dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν εχει και μεγαλη διαφορα!Τα ιδιαεχει μεγαλη διαφορα να εισαι μιζερος στην χωρα σου απ οτι να εισαι μιζερος στην ξενιτια.....

Δεν εχει και μεγαλη διαφορα!Τα ιδιαεχει μεγαλη διαφορα να εισαι μιζερος στην χωρα σου απ οτι να εισαι μιζερος στην ξενιτια.....
φιλε η ελλαδα καλος η κακος εχει ευρω...το ευρω δεν μπορει να υποτιμιθει μονο απο την ελλαδα
οποτε καθε χαρτονομισμα που εχεις στα χερια σου εχει την ιδια αξια με τα υπολοιπα ευρω
Το πιο σωστο ειναι αυτοΑν ειναι να πας για να περνας χειροτερα καλητερα να μην πας πουθενα.
τωρα πας στην εσωτερικη υποτιμηση για ελεγχο του πληθωρισμου ο οποιος πλεον τρεχει με αρνητικα προσημαη αγοραστικη αξια δεν υποτιμαται μονο μεσω νομισματος ρε μπρο
ο φορος ακινητων πχ εχει το ιδιο αποτελεσμα, εφοσον το δια8εσιμο εισοδημα μειωνεται για να αναφερω ενα απλο παραδειγμα ή η εταιρικη χρηματοδοτηση...το ιδιο νομισμα εχεις με τον Ισπανο πχ...το ιδιο σου κοστιζει να το αποκτησεις;
Ναι αλλα γενικα υπαρχει αρκετη φτωχεια οπως εχει συζητηθει, οποτε δεν νομιζω να ειναι πλειοψηφια οι βολεμενες. Απλα συμβιβάζονται νομιζω.
Μολις γυρισα απο Βαρσοβια.Με τα 1500 εισαι ενα μηδενικο στη Βαρσοβια τωρα αν πας σε κανενα χωριο δεν ξερω.Οι μισθοι εδω περα ξεκινανε απο 3500 ζλοτυ (3000 παιρνουν οι λαθρομεταναστες) ο μεσος μισθος ειναι κοντα στα 4000-4500 πανω απο 1000 Ευρω!Πολλοι δε παιρνουνε και 5000 Ζλοτυ μισθο!Στα ανταλλακτηρια για ενα Ευρω διναν 4.150-4.155 Ζλοτυ.Ευρω αγωρασα προς 4.172 (για να παρω 3000 Ευρω εδωσα 12.516 ζλοτυ +3 ζλοτυ κομισσια) για ποσά κατω απο 1000 Ευρω ενω για μικρα ποσά το Ευρω το αγωραζεις προς 4.18-4.19 Ζλοτυ).Το ελληνικό ευρώ είναι subsidized από τους Γερμανούς.Δεν το παίρνεις στην πραγματική τιμή. Τέλος πάντων βαριέμαι να το αναλύσω τώρα.
Η ουσία είναι ότι ένας πεουλας 25 ετών Ελληναρας καλιγωνει πολύ καλύτερα αν βγάζει 1500 (πραγματικά) ευρώ στη Γερμανία και τα σπρώχνει Πολωνία από ότι αν κάτσει Ελλάδα με 700 ευρώ το μήνα και μουνι υψηλών απαιτήσεων.Για όσους σέβονται τον πούτσο τους το εξωτερικό είναι μονόδρομος.
Μολις γυρισα απο Βαρσοβια.Με τα 1500 εισαι ενα μηδενικο στη Βαρσοβια τωρα αν πας σε κανενα χωριο δεν ξερω.Οι μισθοι εδω περα ξεκινανε απο 3500 ζλοτυ (3000 παιρνουν οι λαθρομεταναστες) ο μεσος μισθος ειναι κοντα στα 4000-4500 πανω απο 1000 Ευρω!Πολλοι δε παιρνουνε και 5000 Ζλοτυ μισθο!Στα ανταλλακτηρια για ενα Ευρω διναν 4.150-4.155 Ζλοτυ.Ευρω αγωρασα προς 4.172 (για να παρω 3000 Ευρω εδωσα 12.516 ζλοτυ +3 ζλοτυ κομισσια) για ποσά κατω απο 1000 Ευρω ενω για μικρα ποσά το Ευρω το αγωραζεις προς 4.18-4.19 Ζλοτυ).
Σε ενα χρονο που ειχα να παω ειδα μεγαλη διαφορα φοβερη ανοδο του βιοτικου επιπεδου.Αμαξια τα περισσοτερα καινουργια μοντελα μεσαιου κυβισμου μεχει 1600-1800 κυβικα.Χρημα υπαρχει και κινειται.Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι μια φουσκα?και θα σκασει ή ειναι παραγματικη ανοδος της οικονομιας?
Εσενα Θυμιο και τους Πιρφορους στη Βαρσοβια το πιθανοτερο ειναι να σε κοιταξουν με περιφρονισηνα τους πεις τι οτι παιρνεις 1500 Ευρω το μηνα?
Οταν η γκομενα μπορει να παιρνει τα ιδια με σενα?Παντος οχι πολυ λιγοτερα?Να της πειτε τι?Θα σε παρω στην Ελλαδα?Τους Ελληνες δεν ξερω πως τους βλεπουν γιατι εγω απο Αγια Πετρουπολη ηρθα οποτε εχουν αντελως αλλη συμπεριφαρα απεναντι μου.
Οποτε η Βαρσοβια για Πιρφορους δεν κανει!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ οπως μου ειπαν οι μισθοι στις μικρες πολεις ειναι πολυ μικροτεροι Π.χ. για Βρότσλαβ μου ειπαν οτι παιρνουν 2300-2500 το πολυ 3000 ζλοτυ παντος και αυτα δεν ειναι λιγα ειναι κοντα στα 600 Ευρω.Οποτε Θυμιο πηγαινε ανατολικοτερα για να
γιατι Πολωνια δεν σε παιρνει πια
![]()
Καλα που πηγες και γραφεις οτι ειναι ετσι οπως τα λεω γιατι αν δεν εγραφες θα μπαινανε οι Πιρφοροι και θα γραφανεΕτσι ειναι πιστευω Δημητρη, η Πολωνια καθε φορα ανεβαινει ολοενα και περισσοτερο χρονο με το χρονο ( εμεις βυθιζομαστε...). Και εγω την ιδια διαφορα διαπιστωσα και πηγα τελευταια φορα πριν 1,5 χρονο και μαλιστα στην Επαρχια! Φανταζομαι στην Βαρσοβια.
Τους Ελληνες τους εβλεπαν με καποια Περιφρονηση ηδη απο παλια που ηταν πιο φτωχη χωρα, τωρα πλεον την περιφρονηση την δειχνουν απροκαλυπτα. Την ιδια περιφρονηση βεβαια δειχνουν για αλλους Βαλκανιους η Αραβες Τουρκους κλπ. Αλλα συμπαθουν Ιταλους και Ισπανους . Τελευταια βεβαια οι νεες γενιες Πολωνεζων κοιτανε τους Πολωνους και οχι ξενους. Καμια 35 + να κοιταξει ξενο απο κανα χωριο καμια κακομοιρα και αν .
Οσο για το βιοτικο επιπεδο αν ειναι φουσκα? Αυτη η ανοδος εχει πραγματικη βαση εχουν γινει αρκετες Επενδυσεις στη χωρα και εχει μπει σε σωστες βασεις μια και εχει Υποδομες και ειναι εργατικος εξυπνος και φιλοπροοδος λαος. Το θεμα ειναι αλλο. Αν θα την αφησουν να αναπτυχθει οι δυο " εχθροι" της που ειναι γυρω της και εννοω την Γερμανια ( που μεσω της Ε.Ε. μπορει να την επηρεασει) και την Ρωσσια. Αλλωστε μη ξεχναμε αυτες οι δυο χωρες κατεστρεψαν την Πολωνια που ειχε τη Δυνατοτητα ιστορικα να γινει μεγαλη Ευρωπαικη Δυναμη του βεληνεκους της Γαλλιας ή της Γερμανιας
Μολις γυρισα απο Βαρσοβια.Με τα 1500 εισαι ενα μηδενικο στη Βαρσοβια τωρα αν πας σε κανενα χωριο δεν ξερω.Οι μισθοι εδω περα ξεκινανε απο 3500 ζλοτυ (3000 παιρνουν οι λαθρομεταναστες) ο μεσος μισθος ειναι κοντα στα 4000-4500 πανω απο 1000 Ευρω!Πολλοι δε παιρνουνε και 5000 Ζλοτυ μισθο!Στα ανταλλακτηρια για ενα Ευρω διναν 4.150-4.155 Ζλοτυ.Ευρω αγωρασα προς 4.172 (για να παρω 3000 Ευρω εδωσα 12.516 ζλοτυ +3 ζλοτυ κομισσια) για ποσά κατω απο 1000 Ευρω ενω για μικρα ποσά το Ευρω το αγωραζεις προς 4.18-4.19 Ζλοτυ).
Σε ενα χρονο που ειχα να παω ειδα μεγαλη διαφορα φοβερη ανοδο του βιοτικου επιπεδου.Αμαξια τα περισσοτερα καινουργια μοντελα μεσαιου κυβισμου μεχει 1600-1800 κυβικα.Χρημα υπαρχει και κινειται.Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι μια φουσκα?και θα σκασει ή ειναι παραγματικη ανοδος της οικονομιας?
Εσενα Θυμιο και τους Πιρφορους στη Βαρσοβια το πιθανοτερο ειναι να σε κοιταξουν με περιφρονισηνα τους πεις τι οτι παιρνεις 1500 Ευρω το μηνα?
Οταν η γκομενα μπορει να παιρνει τα ιδια με σενα?Παντος οχι πολυ λιγοτερα?Να της πειτε τι?Θα σε παρω στην Ελλαδα?Τους Ελληνες δεν ξερω πως τους βλεπουν γιατι εγω απο Αγια Πετρουπολη ηρθα οποτε εχουν αντελως αλλη συμπεριφαρα απεναντι μου.
Οποτε η Βαρσοβια για Πιρφορους δεν κανει!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ οπως μου ειπαν οι μισθοι στις μικρες πολεις ειναι πολυ μικροτεροι Π.χ. για Βρότσλαβ μου ειπαν οτι παιρνουν 2300-2500 το πολυ 3000 ζλοτυ παντος και αυτα δεν ειναι λιγα ειναι κοντα στα 600 Ευρω.Οποτε Θυμιο πηγαινε ανατολικοτερα για να
![]()
Πηγαινω στο club 70 μου θυμιζει το Ρόσσι παρα πολυ γκομενες εχει συνηθως.Ξενους δεν βλεπω να εχει.Εχω δει πολυ συχνα Τουρκους,Ιταλους κλπ. να τρωνε πορτα σε πολλα κλαμπ.Εσύ έλεγες οτι η Πολωνία είναι φτωχή και δε συγκρίνεται με τη Ρωσία.Τέλος πάντων πολλή φιλοσοφία.Προφανώς δεν καμάκωσες καμιά Πολωνέζα ούτε πήγες σε κανένα κλαμπ αφού και να πήγαινες τα αρχίδια σου θα έπαιρνες.
Δεν είσαι σε θέση να δώσεις πληροφορίες γιατί απλά δεν είσαι στο παιχνίδι.Πας να το παίξεις έξυπνος λογικός κτλ αλλά είσαι για τον πούτσο τελείως.Σπουδαίο κατόρθωμα να βρεθεί κάποιος στην ΕΣΣΔ με την κατάρρευση του κομμουνισμού και να τρώει τα λεφτά των γονιών του.
![]()
Λιγοτερα απο την Ελλαδα παιρνουν μονο οι Βουλγαροι και οι ΡουμανοιΕγώ dimitraki σας τα έλεγα σε προηγούμενο post ότι παίρνουν παραπάνω απο εμάς και με αμφισβητούσεςAnyway είδες την αλήθεια
![]()
Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη αυτα τα ταγματα εφοδου μπορουνε να ξεφυγουν απο τον ελεγχο και να αρχισουν να πουλανε προστασια και να παρουν την εξουσια στα χέρια τους.Λενε κατα των Μουσουλμανων ωραια.Το γυφτακι που εγραφε και μπαναριστικε σαν Πακιστανος δεν ειναι?Στην Ελλαδα εχουμε πολλους μαυριδερους.Με λιγα λογια μπορει ναΣτην Πολωνία ξεκίνησαν «πατριωτικές περιπολίες»
Γιατι καποιοι πρεπει να προστατευουν τις πολωνεζες απο τους απολυταρχικους ισλαμιστες που τις θελουν σκλαβες στα χαρεμια τους!
Ναι.....!!!!!είπαμε πριν γυρίσουμε Ελλάδα να έρθουμε και εδώ να ...ανάψουμε το κεράκι μας!Ησουν Λατινικη Αμερικη και τωρα εισαι στην Πολωνια;