Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Ναι.....!!!!!είπαμε πριν γυρίσουμε Ελλάδα να έρθουμε και εδώ να ...ανάψουμε το κεράκι μας!
Και να σου πω την αλήθεια εδώ έχουμε ξεχάσει και Λατινική Αμερική και τα πάντα!!!!
Κανένας Βαρσοβία;Χτες ο φίλος μου που φόρτωσε μου είπε πως γινόταν χαμός απο εύκολο μουνί στο Englawa(δεν μπόρεσα να πάω λόγω ... "Ανωτέρας Βίας" αλλά σήμερα είμαι free αλλά μόνος ..)

Οταν γυρισεις ελλαδα, κανε ενα 'συγκριτικο τεστ', πολωνιας - λατ.αμερικης!

Μονος δεν παιζει να βγεις και να πας σε κλαμπακι;
Εστω κι ετσι νομιζω αξιζει, αμα δε βρεις δευτερον.
Ευκαιρια να δεις τι ψαρια πιανεις στο πολωνικο εδαφος. Που ξερεις, μπορει να σε βλεπουν οι πολωνεζες σαν ξερολουκουμο!!!!
Καλα να περασεις!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μπορει καποιος να συνοψισει για μπουρδελα μασαζ κτλ στην βαρσοβια γιατι παω για μια δουλιτσα 20-23 φεβρουαριου!σας παρακαλω βοη8ηστε με!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
ρε παιδια 8α απαντησει κανεις...ειναι μεγαλη αναγκη!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μπουρδελα τυπου red lights η κανονικα μπυρδελα η καπου που να κανουν πιατσα ξερετε?

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
μπουρδελα τυπου red lights η κανονικα μπυρδελα η καπου που να κανουν πιατσα ξερετε?
Φιλε ιακθνθε 20 του μηνος φευγω αλλιως μπορουσαμε να γυρισουμε λιγο στη βαρσοβια...μπουρδελα τυπου μπουρδελο δεν εχει,αλλα μπορεις να παραγγελεις στο ξενοδοχειο σου η να πας εσυ στο σπιτι της.Θα περασεις πολυ καλυτερα απο μπουρδελο...Παρε ενα site με μεγαλυτερη ποικιλια απο το odloty    Οι πιο πολλες ειναι γκομενες της διπλανης πορτας που εγιναν πουτανες για να καλυψουν τις αναγκες τους,με οτι συνεπαγεται αυτο.Εχουν θετικα και αρνητικα αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο μπουρδελο και τιμες απο 25 ευρω.Εχω γαμησει μουναρο αλλα και μπαζο απο δω...Προσεχε ποια θα διαλεξεις μονο γιατι δεν δειχνει φατσα,και κοιτα την κοιλια μην την εχουν καμουφλαρισμενη με σεξι εσωρουχα...Μην πας και δεις καμια μπυροκοιλια...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε με ξενερωσες τωρα ,ευχαριστω πολυ για την πληροφορια παντως!ερωτικο μασαζ δεν εχει?

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
οχι ρε φιλε με ξενερωσες τωρα ,ευχαριστω πολυ για την πληροφορια παντως!ερωτικο μασαζ δεν εχει?
Eχει αλλα δεν δοκιμασα εδω ποτε!το μονο που ξερω οτι εχει ενα δρομο αλλα δεν θυμαμαι οδο που κανουν πιατσα και φορτωνεις...Αλλα ψαξε και κανα καλο στριπτιτζαδικο γαμας και εκει,αλλα προσεχε τις απατες...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
αν μπορουσες να μα8εις αυτον τον δρομο 8α ημουν πολυ ευγνωμων!οχι πως και τωρα δεν ειμαι! :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν μπορουσες να μα8εις αυτον τον δρομο 8α ημουν πολυ ευγνωμων!οχι πως και τωρα δεν ειμαι! :grin:
Στις καθετους της Ιεροσολιμσκι μπορεις να βρεις μερικες εννοειται τη νυχτα αν και η πορνεια στο δρομο δεν ειναι τοσο διαδεδομενη γιατι και φοβουνται και της μαζευουνε γιατι και καλα χαλανε την βιτρινα της πολης  :jerking:.Εμενα το αμαξι μου εκει (το πουλησα αντι συμβολικης τιμης στον αδελφο της εκει γιδας μου) εχει μπατσικες πινακιδες οποτε φοβουνται οτι θα της μαζεψω :2funny:.
   Αν ομως παρκαρεις στην Ιεροσολίμσκι το αμαξι σου για κανα μισαωρο θα σου εχουνε βαλει στο μπαρμπριζ τουλαχιστον 2-3 ημερολογια με τηλεφωνα απο πουτανες :2funny:.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Στις καθετους της Ιεροσολιμσκι μπορεις να βρεις μερικες εννοειται τη νυχτα αν και η πορνεια στο δρομο δεν ειναι τοσο διαδεδομενη γιατι και φοβουνται και της μαζευουνε γιατι και καλα χαλανε την βιτρινα της πολης  :jerking:.Εμενα το αμαξι μου εκει (το πουλησα αντι συμβολικης τιμης στον αδελφο της εκει γιδας μου) εχει μπατσικες πινακιδες οποτε φοβουνται οτι θα της μαζεψω :2funny:.
   Αν ομως παρκαρεις στην Ιεροσολίμσκι το αμαξι σου για κανα μισαωρο θα σου εχουνε βαλει στο μπαρμπριζ τουλαχιστον 2-3 ημερολογια με τηλεφωνα απο πουτανες :2funny:.
Μπραβο δημητρακη μεγιστε! :dancing:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στις καθετους της Ιεροσολιμσκι μπορεις να βρεις μερικες εννοειται τη νυχτα αν και η πορνεια στο δρομο δεν ειναι τοσο διαδεδομενη γιατι και φοβουνται και της μαζευουνε γιατι και καλα χαλανε την βιτρινα της πολης  :jerking:.Εμενα το αμαξι μου εκει (το πουλησα αντι συμβολικης τιμης στον αδελφο της εκει γιδας μου) εχει μπατσικες πινακιδες οποτε φοβουνται οτι θα της μαζεψω :2funny:.

ειδα σε μερικες καθετους στην Ιεροσολιμισκι μερικα ξεμπαρκα τσουλια που εμοιαζαν με πουτανες... περισσοτερο δεν εκατσα να ασχοληθω ωστοσο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Η Πολωνία βγάζει στρατεύματα στα σύνορα με Ουκρανία

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Πολωνια εχει πολυ ισχυρο ναυτικο 1 φρεγατα και 2 κορβετες νομιζω. Και οι Πολωνοι φημιζονται για τη ναυτοσυνη τους :grin:
Aλλα και η αεροπορια τα σπαει. Ειδικα κατι μεταφορικα PZL νομιζεις θα σου ρθουν καμια ωρα στο κεφαλι  :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Πολωνια εχει πολυ ισχυρο ναυτικο 1 φρεγατα και 2 κορβετες νομιζω. Και οι Πολωνοι φημιζονται για τη ναυτοσυνη τους :grin:
Aλλα και η αεροπορια τα σπαει. Ειδικα κατι μεταφορικα PZL νομιζεις θα σου ρθουν καμια ωρα στο κεφαλι  :2funny:
Αυτο το αεροπλανο ειναι Πολωνικης σχεδιασης οσο και το ВАЗ 2101 το σχεδιασαν οι Ρωσσοι :2funny:!Πιθανοτατα θα ειδες M28 αυτο ειναι το АН28 σχεδιασμενο απο το КБ Антонова πρωτοπεταξε το 1969 μετα απο μερικα χρονια δωσανε τη γραμμη παραγωγης στους Πολωνους που αυτο το αεροπλανο το φτιαχνουν ακομα και τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom