Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγώ όσο μεγάλωνα την έψαχνα συνεχώς και αλλιώς έψαχνα νέα συστήματα για να κρατήσω την υπεροχή και να μείνω ζωντανός,δεν ακολουθούσα κανόνες ενώ αυτοί ή έτσι με το δικό μας σύστημα ή γιουβέτσι.
τυπε οποιος ασχολειται με game τη σημερον ειναι λιγο πολυ γραφικος εκτος και αν ανηκει στο 1% οπου μπαινεις και εσυ οχι με τα λεφτα σου αλλα με τη στρατηγικη σου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ο roosh βλέπει μπροστά,πάει να πιάσει μια νέα αγορά η οποία συνεχως μεγαλώνει και η οποία αναγκαστικά θα διέπεται απο συντηρητικούς κανονες αφου ο αντρικος πληθυσμος θα εχει συνειδητοποιησει οτι ευκολο ποιοτικο γαμησι θα εχει μονο το top  1% και ολοι οι υπολοιποι αγαμία η ξινο γαμησι μια στο τοσο η με τα χιλια ζορια,οπότε επιστροφη στις παραδοσεις μπας και γαμησουμε

Ο roosh ήταν απλά τεμπέλης τα χρόνια που έπρεπε να στρώσει κώλο για τα γεράματα που ήρθαν απότομα..

Πλέον για να χτυπήσει άτομο με την δική του εμφάνιση/ηλικία/εθνικότητα  αξιόλογη γκόμενα  στην Ευρώπη,πρέπει να έχει να παρουσιάσει ή να παρέχει κάτι.
Αυτός δεν έχει,οπότε τέλος..

Με μπλα,μπλα και αμπελοφιλοσοφίες του κώλου,δεν κάθονται τα καλά τεμάχια όταν φτάνεις τα 50..

Φυσικά αυτός θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την αδυναμία και την αγαμία του σαν επιλογή,θα συμπαρασύρει μαζί του και κάποιους αδαείς αγάμητους και θα καταντήσουν όλοι μαζί γραφικά ΝΑΥΑΓΙΑ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο roosh ήταν απλά τεμπέλης τα χρόνια που έπρεπε να στρώσει κώλο για τα γεράματα που ήρθαν απότομα..

Πλέον για να χτυπήσει άτομο με την δική του εμφάνιση/ηλικία/εθνικότητα  αξιόλογη γκόμενα  στην Ευρώπη,πρέπει να έχει να παρουσιάσει ή να παρέχει κάτι.
Αυτός δεν έχει,οπότε τέλος..

Με μπλα,μπλα και αμπελοφιλοσοφίες του κώλου,δεν κάθονται τα καλά τεμάχια όταν φτάνεις τα 50..

Φυσικά αυτός θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την αδυναμία και την αγαμία του σαν επιλογή,θα συμπαρασύρει μαζί του και κάποιους αδαείς αγάμητους και θα καταντήσουν όλοι μαζί γραφικά ΝΑΥΑΓΙΑ
τυπε πως κρινεις κατι βιντεακια που εχουν βγει στο youtube απο αμερικανακια pua που ηρθαν στη χωρα του greek καμακι να κανουν μαθηματα φορτωματος στους νέους έλληνες?δεν ειναι φαιδρό?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απορώ όμως με τον roosh,που βρίσκει λεφτά ενώ δεν δουλεύει.Είναι δυνατόν μόνο από τα βιβλία να έχει τόσα έσοδα;Εκτός εαν έχει κι άλλες πηγές που δεν τις αποκαλύπτει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έβγαζε κάποια λεφτά.Απο τα βιβλία,τις διαφημίσεις στο ROK και τα donations στο YouTube.Επισης εκανε και μαθηματα καμακιού σαν PUA.
Τη μεγαλύτερη επιτυχία την έκανε το Bang Ukraine όπου αντέγραψε όσα έγραφα στο φόρουμ για Ουκρανία αφου ο ίδιος έμεινε αγαμητος.Δηλαδή τα περισσότερα τα έβγαλε κλεβοντας άλλους!
Η σκέψη του   Roosh είχε βάση,θα με πληρώνουν για να γαμαω και να τους λέω πού να πάνε.Ειχε φανατικο κοινό,ήταν αγγλοφωνος,τεράστιο ακροατήριο άρα όλες τις προϋποθέσεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έβγαζε κάποια λεφτά.Απο τα βιβλία,τις διαφημίσεις στο ROK και τα donations στο YouTube.Επισης εκανε και μαθηματα καμακιού σαν PUA.
Τη μεγαλύτερη επιτυχία την έκανε το Bang Ukraine όπου αντέγραψε όσα έγραφα στο φόρουμ για Ουκρανία αφου ο ίδιος έμεινε αγαμητος.Δηλαδή τα περισσότερα τα έβγαλε κλεβοντας άλλους!
Η σκέψη του   Roosh είχε βάση,θα με πληρώνουν για να γαμαω και να τους λέω πού να πάνε.Ειχε φανατικο κοινό,ήταν αγγλοφωνος,τεράστιο ακροατήριο άρα όλες τις προϋποθέσεις.

Εν τω μεταξύ,απέσυρε και όλα τα βιβλία του με τον τίτλο Bang.

www.rooshv.com/i-have-unpublished-11-of-my-books]https://www.rooshv.com/i-have-unpublished-11-of-my-books[/url]

Επισκέπτης
Ο τύπος είναι μαλάκας.Γέρασε,δεν περνάει πια η μπογιά του τον ξεπέρασε η τεχνολογία και οι εξελίξεις και αντί να ανταγωνιστεί να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί το ρίχνει στην άρνηση και τα θεία.Ετσι είναι όλοι αυτοί οι φανατικοί.
Τον είχα καταλάβει τότε που συναντηθήκαμε το 2014,γυάλιζε το μάτι του.Είναι κάπως μονολιθικοί οι ανατολοιρανοί,Τούρκοι,Αραβες κτλ,κολλημένοι δε στροφάρουν για να προσαρμοστούν.
Εγώ όσο μεγάλωνα την έψαχνα συνεχώς και αλλιώς έψαχνα νέα συστήματα για να κρατήσω την υπεροχή και να μείνω ζωντανός,δεν ακολουθούσα κανόνες ενώ αυτοί ή έτσι με το δικό μας σύστημα ή γιουβέτσι.
ναι αλλα δεν κανεις και λιγο διαιτα

Επισκέπτης
Η σκέψη του  Roosh είχε βάση,θα με πληρώνουν για να γαμαω και να τους λέω πού να πάνε.Ειχε φανατικο κοινό,ήταν αγγλοφωνος,τεράστιο ακροατήριο άρα όλες τις προϋποθέσεις.
σε επιασε κοροιδο.επρεπε να το βγαλεις εσυ το βιβλιο. Την πατησες σαν τον μπαρμαν στο και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κλασσικοί Πολωνοί υποδέχονται το gay parade.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική Πολωνέζα Πόζναν.Σε όλες αρέσει να αφήνουν τα κωλαράκια τους μισοακάλυπτα ειδικά όταν συνοδεύει γκόμενος.

OJANDg.jpg

Αλλες γκόμενες Πόζναν.Τυπική ανατολική Ευρώπη.

gND3CQ.jpg

Πόζναν,ανατολική Ευρώπη.Here it goes like this.

sGMU9r.jpg

spMeby.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικές Πολωνέζες.Μυτόγκες μεν και butterface αλλά σώματα θανατηφόρα.

Πολωνέζα σε οικιακές εργασίες.Γενικά τους αρέσει να σε καυλώνουν απεριόριστα,μαγειρεύοντας ή σιδερώνοντας με την κυλότα,σούπερ σορτσάκια ή σέξυ ζαρτιέρες κτλ.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες που πέφτουν με πορτοκάλια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένα κείμενο σε αγγελία γνωριμίας που συμπυκνώνει τη νοοτροπία πολλών Πολωνέζων.

jestem głupią suką i szmatą. Zostane twym kiblem na odchody i smietnikiem. bede lizac stopy nogi dupe pachy i kible. Bede twym bankomatem i oddawac ci moje pieniadze poniewaz jestem nic nie wartą suką. Fajnie by bylo jakbys palił, chce byc popielniczką i zjadywac pety jak smietnik. Mozesz zabrac mnie do publicznego kibla i tam szmacic kazac lizac kible albo pokazywac mnie innym jak to robie. Dlaczego chce płacic? BO chce sie czuć jak bezdomna nic nie warta szmata, bede kupowac ci biżuterie, drogie alkohole i prezenty, ty mnie szmac i traktuj jak dziwke i kibel.

Μετάφραση
Είμαι μια ανόητη σκύλα και μια καριόλα. Θα είμαι τα απορρίμματα και τα σκουπίδια σας. Θα γλείφω τα πόδια σας, τον κώλο, τις μασχάλες και τα εσώρουχα. Θα είμαι το ATM σας και θα σας δώσω τα χρήματά μου  γιατί είμαι μια άχρηστη σκύλα. Θα ήταν ωραίο να καπνίζετε, θέλω να είμαι ένα σταχτοδοχείο και να τρώω στάχτες ως σκουπίδι. Μπορείτε να με πάρετε στη δημόσια τουαλέτα και να ψιθυρίσετε για να μου γλείψω την τουαλέτα ή να μου δείξετε πώς το κάνω. Γιατί θέλω να πληρώσω; Επειδή θέλω να αισθανθώ σαν άστεγο άτομο,που αξίζει όσο ένα κουρέλι, θα σου αγοράσω κοσμήματα, ακριβά ποτά και δώρα,και εσύ θα με κουρελιάζεις και θα με αντιμετωπίζεις σαν μια πόρνη και μια τουαλέτα.

Αυτού του τύπου οι φαντασιώσεις παίζουν πολύ με τις Πολωνέζες τους αρέσουν τα ξεφτιλίκια και ο ρόλος sub.Καυλώνουν με αυτό το πλαίσιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ σύγκριση Πολωνέζων φιναλίστ Μις Πόλσκα με Τσέχες,Σλοβάκες.Βλέπετε τις διαφορές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την ξανθιά στο 1.25 την είχα γνωρίσει στο Pascha στο Πόζναν το 2014.Ηταν μις Wielkoposlki.
Είχαν σκάσει απίστευτα μουνιά εκείνη τη μέρα.

monogamous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
19
Like
754
Πόντοι
990
Λοιπόν, για την τιμή των όπλων να αναφέρω εδώ ότι δοκίμασα ουκ ολίγες φορές το roksa.pl κι έχει αστέρια μωρά ανάλογα πόσα διατίθεσαι να πληρώσεις. Οι τιμές είναι λίγο πιο κάτω από της Ελλάδας.
Επίσης παίζουν βίζιτες στα lobby καλών ξενοδοχείων, αλλά χίλιες φορές roksa pl για value for money.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρεαλιστικό βίντεο για τις τρελιάρες,καυλιάρες Πολωνέζες πώς τις βλέπουν οι Αγγλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom