Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 855K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Μηνύματα
664
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Ρε μάγκες δε ξέρω για σας,αλλά εγώ όποτε πάω Βαρσοβία ( και πάω τακτικά) δεν έχω πολύ χρόνο για τσάρκες και άσκοπες βόλτες.Εχει τόσο πολύ μουνί στα διάφορα site (π.χ. ) και σε τόσο καλές τιμές που δε λέει να χάνεις άσκοπα την ώρα!!Πάντως είναι μουνάρες!!
 

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
209
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
το roksa εχει παντως τις ιδιες γκομενες με το odloty.
 

V_for_vendetta

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
φιλε τασο με εφτιαξες.παιζουν και χωρις να ξερεις πολωνικα?στειλε ανταποκρισεις.μολις ευκαιρεσω οικονομικα την εχω κανει για πολωνια.

Στην Πολωνία δεν μιλάνε και πολύ καλά Αγγλικά αλλά μπορείς να συνεννοηθείς ;-)

Εγώ έχω ταξιδέψει πολλές φορές για επαγγελματικούς λόγους. Δεν ψάχτηκα ποτέ όμως, γιατί πάντα κανόνισε ο Έλληνας γενικός διευθυντής της εταιρίας μας εκεί, οπότε δεν είχε νόημα. Πάντως, όντως υπάρχουν πολλά site που μπορείς να  βρεις κοπέλες αλλά θέλει προσοχή γιατί υπάρχουν μούφες. Επίσης, μπορείς πολύ εύκολα να βρεις κοπέλες από διαφημιστικά φυλλάδια που βάζουν στα αυτοκίνητα κυρίως κάτω από τα ξενοδοχεία … αλλά μακριά από αυτές …

PS Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά να ξέρετε ότι στα καλά ξενοδοχεία δεν αφήνουν τις κοπέλες να ανέβουν πάνω μόνες του, πρέπει να τις παραλάβεις από την reception.
 

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
125
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
δεν ξερω αν ημουν  γκαντεμης παντως 3-4 τηλφωνα που πηρα απο το odloty  η δεν το σηκωναν η μου το κλεισαν στη μουρη η μου ειπαν σε 5 λεπτα και μετα καμμια απαντηση... η απλα δεν συνεννοηθηκα ...ηθελα να παιμπιριουμ ο ταξιτζης με πηγε στο βανιλλα ...δεν μου εκανε και μεγαλη αισθηση σε σχεση με τα FKK ....
 

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
1.295
Like
8
Πόντοι
16
καποιες τιμες ενδεικτικα
ουισκυ κτλ επωνυμα ποτα αγορασμενο απο το μαρκετ,20-30 % φτηνοτερα απο αντιστοιχο σε ελλαδα,μιλαω για τα import γιατι οι τοπικες βοτκες ειναι τσαμπα
σαντουιτς σε fastfood 1-1,5 ευρω
μπυρα σε μπαρ 1 ευρω
κουρεμα αντρικο 3ευρω
πριβε επισκεψη σε επιπεδου citytour κοπελα (σε δικο της χωρο) με φουλ προγραμα,ακαπωτο,αναλ κτλ για μια ωρα με οσες εκτονωσεις μπορεις.
Εδω να τονισω πως ολες οι αγγελιες που βρισκουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ,εχει πολλες μουφα,εγω θα παω συστημενος μαζι με τον φιλο ;)
 

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Μηνύματα
728
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
το roksa εχει παντως τις ιδιες γκομενες με το odloty.

το θέμα είναι αν είναι αληθινές οι φωτό ή ουσιαστικά διαλέγεις στη τύχη
και επίσης αν θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να βρεθείς μαζί της
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Οι πολωνέζες που θέλουν να κάνουν σχέση με μη πολωνό, σε γενικές γραμμές,  είναι θετικές να μεταναστεύσουν από πολωνία σε κάποια άλλη χώρα της ευρώπης με το έτερον ήμισυ;
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Ναι,δεν το σκέφτονται και πολύ.Τα μαζεύουν και φεύγουν.Βασικά οι Πολωνοί περιφέρονται από τη μια χώρα της Ευρώπης στην άλλη ανάλογα με το πού υπάρχουν δουλειές.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Παντως βλεπω αρκετες πολωνεζες στα sites γνωριμιων που εχουν προφιλ, που πολλες εχουν δηλωσει οτι 'δεν θελουν παιδια'.
Και στις φωτο που εχουν στο προφιλ τους, δεν εχουν καμιά με παιδια, που σημαινει οτι δεν εχουν και παιδια(οσες εχουν παιδια φροντιζουν να βαλουν και μια φωτο με το παιδι τους ωστε ο υποψηφιος να ξερει τι τον περιμενει).

Οπως εχεις πει kman στο αλλο πολωνικο θεμα "Η νοοτροπία των Πολωνέζων μπορεί να συνοψιστεί στο τετράπτυχο 1.Βρες τον,2.Κάνε σεξ μαζί του,3.Μείνε έγκυος,4.Παντρέψου τον." = η πλειοψηφια.

Υπαρχει όμως αραγε,  ικανη ομαδα γυναικων στην πολωνια -που περα απο την πλειοψηφια- θελει απλα και μονο σχεση δίχως το τετράπτυχο που λες; Μιλω για σχεση κι οχι για one-night stand, γιατι απο φωτο παιρνω μια ιδεα τι ειναι καποια, εντελως στοιχειωδη ιδεα βεβαια, και πολλες δεν μου φαινονται πουτανες, αλλα κοπελες της διπλανης πορτας.
Το ρωτω γιατι οπως ειπα βλεπω προφιλ πολωνεζων, και 24 και 25 ετων ακομη, διχως παιδια, και με δηλωμενο στο προφιλ πως δεν θελουν παιδια.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Ερωτηση για γνώστες της πολωνικής-γυναικειας-πραγματικοτητας...
Τελικα, υπαρχει γενικευμένη 'αγαμία' στην πολωνια, για τις γυναικες;
Το λέω σε σύγκριση με την διπλανη χωρα που πολλοι απο μας συχναζουμε και ασχολουμαστε με τα ρωσικα θεματα, τη Ρωσια, οπου συμφωνα με αρκετες μαρτυριες, οι γυναικες ειναι αριθμητικα περισσοτερες απο τους αντρες(αντε να βρεις αντρα που λενε), επισης οι αντρες σε μεγαλο ποσοστο ειναι βιαιοι και μπεκρηδες, και υπαρχουν πολλες στη ρωσια που δεν πολυκαιγονται για σχεσεις με τους ρωσους.
Παιζει αναλογο σκηνικο στην πολωνια;
Εκτος απο τις ξεπεταγμενες, υπαρχει σοβαρη/αρκετα μεγαλη κατηγορια πολωνεζων, που επιλεγει 'αγαμια'(καλα δεν το λεω εντελως κυριολεκτικα...) απο το να μπλεξει με μαλακα πολωνο;
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Στο αλλο το τοπικ 'ρωσια - βοτκα', ακουστηκαν αποψεις οχι και πολυ θετικες για τις πολωνεζες, δηλαδη κοινως τις τσουβαλιασαν και τις ισοπεδωσαν μαζι με τις αλλες σλαβες.
Ελπιζω πως δεν ειναι ετσι τα πραγματα, οτι οι πολωνεζες ειναι γυναικες που αξιζουν να ασχοληθεις μαζι τους, και οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι ετσι χαλια οπως μερικοι τις παρουσιαζουν.

Αντιγραφω μερικα...
Παράθεση από: cool11 στις σήμερα στις 14:36
Anyway, με ολα οσα λεμε και διαβαζω εχω καταλαβει περι της ρωσικης 'υπερηφανειας' κι ετσι με βλεπω να κατευθυνομαι μαλλον για πολωνια μερια, οπου εκει ειναι -μαλλον- οι γυναικες πιο χαμηλου προφιλ, και οχι με το πεισμα που λετε οτι εχουν οι ρωσιδες...

Chevalier Fidèle:
Φίλε μου έχεις την αυταπάτη ότι δεν προτιμούν τους δικούς τους... Λάθος μέγα. Πρώτη προτεραιότητα έχουν οι δικοί τους άντρες. Μια μέση νορμάλ συνηθισμένη θα προτιμήσει έναν ίδιας εθνικότητας άντρα. Και συνήθως παντρεύονται ως τα 25...
Για να ναι μία να ψάχνεται στο ίντερνετ να βρει ξένους, κάτι παίζει με αυτήν, ή που θα ναι καμιά τυχοδιώκτρια, ή και να τη βρεις δε θα προχωρήσει πολύ. Γενικά μη κοιτάς ως κριτήριο την εθνικότητα μόνο, η κάθε γυναίκα μακροπρόθεσμα ίδια είναι...
Κάνε τον κόπο και κάνε κάνα ταξίδι προς τα εκεί και θα τις απομυθοποιήσεις.

--

trikardos:
Ποιός λέει ότι οι Πολωνοί δεν είναι περίφανος και πεισματάρικος λαός;;;;;;
Οι σλάβοι γενικά είναι περίεργοι.

 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
ok, για να δουμε τι εχουν να πουν επι του θεματος και οι υπολοιποι συναγωνιστες.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Οι Σλάβες είναι πολύ παρόμοιες μεταξύ τους,το μόνο που διαφέρει είναι οι διαπολιτισμικές διαφορές(ορθόδοξοι,καθολικοί,βαθμός γερμανοποίησης).
Εδώ βλέπουμε ένα βίντεο με χαρακτηριστικούς Πολωνούς και Πολωνέζα.


Εδώ ένα βίντεο που δείχνει τη ζωή στην πολωνική επαρχία.


Πολωνικό πάρτυ.


Εδώ Πολωνέζες λικνίζονται ανάμεσα σε αράπηδες.


 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Οσον αφορα για τις σχέση με πολωνέζα, για πειτε, οι πολωνεζες λειτουργουν στο θεμα της διαφορας ηλικιας με τον ανδρα, όπως οι περισσοτερες σλάβες ή οχι;
Δηλαδη δεν εχουν προβλημα για να κανουν σχεση με καποιον ανδρα αρκετα/πολυ μεγαλυτερο τους; πχ. 15-20 χρόνια διαφορα.
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16
Πρέπει να λάβετε υπ’ όψη ότι η Πολωνία έχει 40.000.000 κατοίκους από τους οποίους πάνω από τις μισές είναι γυναίκες. Το να προσπαθείς να γενικεύσεις ένα τόσο μεγάλο πληθυσμό με ερωτήσεις του στυλ «οι Πολωνέζες είναι έτσι» ή «οι «Πολωνέζες κάνουν αυτό» έχει λάθος βάση. Επίσης το να δείχνεις μια Πολωνέζα και δύο Πολωνούς και να λες «Τυπικοί Πολωνοί» είναι και αυτό λάθος. Σε ένα τόσο μεγάλο πληθυσμό είναι πολύ πιο εύκολο να βρει κάποιος κάτι που ψάχνει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χαρακτηρίζει και όλους τους υπόλοιπους.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Σωστη η επισημανση περι γενικευσεων.
Πρεπει ομως να βοηθηθουν και να προσανατολιστουν καπως και τα μελη του φορουμ που δεν εχουν ίδια πείρα απο πολωνέζες.
Αν δεν μπουν και δεν αναφερθουν καποιοι γενικοι εστω κανονες, θα πηγαινουν στις πολωνεζες λες και ειναι το αγνωστο με βαρκα την ελπιδα.
Καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος.
Ωστοσο, καθε φυλη, καθε εθνος, εχει καποια κοινα χαρακτηριστικα. Αυτα προσπαθουμε να καταγραψουμε, οτι ισχυει συνηθως στην πλειοψηφια.

Μεσα σε τοσα εκατομμυρια κοσμο, το καλο ειναι οτι θα βρεις αυτο που θες, οπως λες, κι αυτο ειναι σημαντικο.

---

Πχ. σε γενικες γραμμες, για το θεμα της διαφορας ηλικιας, νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε, οτι ενω παλια στην ελλαδα επαιζαν αρκετα συχνα μεγαλες διαφορες, τωρα πια αυτο τεινει να εξαφανιστει. Σπανια θα δεις σχεση πχ. 20αρα με 40αρη, στην Ελλαδα. Δεν λεω δεν υπαρχουν, αλλα πχ. στη δεκαετια 60 ηταν ψωμοτυρι διαφορες πχ. γυναικα 20, αντρας 35. Τωρα πια νομιζω οχι, και νομιζω συμφωνουμε οι πιο πολλοι σε αυτο.

---

Αυτος ειναι ο λογος που τιθενται ερωτησεις. Να πιασουμε τις γενικες τασεις.
Το να πουμε 'οι πολωνεζες προτιμουν αυτο' δεν σημαινει οτι το προτιμουν 20εκατομ. πολωνεζες. Αλλα μια μεγαλη πλειοψηφια.

Καλο ηταν να διευκρινηστουν αυτα τα θεματα.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Για πειτε λοιπον τις παιζει στις μακροχρονιες σχεσεις με πολωνεζες, σχετικα με τη διαφορα ηλικιας.
Τους νοιαζει, ασχολουνται ή οχι, ή μηπως ο αρκετα μεγαλυτερος ανδρας ειναι για τις πολωνεζες και πλεονεκτημα ακομη?
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Ναι,οι Πολωνέζες μπορούν να πάνε με έναν παππού αν είναι φορτωμένος.Για παράδειγμα αυτή η 25χρονη ηθοποιός Kamila Mscichowska παντεύτηκε έναν 83χρονο σκηνοθέτη.

andrzejr.jpg



Εδώ ένας Αγγλος πάππος 72 ετών έχει τσιμπήσει μια Πολωνέζα 29 ετών.

pensioner.jpg


Μερικές ακόμα φωτό του ευτυχισμένου ζεύγους.

pensioner2.jpg


Εδώ η γκόμενα δείχνει το Krakow στο χάρτη όπου θα γίνει ο γάμος.

marfb.jpg



Και το σχετικό άρθρο.



 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Καλα, αυτα γινονται καθαρα για τα λεφτα.
Δεν λεω για τετοιες εξοφθαλμες περιπτωσεις, 40 χρονια διαφορα!
 

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Μηνύματα
248
Like
4
Πόντοι
1
καλημερα μαγκες!dzien dobry!γιατι καθεστε και βασανιζεστε με ανουσιες θεωριες αν οι πολωνεζες πηγαινουν με μεγαλυτερους η αν θελουν να κανουν παιδι με τον πρωτο τυχοντα.ουτε το ενα ισχυει ουτε το αλλο.αυτο εξαρταται απο τον χαρακτηρα και απο τον τροπο που μεγαλωσε η καθε κοπελα.σαν γενικη εικονα οι πολωνεζες ειναι κοπελες απλες που ψαχνουν και κανουν ευκολα γνωριμες αλλες για να κανουν σεξ και αλλες για να κανουν μια κανονικη σχεση,αυτες ειναι και οι περισσοτερες...σαν λαος ειναι απλοι,φιλοξενοι,εργατικοι και τρελλαινονται για διασκεδαση και ιδιαιτερα για ποτο μεχρι...να πεσουν κατω.σε αυτο δεν εχουν ορια.οι πολωνεζες ταιριαζουν στην νοοτροπια του ελληνα και οσοι γνωστοι μου αλλα και συγγενεις μου εχουν παντρευτει μια τετοια γυναικα ειναι πολυ ευχαριστημενοι καθως σεβονται την οικογενεια και προσαρμοζονται στη ελληνικη κουλτουρα πολυ ευκολα.πραγμα το οποιο δεν ισχυει για ρωσιδες και τσεχες οι οποιες στο πρωτο προβλημα παραταν την οικογενεια,παιρνουν το παιδι και επιστρεφουν στην πατριδα τους...αυτα τα λιγα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom