Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 888K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σέρβικα τσιφτετέλια.Οι Ελληνίδες δεν έχουν τέτοια σώματα ούτε κουνιούνται έτσι αλλά έχουν διαφορετικούς κώλους.

Έτσι,για να μη μας τα πρήζουν κάποιοι με την χοντροκώλα τη Σακίρα.Το σέρβικο κούνημα διαλύει τον ανταγωνισμό

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έτσι,για να μη μας τα πρήζουν κάποιοι με την χοντροκώλα τη Σακίρα.Το σέρβικο κούνημα διαλύει τον ανταγωνισμό

Αυτό ακριβώς.Οι Τσέχες,Πολωνέζες δεν μπορούν να κουνηθούν στους ρυθμούς του τσιφτετελιού.
Το ίδιο και Ρωσίδες,Ουκρανέζες που έτσι κι αλλιώς υστερούν σε μέγεθος οπισθίων.Για γερμανοειδείς δεν το συζητάμε καν.
Οι Ελληνίδες κουνιούνται πιο αργά και νωχελικά από τις άλλες Βαλκάνιες,σείουν αργά τις κωλάρες τους με λίγες απότομες κινήσεις.

Λάτιν ήχοι σε βαλκανικό στυλ.

Kyubi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές για το Βρότσλαβ.
Κλαμπς στο Passaz,Mundo κλασσικά για Πολωνέζες φανς του ξένου πούτσου,Cherry για φοθιτήτριες και Grey club για πιο κυριλέ και μοντελέ γκόμενες.

Έγινε φίλε. Θα κινηθώ σε αυτά τα μέρη, και διαμονή εκεί που πρότεινες παλαιότερα. Θα χρησιμοποιήσω κε Τιντερ. Ελπίζω να ρίξω κανένα βόλι. :)

Θα ενημερώσω όταν επιστρέψω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αρχιζω να πιστευω οτι δυστυχως ειναι πραγματικα καθυστερημενος ...  :2funny:
Ιταλια ειχα παει Φλωρεντια το καλοκαιρι του 2001 και ειχα καθησει ενα μηνα σε φιλο που ζουσε εκει κοντα στα 20 χρονια ,τιποτα απο αυτα που γραφει δεν ισχυουν.
Στη Βόρεια Ιταλία οι ντόπιοι γαμάνε κάτι γριές  :headbang: 20χρονος άντε να έχει γκόμενα 45χρονη.Μπουρδελα δεν έχει μονο Ρουμανες και Αλβανιδες στο δρόμο.
  Οι Ιταλοί στο εξωτερικο που την πέφτουν συνήθως βρίσκουν μια γυναίκα και τους καταστρέφει  :headbang: ολοι οι Λατίνοι είναι ερωτομαλακες  :jerking: :2funny:
  Οι διαφορά των Ιταλων με το Βλάκμαν είναι οτι οι Ιταλοί της πηδάνε ενω ο Βλάκμαν όχι  μόνο του τα παίρνουν  :2funny: χωρίς να πηδάει:2funny:.
  Αυτο γίνεται γιατί  οι Ιταλοί είναι ευχάριστοι και καλοντυμένοι.
  Σιγουρα θα σου έκανε εντύπωση στη Φλωρεντία πως ολοι οι άντρες ήταν ντυμένοι με κουστούμια με ωραίο γούστο και είχαν φινέτσα.Ο Βλάκμαν φένεται αμέσως οτι είναι άξεστος και καράβλαχος  :2funny:

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές για το Βρότσλαβ.
Κλαμπς στο Passaz,Mundo κλασσικά για Πολωνέζες φανς του ξένου πούτσου,Cherry για φοθιτήτριες και Grey club για πιο κυριλέ και μοντελέ γκόμενες.

Mundo club Wroclaw.Ο παράδεισος του Αράπη.

Δε θα σχολιάσω αυτά που γράφεις  :2funny:απλός έχεις μείνει 20 χρόνια πίσω  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
:2funny:  :2funny:  :2funny:
Φλωρεντια ειναι μια πολη-μουσειο και πραγματι οι κατοικοι της απο τους πιο καλοντυμενους που εχω δει.
μπουρδελα/στουντιο δεν υπαρχουν ,ειχαμε παει τοτε σε ενα που εμοιαζε με κωλομπαρο και ειχε κατι μπαλετα με ρωσοειδη :grin: αν ηθελες επαιρνες μια και την ανεβαζες στον πανω οροφο για να την κερασεις ποτα και να χορεψετε ...  :grin:

Κατσε σιγα σιγα ο βλαξ θα δινει συμβουλες/πληροφοριες και για το Σιτι του Λονδινου ...  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ξέκωλα βαλκανικά θεάματα.Αυτό το χύμα,χυδαίο ξέκωλο δεν το βλέπεις ούτε Πολωνία(τηλεόραση εννοείται ποτέ).Ρουμανία,Βουλγαρία,Σερβία γενικά Βαλκάνια κάνει θραύση.
Αλλά Πολωνία είναι πολύ πιο βολικές οι γκόμενες εννοείται και πολύ πιο σοφτ από τις Βαλκάνιες εννοείται αν και απρόβλεπτες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παλιά καλή Πολωνία με τις ψώλες στα κλαμπ,τότε που ήξερες οτι θα γαμήσεις στάνταρντ τη νύχτα.

Θα γυρίσουν τέτοιες εποχές με το γίγαντα Λιρόυ?Αμφιβάλλω.

Οι Πολωνοί τις αποκαλούν suczki(Σουζάνες) και blachary(βλαχάρες).Ο λόγος που χιλιάδες Δυτικοί γουστάρανε να μεταναστεύσουν στη χώρα του Πιλσούδκι.
Εδώ πώς περίπου έβλεπε ένας Δυτικός την Πολωνία στα 2000s μέχρι 2013 που κράτησε το πάρτυ.

Παντού κωλάρες,βυζάρες,χύμα,εύκολες γκόμενες,ερωτική ατμόσφαιρα στα κλαμπ,κάθε νύχτα και άλλη.Αμελητέος ανταγωνισμός.Πολλοί Δυτικοί έφαγαν φλασιά,κόλλησαν και έκαναν το λάθος να μεταναστεύσουν μόνιμα Πολωνία.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνική βουκολική εμπειρία με γκόμενες και γουρούνια.Ετσι ήταν κάπως η φάση στο πολωνικό χωριό.

Ατελείωτα μπούκια,αισθησιασμός και βαρύ βιομηχανικό σεξ.Πολύ σεξ,αυτό είναι το τρομερό με τις Πολωνέζες,όσο πούτσο και να ρίξεις δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Βαριά βιομηχανία,αχόρταγες.Κάθε μέρα σε ταίζουν λουκάνικα και σούπες για να μπορείς να γαμήσεις κι άλλο.
Μπορούν να παίρνουν μπούκι για ώρες,φοβερές επιδόσεις.Μόλις ξυπνήσουν το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σου ψαχουλέψουν τον πούτσο και να σου πάρουν μπούκι ώστε να χύσεις εγκαίρως στο στόμα τους και να προλάβουν το λεωφορείο για τη δουλειά.
Ωραία πράγματα.Απειροι Δυτικοί κολλούσαν σαφώς.
Αυτό το να βάζει η άλλη το ξυπνητήρι μισή ώρα νωρίτερα για να προλάβει να σου πάρει μπούκι πριν ξυπνήσεις καν,μόνο Πολωνία παίζει.
Επόμενο ήταν ο μέσος Δυτικός να κολλάει ακόμα και με μέτριες Πολωνές.Ποτέ δεν είχε δει τέτοια υποταγή στον πούτσο του,για πρώτη φορά ένιωθε αξιόπουτσος,και όχι άλλος ένας μαλάκας της σειράς,αντικείμενο χλευασμού όπως στο δυτικό κόσμο με τις σκληρές γερμανοειδείς και τις Αγγλίδες.
Βασικά δηλαδή ο μέσος Δυτικός,ο Αράβας και ο Τούρκος πίστεψε οτι οι Πολωνέζες τον αγαπούν αληθινά και όχι για τα λεφτά όπως οι Ουκρανές,Ρωσίδες,Ρουάνες κτλ.
Εκεί είναι το λάθος του και η τρομακτική υπεροχή του Βαλκάνιου που παίζει στα σαλόνια και ξέρει τι παίζει ακριβώς.

• Like

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.586
Πόντοι
216
Ετσι ειναι στα πολωνικα χωρια,
ακομη και σημερα;
ή 'εκσυγχρονιστηκαν' κι εκει;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ακομη και σημερα;

Τα σλαβικά χωριά είναι άλλη φάση.Δε νομίζω να εκσυγχρονιστούν ποτέ.
Το θέμα είναι αν κάποιος είναι διατεθειμένος να τα απαρνηθεί όλα για απεριόριστο φαί,γαμήσι,πιώμα,μπούκια κτλ,να χάσει τελικά την ταυτότητά του και τον πολιτισμό σαν Ελληνας και να αφομοιωθεί σε μια άμορφη μάζα απέναντι στις Σλάβες σειρήνες.
Είναι η διαδικασία σλαβοποίησης,δεν είναι για λιπόψυχους αυτά.
Οι Σλάβοι έχουν αυτή τη δυνατότητα αφομοίωσης,απλά ο άλλος γουστάρει να γαμάει Σλάβες και απορροφιέται στο σλαβικό κόσμο.Ετσι επεκτείνουν την κυριαρχία τους με την ανωτερότητα μουνίου απορροφούν τεράστιες εκτάσεις και μπαιλντισμένους.
Δεν είναι οτι αναγκάζουν τους άλλους λαούς να κανουν κάτι που δε θέλουν,απλά όλοι θέλουν να γαμήσουν κάτι καλό και γαμάνε Σλάβες και αφομοιώνονται στο σλαβικό σύμπαν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνική τάξη και κλάμπινγκ.Διονυσιακή ατμόσφαιρα.Κωλάρες,μπουτάρες,χειλάρες και βυζάρες,μπανάνες,γκόμενες σε προοργασμική κατάσταση.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

Πολωνέζες σε γυμναστηριακές ασκήσεις απολαμβάνουν το νέκταρ της μπανάνας.Ακόμα και το πρωί και παντού ασχέτως που βρίσκονται έχουν αυτό το προοργασμικό ύφος,ξέρεις οτι είναι θέμα χρόνου να γαμήσεις,είναι έτοιμες να εκραγούν από την καύλα.
Είναι αυτό που οι Δυτικοί αποκαλούν slavic chic excitement.

Πολωνικά πάρτυ στα σπίτια.Ολες πιωμένες και καυλωμένες,γαμάνε και οι πίθηκες.Γενικά ανατολική Ευρώπη παίζει πολλή παρτούζα,απίθανες καταστάσεις.

Σε τέτοιες καταστάσεις ακόμα και ο Δυτικός βρίσκει την υγειά του.Νομίζει οτι βρήκε παράδεισο διασχίζοντας τον Οντερ.

• Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ακομη και σημερα;
Απλός έχει να πάει 15 χρόνια  :jerking:γ'αυτό γράφει τέτοιες  :jerking:.Η Πολωνία έχει αλλάξει εντελώς μιλάμε γιά τρομερή αλλαγή.Τέτοια χωριά βρίσκεις πιά μόνο στην Ουκρανία και στην Ρωσσία.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΣΚ εισβολή Πολωνία για νέες κατακτήσεις.Θα ακολουθήσω την πορεία των στρατευμάτων της Βέρμαχτ,εισβολή Πόζναν και ταυτόχρονα βομβαρδισμός της Βαρσοβίας.Για να δούμε τι θα γίνει,η αντίσταση αναμένεται σκληρή.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως γενικά Πολωνία,Τσεχία είναι αρκετά πιο δύσκολα τα πράγματα από Ουκρανία,Ρωσία αλλά έχεις το πλεονέκτημα της εγγύτητας.
Για τα ίδια λεφτά περίπου γαμάς τα ίδια,δεν έχεις όμως το στάτους που έχεις Κίεβο,Ρωσία,Λευκορρωσία.
Θα δούμε πώς θα πάει.
Γενικά δε νομίζω οτι μπορεί να υπάρξει αντίσταση στο Βαλκάνιο υπεργαμέα αν και καμιά φορά δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.Είναι και παλαβές οι γκόμενες κάπως,υπάρχει και ένα στοιχείο τυχαιότητας ανεξαρτήτως της υπεροχής μας.Αν και προσπαθείς να ελέγχεις όλη την κατάσταση με στιβαρά ρωμαική χείρα,πάντα κάτι ξεφεύγει οπότε πρέπει συνέχεια να ελίσεσσαι και να έχεις εναλλακτικές.Πρέπει να αντιδράς επί του πεδίου ώστε να έχεις πάντα το πάνω χέρι.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλός έχει να πάει 15 χρόνια  :jerking:γ'αυτό γράφει τέτοιες  :jerking:.Η Πολωνία έχει αλλάξει εντελώς μιλάμε γιά τρομερή αλλαγή.Τέτοια χωριά βρίσκεις πιά μόνο στην Ουκρανία και στην Ρωσσία.

Αυτά που λες είναι οι μαλακίες του μέσου όρου.Η λάθος οπτική γωνία.
Εγώ πήγα Πολωνία τελευταία φορά πέρυσι και θα πάω ξανά σε μια βδομάδα.Εσύ πότε πήγες τελευταία φορά?Πότε είχες τελευταία χρονιά Πολωνέζα γκόμενα?Εγώ έχω ακόμα.
Τι με νοιάζει εμένα πώς βλέπει ο μέσος όρος τα πράγματα?Εγώ πάω να γαμήσω.
Δε με ενδιαφέρει το mainstream ούτε η άποψη του μέσου όρου.
Τα βίντεο που ποστάρω είναι φετινά και περσινά άντε μέχρι πενταετία πριν.Δεν είναι 20 χρόνια πριν.Ετσι είναι οι Πολωνέζες τώρα,όχι πριν 10 χρόνια.
Γιατί θέλετε όλα να τα βάζετε στη μαζική παραγωγή?Τι σημασία έχει η μαζική παραγωγή?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτά που λες είναι οι μαλακίες του μέσου όρου.Η λάθος οπτική γωνία.
Εγώ πήγα Πολωνία τελευταία φορά πέρυσι και θα πάω ξανά σε μια βδομάδα.Εσύ πότε πήγες τελευταία φορά?Πότε είχες τελευταία χρονιά Πολωνέζα γκόμενα?Εγώ έχω ακόμα.
Τι με νοιάζει εμένα πώς βλέπει ο μέσος όρος τα πράγματα?Εγώ πάω να γαμήσω.
Δε με ενδιαφέρει το mainstream ούτε η άποψη του μέσου όρου.
Τα βίντεο που ποστάρω είναι φετινά και περσινά άντε μέχρι πενταετία πριν.Δεν είναι 20 χρόνια πριν.Ετσι είναι οι Πολωνέζες τώρα,όχι πριν 10 χρόνια.
Γιατί θέλετε όλα να τα βάζετε στη μαζική παραγωγή?Τι σημασία έχει η μαζική παραγωγή?
Από πότε όποια στέλνεις μήνυμα γίνεται γκόμενα σου και την εχεις πήδηξε? :2funny:Στον ύπνο σου πήγες  :2funny:
  Βιντεάκια όσα θες να σου βάλω  :jerking: :2funny:
  Αν είχες πάει θα μας είχες φλομωσει στις φωτογραφίες.Οσο πήγες και στις Η.Π.Α  :2funny: πήγες Πολωνία :2funny:

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ είμαι ο μόνος που πάει ακόμα Πολωνία για σεξοτουρισμό.Ολοι οι άλλοι έχουν κλάσει έχουν παραιτηθεί εδώ και πενταετία μίνιμουμ και δεν πατάνε πια Πολωνία.Τσεχία δεν πατάνε ούτε για αστείο.Τους έχει σκίσει ο ανταγωνισμός.
Συνεπώς ο μόνος που δίνει αυθεντικές πληροφορίες από το μέτωπο είμαι εγώ.Το επόμενο ΣΚ εκεί θα είμαι.
Εγώ είμαι μάχιμος,νον στοπ,διαχρονικός,δεν είμαι ψωλάς ούτε μέσος όρος να κλάνω από τις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό.Εγώ καθορίζω τις εξελίξεις ως ανώτερος δεν αφήνω τη γενική κατάσταση να με επηρρεάζει.

• Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ είμαι ο μόνος που πάει ακόμα Πολωνία για σεξοτουρισμό.Ολοι οι άλλοι έχουν κλάσει έχουν παραιτηθεί εδώ και πενταετία μίνιμουμ και δεν πατάνε πια Πολωνία.Τσεχία δεν πατάνε ούτε για αστείο.Τους έχει σκίσει ο ανταγωνισμός.
Συνεπώς ο μόνος που δίνει αυθεντικές πληροφορίες από το μέτωπο είμαι εγώ.Το επόμενο ΣΚ εκεί θα είμαι.
Εγώ είμαι μάχιμος,νον στοπ,διαχρονικός,δεν είμαι ψωλάς ούτε μέσος όρος να κλάνω από τις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό.Εγώ καθορίζω τις εξελίξεις ως ανώτερος δεν αφήνω τη γενική κατάσταση να με επηρρεάζει.
Πότε είχες πάει? :2funny:Στον ύπνο σου μήπως πήγες? :2funny:Όπως πήγες και Η.Π.Α πήγες Πολωνία? :2funny:

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ βάζω φωτό όταν πηγαίνω.Δε με ενδιαφέρει το επικοινωνιακό κομμάτι.
Απλά είστε μαλάκες,πάω,γαμάω,βάζω φωτό και μετά αδιαφορώ για την παρουσίαση γιατί είμαι ανώτερος.Ποιος γαμάει το μέσο όρο και τα δικαιώματα κτλ?Γιατί να κάνω παραχωρήσεις?Στον πούτσο μου λουλούδια φάση.
Και Γερμανία το ίδιο εγώ είμαι υπερτσόμπανος,ανώτερος,ποιοι είναι αυτοί οι καθυστερημένοι που διεκδικούν δικαιώματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom