Όπως το έζησα λίγο πολύ όσο λένε άλλοι για τις Πολωνές ισχύουν.
Χαμηλά επίπεδα αυτοεκτίμησης,της λέω είσαι πολύ όμορφη σήμερα χαμηλώνει το βλέμμα λέει ευχαριστώ και κοκκινίζει!!! σαν να μην με πιστεύει.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες της και θα καταλάβετε.
Απίστευτα ευγενική (τουλάχιστον ευχαριστώ συχνά απο ελεεινίδα δεν ακούς) και κάτι που μου κανε εντύπωση τον μάτι δεν παίζει γύρω σε άλλα αρσενικά (τουλάχιστον σε βαθμό να γίνεται αντιληπτό) παρά τα βλέμματα που την σκανάρουν.
O καθολικισμός και ο τρόπος που μεγαλώσαν (Σλάβες μεν Πολωνές όμως) τους έχει δημιουργήσει ψυχολογικά.
Αφελείς μιλάει διαρκώς και χαμογελάει μόνιμα.
Στα του αγώνα τώρα,πήγα χθες να την πάρω για ποτό κάπου έξω απο την πόλη.
Τρελή βροχή σκάει στο αμάξι με φόρεμα μακρύ και στενό με σκίσιμο μέχρι εκεί που δεν πάει προσπαθεί να βολευτεί και τυχαία (λέμε τώρα) μου πετάει την μπουτάρα έξω.Ωωωω θα γαμήσω απόψε λέω.
Απο την στιγμή αυτή και μετά βρίσκομαι σε κατάσταση ημίκαυλη.
Τα πίνουμε(αυτή φυσικό χυμό),τραβάμε κάτι χαζοφωτογραφίες δεν γαμιέται λέω θα κάνω κίνηση και πολύ άργησα.
Αγκαλιά χαδάκια κανα γλωσσόφιλο (αυτή έδωκε πρώτη) χαιδεύω τις μπουτάρες της,χουφτώνω κώλο αρχίζει και καλά δεν θέλει μα μου είμασταν και σε μαγαζί (σκοτεινό σχεδόν μόνοι) δεν γαμιέται λέω.
Πληρώνω φεύγουμε στο αμάξι δεύτερη απόπειρα τα μπούτια ανοιχτά χαιδεύω πάω να πιάσω βύζο μέσα απο το φόρεμα ξανά τα ίδια (σιγά μην γαμήσω και με το ζόρι έλεος)είναι νωρίς δεν είμαι έτοιμη μαλακίες.
Το μάτι της στον πούτσο μου πρησμένος κόντευε να σκάσει απο το παντελόνι,τον χαιδεύει σε χρόνο dt τον είχα βγάλει έξω και αρχίζει να μου τον παίζει αρπάζω την κωλάρα της πάω να βγάλω βύζο έξω όχι μη.Να μην σας τα πρήζω με μια μαλακία έληξε η βραδιά και με υποσχέσεις για τα περισσότερα...
Τρελές,περίεργες (οκ έχει γράψει χιλιόμετρα δεν ξέρω και ούτε ψήνομαι να μάθω τι παίχτηκε με πρώην σχέσεις,γαμιάδες κλπ και τι κατάλοιπα άφησαν) αλλά καυλιάρες.Απο φίλες της που γνώρισα και τις αδερφές της η πιο μέτρια Πολωνέζα σε θέμα εμφάνισης βάζει κάτω για πλάκα ελεεινίδα που περνιέται για 9άρι.
Αξίζει η προσπάθεια και η υπομονή πιστεύω απλά ετοιμαστείτε για σκηνικά μια ζέστη μια κρύο αυτά οτι θα δώσουν μουνί απο την πρώτη βραδιά πιστέυω είναι μαλακίες 120%
Φωτογραφία της δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να ανεβάσω.