Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.715
- Πόντοι
- 3.936
Σέρβικα τσιφτετέλια.Οι Ελληνίδες δεν έχουν τέτοια σώματα ούτε κουνιούνται έτσι αλλά έχουν διαφορετικούς κώλους.
Έτσι,για να μη μας τα πρήζουν κάποιοι με την χοντροκώλα τη Σακίρα.Το σέρβικο κούνημα διαλύει τον ανταγωνισμό
Στη Βόρεια Ιταλία οι ντόπιοι γαμάνε κάτι γριές 20χρονος άντε να έχει γκόμενα 45χρονη.Μπουρδελα δεν έχει μονο Ρουμανες και Αλβανιδες στο δρόμο.Αρχιζω να πιστευω οτι δυστυχως ειναι πραγματικα καθυστερημενος ...
Ιταλια ειχα παει Φλωρεντια το καλοκαιρι του 2001 και ειχα καθησει ενα μηνα σε φιλο που ζουσε εκει κοντα στα 20 χρονια ,τιποτα απο αυτα που γραφει δεν ισχυουν.
Δε θα σχολιάσω αυτά που γράφεις απλός έχεις μείνει 20 χρόνια πίσωΤα έχουμε γράψει πολλές φορές για το Βρότσλαβ.
Κλαμπς στο Passaz,Mundo κλασσικά για Πολωνέζες φανς του ξένου πούτσου,Cherry για φοθιτήτριες και Grey club για πιο κυριλέ και μοντελέ γκόμενες.
Mundo club Wroclaw.Ο παράδεισος του Αράπη.
Ετσι ειναι στα πολωνικα χωρια,
ακομη και σημερα;
ή 'εκσυγχρονιστηκαν' κι εκει;
Απλός έχει να πάει 15 χρόνια γ'αυτό γράφει τέτοιες .Η Πολωνία έχει αλλάξει εντελώς μιλάμε γιά τρομερή αλλαγή.Τέτοια χωριά βρίσκεις πιά μόνο στην Ουκρανία και στην Ρωσσία.Ετσι ειναι στα πολωνικα χωρια,
ακομη και σημερα;
ή 'εκσυγχρονιστηκαν' κι εκει;
Απλός έχει να πάει 15 χρόνια γ'αυτό γράφει τέτοιες .Η Πολωνία έχει αλλάξει εντελώς μιλάμε γιά τρομερή αλλαγή.Τέτοια χωριά βρίσκεις πιά μόνο στην Ουκρανία και στην Ρωσσία.
Από πότε όποια στέλνεις μήνυμα γίνεται γκόμενα σου και την εχεις πήδηξε? Στον ύπνο σου πήγεςΑυτά που λες είναι οι μαλακίες του μέσου όρου.Η λάθος οπτική γωνία.
Εγώ πήγα Πολωνία τελευταία φορά πέρυσι και θα πάω ξανά σε μια βδομάδα.Εσύ πότε πήγες τελευταία φορά?Πότε είχες τελευταία χρονιά Πολωνέζα γκόμενα?Εγώ έχω ακόμα.
Τι με νοιάζει εμένα πώς βλέπει ο μέσος όρος τα πράγματα?Εγώ πάω να γαμήσω.
Δε με ενδιαφέρει το mainstream ούτε η άποψη του μέσου όρου.
Τα βίντεο που ποστάρω είναι φετινά και περσινά άντε μέχρι πενταετία πριν.Δεν είναι 20 χρόνια πριν.Ετσι είναι οι Πολωνέζες τώρα,όχι πριν 10 χρόνια.
Γιατί θέλετε όλα να τα βάζετε στη μαζική παραγωγή?Τι σημασία έχει η μαζική παραγωγή?
Πότε είχες πάει? Στον ύπνο σου μήπως πήγες? Όπως πήγες και Η.Π.Α πήγες Πολωνία?Εγώ είμαι ο μόνος που πάει ακόμα Πολωνία για σεξοτουρισμό.Ολοι οι άλλοι έχουν κλάσει έχουν παραιτηθεί εδώ και πενταετία μίνιμουμ και δεν πατάνε πια Πολωνία.Τσεχία δεν πατάνε ούτε για αστείο.Τους έχει σκίσει ο ανταγωνισμός.
Συνεπώς ο μόνος που δίνει αυθεντικές πληροφορίες από το μέτωπο είμαι εγώ.Το επόμενο ΣΚ εκεί θα είμαι.
Εγώ είμαι μάχιμος,νον στοπ,διαχρονικός,δεν είμαι ψωλάς ούτε μέσος όρος να κλάνω από τις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό.Εγώ καθορίζω τις εξελίξεις ως ανώτερος δεν αφήνω τη γενική κατάσταση να με επηρρεάζει.