Εδώ ένα κείμενο σε αγγελία γνωριμίας που συμπυκνώνει τη νοοτροπία πολλών Πολωνέζων.
jestem głupią suką i szmatą. Zostane twym kiblem na odchody i smietnikiem. bede lizac stopy nogi dupe pachy i kible. Bede twym bankomatem i oddawac ci moje pieniadze poniewaz jestem nic nie wartą suką. Fajnie by bylo jakbys palił, chce byc popielniczką i zjadywac pety jak smietnik. Mozesz zabrac mnie do publicznego kibla i tam szmacic kazac lizac kible albo pokazywac mnie innym jak to robie. Dlaczego chce płacic? BO chce sie czuć jak bezdomna nic nie warta szmata, bede kupowac ci biżuterie, drogie alkohole i prezenty, ty mnie szmac i traktuj jak dziwke i kibel.
Μετάφραση
Είμαι μια ανόητη σκύλα και μια καριόλα. Θα είμαι τα απορρίμματα και τα σκουπίδια σας. Θα γλείφω τα πόδια σας, τον κώλο, τις μασχάλες και τα εσώρουχα. Θα είμαι το ATM σας και θα σας δώσω τα χρήματά μου γιατί είμαι μια άχρηστη σκύλα. Θα ήταν ωραίο να καπνίζετε, θέλω να είμαι ένα σταχτοδοχείο και να τρώω στάχτες ως σκουπίδι. Μπορείτε να με πάρετε στη δημόσια τουαλέτα και να ψιθυρίσετε για να μου γλείψω την τουαλέτα ή να μου δείξετε πώς το κάνω. Γιατί θέλω να πληρώσω; Επειδή θέλω να αισθανθώ σαν άστεγο άτομο,που αξίζει όσο ένα κουρέλι, θα σου αγοράσω κοσμήματα, ακριβά ποτά και δώρα,και εσύ θα με κουρελιάζεις και θα με αντιμετωπίζεις σαν μια πόρνη και μια τουαλέτα.
Αυτού του τύπου οι φαντασιώσεις παίζουν πολύ με τις Πολωνέζες τους αρέσουν τα ξεφτιλίκια και ο ρόλος sub.Καυλώνουν με αυτό το πλαίσιο.