Διάβασα όλα τα σχετικά με Πολωνία τις προηγούμενες μέρες και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.
Γνώρισα πρόσφατα μια Πολωνή έχει σχεδόν 20 χρόνια Ελλάδα είναι σχεδόν 40άρα (που μοιάζει 25άρα max και σε σωματότυπο την βάζει κάτω για πλάκα),ενδεικτικά 1,70 55κιλά ξανθιά φυσική με πράσινα μάτια,ζυγωματικά ψηλά χωρίς σαγόνι μεγάλο..Αν κατατάσσω τον εαυτό μου στο 6 αυτή είναι άνετα 7.
Να σημειώσω οτι δουλεύει έχει καλή δουλειά.
2 σχέσεις είχα όλες κι όλες στην ζωή μου μακροχρόνιες (δεν μιλάω για πήδουλους και εξτραδάκια με τάνες κανονικές ή μή άλλο αυτό) που τσάκισαν για διάφορους λόγους.
Βγαίνουμε 2 μήνες τώρα σύνολο καμια 10αριά φορές ίσως και παραπάνω.
Σίγουρα η συμπεριφορά της έχει επηρεαστεί απο τα χρόνια που ζεί Ελλάδα κ δεν είναι τυπικής Πολωνής στην χώρα της όπως περιγράφουν οι μύστες.
Η αίσθηση που μου δίνει η τύπισσα είναι τύπου θέλει κ δεν θέλει,περιμένει το πρώτο βήμα αλλά κάνει και πίσω,γουστάρει κανα φιλάκι αλλά μέχρι εκεί.
Οκ την κλασική μαλακία τύπου σέξ κάνω μετά απο 6 μήνες σχέσης την είπε,όπως κ το είμαι ξένη έχω πέσει σε μαλάκες θέλω να είμαι προσεκτική.
Όπως είπαν κι άλλοι γενικά πολλά κόμπλεξ κατωτερότητας για την εμφάνιση της,συντηρητική σε συμπεριφορά και ντύσιμο,αν και καπνίζει όταν είμαστε μαζί δεν καπνίζει ποτέ (αυτό μου χτυπάει κάπως),δεν πίνει,το χέρι στην τσέπη το βάζει(την έχω αφήσει να πληρώσει 2 φορές γιατί επέμενε πολύ)μάλλον χαζούλα αγαθιάρα την κόβω παρά πονηρή απο όσα λέει.
Δεν είναι φάση ψάχνω χορηγό ή για γάμο αν και κάνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις τις οποίες μεταθέτω σε ορίζοντα 2 ετίας με πολλά αν.
Τι πιστεύετε να με έχει βρεί μαλακοπίτουρα και μου βγάλει χούγια στην πορεία;