Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Βαλε και κατι απο λεγεωνα των ξενων και εισαι μεσα
Το πολεμικο ναυτικο τους και οι συνοριοφυλακες τους Τα συνορα ειναι ασφαλη αν παει καποιος να τα περασει θα τον πιασουνε αμεσως Ειδες στην αρχη το παντοδυναμο πυροβολικο τους? Ειχανε και 3 Τανκς Αλλα δεν τα βαλανε στην παρελαση για να μην χαλασουνε την ασφαλτο και το 1 Τανκ το δανεισανε στους Εσθονους .το κορυφαιο ηταν με τις βαρκες και μετα με τις γουρουνες.
τα ειδα δημητρακη.Το πολεμικο ναυτικο τους και οι συνοριοφυλακες τους Τα συνορα ειναι ασφαλη αν παει καποιος να τα περασει θα τον πιασουνε αμεσως Ειδες στην αρχη το παντοδυναμο πυροβολικο τους? Ειχανε και 3 Τανκς Αλλα δεν τα βαλανε στην παρελαση για να μην χαλασουνε την ασφαλτο και το 1 Τανκ το δανεισανε στους Εσθονους .
Για πες μας μια και εισαι εκει στην πανεμορφη Πολωνια.ειδα σε μερικες καθετους στην Ιεροσολιμισκι μερικα ξεμπαρκα τσουλια που εμοιαζαν με πουτανες... περισσοτερο δεν εκατσα να ασχοληθω ωστοσο.
Για πες μας μια και εισαι εκει στην πανεμορφη Πολωνια.
Αν ερθει εκει ενας μεσος Ελληνας (δεν μιλαω φουκαρας σαν τον Master με 4000 Ευρω το χρονο εισοδημα και αξεστος.Ουτε και τέρας της φυσεως σαν τον Σκυλοχάλια) με μισθο 700-1000 Ευρω περιπου ετων 30+ χωρις να μιλαει τη γλωσσα ντυμενος Ελληνικα με ενα αντιανεμικο μπουφαν και ορειβατικα μποτάκια και φυσικα μούσια για να ειναι μες τη μόδα εχει καμια πιθανοτητα να ?
Σεβαλιε οπως τα λες (και να επικεντρωθουμε στην ουσια της κουβεντας-οχι σε πειραγματα μεταξυ μας), το να βγαλει κανεις πολωνεζα γκομενα ειναι σχεδον...αθλος.
Μιλαμε για νορμαλ ελληνες, οχι οπως λεει και ο δημητρακης, χλεμπονιαρηδες, με πεσμενα παντελονια, μουσια, αξυρισιες και απλυτοι-βρωμικοι. Ουτε φυσικα και γκλαμουριες.
Next door καταστασεις.
Αρκετοι αλλοι κατα καιρους εδω στο φορουμ, περιεγραφαν ενα προφιλ της μεσης πολωνεζας, αρκετα προσιτο, και για έλληνες.
Εσυ τα λες και θα παει καποιος να βγαλει γκομενα στο Λας Βεγκας και στο Μαϊαμι, που ειναι απροσιτο και δεν μπαινει ο καθε τυχαιος.
Σαν να λες οτι οι πολωνεζες θα ριξουν μονο ενα βλεμμα υποτιμητικο στον ελληνα -καθως τους πεφτει 'λιγος'-και τιποτε αλλο...
Εκ διαμετρου αντιθετα τα οσα εγουν γραφτει εδω.
Ας πουνε οι πολωνο-γνωστες, τι παιζει ρεαλιστικα στην Πολωνια.
Ποιοι ειναι οι Πολωνογνωστες εδω μεσα?Ο Μαστερ που πηγε το 1991? Για Κρακοβία δεν ξερω αλλα για τη Βαρσοβια μπορω να σου πω οτι εναι τα ιδια οπως τα περιγραφει ο Φιντέλ.Αλλο τωρα αν σας αρεσει να σας κορο'ι'δευουνε Αγια Πετρουπολη τα εχω πει επανελλημενα αν δεν εχεις αμαξι (οσο καλητερο τοσο καλητερα) δεν εισαι σχετικα εμφανησιμος,δεν ντυνεσαι καλα και δεν ξερεις τι γλωσσα και δεν εχεις στάτους σιγα μην σε κοιταξουν οι γκομενες σε σχεση με την Πολωνια ειναι αρκετα δυσκολοτερο να βγαλεις γκομενα γιατι απλουστατα εχουνε πολυ περισσοτερα λεφτα.Τωρα οι Ελληνες που κατα καιρους ερχονται εδω βρισκουν κατι 35+ απο αλλες πολεις που συνηθως νοικιαζουνε ενα δωματιο ή ενα διαμερισμα με ακομα μια ή δυο κοπελες και στο ιντερνετ γραφουνε οτι ειναι 27-29.Ναι τετοιες εχει οσες θελεις .Σεβαλιε οπως τα λες (και να επικεντρωθουμε στην ουσια της κουβεντας-οχι σε πειραγματα μεταξυ μας), το να βγαλει κανεις πολωνεζα γκομενα ειναι σχεδον...αθλος.
Μιλαμε για νορμαλ ελληνες, οχι οπως λεει και ο δημητρακης, χλεμπονιαρηδες, με πεσμενα παντελονια, μουσια, αξυρισιες και απλυτοι-βρωμικοι. Ουτε φυσικα και γκλαμουριες.
Next door καταστασεις.
Αρκετοι αλλοι κατα καιρους εδω στο φορουμ, περιεγραφαν ενα προφιλ της μεσης πολωνεζας, αρκετα προσιτο, και για έλληνες.
Εσυ τα λες και θα παει καποιος να βγαλει γκομενα στο Λας Βεγκας και στο Μαϊαμι, που ειναι απροσιτο και δεν μπαινει ο καθε τυχαιος.
Σαν να λες οτι οι πολωνεζες θα ριξουν μονο ενα βλεμμα υποτιμητικο στον ελληνα -καθως τους πεφτει 'λιγος'-και τιποτε αλλο...
Εκ διαμετρου αντιθετα τα οσα εγουν γραφτει εδω.
Ας πουνε οι πολωνο-γνωστες, τι παιζει ρεαλιστικα στην Πολωνια.
κλειστη κοινωνια στην βαρσοβα?με 3εκ κοσμο? κ με 40εκ η χωρα?σιγουρα?
Γενικα ειναι ετσι σε αυτες τις χωρες,οχι μονο στην Πολωνια.Γενικα βλεπουν τους ξενουςκλειστη κοινωνια στην βαρσοβα?με 3εκ κοσμο? κ με 40εκ η χωρα?σιγουρα?
δεν εχω παει δεν ξερω,,παντως στα σκοπια ισως να ισχυει αυτο,αλλα για την πολωνια σε πρωτευουσα μου φαινετε δυσκολο...Γενικα ειναι ετσι σε αυτες τις χωρες,οχι μονο στην Πολωνια.Γενικα βλεπουν τους ξενους
πολυ επιφυλακτικα αλλα αν εισαι οκ και δεν κανεις μαλακιες σε αποδεχονται σαν δικο τους.
,εισαι ωραιος,στυλατος προσεγμενος σε αμφανιση, εχεις κ για ξοδεμα δεκα φραγκα ,,
γαμας καλα η καλυτερα,αναλοα την τυχη σου καθε φορα,,,
Η μπρατισλαβα ειναι το κεντρικο μπουρδελο της ευρωπης..Για αυτο ειναι ετσι.Βιεννεζοι,γερμανοι,ιταλοι,γαλλοι,αμερικανοι,εκει πανε και γαμανε.Πηγαινε στο Πρεσοφ,πηγαινε στο Κοσιτσε να δεις πως ειναι.δεν εχω παει δεν ξερω,,παντως στα σκοπια ισως να ισχυει αυτο,αλλα για την πολωνια σε πρωτευουσα μου φαινετε δυσκολο...
αν κρινω απο μρατισλαβα ου ειναι ουτε το ενα τριτο,καμμια επιφυλαξη κ ντροπη δεν εχει καμμια,εισαι ωραιος,στυλατος προσεγμενος σε αμφανιση, εχεις κ για ξοδεμα δεκα φραγκα ,,
γαμας καλα η καλυτερα,αναλοα την τυχη σου καθε φορα,,,
δεν εχεις τα παραπανω,δεν γαμας φρηλανσερ,,,,
απλα πας σαν τους φτωχομπινεδες τους βλαχο-κωλο-γερμανους σε κανα στουντιο-συμφοαρς,ριχνεις ενα αποστειρωμενο πουτσο 60ε κ φευγεις
,, μηπως στην πολωνια,δεν ειναι νοοτροπια κακη η κομλπεξικη ,απλα ειναι αποριψη του "πακετου" που παρουσιαζεις?
Η μπρατισλαβα ειναι το κεντρικο μπουρδελο της ευρωπης..Για αυτο ειναι ετσι.Βιεννεζοι,γερμανοι,ιταλοι,γαλλοι,αμερικανοι,εκει πανε και γαμανε.Πηγαινε στο Πρεσοφ,πηγαινε στο Κοσιτσε να δεις πως ειναι.
Εγω επειδη συνηθως εβγαινα με τον αδερφο της μιας γιδας μου (τωρα οταν πηγαινω μενω σπιτι του γιατι το διαμερισμα μου εκει το νοικιαζω) που ειναι μπατσος στο επαγγελμα και επαιρνε και τους φιλους του συνηθως,γ'αυτο και δεν ειχα προβλημα.Αν ειχεις ντοπιους φιλους και πηγαινεται μαζι παρεα δεν θα εχεις κανενα προβλημα με της γνωρημιες.εχουν τις παρεες τους, τον κυκλο τους, ειναι σπιτι δουλεια, κλπ και δε θα βαλουν στον κυκλο τους ενα ξενο ευκολα.
Η Σλοβακια εχει κατα κεφαλην εισοδημα οσο και της Ελλαδας.Εχει αναπτυχθει κ'αυτη αρκετα.Και φυσικα η Σλοβακια καμια σχεση με επιπεδο και αναπτυξη με Πολωνια.
Τωρα φαινεται να αρχιζει να κανει κατι η Σλοβακια αν και ειναι πολυ πισω ακομη.Και φυσικα η Σλοβακια καμια σχεση με επιπεδο και αναπτυξη με Πολωνια.
Εγω επειδη συνηθως εβγαινα με τον αδερφο της μιας γιδας μου (τωρα οταν πηγαινω μενω σπιτι του γιατι το διαμερισμα μου εκει το νοικιαζω) που ειναι μπατσος στο επαγγελμα και επαιρνε και τους φιλους του συνηθως,γ'αυτο και δεν ειχα προβλημα.Αν ειχεις ντοπιους φιλους και πηγαινεται μαζι παρεα δεν θα εχεις κανενα προβλημα με της γνωρημιες.Η Σλοβακια εχει κατα κεφαλην εισοδημα οσο και της Ελλαδας.Εχει αναπτυχθει κ'αυτη αρκετα.