Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Αουσβιτς δε θα πήγαινα.Αποκλείεται να γαμήσεις εκεί.
Πώς την είδες την κατάσταση στα κλαμπ?Χτύπησες καμία?
Γενικά εντύπωση για πολωνική οικονομία,εμφάνιση Πολωνέζων?
Ρε την παλεύεις;;
Τι ρώτησες τον άνθρωπο;

Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν για να δουν και ιστορικά μέρη και αξιοθέατα.
Τι θες να έκανε στο Άουσβιτς. Να έψαχνε να γαμησει τουρίστριες μέσα στις αίθουσες βασανιστηρίων;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε την παλεύεις;;
Τι ρώτησες τον άνθρωπο;

Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν για να δουν και ιστορικά μέρη και αξιοθέατα.
Τι θες να έκανε στο Άουσβιτς. Να έψαχνε να γαμησει τουρίστριες μέσα στις αίθουσες βασανιστηρίων;;

Αυτός ρωτούσε πληροφορίες για τα μέρη,κλαμπ μαγαζιά κτλ.Κοίτα εδώ τι έγραφε.

Τα αναλαμβανει ολα το γραφειο.. οποτε ολα οκ! Απο το απογευμα θα ειμαστε free, επομενως το βραδακι στο κυνηγι του μαμουνιου..  :sunglasses:

Απλά τα βρίσκουν σκούρα και δε χώνονται καθόλου ούτε ξαναπάνε.
Είναι πάντα το ίδιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να δούμε αν θα έρθει η μικρή για μαγικό ΣΚ στο Βερολίνο.
Εντωμεταξύ βρήκα μια από Ελβετία που γουστάρει να τη φέρω Αθήνα το Μάρτιο.
Είναι τόσο βυζαρού που μου φάνηκε παράξενο να είναι Ελβετίς.
Τη ρωτάω σήμερα πού είσαι μου λέει Βαρσοβία με την οικογένεια.Ετσι εξηγούνται κάποια πράγματα.

GnSvOH.jpg

dSk2GD.jpg

Τέτοια βυζιά και κωλάρες Ευρώπη είναι μόνο made in Poland.
Πάνε πακέτο με το διαστημικό μπούκι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.314
Πόντοι
3.656
Να δούμε αν θα έρθει η μικρή για μαγικό ΣΚ στο Βερολίνο.
Εντωμεταξύ βρήκα μια από Ελβετία που γουστάρει να τη φέρω Αθήνα το Μάρτιο.
Είναι τόσο βυζαρού που μου φάνηκε παράξενο να είναι Ελβετίς.
Τη ρωτάω σήμερα πού είσαι μου λέει Βαρσοβία με την οικογένεια.Ετσι εξηγούνται κάποια πράγματα.

GnSvOH.jpg

Τέτοια βυζιά και κωλάρες Ευρώπη παίζουν μόνο Πολωνία.
εαν ηταν Ελβετιδα
Δεν θα σου απανταγε ειναι η σωστη διαγνωση  :happy:
Ηρθε για βίζιτες εχουν σπασει οι τιμες ειναι κι ολιγον ευσωμη
Επιασε τα @@ της μαλλον και σου λεει για να δουμε τι παρουσιαζει αυτο το ναυαγιο που μου γραφει στο νετ
Κ αρχισε το τσατ μαζι σου
Υγ παντως καβλοφατσα
Το επιπεδο των φωτο που βαζεις εχει ανεβει καθετα τον τελευταιο καιρο  :heavymetalbig:
Τωρα αν γινεται κατινοντως μεταξυ σας κ λαιβ θαβδειξει η ιστορία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.314
Πόντοι
3.656
Ρε την παλεύεις;;
Τι ρώτησες τον άνθρωπο;

σωστα ρωτησε ο κμαν
Κι εμενα μ ενδιαφερει η απαντηση του Κορσο γιατι εγω οσες φορες περασα κρακοβια κ λιγο που κωλοβαρεσα ειδα καποια αξιολογα θεματα,οχι κατι το συγκλονιστικο,αλλα δεν εκδα περεταιρω διάθεση οθτε κλίμα ποζιτιβ οθτε τιποτε απ οσα λεει ο κμαν
Δεν μπηκα ομως στιβο μαχης
Μια φορα τοκανα στο κατοβιτσε οπου εκει δεν βρηκα παρα ψηγματα χρυσου
Δηλ ελαχιστες γκόμενες που φαινονταν καλες κ ξεπεταγμενες αναμεσα σε αγελες αντρων και γυναικειων μπαζων
Δεν εδειχναν ομως καμμια ιδιαιτερη ροπη για γνωριμια γενικως
Επισης απο τιντερ με βιπ λογαριασμό μονο 35/40 πλας με εκαναν λαικ καμμια απο τις 20/25/30 με ξεκωλο προφιλ που χτύπησα
Εξ ου κ εχω βαλει χ
Αλλα μ ενδθαφερει καθε νεα αποψη πλην κμαν που κανει την τριχα τριχιά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρχηγέ άμα πρότεινες κάνα  aroma kava όπως Κίεβο τα πιάσε τα λεφτά του :S

Κοίτα εδώ τι αναλυτικά τα έγραψα για Βρότσλαβ.

