Μολις γυρισα απο Βαρσοβια.Με τα 1500 εισαι ενα μηδενικο στη Βαρσοβια τωρα αν πας σε κανενα χωριο δεν ξερω.Οι μισθοι εδω περα ξεκινανε απο 3500 ζλοτυ (3000 παιρνουν οι λαθρομεταναστες) ο μεσος μισθος ειναι κοντα στα 4000-4500 πανω απο 1000 Ευρω!Πολλοι δε παιρνουνε και 5000 Ζλοτυ μισθο!Στα ανταλλακτηρια για ενα Ευρω διναν 4.150-4.155 Ζλοτυ.Ευρω αγωρασα προς 4.172 (για να παρω 3000 Ευρω εδωσα 12.516 ζλοτυ +3 ζλοτυ κομισσια) για ποσά κατω απο 1000 Ευρω ενω για μικρα ποσά το Ευρω το αγωραζεις προς 4.18-4.19 Ζλοτυ).
Σε ενα χρονο που ειχα να παω ειδα μεγαλη διαφορα φοβερη ανοδο του βιοτικου επιπεδου.Αμαξια τα περισσοτερα καινουργια μοντελα μεσαιου κυβισμου μεχει 1600-1800 κυβικα.Χρημα υπαρχει και κινειται.Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι μια φουσκα?και θα σκασει ή ειναι παραγματικη ανοδος της οικονομιας?
Εσενα Θυμιο και τους Πιρφορους στη Βαρσοβια το πιθανοτερο ειναι να σε κοιταξουν με περιφρονιση
να τους πεις τι οτι παιρνεις 1500 Ευρω το μηνα?
Οταν η γκομενα μπορει να παιρνει τα ιδια με σενα?Παντος οχι πολυ λιγοτερα?Να της πειτε τι?Θα σε παρω στην Ελλαδα?Τους Ελληνες δεν ξερω πως τους βλεπουν γιατι εγω απο Αγια Πετρουπολη ηρθα οποτε εχουν αντελως αλλη συμπεριφαρα απεναντι μου.
Οποτε η Βαρσοβια για Πιρφορους δεν κανει!
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ οπως μου ειπαν οι μισθοι στις μικρες πολεις ειναι πολυ μικροτεροι Π.χ. για Βρότσλαβ μου ειπαν οτι παιρνουν 2300-2500 το πολυ 3000 ζλοτυ παντος και αυτα δεν ειναι λιγα ειναι κοντα στα 600 Ευρω.Οποτε Θυμιο πηγαινε ανατολικοτερα για να
γιατι Πολωνια δεν σε παιρνει πια