Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Τι πιστεύετε να με έχει βρεί μαλακοπίτουρα και μου βγάλει χούγια στην πορεία;
Αυτες τυπε το εδιναν την πρωτη μερα με το καλημερα. Τωρα αρχισε τις ελλεεινιδιστικες μ@λακιες
της που υιοθετησε στο ελλαντα για να το παιξει κυρια και ιστορια. Μην ψαρωνεις.. αν δεν στο δωσει στο
πιατο μεσα σε 3 μερες δεν εχει νοημα.. προχωρα παρακατω.
ΥΓ. ξερεις ποσοι θα την γ@μησαν απο την πρωτη ημερα μεχρι να μαθει την γλωσσα και την ελληνικη νοοτροπια
του δηθεν..  αρκετοι    :sunglasses:

Νίκος Α.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Όπως το έζησα λίγο πολύ όσο λένε άλλοι για τις Πολωνές ισχύουν.
Χαμηλά επίπεδα αυτοεκτίμησης,της λέω είσαι πολύ όμορφη σήμερα χαμηλώνει το βλέμμα λέει ευχαριστώ και κοκκινίζει!!! σαν να μην με πιστεύει.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες της και θα καταλάβετε.
Απίστευτα ευγενική (τουλάχιστον ευχαριστώ συχνά απο ελεεινίδα δεν ακούς) και κάτι που μου κανε εντύπωση τον μάτι δεν παίζει γύρω σε άλλα αρσενικά (τουλάχιστον σε βαθμό να γίνεται αντιληπτό) παρά τα βλέμματα που την σκανάρουν.
O καθολικισμός και ο τρόπος που μεγαλώσαν (Σλάβες μεν Πολωνές όμως) τους έχει δημιουργήσει ψυχολογικά.
Αφελείς μιλάει διαρκώς και χαμογελάει μόνιμα.
Στα του αγώνα τώρα,πήγα χθες να την πάρω για ποτό κάπου έξω απο την πόλη.
Τρελή βροχή σκάει στο αμάξι με φόρεμα μακρύ και στενό με σκίσιμο μέχρι εκεί που δεν πάει προσπαθεί να βολευτεί και τυχαία (λέμε τώρα) μου πετάει την μπουτάρα έξω.Ωωωω θα γαμήσω απόψε λέω.
Απο την στιγμή αυτή και μετά βρίσκομαι σε κατάσταση ημίκαυλη.
Τα πίνουμε(αυτή φυσικό χυμό),τραβάμε κάτι χαζοφωτογραφίες δεν γαμιέται λέω θα κάνω κίνηση και πολύ άργησα.
Αγκαλιά χαδάκια κανα γλωσσόφιλο (αυτή έδωκε πρώτη) χαιδεύω τις μπουτάρες της,χουφτώνω κώλο αρχίζει και καλά δεν θέλει μα μου είμασταν και σε μαγαζί (σκοτεινό σχεδόν μόνοι) δεν γαμιέται λέω.
Πληρώνω φεύγουμε στο αμάξι δεύτερη απόπειρα τα μπούτια ανοιχτά χαιδεύω πάω να πιάσω βύζο μέσα απο το φόρεμα ξανά τα ίδια (σιγά μην γαμήσω και με το ζόρι έλεος)είναι νωρίς δεν είμαι έτοιμη μαλακίες.
Το μάτι της στον πούτσο μου πρησμένος κόντευε να σκάσει απο το παντελόνι,τον χαιδεύει σε χρόνο dt τον είχα βγάλει έξω και αρχίζει να μου τον παίζει αρπάζω την κωλάρα της πάω να βγάλω βύζο έξω όχι μη.Να μην σας τα πρήζω με μια μαλακία έληξε η βραδιά και με υποσχέσεις για τα περισσότερα...
Τρελές,περίεργες (οκ έχει γράψει χιλιόμετρα δεν ξέρω και ούτε ψήνομαι να μάθω τι παίχτηκε με πρώην σχέσεις,γαμιάδες κλπ και τι κατάλοιπα άφησαν) αλλά καυλιάρες.Απο φίλες της που γνώρισα και τις αδερφές της η πιο μέτρια Πολωνέζα σε θέμα εμφάνισης βάζει κάτω για πλάκα ελεεινίδα που περνιέται για 9άρι.
Αξίζει η προσπάθεια και η υπομονή πιστεύω απλά ετοιμαστείτε για σκηνικά μια ζέστη μια κρύο αυτά οτι θα δώσουν μουνί απο την πρώτη βραδιά πιστέυω είναι μαλακίες 120%
Φωτογραφία της δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να ανεβάσω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτες της δικής μας γενιας και λίγο μεγαλυτερες η μικροτερες 35-50 τώρα είναι οι καλύτερες.Το ίδιο και Τσεχία.Η νέα γενιά έχει χαλάσει αισθητά.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Χαμηλά επίπεδα αυτοεκτίμησης,της λέω είσαι πολύ όμορφη σήμερα χαμηλώνει το βλέμμα λέει ευχαριστώ και κοκκινίζει!!! σαν να μην με πιστεύει.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες της και θα καταλάβετε.
Απίστευτα ευγενική (τουλάχιστον ευχαριστώ συχνά απο ελεεινίδα δεν ακούς) και κάτι που μου κανε εντύπωση τον μάτι δεν παίζει γύρω σε άλλα αρσενικά (τουλάχιστον σε βαθμό να γίνεται αντιληπτό) παρά τα βλέμματα που την σκανάρουν.
O καθολικισμός και ο τρόπος που μεγαλώσαν (Σλάβες μεν Πολωνές όμως) τους έχει δημιουργήσει ψυχολογικά.
Τρελή βροχή σκάει στο αμάξι με φόρεμα μακρύ και στενό με σκίσιμο μέχρι εκεί που δεν πάει προσπαθεί να βολευτεί και τυχαία (λέμε τώρα) μου πετάει την μπουτάρα έξω.Ωωωω θα γαμήσω απόψε λέω.
Τα πίνουμε(αυτή φυσικό χυμό),τραβάμε κάτι χαζοφωτογραφίες δεν γαμιέται λέω θα κάνω κίνηση και πολύ άργησα.
Αγκαλιά χαδάκια κανα γλωσσόφιλο (αυτή έδωκε πρώτη) χαιδεύω τις μπουτάρες της,χουφτώνω κώλο αρχίζει και καλά δεν θέλει μα μου είμασταν και σε μαγαζί (σκοτεινό σχεδόν μόνοι) δεν γαμιέται λέω.
Πληρώνω φεύγουμε στο αμάξι δεύτερη απόπειρα τα μπούτια ανοιχτά χαιδεύω πάω να πιάσω βύζο μέσα απο το φόρεμα ξανά τα ίδια (σιγά μην γαμήσω και με το ζόρι έλεος)είναι νωρίς δεν είμαι έτοιμη μαλακίες.
Το μάτι της στον πούτσο μου πρησμένος κόντευε να σκάσει απο το παντελόνι,τον χαιδεύει σε χρόνο dt τον είχα βγάλει έξω και αρχίζει να μου τον παίζει αρπάζω την κωλάρα της πάω να βγάλω βύζο έξω όχι μη.Να μην σας τα πρήζω με μια μαλακία έληξε η βραδιά και με υποσχέσεις για τα περισσότερα...
Τρελές,περίεργες (οκ έχει γράψει χιλιόμετρα δεν ξέρω και ούτε ψήνομαι να μάθω τι παίχτηκε με πρώην σχέσεις,γαμιάδες κλπ και τι κατάλοιπα άφησαν) αλλά καυλιάρες.Απο φίλες της που γνώρισα και τις αδερφές της η πιο μέτρια Πολωνέζα σε θέμα εμφάνισης βάζει κάτω για πλάκα ελεεινίδα που περνιέται για 9άρι.
Αξίζει η προσπάθεια και η υπομονή πιστεύω απλά ετοιμαστείτε για σκηνικά μια ζέστη μια κρύο αυτά οτι θα δώσουν μουνί απο την πρώτη βραδιά πιστέυω είναι μαλακίες 120%
Μπράβο Φίλε! Κι εγώ από τις 5 πολωνέζες που έχω γαμήσει καμιά δεν μου έκατσε πρώτο βράδι αλλά έγιναν με όλες αυτά που περιγράφεις! Αν της άρεσε το σκηνικό και η υπάρχει δεύτερη φορά θα σου τα δώσει όλα! Θα σε ξεζουμίσει!  :rockon:

Μετά από πολύ καιρό ακούσαμε μια ωραία ειλικρινή αυθεντική ιστορία!
Σου εύχομαι να ξεσκιστείς στα γαμήσια! :hi:

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
Δεν είναι ότι δεν κοιτάζει άνδρες απλώς η ευρύτερη περιφερική όραση των γυναικών τις βοηθά να μην γίνονται αντιληπτές σε αντίθεση με τους άντρες που προδίδονται

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι πολωνεζες τυπε ετσι ειναι, ολο παιχνιδακια και μετα δε ξερω αν θα σου κατσω οχι ακομα και τα λοιπα.
και οι σλοβακες ετσι ειναι απλα τις θεωρω λιγοτερο καβλιαρες

Στα μουνολιβαδα, ακομα και οι τυπισα που δουλευει στις 2 το βραδυ να φτιαχνει ψωμακια ειναι τουλαχιστον αδυνατη.

Οσοι μενουν Ελλαδα ειναι αξιοι της μοιρας τους

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ελπιζω να την φας και να μας δωσεις πολεμικη ανταποκριση

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Οι πολωνεζες τυπε ετσι ειναι, ολο παιχνιδακια και μετα δε ξερω αν θα σου κατσω οχι ακομα και τα λοιπα.
και οι σλοβακες ετσι ειναι απλα τις θεωρω λιγοτερο καβλιαρες

Στα μουνολιβαδα, ακομα και οι τυπισα που δουλευει στις 2 το βραδυ να φτιαχνει ψωμακια ειναι τουλαχιστον αδυνατη.

Οσοι μενουν Ελλαδα ειναι αξιοι της μοιρας τους

Eσυ τυπε που μενεις?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ωραιος φιλε,
ψαχνει σχεση κ οχι ξεπετα, για αυτο δεν εκατσε.

Θα γαμησεις σιγουρα  κ θα γαμας κ καλα.

Το σκηνικο ελλαδα? Πολωνια? Ή αλλού?

Νίκος Α.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ελλάδα είμαστε εδώ,επαρχία αλλά σχετικά μεγάλη πόλη ζεί και αυτή εδώ 20 χρόνια σχεδόν.
Προς το παρόν δεν δείχνει να χει τα κουσούρια των ελεεινίδων πιστεύω είναι συν οτι έζησε και Πολωνία χρόνια και Ελλάδα χρόνια έχει κατασταλάξει κάπως.
Μου άρεσε όπως τις έζησα λίγο τις φίλες της κλπ είναι χαζούλες με την έννοια μιλάνε πολύ αλλά δεν κουτσομπολεύουν με κακία όπως οι δικές μας,μεγάλη έλλειψη αυτοεκτίμησης και κάτι που εμένα με καυλώνει πολύ είναι έκφυλα συντηρητικές εκεί που θα δείς κάποια με ένα απλό τζιν και ένα σακάκι ε όταν θα κάτσει και θα το βγάλει θα σου πετάξει τα μάτια έξω με το τοπάκι που θα φοράει ή όταν θα είναι με ένα απλό φόρεμα το σκίσιμο δεν θα χει άλλο να ανέβει.
Τι να πώ θα δείξει πως θα εξελιχθεί προς το παρόν έιμαστε σε φάση χαλαρά και οι 2 και αυτό είναι ξεκάθαρο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ελλάδα είμαστε εδώ,επαρχία αλλά σχετικά μεγάλη πόλη ζεί και αυτή εδώ 20 χρόνια σχεδόν.
Προς το παρόν δεν δείχνει να χει τα κουσούρια των ελεεινίδων πιστεύω είναι συν οτι έζησε και Πολωνία χρόνια και Ελλάδα χρόνια έχει κατασταλάξει κάπως.
Μου άρεσε όπως τις έζησα λίγο τις φίλες της κλπ είναι χαζούλες με την έννοια μιλάνε πολύ αλλά δεν κουτσομπολεύουν με κακία όπως οι δικές μας,μεγάλη έλλειψη αυτοεκτίμησης και κάτι που εμένα με καυλώνει πολύ είναι έκφυλα συντηρητικές εκεί που θα δείς κάποια με ένα απλό τζιν και ένα σακάκι ε όταν θα κάτσει και θα το βγάλει θα σου πετάξει τα μάτια έξω με το τοπάκι που θα φοράει ή όταν θα είναι με ένα απλό φόρεμα το σκίσιμο δεν θα χει άλλο να ανέβει.
Τι να πώ θα δείξει πως θα εξελιχθεί προς το παρόν έιμαστε σε φάση χαλαρά και οι 2 και αυτό είναι ξεκάθαρο.
Hahaha ωραία ιστορία, περίμενα να δω πώς θα πάει.
Αν φίλε έχει μείνε 20 χρόνια Ελλάδα, τότε να είσαι σίγουρος έχει πάρει πολλά από τα κουσούρια εδώ.
Το βλέπω και με άλλες ξένες που μένουν χρόνια Ελλάδα.