Εννοείται αξίζει.Για αξιοθέατα Βαρσοβία όχι τόσο.Είναι κάπως καταθλιπτική πόλη,καταστράφηκε εντελώς στον πόλεμο και χτίστηκε σε σοβιετικό στυλ.
Καλύτερα Κρακοβία δύο μέρες και μία μέρα Βρότσλαβ.
Για πάρτυ βέβαια,γκόμενες κτλ θα συνιστούσα Βρότσλαβ.Φοιτητούπολη,άπειρα κλαμπς.Γκόμενες έτοιμες για όλα,άγριες Σιλεσιανές.
Κρακωβία είναι πιο ωραίες αλλά έχουν χαλάσει κάπως από τις ορδές Αγγλων,Τούρκων,Ιταλών.
Passaz Niepolda στο Βρότσλαβ.Η περιοχή με τα underground,λαικά κλαμπς και τις μεθυσμένες ψώλες που κάθε κάμακας πρέπει να επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.

Grey club Wroclaw.Από τα λίγα μαγαζιά Πολωνία με αυστηρό face control και VIP μουνάρες.

Cherry club Wroclaw.Του μουνιού το πανηγύρι στις φοιτήτριες.Μένεις χωρίς ανάσα με τις ποδάρες που βλέπεις στη σειρά και τον ερωτικό τρόπο που χορεύουν οι Πολωνέζες.

Απλά πάνε Passaz,Cherry,Grey κτλ,περνάνε από έξω για την ακρίβεια βλέπουν τι παίζει τον ανταγωνισμό και σκέφτονται.Τι λέει τώρα ο τρελός?Τι πιθανότητες έχω εγώ εδώ?Σιγά μη βάλω το κεφάλι μου στο στόμα του λύκου.
Κρούουν πρύμνα και δεν ξαναπατάνε.
Από Πολωνία φωτό από γκόμενες έχουμε βάλει μόνο εγώ και ο Β.Π.Οι άλλοι κωλύονται αφού δεν κάνουν τίποτα.
Μετά το παίζουν αφ υψηλού οτι έκαναν σωστή επιλογή αφού ...εκωλυοντο.

Αμα γράψω εγώ τα ίδια,δε γάμησα παιδιά γιατί όλο το χρόνο έβλεπα αξιοθέατα θα αρχίσουν όλοι να κοροιδεύουν και να κράζουν.
Αμα σκάσεις Πολωνία ένα ΠΣΚ είναι αρκετό για να γαμήσεις.Οπως και Κίεβο.Τα υπόλοιπα είναι απλά δικαιολογίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το επιπεδο των φωτο που βαζεις εχει ανεβει καθετα τον τελευταιο καιρο  :heavymetalbig:
Τωρα αν γινεται κατινοντως μεταξυ σας κ λαιβ θαβδειξει η ιστορία

Οχι,απλά έριξα τα στάνταρτς και γαμάω και γκόμενες κάτω του 180 που αρέσουν και σε εσένα.
Παλιά δε γαμούσα κάτω από 185,τώρα έχω προσαρμοστεί.
Αν δεχόμουνα και πριν στάνταρτς στο ύψος κάτω του 180 και άνω του 175 θα είχα γαμήσει τριπλάσιες αφού θα αύξανα τη δεξαμενή.
Θα δούμε με την Πολωνέζα άμα δεν κάνει καλή εντύπωση δε θα τη φέρω.Εχω πολλές επιλογές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.314
Πόντοι
3.656
Οχι,απλά έριξα τα στάνταρτς και γαμάω και γκόμενες κάτω του 180 που αρέσουν και σε εσένα.
Παλιά δε γαμούσα κάτω από 185,τώρα έχω προσαρμοστεί.
Αν δεχόμουνα και πριν στάνταρτς στο ύψος κάτω του 180 και άνω του 175 θα είχα γαμήσει τριπλάσιες αφού θα αύξανα τη δεξαμενή.
Θα δούμε με την Πολωνέζα άμα δεν κάνει καλή εντύπωση δε θα τη φέρω.Εχω πολλές επιλογές.
μαλλον αντεληφθεις οτι τα αγγούρια που ταβλεπες μοντελα ειναι ομτως αγγουρια
Καλιο αργα παρα ποτε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Αυτός ρωτούσε πληροφορίες για τα μέρη,κλαμπ μαγαζιά κτλ. Κοίτα εδώ τι έγραφε.
Απλά τα βρίσκουν σκούρα και δε χώνονται καθόλου ούτε ξαναπάνε. Είναι πάντα το ίδιο.
Βρε μαλακοκαβλη ρωτουσα τοτε οταν ηταν αλλα τα δεδομενα.. Στο ταξιδι πηγα με γκομενα τελικα, μια νεαρη ασκουμενη δικηγορο που η καταγωγη της ειναι απο την πολωνια. Τι να της πω το βραδυ, οτι παω να γαμησω αλλη;  :sunglasses:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
σωστα ρωτησε ο κμαν
Κι εμενα μ ενδιαφερει η απαντηση του Κορσο γιατι εγω οσες φορες περασα κρακοβια κ λιγο που κωλοβαρεσα ειδα καποια αξιολογα θεματα,οχι κατι το συγκλονιστικο,αλλα δεν εκδα περεταιρω διάθεση οθτε κλίμα ποζιτιβ οθτε τιποτε απ οσα λεει ο κμαν
Δεν μπηκα ομως στιβο μαχης
Μια φορα τοκανα στο κατοβιτσε οπου εκει δεν βρηκα παρα ψηγματα χρυσου
Δηλ ελαχιστες γκόμενες που φαινονταν καλες κ ξεπεταγμενες αναμεσα σε αγελες αντρων και γυναικειων μπαζων
Δεν εδειχναν ομως καμμια ιδιαιτερη ροπη για γνωριμια γενικως
Επισης απο τιντερ με βιπ λογαριασμό μονο 35/40 πλας με εκαναν λαικ καμμια απο τις 20/25/30 με ξεκωλο προφιλ που χτύπησα
Εξ ου κ εχω βαλει χ
Αλλα μ ενδθαφερει καθε νεα αποψη πλην κμαν που κανει την τριχα τριχιά
Παιχνιδι υπαρχει αλλα χαλαρα πραγματα. Οι πολυ καλες σπανιζουν, μονο μεσα στο hilton ειδα δυο 8αρια. Στο δρομο εβλεπες 6αρια. Το ιδιο και κρακοβια. Τωρα μπορει να φταιει που ηταν χειμωνας. Παντως στις βαλτικες χωρες ειδα και ομορφοτερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Despacito σε πολωνική έκδοση.Σλαβικές καταστάσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική Πολωνία.Χρωματιστά κτίρια κομμουνιστικού τύπου στο κέντο,παιδάκια να βλέπουν τις μουνάρες να λικνίζουν τις κωλάρες τους,μπρατσέτα τραγουδιστές,παράξενα άτομα με γενετικές ανωμαλίες στο κοινό και όλοι σε κέφι με διάθεση για πάρτυ.
Γενικά χαζεύεις στη χώρα.Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Είναι βασικά οι Πολωνέζες καυλιάρες,βγάζουν πολύ ερωτισμό και να μη λένε εμφανισιακά στο πρόσωπο τόσο.
Μοιραία καυλώνεις.

Πολωνικός γάμος.Βασικά όλες μεθάνε εκεί με τις βότκες.Λένε οτι πέφτουν τρελά πουτσίδια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φάσεις στα πολωνικά κλαμπς.Τεράστιες πιθανότητες για ONs αν έχεις τύχη.

Οι γκόμενες σε προοργασμική κατάσταση με πιο γεμάτους κώλους και βυζάρες αν και σαφώς πιο παχιές από τις Ουκρανέζες.Πριν 10 χρόνια ήταν στιλάκια βέβαια αλλά πάνε αυτές οι εποχές.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ο ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΣ ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κλασσικός ερωτευμένος Ιταλός Ρωμαίο με Πολωνέζα Βρότσλαβ 2016.

e5axhj.jpg

Τυπικός Αράπης με Πόλκα Βρότσλαβ 2016.

OKclKx.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλος Αράπης Βρότσλαβ με πολύ δυνατή Πολωνέζα.

ldSNlC.jpg

Τουρκαλάς Πόζναν στο Cuba Libre με πολύ καλό γκομενάκι το 2015.

JZPoC8.jpg

Τυπικός Ισπανός κάμακας προσεγγίζει δύο καθήμενες Πολωνέζες σε καφέ στο Βρότσλαβ 2016.

J7ndkR.jpg

Αμερικανός με Πολωνέζα στο Βρότσλαβ.

c7pGVo.jpg

Αράπηδες με Πολωνέζες στο Κράκωβ το 2015.

0GkP4E.jpg

OOwbnz.jpg

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Κλασσικός ερωτευμένος Ιταλός Ρωμαίο με Πολωνέζα Βρότσλαβ 2016.
Τυπικός Αράπης με Πόλκα Βρότσλαβ 2016.
Αλλος Αράπης Βρότσλαβ με πολύ δυνατή Πολωνέζα.
Τουρκαλάς Πόζναν στο Cuba Libre με πολύ καλό γκομενάκι το 2015.
Τυπικός Ισπανός κάμακας προσεγγίζει δύο καθήμενες Πολωνέζες σε καφέ στο Βρότσλαβ 2016.
Ωραια.. και τι μας δειχνεις τωρα.. πως κρατουσες τοτε το φαναρι ;

Συνημμένα

• com-353x221.jpg
    com-353x221.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom