ολοι αυτοι οι μαλθακοι μουνοζητιανοι που μενουν Ελλαδα και προσκυνανε μπαζα δε ξερουν τι υπαρχει στον κοσμο. Δε ξερουν τα λουτρα στη Βουδαπεστη, Το Ποζναν, το kc dunaj Μπρατισλαβα, τις βολτες στο ποταμι στη Πραγα με τη φτηνη μπυρα απο τα ποταμοπλοια (αν και ξερω και κοσμο π λεει τις κοπελες απο εκει φτηνιαρες και ας εχουν ξεπερασει σε μισθους τις δικες μας αβυσσος η ψυχη του καληνυχτακια)
Οποτε σκεφτομαι την Μπρατισλαβα, την Πραγα, τη Βουδαπεστη η το Ποζναν, μου ερχεται να τα βροντηξω ολα και να παω εκει μονιμα και να φανταστω οτι ειμαι καμια 7ετια μικροτερος χωρις τις ευθυνες που εχω τωρα.
Ο χρονος δε γυρναει πισω, αν μας διαβαζει κανας μικροτερος απο ελλαδα με πτυχιο που δουλευει για τριχες και για γκομενα εχει καμια μετρια η την παλαμη του, ενα εχω να του πω. Ζεις μονο μια φορα, κανε τη χαρη στον εαυτο σου και τραβα εκει. Θα βρεις φιλους, θα βρεις γκομενες θα ζησεις πραγματα, θα αλλαξεις τελειως. Οι ευκαιριες δεν υπαρχουν παντα και για παντα. Τραβα μονιμα. Οταν ακουγανε οι γυρω μου για Μπρατισλαβα γελαγανε. Με ρωταγαν αν εχει ευρω, αν θα παρω πανω απο 100 ευρω το μηνα κλπ. Τωρα γελαω εγω και αυτοι εχουν παρει αυξησεις απο τα 700 πηγαν στα 900 ευρω. Ο ελληνας παντα νομιζει οτι τα ξερει ολα ενω ξερει τριχες.
Αυτα ειχα να πω, στο διαολο συγκινηθηκα κιολας
Το Ποζναν Φοιτητουπολη απο τις λιγες. Εκει για να μη πηδηξεις πρεπει να εισαι γκει. Η μαλλον βλακειες λεω και τους γκει τους βαζανε κατω αυτες.
Απιστευτο παιχνιδι, στο δρομο, στο κεμπαμπτζιδικο, στο σουπερμαρκετ κλπ. Θυμαμαι εναν πορτογαλο ερασμιτη που ειχε παει για εναν χρονο και εκατσε αλλους 7 μηνες με δικα του λεφτα. Πρεπει να ειχε παρει τουλαχιστον εκατο γκομενες.
Μετανιωνω απιστευτα που δεν εκατσα παραπανω εκει, δε μπορω να βρω λεξεις να περιγραψω ποσο ευκολο ηταν τοτε. Αργοτερα εμεινα Σλοβακια μονιμα, γυρισα και σε αρκετες χωρες του μπλοκ, τοσο ευκολο φλερτ (τι κοσμιος που ειμαι) δε βρηκα ποτε μου.
Θυμαμαι ενα κλαμπακι το τεριτοριουμ π ειχα πετυχει μια προστυχοφατσα, ξανθια με ενα κοντο, κοκκινο φορεμα. Αναμνησεις ζωης.......
Η μια αλλη που με ειχε παρει απο μονη της και πηγαμε στην τουαλετα αναπηρων και απο εκει σπιτι της (και πληρωσε το ταξι κιολας, δηλαδη ελεος)
Πριν δυο χρονια περασα απο Κατοβιτσε,πολυ καλα και εκει τα πραγματα (αν και η παραμονη μου ηταν ελαχιστη) αλλα καμια σχεση. εκατσα μονο για 12 ωρες περιμενοντας μια πτηση ομως οποτε δεν ειμαι σιγουρος. Σιγουρα επαιζε φλερτ και σιγουρα οι πολωνεζες ηταν τοπ.
Τωρα δε ξερω τι παιζει Ποζναν. Παντα σκεφομαι να γυρισω αλλα με φοβιζει λιγο το να παω εκει μηπως και δεν ειναι οπως ηταν και χαλασω την αναμνηση. Φανταζομαι ειναι ακομα δυνατο αλλα οχι οπως ηταν.
Για αυτο ακριβως επιμενω και λεω,ολοι αυτοι οι μαλθακοι μουνοζητιανοι που μενουν Ελλαδα και προσκυνανε μπαζα δε ξερουν τι υπαρχει στον κοσμο. Δε ξερουν τα λουτρα στη Βουδαπεστη, Το Ποζναν, το kc dunaj Μπρατισλαβα, τις βολτες στο ποταμι στη Πραγα με τη φτηνη μπυρα απο τα ποταμοπλοια (αν και ξερω και κοσμο π λεει τις κοπελες απο εκει φτηνιαρες και ας εχουν ξεπερασει σε μισθους τις δικες μας αβυσσος η ψυχη του καληνυχτακια)
Οποτε σκεφτομαι την Μπρατισλαβα, την Πραγα, τη Βουδαπεστη η το Ποζναν, μου ερχεται να τα βροντηξω ολα και να παω εκει μονιμα και να φανταστω οτι ειμαι καμια 7ετια μικροτερος χωρις τις ευθυνες που εχω τωρα.
Ο χρονος δε γυρναει πισω, αν μας διαβαζει κανας μικροτερος απο ελλαδα με πτυχιο που δουλευει για τριχες και για γκομενα εχει καμια μετρια η την παλαμη του, ενα εχω να του πω. Ζεις μονο μια φορα, κανε τη χαρη στον εαυτο σου και τραβα εκει. Θα βρεις φιλους, θα βρεις γκομενες θα ζησεις πραγματα, θα αλλαξεις τελειως. Οι ευκαιριες δεν υπαρχουν παντα και για παντα. Τραβα μονιμα. Οταν ακουγανε οι γυρω μου για Μπρατισλαβα γελαγανε. Με ρωταγαν αν εχει ευρω, αν θα παρω πανω απο 100 ευρω το μηνα κλπ. Τωρα γελαω εγω και αυτοι εχουν παρει αυξησεις απο τα 700 πηγαν στα 900 ευρω. Ο ελληνας παντα νομιζει οτι τα ξερει ολα ενω ξερει τριχες.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Φίλε συγκινήθηκα κι εγώ διότι έχω ζήσει ίδιες καταστάσεις, ίδιες περίπου χρονολογίες(2008 πρώτη φορά)!Αυτα που λεει για Ποζναν ο ΚΜΑΝ σιγουρα ισχυαν το 2008. Ολα οσα λεει, για κλαμπ, για γκομενες νοοτροπια κλπ. Γενικα αν και ειμαι τελειως κατα στη λογικη του να σπονσοραρεις (αν και ειμαι μικροτερος οποτε ισως παιζει ρολο) αρκετα απο οσα λεει για τις γκομενες ειναι τελειως σωστα.
Θυμαμαι ενα κλαμπακι το τεριτοριουμ π ειχα πετυχει μια προστυχοφατσα, ξανθια με ενα κοντο, κοκκινο φορεμα. Αναμνησεις ζωης
Πλέον δεν υπάρχει το μαγαζί! Μόνο το Cube Libre έχει μείνει από τα μαγαζιά του παρελθόντος!
Το τεριτόριουμ(έχει αλλάξει όνομα πλέον) είναι ενα μαγαζί που οι γκόμενες προσπαθούν να σου τη πέσουν!Είναι η απόλυτη αντιστροφή των κανόνων...Δεν το έχω βιώσει ποτέ αυτό σε κάποιο μέρος..Μόνο αν είσαι διάσημος ή δουλευείς νύχτα είναι εφάμιλλο του τι γίνετε σε αυτό το κλάμπ...
Τώρα έχει αλλάξει όνομα αλλά οι καταστάσεις οι ίδιες!Απο εκεί παρτούζοσαν οι δικοί μου ένα πολονεζάκι που δήλωνε αεροσυνοδός στην Air France!!!!απορώ πως δεν το έχεις κορυφή στη λίστα... Το 90% του Πόζναν για μένα είναι αυτό το μαγαζί και πάντα καθημερινές ..Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες!!!!Είναι περίπου εκει που έβαλα την πινέζα..
Ναι!!Το επιβαιβαίωσα τώρα!Είναι καλο για καθημερινές!Είναι σαν Σαββατοκύριακο εκεί μέσα και η ποιότητα μουνιού υψηλή!Ενας δικός μου είχε πάει με τη γκομενά του που την ήξερε απο Ρόδο και εκεί που κάθονταν στο μπάρ πάει μια μουνίτςα και του την έπεφτε ρωτώντας "where you come from" και "are you holidays in poznan" αδιαφορώντας αν συνοδευόταν..
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Κι εδώ για το τεριτόριουμ έλεγα στο Πόζναν
Αυτά τα ποστ του Βαλκάνιου είναι η μέγιστη επιβεβαίωση για την κατάσταση που επικρατεί στις σλαβικές χώρες και πολύ σωστά περιγράφει ο Κμαν!Ευλογία θεού στον άντρα αν βρίσκεται εκει!Αλλά πρέπει να ανήκεις στο "γαλατικό χωριό", να έχεις πέσει μέσα στο ζωμό της αδρεναλίνης και να σκέφτεσαι συνέχεια το καμάκι !Να δώσεις το 100% των σωματικών και πνευματικών δυνατοτήτων!Η ψυχολογία αλλάζει απο τη στιγμή που κατευθύνεσαι ανατολικά!Δεν υπάρχουν αξιοθέατα , μουσεία, εκκλησίες,...Αυτά είναι για τους κοινούς μέσους ανθρώπους...Το μυαλό στροφάρει αλλιώς, το κρύο είναι αμελητέο και ο μόνος σύμμαχος είναι το Ρέντ Μπουλ και οι εσπρέσο !!Οκ και η Φάντα !!!!!
Περιττό να πω πως συμφωνώ με όλα και προσθέτω και το εξής!Ασχέτως το φόρτωμα ή όχι τα βράδια στην Πολωνία είναι ξεχωριστά ...Είναι γεμάτα, συνεχώς κάτι συμβαίνει που θα το θυμάσαι για πάντα!Έχω ταξιδέψει όλη την Ευρώπη και τουριστικούς προορισμούς και πρωτευουσες με πάρτυ διάθεση αλλά τα σκηνικά της ανατολικής Ευρώπης δεν υπάρχουν πουθενά !!!!Μόνο που θα είσαι στο κλάμπ στο Πόζναν και όλες οι μουνοπαρέες χτυπιούνται μεταξί τους για το ποιά θα πάρει καλύτερη θέση κοντά μας και θα μας εντυπωσιάσει στο χορό , ή μπουκάρεις στο Μανιάνα στο Βρότζλαβ και λες τώρα ποιά να φασώσω; ή στο Ενκλάβα Βαρσοβία και σου τρίβονται χύμα, όποια κατάληξη και να έχει η βραδιά θα είναι αξέχαστη!
Βέβαια πρέπει να παίζεις με τους όρους του νικητή !Η ικανοποίηση πολλαπλασιάζεται όταν την ώρα που έχεις μια γκόμενα στο κλάμπ να σου γλύφει το λαιμό παθιασμένη και κοιτάς γύρω και βλέπεις όλες τις φύλες αντρών του κόσμου να έχουν σαστίσει γύρω γύρω και να κοιτάνε ανήμποροι να κατανοήσουν την υπεροχή μας!!!
Αυτό όλο το ευφορικό σκηνικό συμπιέζεται στη μια λέξη και μόνο που εισήγαγε και υποστήριξε και τελικά δικαιώθηκε παρά την αμφιςβήτηςη ο Κμαν!
ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΣ
[quote author=kakiasmenoprovato notid=203911 link=topic=47942.msg9541555#msg9541555 date=1591311786
[/quote]φιλε μου ειναι μαλθακοι και αποχαυνωμενοι.ετσι οπως τα λες ειναι. Τρεχουνε κατι μπαζα απο πισω, ειναι για γελοια και για κλαματα η κατασταση. εγω σταματησα να τους παρακαλαω να πηγαινουμε πολωνια, ουκρανια κτλπ. Τραβαω και πηγαινω μονος μου.
[/quote]φιλε μου ειναι μαλθακοι και αποχαυνωμενοι.ετσι οπως τα λες ειναι. Τρεχουνε κατι μπαζα απο πισω, ειναι για γελοια και για κλαματα η κατασταση. εγω σταματησα να τους παρακαλαω να πηγαινουμε πολωνια, ουκρανια κτλπ. Τραβαω και πηγαινω μονος μου.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Φίλε συγκινήθηκα κι εγώ διότι έχω ζήσει ίδιες καταστάσεις, ίδιες περίπου χρονολογίες(2008 πρώτη φορά)!
Πλέον δεν υπάρχει το μαγαζί! Μόνο το Cube Libre έχει μείνει από τα μαγαζιά του παρελθόντος!
Να εισαι καλα φιλε. ξερεις για τι μιλαω
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
[quote author=kakiasmenoprovato notid=203911 link=topic=47942.msg9541555#msg9541555 date=1591311786
φιλε μου ειναι μαλθακοι και αποχαυνωμενοι.ετσι οπως τα λες ειναι. Τρεχουνε κατι μπαζα απο πισω, ειναι για γελοια και για κλαματα η κατασταση. εγω σταματησα να τους παρακαλαω να πηγαινουμε πολωνια, ουκρανια κτλπ. Τραβαω και πηγαινω μονος μου.
Δεν αξιζει η προσπαθεια. Αστους να παρακαλανε και να καμαρωνουν που εχουν τη κυρα Σουλα με τα μπιμπικια για γκομενα που τους ψηνει το ψαρι στα χειλη. Καλυτερα, πιο πολλες για εμας.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Η πόλη πλέον έχει ξεφύγει όπως όλες οι Πολωνικές πόλεις! Πριν τρεις μήνες που πήγα Κατοβίτσε , δεν είχε καμιά σχέση με το κατοβίτσε του 2012!Να εισαι καλα φιλε. ξερεις για τι μιλαω
Έτσι και το Πόζναν, που μόνο το Rynek θυμίζει το Πόζναν πριν το 2010!
Αν ξαναπάς, το κλάμπ που παίζετε παιχνίδι λέγεται SQ, είναι στην εξωτερική πλευρά του Σταρ Μπραουβαρ , είναι μοντερνο κλαμπ και δουλεύει Σαββατοκύριακο! (Δεν ξερω τι παίζει στο Pacha και czekolada που προτείνει ο Κμαν)
Καθημερινές μόνο το Cuba Libre έχει κόσμο αλλά πλέον είναι γεμάτο κακιά πούτσα από κάθε μέρος του κόσμου! Φίλος που πήγε τον Δεκέμβριο μάλιστα μου είπε πως η βραδιά χάλασε από έναν πολύ άσχημο καβγά!
Το φλερτ έχει αλλάξει και αυτό! Υπάρχει μεν, αλλά όχι με την έννοια που το ξέραμε! Και πλέον όχι στα κλάμπ!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
ειχα παει το 1999 νομιζω δυο φορες βρσοβια και ητν παραδεισος σσ σα φοιτητς τοτε βεβαια κ νεαροςΗ πόλη πλέον έχει ξεφύγει όπως όλες οι Πολωνικές πόλεις! Πριν τρεις μήνες που πήγα Κατοβίτσε , δεν είχε καμιά σχέση με το κατοβίτσε του 2012!
Αν ξαναπάς, το κλάμπ που παίζετε παιχνίδι λέγεται SQ, είναι στην εξωτερική πλευρά του Σταρ Μπραουβαρ , είναι μοντερνο κλαμπ και δουλεύει Σαββατοκύριακο! (Δεν ξερω τι παίζει στο Pacha και czekolada που προτείνει ο Κμαν)
Καθημερινές μόνο το Cuba Libre έχει κόσμο αλλά πλέον είναι γεμάτο κακιά πούτσα από κάθε μέρος του κόσμου! Φίλος που πήγε τον Δεκέμβριο μάλιστα μου είπε πως η βραδιά χάλασε από έναν πολύ άσχημο καβγά!
Το φλερτ έχει αλλάξει και αυτό! Υπάρχει μεν, αλλά όχι με την έννοια που το ξέραμε! Και πλέον όχι στα κλάμπ!
πηγα τωρα κρακοβια περσυ και πραγματικα απογοητεσυη
βεβαια αν υπαρχει μια δυο χωρε μεσα στην εε που ισως μπορεις να γαμησεις πιο ευκολα θεωρω ριγα και πολωνια σσ επαναλαμβανω μιλω για ΕΕ
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Η πόλη πλέον έχει ξεφύγει όπως όλες οι Πολωνικές πόλεις! Πριν τρεις μήνες που πήγα Κατοβίτσε , δεν είχε καμιά σχέση με το κατοβίτσε του 2012!
ειχα παει το 1999 νομιζω δυο φορες βρσοβια και ητν παραδεισος σσ σα φοιτητς τοτε βεβαια κ νεαρος
πηγα τωρα κρακοβια περσυ και πραγματικα απογοητεσυη
βεβαια αν υπαρχει μια δυο χωρε μεσα στην εε που ισως μπορεις να γαμησεις πιο ευκολα θεωρω ριγα και πολωνια σσ επαναλαμβανω μιλω για ΕΕ
Θα με κανετε και οι δυο να παρω το αυτοκινητο μολις ανοιξουν τα συνορα και να παω για κανα διμηνο επιδρομη Τσεχια, Πολωνια, Βαλτικη. Δουλεια απο το σπιτι και ετσι.
Χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες για τα μαγαζια, χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που εκτιμα τα καλα μερη!
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Αυτό το ποστ εύκολα αξίζει να μπει στο θέμα για Εργασία στο εξωτερικό.Αυτα που λεει για Ποζναν ο ΚΜΑΝ σιγουρα ισχυαν το 2008. Ολα οσα λεει, για κλαμπ, για γκομενες νοοτροπια κλπ. Γενικα αν και ειμαι τελειως κατα στη λογικη του να σπονσοραρεις (αν και ειμαι μικροτερος οποτε ισως παιζει ρολο) αρκετα απο οσα λεει για τις γκομενες ειναι τελειως σωστα.
Άλλοι βλάκες γράφουν για πατάτες στο σουπερμάρκετ ως εμπειρία από το εξωτερικό και εδώ σε αυτό το ποστ έχει όλα τα βασικά νοήματα της ζωής.
Να περνάς καλά και να γαμας όμορφα μουνια.
Αλμπάνας γκάνκστα ξεφτιλίζει τις Πολωνέζες στο UK μετά το 0:04 και τις μπουκώνει με αλβανικό αετό.Ο Πολωνός συμπατριώτης διαμαρτύρεται στην αρχή του βίντεο για τα χάλια των Πολωνέζων που τραβιούνται με αράπηδες,πάκια,αραβότουρκους,αλμπάνια και όλο το κακό συναπάντημα.
Tak się zabawiają Polki w Anglii ? Albański raj.''Ετσι διασκεδάζουν οι Πολωνέζες στην Αγγλία.Αλβανικός παράδεισος.''
Κλασσικός Αράπης φορτώνει Πολωνέζα σε κλαμπ στο Πόζναν για one night stand.
Tak się zabawiają Polki w Anglii ? Albański raj.''Ετσι διασκεδάζουν οι Πολωνέζες στην Αγγλία.Αλβανικός παράδεισος.''
Κλασσικός Αράπης φορτώνει Πολωνέζα σε κλαμπ στο Πόζναν για one night stand.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Αυτό το ποστ εύκολα αξίζει να μπει στο θέμα για Εργασία στο εξωτερικό.
Άλλοι βλάκες γράφουν για πατάτες στο σουπερμάρκετ ως εμπειρία από το εξωτερικό και εδώ σε αυτό το ποστ έχει όλα τα βασικά νοήματα της ζωής.
Να περνάς καλά και να γαμας όμορφα μουνια.
ωραιος, να εισαι καλα
Τυπική Πολωνέζα και εγχώρια καμάκια προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά της με ό,τι όπλα διαθέτουν.
Ολοι έχουν μια ευκαιρία.Παρουσιάζεις όπλα που λένε και η γκόμενα διαλέγει όποιον γουστάρει.Είναι πολύ ανοιχτές στο καμάκι,δημοκρατικές φάση,δίνουν σε όλους ευκαιρίες.
Ολοι έχουν μια ευκαιρία.Παρουσιάζεις όπλα που λένε και η γκόμενα διαλέγει όποιον γουστάρει.Είναι πολύ ανοιχτές στο καμάκι,δημοκρατικές φάση,δίνουν σε όλους ευκαιρίες.
Νίκος Α.
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Διάβασα όλα τα σχετικά με Πολωνία τις προηγούμενες μέρες και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.
Γνώρισα πρόσφατα μια Πολωνή έχει σχεδόν 20 χρόνια Ελλάδα είναι σχεδόν 40άρα (που μοιάζει 25άρα max και σε σωματότυπο την βάζει κάτω για πλάκα),ενδεικτικά 1,70 55κιλά ξανθιά φυσική με πράσινα μάτια,ζυγωματικά ψηλά χωρίς σαγόνι μεγάλο..Αν κατατάσσω τον εαυτό μου στο 6 αυτή είναι άνετα 7.
Να σημειώσω οτι δουλεύει έχει καλή δουλειά.
2 σχέσεις είχα όλες κι όλες στην ζωή μου μακροχρόνιες (δεν μιλάω για πήδουλους και εξτραδάκια με τάνες κανονικές ή μή άλλο αυτό) που τσάκισαν για διάφορους λόγους.
Βγαίνουμε 2 μήνες τώρα σύνολο καμια 10αριά φορές ίσως και παραπάνω.
Σίγουρα η συμπεριφορά της έχει επηρεαστεί απο τα χρόνια που ζεί Ελλάδα κ δεν είναι τυπικής Πολωνής στην χώρα της όπως περιγράφουν οι μύστες.
Η αίσθηση που μου δίνει η τύπισσα είναι τύπου θέλει κ δεν θέλει,περιμένει το πρώτο βήμα αλλά κάνει και πίσω,γουστάρει κανα φιλάκι αλλά μέχρι εκεί.
Οκ την κλασική μαλακία τύπου σέξ κάνω μετά απο 6 μήνες σχέσης την είπε,όπως κ το είμαι ξένη έχω πέσει σε μαλάκες θέλω να είμαι προσεκτική.
Όπως είπαν κι άλλοι γενικά πολλά κόμπλεξ κατωτερότητας για την εμφάνιση της,συντηρητική σε συμπεριφορά και ντύσιμο,αν και καπνίζει όταν είμαστε μαζί δεν καπνίζει ποτέ (αυτό μου χτυπάει κάπως),δεν πίνει,το χέρι στην τσέπη το βάζει(την έχω αφήσει να πληρώσει 2 φορές γιατί επέμενε πολύ)μάλλον χαζούλα αγαθιάρα την κόβω παρά πονηρή απο όσα λέει.
Δεν είναι φάση ψάχνω χορηγό ή για γάμο αν και κάνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις τις οποίες μεταθέτω σε ορίζοντα 2 ετίας με πολλά αν.
Τι πιστεύετε να με έχει βρεί μαλακοπίτουρα και μου βγάλει χούγια στην πορεία;
Γνώρισα πρόσφατα μια Πολωνή έχει σχεδόν 20 χρόνια Ελλάδα είναι σχεδόν 40άρα (που μοιάζει 25άρα max και σε σωματότυπο την βάζει κάτω για πλάκα),ενδεικτικά 1,70 55κιλά ξανθιά φυσική με πράσινα μάτια,ζυγωματικά ψηλά χωρίς σαγόνι μεγάλο..Αν κατατάσσω τον εαυτό μου στο 6 αυτή είναι άνετα 7.
Να σημειώσω οτι δουλεύει έχει καλή δουλειά.
2 σχέσεις είχα όλες κι όλες στην ζωή μου μακροχρόνιες (δεν μιλάω για πήδουλους και εξτραδάκια με τάνες κανονικές ή μή άλλο αυτό) που τσάκισαν για διάφορους λόγους.
Βγαίνουμε 2 μήνες τώρα σύνολο καμια 10αριά φορές ίσως και παραπάνω.
Σίγουρα η συμπεριφορά της έχει επηρεαστεί απο τα χρόνια που ζεί Ελλάδα κ δεν είναι τυπικής Πολωνής στην χώρα της όπως περιγράφουν οι μύστες.
Η αίσθηση που μου δίνει η τύπισσα είναι τύπου θέλει κ δεν θέλει,περιμένει το πρώτο βήμα αλλά κάνει και πίσω,γουστάρει κανα φιλάκι αλλά μέχρι εκεί.
Οκ την κλασική μαλακία τύπου σέξ κάνω μετά απο 6 μήνες σχέσης την είπε,όπως κ το είμαι ξένη έχω πέσει σε μαλάκες θέλω να είμαι προσεκτική.
Όπως είπαν κι άλλοι γενικά πολλά κόμπλεξ κατωτερότητας για την εμφάνιση της,συντηρητική σε συμπεριφορά και ντύσιμο,αν και καπνίζει όταν είμαστε μαζί δεν καπνίζει ποτέ (αυτό μου χτυπάει κάπως),δεν πίνει,το χέρι στην τσέπη το βάζει(την έχω αφήσει να πληρώσει 2 φορές γιατί επέμενε πολύ)μάλλον χαζούλα αγαθιάρα την κόβω παρά πονηρή απο όσα λέει.
Δεν είναι φάση ψάχνω χορηγό ή για γάμο αν και κάνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις τις οποίες μεταθέτω σε ορίζοντα 2 ετίας με πολλά αν.
Τι πιστεύετε να με έχει βρεί μαλακοπίτουρα και μου βγάλει χούγια στην πορεία;