Αν ήταν στην Πολωνία η φάση, μόλις είχε πάρει στο χέρι της το καυλί, το λιγότερο είχες πίπα και στην καλύτερη γαμήσι πρώτο στο αμάξι και επόμενο στο σπίτι. Δεν έχει μαμουσουτου εκει. Αν γουστάρει η Πολωνέζα, πάει για φουλ φάση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.330
Πόντοι
3.656
Καταστάσεις στα πολωνικά κλαμπ.Οι Πολωνέζες ερωτεύονται πολύ γρήγορα,ξανθιές και μελαχρινές ιδίως τους sexy boys.

ο τραγουδιστης θυμιζει πορδομιτσο σε ξανθος προ εικοσαετιας
Τετοιες πουχει το βιντεο τις γαμαγαμε ουαν ναιτ σταντ κισιναου με κερασματα στα κλαμπ
Μεχρι το 2010 που ανοιξαν οι βιζες για ευρωπη ...
Τωρα τετοια  γαμας Μονο απο συσταση αν εχει καποιος ντοπιος κοντακτ
Δηλ πιας τ αυγο κ κουρευτο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.330
Πόντοι
3.656
Κατοβιτσε στα κλαμπ που πηγα ειδα ελαχιστες με τετοιο στυλ
Οι πιο πολλες φοραγαν κατι τζην και αθλητικα παπουτσια
Τι να δεις και τι να καβλωσεις για ν ασχοληθεις δηλαδη  :thubsdown:
Το ιδιο χαλι στυλ ειχαν κ στο λβιβ οι πιο πολλες το βραδυ  :walkingpenis:
Δηλ ηταν στραβο το κλιμα τοφαγε και ο γαιδαρος  :ban:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Βλέπω εισητήρια με 20Ε απο Βαρσοβία για Ρόδο με LOT!!!

Τα πρώτα καλά νέα!

Ελπίζω να αρχίσουν να έρχονται τα πολωνεζάκια!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Βλέπω εισητήρια με 20Ε απο Βαρσοβία για Ρόδο με LOT!!!

Τα πρώτα καλά νέα!

Ελπίζω να αρχίσουν να έρχονται τα πολωνεζάκια!!

Εγω το εχω πει...
ζεις στο καλυτερο μερος της Ελλαδας....
απο παρα πολλες αποψεις....

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Δείτε την σειρά WOODS στο NETFLIX.

Πολωνική σειρά μυστηρίου με παιδιά σε μια κατασκήνωση, απίστευτα τα γκομενάκια.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
πολωνεζες ειναι απο τα καλυτερα μουνετα Ευρωπη.

Ωραιες , καβλιαρες , οχι οσο φιλοχρηματες οσο οι Ουκρανες.

Γενικα ολος ο διαδρομος απο Πολωνια μεχρι Σερβια παραγει τα καλυτερα μουνια στον κοσμο.

Ισως οι Ουκρανες και οι Ρωσιδες να ειναι πιο ωραιες, αλλα ειναι φιλοχρηματες μεχρι αηδιας.

Απο το διαδρομο προς τα δυτικα κερδιζεις σε κλαση και χρημα, χανεις σε εμφανιση ενω προς τα ανατολικα κερδιζεις απο εμφανιση αλλα χανεις σε κλαση και χρημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δείτε την σειρά WOODS στο NETFLIX.

Πολωνική σειρά μυστηρίου με παιδιά σε μια κατασκήνωση, απίστευτα τα γκομενάκια.

Ετσι είναι όπως τις δείχνει η σειρά.Τρελιάρες,καυλιάρες και γρήγορες στο φάσωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom