Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ρε βλάκα αυτό το έγραψα για να δείξω τι τρελιάρες και απρόβλεπτες είναι οι Πολωνέζες.Να καθοδηγήσω τον άλλον.
Εσύ έχεις πάει ποτέ Cherry ή έστω Βρότσλαβ για να έχεις άποψη?
Μια Ουκρανέζα δε θα έκανε ποτέ κάτι τόσο αψυχολόγητο,να την κερνάς ή να της κάνεις δώρα και να φύγει με άλλον.Η Πολωνέζα μπορεί να σε τρελάνει με τέτοια τερτίπια είναι πολύ αλλοπρόσαλλες και συναισθηματικές.
ΤΗΝ ΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΕΦΑΓΕΣ Κ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΡΕ ΤΡΙΠΟΥΣΤΑ..
ΕΣΚΑΣΕΣ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Κ ΤΗΝ ΨΟΦΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΦΤΙΚΗ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΩΡΕΣ Κ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ..
Κ ΑΥΤΗ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΗΤΑΝ???
ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ???
ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΡΓΟ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ..
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ,ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ..
ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥΣΤΗ..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Διαμέρισμα μόνο από Airbnb.Από booking είναι χάλια.
Ξενοδοχείο ή διαμέρισμα μόνο κέντρο δίπλα στην κεντρική πλατεία με τα κλαμςπ για να κουβαλάς τη γκόμενα από το μαγαζί περπατώντας στο διαμέρισμα πριν ξεμεθύσει.
Για Βρότσλαβ προτείνω.

Εντελώς κεντρικό,τετράστερο,αξιόπιστο,πολύ καλά δωμάτια.

Λίγο πιο πέρα είναι το Hilton,πεντάστερο,καλύτερο από το Mercure στα ίδια λεφτά αλλά έχει περισσότερο περπάτημα μέχρι την πλατεία.

Η άλλη επιλογή είναι airbnb και να ψάξεις για διαμερίσματα σε ιστορικά κτίρια ακριβώς πάνω στην πλατεία του κέντρου που είναι μαζεμένα τα κλαμπς.Εχει μερικά,κοστίζουν κάπου 50-100 ευρώ ημερησίως,θα έχει θόρυβο το βράδυ αλλά έχεις τρομερά logistics,μπορείς να φορτώσεις από Manana,Passaz,Grey και να τις φέρεις απευθείας διαμέρισμα.
Οι Πολωνέζες είναι τρελιάρες μου έχει τύχει να έχω φορτώσει γκόμενα από Cherry το 2013 και εκεί που κατευθυνόμασταν στην έξοδο,λίγο πριν φτάσουμε στη γκαρνταρόμπα να μας δώσουν τα μπουφάν,την τραβάει ένας τυπάς από το χέρι δυνατά,τη φέρνει στο μέρος του και της χώνει γλωσόφιλο επί τόπου.Εμεινα μαλάκας.Είχα σπαταλήσει τόσο χρόνο και χρήμα για να τη μεθύσω και ο τύπος καιροφυλακτούσε και χτύπησε σα γύπας.
Μετά η γκόμενα κόλλησε με αυτόν,με έγραψε κανονικά.Τα κάνουν αυτά οι Πολωνέζες,είναι τελείως τρελιάρες.Φασώνονται με τον έναν,μετά με τον άλλον και ο πιο τυχερός τις φορτώνει.Την άλλη μέρα έρχονται στα κλαμπ,κάνουν πάλι τα ίδια.Παράδεισος φάση.
Δηλαδή φάσεις κάνεις άπειρες και με λίγη τύχη φορτώνεις για ONs.Μέχρι το 2012 ήταν ο επί γης παράδεισος,τώρα έχει χαλάσει αρκετά σε σχέση με τότε αλλά το πνεύμα παραμένει.
Την είπες την παπαρια σου πάλι.
Μούφα διαμερίσματα μπορείς να βρεις σε όλες τις πλατφόρμες.

Σιγά μην μείνει και πάνω στην κεντρική πλατεία του Βροτλαβ.
Τα ταξί είναι πάμφθηνα έτσι και αλλιώς.
Αν βουτήξει ντόπια, θα έχει και δικούς της ταρίφες με πιο χαμηλές τιμές.
Αλλά κάτσε να δούμε πόσο εύκολα θα πιάσει κουβέντα στις ντόπιες, γιατί πολλές φορές τυχαίνει να μην μιλάνε καν αγγλικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την είπες την παπαρια σου πάλι.
Μούφα διαμερίσματα μπορείς να βρεις σε όλες τις πλατφόρμες.

Σιγά μην μείνει και πάνω στην κεντρική πλατεία του Βροτλαβ.
Τα ταξί είναι πάμφθηνα έτσι και αλλιώς.
Αν βουτήξει ντόπια, θα έχει και δικούς της ταρίφες με πιο χαμηλές τιμές.
Αλλά κάτσε να δούμε πόσο εύκολα θα πιάσει κουβέντα στις ντόπιες, γιατί πολλές φορές τυχαίνει να μην μιλάνε καν αγγλικά.

Τώρα σχεδόν όλες μιλάνε αγγλικά.Απλά γενικά προτιμάνε τους ντόπιους από τους ξένους οπότε καλύτερα να αρχίσεις μιλώντας πολωνικά.
Τα ταξί είναι φτηνά αλλά οι ταρίφες κλέβουνε αγρίως.Ενας Κράκωβ πείραξε το ταξίμετρο και πήγε να μου φάει 20 ευρώ αλλά κατάλαβα τι έκανε.Του λέω τι κάνεις ρε,τι πουστιά είναι αυτή?
Μετά το διόρθωσε.Γενικά οι Πολωνοί είναι αριστοτέχνες στην κλεψιά.Το κάνουν τόσο καλά που δεν παίρνεις χαμπάρι.
Εγώ του είπα πού να πάει,εννοείται αυτός δε θα κάνει αυτά που λέω.Ούτε θα μείνει κεντρικά,ούτε θα πάει Βρότσλαβ ούτε στα μαγαζιά που λέω.Θα πάει μέσω τίντερ όπως όλοι και ό,τι κάτσει.
Εγώ τώρα δεν κάθομαι να πείσω τον άλλον.Τα γράφω και όποιος έπιασε κάτι το έπιασε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τώρα σχεδόν όλες μιλάνε αγγλικά.Απλά γενικά προτιμάνε τους ντόπιους από τους ξένους οπότε καλύτερα να αρχίσεις μιλώντας πολωνικά.
Τα ταξί είναι φτηνά αλλά οι ταρίφες κλέβουνε αγρίως.Ενας Κράκωβ πείραξε το ταξίμετρο και πήγε να μου φάει 20 ευρώ αλλά κατάλαβα τι έκανε.Του λέω τι κάνεις ρε,τι πουστιά είναι αυτή?
Μετά το διόρθωσε.Γενικά οι Πολωνοί είναι αριστοτέχνες στην κλεψιά.Το κάνουν τόσο καλά που δεν παίρνεις χαμπάρι.
Εγώ του είπα πού να πάει,εννοείται αυτός δε θα κάνει αυτά που λέω.Ούτε θα μείνει κεντρικά,ούτε θα πάει Βρότσλαβ ούτε στα μαγαζιά που λέω.Θα πάει μέσω τίντερ όπως όλοι και ό,τι κάτσει.
Εγώ τώρα δεν κάθομαι να πείσω τον άλλον.Τα γράφω και όποιος έπιασε κάτι το έπιασε.
Ενώ οι Έλληνες ταξιτζήδες, όλοι άγιοι, Ε;;
Μου αρέσει που λες ότι πρέπει να μιλήσει και πολωνικά. Πριν έλεγες ότι είναι εύκολες οι πολωνεζες, τώρα λες προτιμάνε τους ντόπιους.
Φάσκεις και αντιφασκεις συνεχώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενώ οι Έλληνες ταξιτζήδες, όλοι άγιοι, Ε;;
Μου αρέσει που λες ότι πρέπει να μιλήσει και πολωνικά. Πριν έλεγες ότι είναι εύκολες οι πολωνεζες, τώρα λες προτιμάνε τους ντόπιους.
Φάσκεις και αντιφασκεις συνεχώς.

Αυτό δείχνω οτι είναι tricky πλέον η φάση με τις Πολωνέζες.
Αν πας μέσω κλαμπ καλά κρασιά.Είναι τελείως αλλοπρόσσαλες.Νομίζεις οτι θα γαμήσεις σίγουρα και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Αν πας μέσω τίντερ,good luck.
Ετσι κι αλλιώς ό,τι και να γράψω εγώ εδώ,το 99% μέσω τίντερ θα πάει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κλασσική Πολωνέζα βυζαρού,κωλαρού.butterface πάει Μαιάμι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως στις Σλάβες τέτοιους κώλους διαθέτουν μόνο οι Πολωνέζες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Κλασσική Πολωνέζα βυζαρού,κωλαρού.butterface πάει Μαιάμι.

Ειναι κοπελαρα οτι και να λεμε...
Αυτη θεωρειται ως 'μέση' σλάβα;

Τα σχολια των αντρων στο youtube, ειναι ολα τα λεφτα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική Στεττινιώτισσα στο πάρκο του Στεττίν.Απίστευτος καμακότοπος.

kexOuc.jpg

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μα ναι.
Φαντάζομαι όλες οι ντόπιες εκεί,.έτσι κυκλοφορούν μεσημέρι.

Μα τι παπαριες ποστάρεις και περιμένεις να σε πάρουμε και στα σοβαρά..

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα ναι.
Φαντάζομαι όλες οι ντόπιες εκεί,.έτσι κυκλοφορούν μεσημέρι.

Μα τι παπαριες ποστάρεις και περιμένεις να σε πάρουμε και στα σοβαρά..

Δεν είναι όλες έτσι,εννοείται.Αλλά δίνω το temptation στον άλλο να δει πώς είναι το πάρκο του Στεττίνου.Πιθανόν θα εκπλαγεί με τις γκόμενες που κυκλοφορούν.
Οπως δείχνω το Passaz Niepoldny στο Βρότσλαβ,το City Handlowy στο Πόζναν,το Zlote Terassy στη Βαρσοβία κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραιότατη Πρωτοχρονιά Πολωνία με ντίσκο πόλο και σλαβικές ποδάρες.

Ορισμένα πράγματα είναι αθάνατα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική Πολωνέζα.Το πρόσωπο είναι τυπικό πολωνικό.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Πηγα ενα ολιγοημερο ταξιδακι στην Πολωνια. Βαρσοβια-Κρακοβια-Βροτσλαβ-Αουτσβιτς, καλα ηταν..  :)

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πηγα ενα ολιγοημερο ταξιδακι στην Πολωνια. Βαρσοβια-Κρακοβια-Βροτσλαβ-Αουτσβιτς, καλα ηταν..  :)

Αουσβιτς δε θα πήγαινα.Αποκλείεται να γαμήσεις εκεί.
Πώς την είδες την κατάσταση στα κλαμπ?Χτύπησες καμία?
Γενικά εντύπωση για πολωνική οικονομία,εμφάνιση Πολωνέζων?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Αουσβιτς δε θα πήγαινα.Αποκλείεται να γαμήσεις εκεί.
Πώς την είδες την κατάσταση στα κλαμπ?Χτύπησες καμία?
Γενικά εντύπωση για πολωνική οικονομία,εμφάνιση Πολωνέζων?
Να σου πω την αληθεια δεν προλαβα να κανω κατι, γιατι ειμασταν ολη την ημερα στην γυρα.
Με τουριστικο γραφειο πηγα, υπηρχε υλικο ομως, αφου αναταποκρινοταν στις ματιες. Στις 16:00 νυχτωνε και το βραδυ εβρεχε. Υπηρχαν αρκετα 6αρια στις πολεις, ποτε-ποτε εβλεπες και το 8-9 αλλα σπανια. Το απολυτο 10' το εχω δει Εσθονια στο Ταλιν. -Τωρα για το αουτσβιτς ηταν στα πλαισια της εκδρομης. Αγγλικα καταλαβαιναν.. και μιλουσαν μερικες. Απο ζωη, ηταν λιγο φθηνοτερα απο gr.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ ειχα δώσει τοσες συμβουλες για κλαμπ,μαγαζιά τιποτα δεν εκανες?
Πολωνία οταν παω φτανω Σαββατο βράδυ και φεύγω Κυριακή πρωί.Εχω μια νύχτα στη διάθεσή μου.
Πρέπει καποιος να μπορεί να δρα σε συνθήκες περιορισμου χρονου και χωρου και να πιέζει για αποτέλεσμα κατω απο αντίξοες συνθήκες κουρασμένος κτλ.

Εκεί φαίνεται ποσο αξίζει καποιος.Οταν δρα υπό συνθήκες πίεσης.
Αλλά έτσι είναι.Με κατηγορούνε,στην αρένα όμως να μπούνε να δοκιμάσουν την τύχη τους δεν μπαίνουν.Θέλουν τα εύκολα και τα στημένα.
Ξέρουμε να κατηγορούμε τον άλλον όταν πήγε μια νύχτα Κράκωβ και δεν κατάφερε να βγάλει γκόμενα στα κλαμπ,εμείς όμως δε δεχόμαστε να ισχύει για εμάς το ίδιο κριτήριο.Οτι αν αποτύχουμε να βρούμε γκόμενα σε μια μέρα ή ακόμα και σε μια βδομάδα είμαστε άξιοι κατηγορίας.
Είναι αυτό που λέμε για διπλά στάνταρντς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom