Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει μεγαλη διαφορα να εισαι μιζερος στην χωρα σου απ οτι να εισαι μιζερος στην ξενιτια.....
Δεν εχει και μεγαλη διαφορα!Τα ιδια  :shit: ειναι ειτε εισαι μιζερος στη χωρα σου ειτε εισαι μιζερος στην ξενιτια.Το θεμα ειναι αν πας καπου να περνας καλητερα απο τη χωρα σου!Αν ειναι να πας για να περνας χειροτερα καλητερα να μην πας πουθενα.Οταν εμενα μου γραφει καποιος οτι θελει να ερθει να ζησει Ρωσσια του λεω:Εχεις 200.000 Ευρω για διμερισμα και αμαξι?και ενα εισοδημα 1500+ Ευρω το μηνα?Αν το εχεις αυτα ελα θα περασεις πολυ καλητερα απο οτι στην Ελλαδα.Αν δεν τα εχεις ξεχνα το κατσε Ελλαδα.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
φιλε η ελλαδα καλος η κακος εχει ευρω...το ευρω δεν μπορει να υποτιμιθει μονο απο την ελλαδα
οποτε καθε χαρτονομισμα που εχεις στα χερια σου εχει την ιδια αξια με τα υπολοιπα ευρω

η αγοραστικη αξια δεν υποτιμαται μονο μεσω νομισματος ρε μπρο

ο φορος ακινητων πχ εχει το ιδιο αποτελεσμα, εφοσον το δια8εσιμο εισοδημα μειωνεται για να αναφερω ενα απλο παραδειγμα ή η εταιρικη χρηματοδοτηση...το ιδιο νομισμα εχεις με τον Ισπανο πχ...το ιδιο σου κοστιζει να το αποκτησεις;

Επισκέπτης
η αγοραστικη αξια δεν υποτιμαται μονο μεσω νομισματος ρε μπρο

ο φορος ακινητων πχ εχει το ιδιο αποτελεσμα, εφοσον το δια8εσιμο εισοδημα μειωνεται για να αναφερω ενα απλο παραδειγμα ή η εταιρικη χρηματοδοτηση...το ιδιο νομισμα εχεις με τον Ισπανο πχ...το ιδιο σου κοστιζει να το αποκτησεις;
τωρα πας στην εσωτερικη υποτιμηση για ελεγχο του πληθωρισμου ο οποιος πλεον τρεχει με αρνητικα προσημα
ειναι μια τεραστια κουβεντα η οποια δεν ειναι για νημα που εχει σαν τιτλο πολωνεζες πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το  ελληνικό ευρώ  είναι subsidized  από τους Γερμανούς.Δεν το παίρνεις  στην πραγματική τιμή. Τέλος πάντων βαριέμαι να το αναλύσω τώρα.
Η ουσία  είναι ότι ένας πεουλας 25 ετών Ελληναρας καλιγωνει πολύ καλύτερα αν βγάζει 1500 (πραγματικά) ευρώ στη Γερμανία και τα σπρώχνει Πολωνία από ότι αν κάτσει Ελλάδα με 700 ευρώ το μήνα και μουνι υψηλών απαιτήσεων.Για όσους σέβονται τον πούτσο τους το εξωτερικό είναι μονόδρομος.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ναι αλλα γενικα υπαρχει αρκετη φτωχεια οπως εχει συζητηθει, οποτε δεν νομιζω να ειναι πλειοψηφια οι βολεμενες. Απλα συμβιβάζονται νομιζω.

Cool 11 αγορασε τη βαλιτσα, κλεισε εισητηρια και φυγε...Μονο ετσι θα βρεις ακρη, με ερωτο-απαντησεις δεν θα μαθεις ποτε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πλακα πλακα αν εχεις μια ελαφρια βαλιτσα που ζυγιζει 2-2,5 κιλα αντι για μια που ζυγιζει 4-5 μπορεις να παρεις μαζι 2-3 κιλα παραπανω πραγματα.Ενα προβλημα ειναι οτι αν ειναι απο σκληρο πλαστικο οπως ειναι πολλες καινουργιες ελαφριες βαλιτσες και δεν την γεμισεις με πραγματα μπορει να σπασει.Παντος η βαλιτσα να  :knockinb: δεν σε βοηθαει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το  ελληνικό ευρώ  είναι subsidized  από τους Γερμανούς.Δεν το παίρνεις  στην πραγματική τιμή. Τέλος πάντων βαριέμαι να το αναλύσω τώρα.
Η ουσία  είναι ότι ένας πεουλας 25 ετών Ελληναρας καλιγωνει πολύ καλύτερα αν βγάζει 1500 (πραγματικά) ευρώ στη Γερμανία και τα σπρώχνει Πολωνία από ότι αν κάτσει Ελλάδα με 700 ευρώ το μήνα και μουνι υψηλών απαιτήσεων.Για όσους σέβονται τον πούτσο τους το εξωτερικό είναι μονόδρομος.
Μολις γυρισα απο Βαρσοβια.Με τα 1500 εισαι ενα μηδενικο στη Βαρσοβια τωρα αν πας σε κανενα χωριο δεν ξερω.Οι μισθοι εδω περα ξεκινανε απο 3500 ζλοτυ (3000 παιρνουν οι λαθρομεταναστες) ο μεσος μισθος ειναι κοντα στα 4000-4500 πανω απο 1000 Ευρω!Πολλοι δε παιρνουνε και 5000 Ζλοτυ μισθο!Στα ανταλλακτηρια για ενα Ευρω διναν 4.150-4.155 Ζλοτυ.Ευρω αγωρασα προς 4.172 (για να παρω 3000 Ευρω εδωσα 12.516 ζλοτυ +3 ζλοτυ κομισσια) για ποσά κατω απο 1000 Ευρω ενω για μικρα ποσά το Ευρω το αγωραζεις προς 4.18-4.19 Ζλοτυ).
    Σε ενα χρονο που ειχα να παω ειδα μεγαλη διαφορα φοβερη ανοδο του βιοτικου επιπεδου.Αμαξια τα περισσοτερα καινουργια μοντελα μεσαιου κυβισμου μεχει 1600-1800 κυβικα.Χρημα υπαρχει και κινειται.Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι μια φουσκα?και θα σκασει ή ειναι παραγματικη ανοδος της οικονομιας?
  Εσενα Θυμιο και τους Πιρφορους στη Βαρσοβια το πιθανοτερο ειναι να σε κοιταξουν με περιφρονιση :2funny:να τους πεις τι οτι παιρνεις 1500 Ευρω το μηνα? :jerking:Οταν η γκομενα μπορει να παιρνει τα ιδια με σενα?Παντος οχι πολυ λιγοτερα?Να της πειτε τι?Θα σε παρω στην Ελλαδα?Τους Ελληνες δεν ξερω πως τους βλεπουν γιατι εγω απο Αγια Πετρουπολη ηρθα οποτε εχουν αντελως αλλη συμπεριφαρα απεναντι μου.
    Οποτε η Βαρσοβια για Πιρφορους δεν κανει! :2funny:ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ οπως μου ειπαν οι μισθοι στις μικρες πολεις ειναι πολυ μικροτεροι Π.χ. για Βρότσλαβ μου ειπαν οτι παιρνουν 2300-2500 το πολυ 3000 ζλοτυ παντος και αυτα δεν ειναι λιγα ειναι κοντα στα 600 Ευρω.Οποτε Θυμιο πηγαινε ανατολικοτερα για να  :knockinb: γιατι Πολωνια δεν σε παιρνει πια :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μολις γυρισα απο Βαρσοβια.Με τα 1500 εισαι ενα μηδενικο στη Βαρσοβια τωρα αν πας σε κανενα χωριο δεν ξερω.Οι μισθοι εδω περα ξεκινανε απο 3500 ζλοτυ (3000 παιρνουν οι λαθρομεταναστες) ο μεσος μισθος ειναι κοντα στα 4000-4500 πανω απο 1000 Ευρω!Πολλοι δε παιρνουνε και 5000 Ζλοτυ μισθο!Στα ανταλλακτηρια για ενα Ευρω διναν 4.150-4.155 Ζλοτυ.Ευρω αγωρασα προς 4.172 (για να παρω 3000 Ευρω εδωσα 12.516 ζλοτυ +3 ζλοτυ κομισσια) για ποσά κατω απο 1000 Ευρω ενω για μικρα ποσά το Ευρω το αγωραζεις προς 4.18-4.19 Ζλοτυ).
   Σε ενα χρονο που ειχα να παω ειδα μεγαλη διαφορα φοβερη ανοδο του βιοτικου επιπεδου.Αμαξια τα περισσοτερα καινουργια μοντελα μεσαιου κυβισμου μεχει 1600-1800 κυβικα.Χρημα υπαρχει και κινειται.Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι μια φουσκα?και θα σκασει ή ειναι παραγματικη ανοδος της οικονομιας?
  Εσενα Θυμιο και τους Πιρφορους στη Βαρσοβια το πιθανοτερο ειναι να σε κοιταξουν με περιφρονιση :2funny:να τους πεις τι οτι παιρνεις 1500 Ευρω το μηνα? :jerking:Οταν η γκομενα μπορει να παιρνει τα ιδια με σενα?Παντος οχι πολυ λιγοτερα?Να της πειτε τι?Θα σε παρω στην Ελλαδα?Τους Ελληνες δεν ξερω πως τους βλεπουν γιατι εγω απο Αγια Πετρουπολη ηρθα οποτε εχουν αντελως αλλη συμπεριφαρα απεναντι μου.
    Οποτε η Βαρσοβια για Πιρφορους δεν κανει! :2funny:ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ οπως μου ειπαν οι μισθοι στις μικρες πολεις ειναι πολυ μικροτεροι Π.χ. για Βρότσλαβ μου ειπαν οτι παιρνουν 2300-2500 το πολυ 3000 ζλοτυ παντος και αυτα δεν ειναι λιγα ειναι κοντα στα 600 Ευρω.Οποτε Θυμιο πηγαινε ανατολικοτερα για να  :knockinb: γιατι Πολωνια δεν σε παιρνει πια :2funny:

Ετσι ειναι πιστευω Δημητρη, η Πολωνια καθε φορα ανεβαινει ολοενα και περισσοτερο χρονο με το χρονο ( εμεις βυθιζομαστε...). Και εγω την ιδια διαφορα διαπιστωσα και πηγα τελευταια φορα πριν 1,5 χρονο και μαλιστα στην Επαρχια! Φανταζομαι στην Βαρσοβια.
Τους Ελληνες τους εβλεπαν με καποια Περιφρονηση ηδη απο παλια που ηταν πιο φτωχη χωρα, τωρα πλεον την περιφρονηση την δειχνουν απροκαλυπτα. Την ιδια περιφρονηση βεβαια δειχνουν για αλλους Βαλκανιους η Αραβες Τουρκους κλπ. Αλλα συμπαθουν Ιταλους και Ισπανους . Τελευταια βεβαια οι νεες γενιες Πολωνεζων κοιτανε τους Πολωνους και οχι ξενους. Καμια 35 + να κοιταξει ξενο απο κανα χωριο καμια κακομοιρα και αν .
Οσο για το βιοτικο επιπεδο αν ειναι φουσκα? Αυτη η ανοδος εχει πραγματικη βαση εχουν γινει αρκετες Επενδυσεις στη χωρα και εχει μπει σε σωστες βασεις μια και εχει Υποδομες και ειναι εργατικος εξυπνος και φιλοπροοδος λαος. Το θεμα ειναι αλλο. Αν θα την αφησουν να αναπτυχθει οι δυο " εχθροι" της που ειναι γυρω της και εννοω την Γερμανια ( που μεσω της Ε.Ε. μπορει να την επηρεασει) και την Ρωσσια. Αλλωστε μη ξεχναμε αυτες οι δυο χωρες κατεστρεψαν την Πολωνια που ειχε τη Δυνατοτητα ιστορικα να γινει μεγαλη Ευρωπαικη Δυναμη του βεληνεκους της Γαλλιας ή της Γερμανιας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετσι ειναι πιστευω Δημητρη, η Πολωνια καθε φορα ανεβαινει ολοενα και περισσοτερο χρονο με το χρονο ( εμεις βυθιζομαστε...). Και εγω την ιδια διαφορα διαπιστωσα και πηγα τελευταια φορα πριν 1,5 χρονο και μαλιστα στην Επαρχια! Φανταζομαι στην Βαρσοβια.
Τους Ελληνες τους εβλεπαν με καποια Περιφρονηση ηδη απο παλια που ηταν πιο φτωχη χωρα, τωρα πλεον την περιφρονηση την δειχνουν απροκαλυπτα. Την ιδια περιφρονηση βεβαια δειχνουν για αλλους Βαλκανιους η Αραβες Τουρκους κλπ. Αλλα συμπαθουν Ιταλους και Ισπανους . Τελευταια βεβαια οι νεες γενιες Πολωνεζων κοιτανε τους Πολωνους και οχι ξενους. Καμια 35 + να κοιταξει ξενο απο κανα χωριο καμια κακομοιρα και αν .
Οσο για το βιοτικο επιπεδο αν ειναι φουσκα? Αυτη η ανοδος εχει πραγματικη βαση εχουν γινει αρκετες Επενδυσεις στη χωρα και εχει μπει σε σωστες βασεις μια και εχει Υποδομες και ειναι εργατικος εξυπνος και φιλοπροοδος λαος. Το θεμα ειναι αλλο. Αν θα την αφησουν να αναπτυχθει οι δυο " εχθροι" της που ειναι γυρω της και εννοω την Γερμανια ( που μεσω της Ε.Ε. μπορει να την επηρεασει) και την Ρωσσια. Αλλωστε μη ξεχναμε αυτες οι δυο χωρες κατεστρεψαν την Πολωνια που ειχε τη Δυνατοτητα ιστορικα να γινει μεγαλη Ευρωπαικη Δυναμη του βεληνεκους της Γαλλιας ή της Γερμανιας
Καλα που πηγες και γραφεις οτι ειναι ετσι οπως τα λεω γιατι αν δεν εγραφες θα μπαινανε οι Πιρφοροι και θα γραφανε  :jerking:.Για το 1991 που ειχανε  :2funny:παει και ηταν φτώχια και οι γκομενες τους κοιταγανε και αλλες  :jerking:και θα το γραφανε σα να πηγαν χτες :2funny:Έκει συχναζω στο club 70.Μου θυμιζει λιγακι το Rossi της Αγιας Πετρουπολης ισως γ'αυτο πηγαινω.Αν θυμασαι καπως ετσι ειχε γραψει και ο ψευτης της Λευκορωσιας :2funny: οτι του βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο :2funny: (αυτος πιθανοτατα να μην πηγε ποτέ του αλλα να το διαβασε πουθενα :2funny:) και ευτυχως ειχε παει ο ZeroTolerance Μόσχα και εγραψε οτι δεν τρωνε ψαρια στο αεροδρομιο της Μοσχας!Στην Ελλαδα γενικα εχουνε μεινει πολυ πισω απο πληροφοριες σχετικα με την Πολωνια και τη Ρωσσια γιατι απλουστατα δεν πηγαινουνει κανεις τους.Φετος το καλοκαιρι οι Πιρφοροι τη βγαλανε Ελλαδα  :2funny:.
    Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στη Βαρσοβια και την Πολωνικη επαρχια.Και σε ενα μιση χρονο που πηγες αλλαξε παρα πολυ η Πολωνια.Εγω που ειχα να παω ενα χρονο ειδα τρομερη διαφορα στη Βαρσοβια.Τωρα σχετικα με τους ξενους οι Πολωνοι δεν ειναι και πολυ φιλικοι.Αν πανε Ελληνες με το Ελληνικο στυλ  :2funny:(ντυμενοι με τα ορειβατικα μποτακια με φουσκωτα παλτα και με μουσια) ειναι σιγουρα οτι στα Κλαμπ θα φανε πορτα!Αυτο το εχω δει πολλες φορες Τουρκους με τετοιο στυλ να μην τους βαζουνε σε κλαμπ στη Βαρσοβια.Σχετικα με το οτι αν εισαι Ελληνας ή Τουρκος ειναι αρνητικο για της γκομενες συμφωνω απολυτα.
     Αν καποιος θελει να παει Βαρσοβια για σεξοτουρισμο ας παει σε καποιο αλλο μερος γιατι ουτε θα γυρισουν να τον κοιταξουν.Και για επαρχια δε νομιζω οτι θα ειναι τρομερα καλητερα ναι δεν εχουνε μισθο 1000+ Ευρω αλλα 600 Ευρω τα εχουνε μισθο οποτε λιγο δυσκολο να κοιταξουν τον τουριστα.
    Αν τωρα καποιος εχει δικο του διαμερισμα εκει και αμαξι (οσο ακριβοτερο τοσο το καλητερο) και μενει εκει μονιμα εχοντας 2000-2500 Ευρω το μηνα και δεν εχει το Ελληνικο στυλ σιγουρα θα εχει γκομενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
     Οποτε η Βαρσοβια για Πιρφορους δεν κανει! :2funny:ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ οπως μου ειπαν οι μισθοι στις μικρες πολεις ειναι πολυ μικροτεροι Π.χ. για Βρότσλαβ μου ειπαν οτι παιρνουν 2300-2500 το πολυ 3000 ζλοτυ παντος και αυτα δεν ειναι λιγα ειναι κοντα στα 600 Ευρω.Οποτε Θυμιο πηγαινε ανατολικοτερα για να  :knockinb: γιατι Πολωνια δεν σε παιρνει πια :2funny:

Εσύ έλεγες οτι η Πολωνία είναι φτωχή και δε συγκρίνεται με τη Ρωσία.Τέλος πάντων πολλή φιλοσοφία.Προφανώς δεν καμάκωσες καμιά Πολωνέζα ούτε πήγες σε κανένα κλαμπ αφού και να πήγαινες τα αρχίδια σου θα έπαιρνες.
Δεν είσαι σε θέση να δώσεις πληροφορίες γιατί απλά δεν είσαι στο παιχνίδι.Πας να το παίξεις έξυπνος λογικός κτλ αλλά είσαι για τον πούτσο τελείως.Σπουδαίο κατόρθωμα να βρεθεί κάποιος στην ΕΣΣΔ με την κατάρρευση του κομμουνισμού και να τρώει τα λεφτά των γονιών του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ έλεγες οτι η Πολωνία είναι φτωχή και δε συγκρίνεται με τη Ρωσία.Τέλος πάντων πολλή φιλοσοφία.Προφανώς δεν καμάκωσες καμιά Πολωνέζα ούτε πήγες σε κανένα κλαμπ αφού και να πήγαινες τα αρχίδια σου θα έπαιρνες.
Δεν είσαι σε θέση να δώσεις πληροφορίες γιατί απλά δεν είσαι στο παιχνίδι.Πας να το παίξεις έξυπνος λογικός κτλ αλλά είσαι για τον πούτσο τελείως.Σπουδαίο κατόρθωμα να βρεθεί κάποιος στην ΕΣΣΔ με την κατάρρευση του κομμουνισμού και να τρώει τα λεφτά των γονιών του.
Πηγαινω στο club 70 μου θυμιζει το Ρόσσι παρα πολυ γκομενες εχει συνηθως.Ξενους δεν βλεπω να εχει.Εχω δει πολυ συχνα Τουρκους,Ιταλους κλπ. να τρωνε πορτα σε πολλα κλαμπ.
    Σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη φυσικα και η Βαρσοβια μου φενεται φτωχη.Ναι ειμαι μαγκας και εχω διαμερισμα εκει στο κεντρο και το νοικιαζω και τα κονομαω.Γ'αυτο πηγαινω καθε χρονο να πληρωνω τους φορους τα κοινοχρηστα κλπ.Και ειδα τρομερη διαφορα προς το καλητερο σε σχεση με περσι.Δεν χρειαζεται να κρεμομαι σαν ορειβατης για να τοποθετω κεραιες κινητης τηλεφωνιας και να ειμαι ο νεροκουβαλιτης των Γερμανων για 1500 Ευρω.Εσυ εισαι να μας δωσεις πληροφοριες  :2funny:Έμενα σε οποιο κλαμπ πηγα Βαρσοβια δεν ειχα ποτέ προβλημα εσενα συνηθως δεν σε βαζουνε μεσα και αν σε βαλουνε οπως γραφεις συνηθως ξυλο τρως :2funny:.Εσυ τα γραφεις δεν τα λεω εγω.Οσο για της γκομενες διευκρινησε τι ηλικιες βγαζεις Θύμιο  :think:.Γιατι στη Χερσονησο τα παιδια μου ειπαν οτι κυνηγας κατι τελειωμενες απο 40 ετων και πανω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Εγώ dimitraki σας τα έλεγα σε προηγούμενο post ότι παίρνουν παραπάνω απο εμάς και με αμφισβητούσες :) Anyway είδες την αλήθεια :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ dimitraki σας τα έλεγα σε προηγούμενο post ότι παίρνουν παραπάνω απο εμάς και με αμφισβητούσες :) Anyway είδες την αλήθεια :)
Λιγοτερα απο την Ελλαδα παιρνουν μονο οι Βουλγαροι και οι Ρουμανοι  :2funny:!Σε σχεση με περσι που ειχα παει ξανα οι μισθοι ανεβηκαν 20% για να μην πω 30% σε μερικες περιπτωσεις.Τα κοινοχρηστα παντος ειναι ακριβα.Οι τιμες στα καταστηματα 20-30% πιο κατω απο την Αγια Πετρουπολη.Η πολη παντος δεν θα ελεγα οτι αλλαξε και πολυ σε ενα χρονο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Στην Πολωνία ξεκίνησαν «πατριωτικές περιπολίες»
Γιατι καποιοι πρεπει να προστατευουν τις πολωνεζες απο τους απολυταρχικους ισλαμιστες που τις θελουν σκλαβες στα χαρεμια τους!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Πολωνία ξεκίνησαν «πατριωτικές περιπολίες»
Γιατι καποιοι πρεπει να προστατευουν τις πολωνεζες απο τους απολυταρχικους ισλαμιστες που τις θελουν σκλαβες στα χαρεμια τους!
Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη αυτα τα ταγματα εφοδου μπορουνε να ξεφυγουν απο τον ελεγχο και να αρχισουν να πουλανε προστασια και να παρουν την εξουσια στα χέρια τους.Λενε κατα των Μουσουλμανων ωραια.Το γυφτακι που εγραφε και μπαναριστικε σαν Πακιστανος δεν ειναι?Στην Ελλαδα εχουμε πολλους μαυριδερους.Με λιγα λογια μπορει να  :s&m_1: και Ελληνες που θα τους περασουν για Μουσουλμανους.
    Δεν ειναι καλητερο οπως γινεται στη Ρωσσια να μην τους βαζουνε στις ντισκο :think:Οποτε αν ξερουν οτι δεν θα μπουνε στην ντισκο δεν θα πανε απλα πραγματα :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν προλάβει κανένας και διαβάσει το μύνημα  και είναι Βαρσοβία ας μου στείλει για να βγούμε σήμερα το βράδι Englawa...
Το φιλαράκι μου χτύπησε ένα πολωνεζάκι χτές και  δεν θα μπορεί...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Ησουν Λατινικη Αμερικη και τωρα εισαι στην Πολωνια;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ησουν Λατινικη Αμερικη και τωρα εισαι στην Πολωνια;
Ναι.....!!!!!είπαμε πριν γυρίσουμε Ελλάδα να έρθουμε και εδώ να ...ανάψουμε το κεράκι μας!
Και να σου πω την αλήθεια εδώ έχουμε ξεχάσει και Λατινική Αμερική και τα πάντα!!!!
Κανένας Βαρσοβία;Χτες ο φίλος μου που φόρτωσε μου είπε πως γινόταν χαμός απο εύκολο μουνί στο Englawa(δεν μπόρεσα να πάω λόγω ... "Ανωτέρας Βίας" αλλά σήμερα είμαι free αλλά μόνος ..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom