Μου το έχουν πει οι ίδιες και συγγενείς που σπούδασαν εκεί.
Αυτό που λες δε δικαιολογεί βεβαιότητα, το πολύ μια προσωπική άποψη στηριζει - εκτός αν το στατιστικό δείγμα είναι στις εκατοντάδες.
Μου το έχουν πει οι ίδιες και συγγενείς που σπούδασαν εκεί.
Τυπε πρεπει να εισαι εκπληκτικο ναυαγιο...Μου το έχουν πει οι ίδιες και συγγενείς που σπούδασαν εκεί.
Θεωρούν τους δικούς τους πολύ εξευγενισμένους,θηλυπρεπείς και μαλθακούς και θέλουν πιο σκληρούς τύπους.
Αυτό που λες δε δικαιολογεί βεβαιότητα, το πολύ μια προσωπική άποψη στηριζει - εκτός αν το στατιστικό δείγμα είναι στις εκατοντάδες.
Οι περισσότεροι Ελληνες σφίγγουν παχιές στην Ιταλία εννοείται.
Εχει όμως ένα 5% που γαμάνε αβέρτα.Συνήθως έχουν πιο αρχετυπικό ελληναράδικο σκληρό λουκ πολύ διαφορετικό από το ιταλικό και αυτό αρέσει στις Ιταλίδες.
Υστερα οι Ιταλοί μιλάνε πάρα πολύ,είναι πολύ του παρλάρε και μετά δεν έχουν ενέργεια να γαμήσουνε.Οι Ελληνες,Βαλκάνιοι είναι γενικά πολύ πιο σιωπηλοί και ήσυχοι.
Τί να γαμήσει ο Έλληνας Ιταλία,το πολύ πολύ καμια μαυροτσούκαλη απ'το νότο.Αντίθετα,ο Ιταλός μπορεί να κάνει θραύση στις ελληνίδες,όσο βρωμύλος και να είναι
Μ αρέσει οου ο Βλάκμαν Τώρα κανει και αναλυσεις για την ΙταλίαΤί να γαμήσει ο Έλληνας Ιταλία,το πολύ πολύ καμια μαυροτσούκαλη απ'το νότο.Αντίθετα,ο Ιταλός μπορεί να κάνει θραύση στις ελληνίδες,όσο βρωμύλος και να είναι
Οι Ιταλοί όντως κάνουν πολλά κοπλιμέντα και λένε ερωτόλογα στις γκόμενες ενώ οι Ελληνες είναι πιο στα αρχίδια τους και στις Ελληνίδες αρέσει το ιταλικό στυλ με το γλύψιμο.
Εγω το ξέρω γ'αυτο και χρησιμοποιώ πολύ τα Ισπανικά.Και οι Ιταλοί είναι λιγούρια όπως εμεις,μπορεί και χειρότερα,αλλά οι γυναίκες θεωρούν τη γλώσσα τους ερωτική.Ειδικά κάτι βλαχοελληνίδες άμα τις μιλάνε ιταλικά,μπορεί να τους ορμήξουν επι τόπου
Αρχιζω να πιστευω οτι δυστυχως ειναι πραγματικα καθυστερημενος ...Μ αρέσει οου ο Βλάκμαν Τώρα κανει και αναλυσεις για την Ιταλία
0% γαμάνε στην Ιταλία
Αρχιζω να πιστευω οτι δυστυχως ειναι πραγματικα καθυστερημενος ...
Ιταλια ειχα παει Φλωρεντια το καλοκαιρι του 2001 και ειχα καθησει ενα μηνα σε φιλο που ζουσε εκει κοντα στα 20 χρονια ,τιποτα απο αυτα που γραφει δεν ισχυουν.
Εχουνε και τα στάνταρντ οι Ιταλοί,ιταλική μουσική,πόλεις κτλ.Ολες οι γκόμενες τρελαίνονται για Adriano Celentano,όπερα,Μιλάνο,Βενετία κτλ.
Οπως και οι Ισπανοί έχουν τρελό πλεονέκτημα με τα λάτιν,Ιγκλέσιας κτλ.
Να βρεις γκόμενα Πολωνέζα ή Τσέχα που να γουστάρει τον ήχο του κλαρίνου ή μπουζούκια δύσκολο.Ολες όμως ξέρουν το Despacito,το Bailamos κτλ.Κάνουν θραύση τα Λατινάδικα στις ανατολικές χώρες και πολλές Πολωνέζες μαθαίνουν ισπανικά για να καλλιγώσουν ισπανικά καυλιά.
Κι εμεις έχουμε μόνο το συρτάκι του Ζορμπά,που να καυλώσουν οι Τσεχοπολωνές
Πάντως στη μουνόπολη τούς αρέσει το balkan sound
Χαιρετίζω.
Παρακολουθώ το θρεντ της Πολωνίας και αποφάσισα να την επισκεφτώ.
Από αυτά που έχω διαβασει κλίνω για Wronclaw.
Αρχικά σκέφτομαι να πάω για 3 μέρες Παρασκευή - Κυριακή. Θα είμαι μόνος. Είμαι στα 30κατι,δείχνω πιο μικρός. Γενικά δεν θέλω να πληρώσω για να βγάλω γκομενα. Προτιμώ ηλικίες από 22-29.
Ερωτήσεις:
Για Wronclaw τι προτείνετε για έξοδο βράδυ ;
Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το Τιντερ, αν κάποιος έχει εμπειρία με αυτό;
Επίσης αν κάποιος έχει να δώσει καμία πληροφορία για το πως παίζεται το παιχνίδι με τις Πολωνέζες , θα το εκτιμούσα.
Διαμονή τι προτείνετε ξενοδοχείο ή διαμέρισμα και σε ποια περιοχή;
Αυτά για αρχή.ευχαριστω
Για πάρτυ βέβαια,γκόμενες κτλ θα συνιστούσα Βρότσλαβ.Φοιτητούπολη,άπειρα κλαμπς.Γκόμενες έτοιμες για όλα,άγριες Σιλεσιανές.
Κρακωβία είναι πιο ωραίες αλλά έχουν χαλάσει κάπως από τις ορδές Αγγλων,Τούρκων,Ιταλών.
Passaz Niepolda στο Βρότσλαβ.Η περιοχή με τα underground,λαικά κλαμπς και τις μεθυσμένες ψώλες που κάθε κάμακας πρέπει να επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.
Grey club Wroclaw.Από τα λίγα μαγαζιά Πολωνία με αυστηρό face control και VIP μουνάρες.
Cherry club Wroclaw.Του μουνιού το πανηγύρι στις φοιτήτριες.Μένεις χωρίς ανάσα με τις ποδάρες που βλέπεις στη σειρά και τον ερωτικό τρόπο που χορεύουν οι Πολωνέζες.