Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 874K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.792
Πόντοι
2.306
Eξαρτάται που μένεις, όχι που θες να πας.
Από NRW για να πας Πράγα, θες στην καλύτερη περίπτωση 9ώρες,χωρίς καθυστερήσεις και αν κάτσουν όλες οι ανταποκρίσεις.
Πας πχ.Κολωνία-Δρέσδη με το ΙCE σε έξι ώρες,περιμένεις και θες άλλες 2μιση για να φτάσεις Πράγα.

Με αυτοκίνητο είναι 692 χιλιόμετρα.
Το έχω κάνει με αυτοκίνητο,αεροπλάνο, ακόμη και Flixbus απλά για την εμπειρία.

Στο χάρτη όλα κοντά φαίνονται.
Ξέρεις π.χ.ότι εδώ και τρία χρόνια άμα μπεις από το Schwandorf ή από το Hof ,
κατεβαίνεις από το τρένο και συνεχίζεις με λεωφορείο μέχρι το Pilsen;
Και μετά ξανά με τρένο;

Αν μένεις πολύ δυτικά, δεν υπάρχει μπλοκ με τρένο.
Ίσως με κανά καλό αμάξι για όσους το ψήνουν να οδηγάνε.
Aλλιώς αεροπλάνο.

Πόζναν είναι 9 ώρες με το τρένο,Στεττίν το ίδιο.Καμιά φορά βέβαια χάνεις τη σύνδεση στο Βερολίνο άμα καθυστερήσει και μετά πρέπει να περιμένεις,αυτό είναι μαλακία.Γενικά καλύτερα τα λεωφορεία μάλλον από Βερολίνο,έχω χρησιμοποιήσει και bla bla car,καλή φάση.Πληρώνεις τα ίδια με τρένο και κάνεις τη διαδρομή με αμάξι που οδηγούν Πολωνοί.
Τελευταία λόγω Ουκρανών προσφύγων και 9 euro ticket που στιβάζονται όλοι στα τρένα τα ΣΚ έχει χαλάσει λίγο το ταξίδι με το τρένο και προτιμώ αεροπλάνο.Τσεχία το πρόβλημα είναι το γυφταριό που μπαίνει στο τρένο όταν περνάς τα σύνορα βόρεια Τσεχία,πολλοί γύφτοι εκεί.

Παλιά από Φρανκφούρτη πήγαινες Πίλσεν σε 7 ώρες με το τρένο.Ηταν ταχύτατο.Τώρα λες έχουν κόψει μάλλον τη γραμμή από Nürnberg.Το 2004 έπαιρνα τρένο από Φρανκφούρτη το Σάββατο,έφτανα Πίλσεν και γύριζα πίσω την Κυριακή,γαμώ τις διαδρομές ήτανε.
To τρένο έχει το πλεονέκτημα οτι γράφεις στις γκόμενες ενώ ταξιδεύεις με το τρένο,κανονίζεις τα ραντεβού,τη διαμονή είσαι κομπλέ.Στα τσέχικα και πολωνικά τρένα μπορεί να πετύχεις και μουνάκια,παλιά γύριζα τα βαγόνια ένα ένα μέχρι να βρω καμιά ωραία γκόμενα να κάτσω απέναντι αλλά ήταν τότε άλλες εποχές,ήταν όλες πρόσχαρες.Το τσέχικο τρένο είναι καυλωτικό,το πολωνικό τρένο είναι μίζερο,τίποτα δε λειτουργεί καλά εκτός από τα διεθνή τρένα.Είναι όμως πολύ φτηνό αν και σχεδόν πάντα τιγκαρισμένο οπότε πρέπει να προτιμάς πρώτη θέση.Οπου τα μουνάκια θα είναι στη δεύτερη θέση αλλά είναι πλέον μεγάλη θυσία για εμένα,δεν μπορώ να θυσιάσω άνεση.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.208
Πόντοι
3.506

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.747
Πόντοι
456
Πόζναν είναι 9 ώρες με το τρένο,Στεττίν το ίδιο.Καμιά φορά βέβαια χάνεις τη σύνδεση στο Βερολίνο άμα καθυστερήσει και μετά πρέπει να περιμένεις,αυτό είναι μαλακία.Γενικά καλύτερα τα λεωφορεία μάλλον από Βερολίνο,έχω χρησιμοποιήσει και bla bla car,καλή φάση.Πληρώνεις τα ίδια με τρένο και κάνεις τη διαδρομή με αμάξι που οδηγούν Πολωνοί.
Τελευταία λόγω Ουκρανών προσφύγων και 9 euro ticket που στιβάζονται όλοι στα τρένα τα ΣΚ έχει χαλάσει λίγο το ταξίδι με το τρένο και προτιμώ αεροπλάνο.Τσεχία το πρόβλημα είναι το γυφταριό που μπαίνει στο τρένο όταν περνάς τα σύνορα βόρεια Τσεχία,πολλοί γύφτοι εκεί.

Παλιά από Φρανκφούρτη πήγαινες Πίλσεν σε 7 ώρες με το τρένο.Ηταν ταχύτατο.Τώρα λες έχουν κόψει μάλλον τη γραμμή από Nürnberg.Το 2004 έπαιρνα τρένο από Φρανκφούρτη το Σάββατο,έφτανα Πίλσεν και γύριζα πίσω την Κυριακή,γαμώ τις διαδρομές ήτανε.
To τρένο έχει το πλεονέκτημα οτι γράφεις στις γκόμενες ενώ ταξιδεύεις με το τρένο,κανονίζεις τα ραντεβού,τη διαμονή είσαι κομπλέ.Στα τσέχικα και πολωνικά τρένα μπορεί να πετύχεις και μουνάκια,παλιά γύριζα τα βαγόνια ένα ένα μέχρι να βρω καμιά ωραία γκόμενα να κάτσω απέναντι αλλά ήταν τότε άλλες εποχές,ήταν όλες πρόσχαρες.Το τσέχικο τρένο είναι καυλωτικό,το πολωνικό τρένο είναι μίζερο,τίποτα δε λειτουργεί καλά εκτός από τα διεθνή τρένα.Είναι όμως πολύ φτηνό αν και σχεδόν πάντα τιγκαρισμένο οπότε πρέπει να προτιμάς πρώτη θέση.Οπου τα μουνάκια θα είναι στη δεύτερη θέση αλλά είναι πλέον μεγάλη θυσία για εμένα,δεν μπορώ να θυσιάσω άνεση.

9 ώρες ας πάει να κάνει κανάς 20χρονος ή κανάς επιδοματίας.
Εγώ δεν πήγα Ελβετία για να κάνω τον παράξενο ταξιδιώτη και να ξεπαγιάζω στο Bahnsteig εξαιτίας της γτπ καβάλα Deutsche Bahn.
Άμα τα γερμανικά τρένα ήταν σαν τα ελβετικά, θα το σκεφτόμουν.

Το τσέχικο είναι όντως καυλωτικό και το πολωνικό μίζερο και μπας κλας..
Βασικά από Γερμανία, η πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή είναι Πίλσεν-Πράγα.

To 2004 μπορεί και να πήγαινα με το παπάκι και να έκανα σούζες στη διαδρομή.
Μη γυρνάς 20 χρόνια πριν, καμία ουσία δεν έχει να μας πει το κάθε τούβλο τι γαμούσε σα φοιτητής στο Βλαδιβοστόκ το 1995
και τι μπορούσες να φορτώσεις από το Café Louvre..

TΩΡΑ...
Αυτό μετράει μονάχα,το ΤΩΡΑ..

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.792
Πόντοι
2.306
9 ώρες ας πάει να κάνει κανάς 20χρονος ή κανάς επιδοματίας.
Εγώ δεν πήγα Ελβετία για να κάνω τον παράξενο ταξιδιώτη και να ξεπαγιάζω στο Bahnsteig εξαιτίας της γτπ καβάλα Deutsche Bahn.
Άμα τα γερμανικά τρένα ήταν σαν τα ελβετικά, θα το σκεφτόμουν.

Το τσέχικο είναι όντως καυλωτικό και το πολωνικό μίζερο και μπας κλας..
Βασικά από Γερμανία, η πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή είναι Πίλσεν-Πράγα.

To 2004 μπορεί και να πήγαινα με το παπάκι και να έκανα σούζες στη διαδρομή.
Μη γυρνάς 20 χρόνια πριν, καμία ουσία δεν έχει να μας πει το κάθε τούβλο τι γαμούσε σα φοιτητής στο Βλαδιβοστόκ το 1995
και τι μπορούσες να φορτώσεις από το Café Louvre..

TΩΡΑ...

Προς Πίλσεν Πράγα είναι γαμώ τις διαδρομές.Εχει κάτι στάσεις εκεί καταπληκτικές.Cheb,Marianske Lazne,Rokycany,Kladno,Beroun κτλ.Το τι μουνί μπαίνει και βγαίνει χάνεις τη μπάλα.Τότε καθόμουνα με τις ώρες στους σταθμούς και χάζευα τα τρένα περιμένοντας να κατεβάσουν μουνίτσες.Τσεχία πάντα καυλώνεις γιατί ξέρεις οτι θα εμφανιστεί η αιθέρια ύπαρξη σύντομα.
Η deutsche Bahn χειροτερεύει όλο και περισσότερο ισχύει αυτό.Ολο ασθενεί το προσωπικό,εξαφανίζονται διαδρομές,παίζουν καθυστερήσεις,σου σπάνε τα αρχίδια.Και το χειμώνα περιμένεις στο ψοφόκρυο τις ανταποκρίσεις.
Γενικά καλύτερα αεροπλάνο,ειδικά από Φρανκφούρτη έχει πάρα πολλές πτήσεις για Πράγα,Βαρσοβία.
Πολωνία το polski bus είναι μεγάλη αφασία εκεί καμακώνεις άνετα ειδικά στους σταθμούς αλλά και μέσα στο λεωφορείο.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.792
Πόντοι
2.306
Σε ένα άλλο σάιτ ,κρατικό τους , είχα δει 180. Σάιτ πρεσβείας ήταν νομίζω. Μάλλον δε θα το είχαν ανανεώσει

Αυτά τα κάνεις μέσω γραφείου.Οπότε πληρώνεις και μια προμήθεια στο γραφείο συν ιατρική ασφάλιση για τις μέρες που μένεις.Θέλει και διαβατήριο που λήγει σε περισσότερο από 3 μήνες.
Εχω βρει ένα γαμάτο ρωσικό ταξιδιωτικό γραφείο,τους στέλνω το διαβατήριο,την αίτηση και τις φωτός και μου το στέλνουν πίσω με βίζα κομπλέ σε μια βδομάδα ή και λιγότερο αν πληρώσεις παραπάνω.
Ακόμα και ειδική άδεια τυρέμπορου μου έβγαλε το γραφείο όταν πλήρωσα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.747
Πόντοι
456
Προς Πίλσεν Πράγα είναι γαμώ τις διαδρομές.Εχει κάτι στάσεις εκεί καταπληκτικές.Cheb,Marianske Lazne,Rokycany,Kladno,Beroun κτλ.Το τι μουνί μπαίνει και βγαίνει χάνεις τη μπάλα.Τότε καθόμουνα με τις ώρες στους σταθμούς και χάζευα τα τρένα περιμένοντας να κατεβάσουν μουνίτσες.Τσεχία πάντα καυλώνεις γιατί ξέρεις οτι θα εμφανιστεί η αιθέρια ύπαρξη σύντομα.
Η deutsche Bahn χειροτερεύει όλο και περισσότερο ισχύει αυτό.Ολο ασθενεί το προσωπικό,εξαφανίζονται διαδρομές,παίζουν καθυστερήσεις,σου σπάνε τα αρχίδια.Και το χειμώνα περιμένεις στο ψοφόκρυο τις ανταποκρίσεις.
Γενικά καλύτερα αεροπλάνο,ειδικά από Φρανκφούρτη έχει πάρα πολλές πτήσεις για Πράγα,Βαρσοβία.
Πολωνία το polski bus είναι μεγάλη αφασία εκεί καμακώνεις άνετα ειδικά στους σταθμούς αλλά και μέσα στο λεωφορείο.
Polski Bus, με κοκκινη δερματίνη στα καθίσματα:cheesy:
Λεωφορείο κωλόμπαρο

Πίλσεν-Πράγα ανεβαίνουν και φοιτήτριες και εργαζόμενες στην Πράγα.

Έχει όντως πολύ ποδόγυρο, αλλά αν δεν είσαι 20χρονών,
οι νεαρές Τσέχες δε θέλουν καν να τις βλέπουν οι υπόλοιποι ότι μιλάνε με τουρίστες.
Δε γουστάρουν και τους τουρίστες που διαβάζουν καραμαλακίες στο internet και νομίζουν
ότι έτσι απλά θα τις γαμήσουν...

Το πεδίο έχει καεί για λόγους που έχουμε γράψει πολλές φορές.
Από βλαμμένους μούσλιμ που γυρνούσαν με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι και έσπαγαν αρχίδια,
μέχρι μεθυσμένους Άγλλους RyanAir που δεν τις άφηναν σε ησυχία να πιουν το ποτό τους..

Καραμαλάκες που στις χώρες τους γαμούσαν καμήλες ή τη χούφτα τους, πήγαν και έκαψαν το πεδίο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Καλά έχει καταντήσει το θέμα περί γενικής κουβέντας για Τσεχία, Γερμανία και ότι άλλο άσχετο θέμα κάτσει.
Κάτι που δείχνει πόσο πεθαμένη είναι η φάση για σεξ στην Πολωνία.

Θα ξαναπάω σε μερικές βδομάδες προς Wroclaw και θα νοικιάσω αμάξι να γυρίσω λίγο αλλά ξέρω ότι μόνο βίζιτες παίζουν. Κρίμα που δεν αντέγραψε η Πολωνία την Γερμανία για τα FKK. Χωρίς στούντιο ή μπουρδελο είναι μεγάλη πίκρα η φάση. Και μόνο μασάζ υπάρχουν για κανένα happy ending.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.792
Πόντοι
2.306
Κλασσική Πολωνία.Ποδάρες,βυζάρες,καυτά σορτσάκια,καυλιάρες γκόμενες τη νύχτα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.792
Πόντοι
2.306
Polski Bus, με κοκκινη δερματίνη στα καθίσματα:cheesy:
Λεωφορείο κωλόμπαρο

Πίλσεν-Πράγα ανεβαίνουν και φοιτήτριες και εργαζόμενες στην Πράγα.

Έχει όντως πολύ ποδόγυρο, αλλά αν δεν είσαι 20χρονών,
οι νεαρές Τσέχες δε θέλουν καν να τις βλέπουν οι υπόλοιποι ότι μιλάνε με τουρίστες.
Δε γουστάρουν και τους τουρίστες που διαβάζουν καραμαλακίες στο internet και νομίζουν
ότι έτσι απλά θα τις γαμήσουν...

Το πεδίο έχει καεί για λόγους που έχουμε γράψει πολλές φορές.
Από βλαμμένους μούσλιμ που γυρνούσαν με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι και έσπαγαν αρχίδια,
μέχρι μεθυσμένους Άγλλους RyanAir που δεν τις άφηναν σε ησυχία να πιουν το ποτό τους..

Καραμαλάκες που στις χώρες τους γαμούσαν καμήλες ή τη χούφτα τους, πήγαν και έκαψαν το πεδίο.

Αυτό με τους Αγγλους ισχύει.Τους είδα να γκαρίζουνε στην Πράγα.Γενικά ένας ασήμαντος Σλάβος είναι διακριτικός και ήσυχος,δεν κάνει φασαρία.Ενας ασήμαντος Αγγλος όμως κάνει πολλή φασαρία θέλει να δείξει οτι υπάρχει.Είναι βέβαια και σημάδι ζωτικότητας κάπως,επίδειξη δυτικής κυριαρχίας αλλά χαλάνε την ωραία σλαβική αρμόσφαιρα.
Αμα κάνανε οι Πολωνοί τα ίδια ομαδικές εκδρομές στο Λονδίνο,να ξερνάνε,να κατουράνε,να γκαρίζουνε και να χουφτώνουν τις ντόπιες θα γινόταν χαμός από αντίδραση.Βασικά θα πηγαίνανε οι Αγγλοι να τους δείρουνε.Τώρα εκμεταλεύονται την ανεκτικότητσ των Τσέχων και την ανάγκη που έχουν για λεφτά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.208
Πόντοι
3.506
Αυτά τα κάνεις μέσω γραφείου.Οπότε πληρώνεις και μια προμήθεια στο γραφείο συν ιατρική ασφάλιση για τις μέρες που μένεις.Θέλει και διαβατήριο που λήγει σε περισσότερο από 3 μήνες.
Εχω βρει ένα γαμάτο ρωσικό ταξιδιωτικό γραφείο,τους στέλνω το διαβατήριο,την αίτηση και τις φωτός και μου το στέλνουν πίσω με βίζα κομπλέ σε μια βδομάδα ή και λιγότερο αν πληρώσεις παραπάνω.
Ακόμα και ειδική άδεια τυρέμπορου μου έβγαλε το γραφείο όταν πλήρωσα.
Με τόσο κασέρι που σκορπάς αρχηγέ ,λογικό να σε βάλανε για τυρεμπορα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.747
Πόντοι
456
Καλά έχει καταντήσει το θέμα περί γενικής κουβέντας για Τσεχία, Γερμανία και ότι άλλο άσχετο θέμα κάτσει.
Η φάση για σεξ είναι πεθαμένη γενικότερα στο μπλοκ.
Ρωσία και Ουκρανία έχουν βγει εκτός παιχνιδιού.
Και στις υπόλοιπες χώρες έχει δυσκολέψει το πληρωμένο και μη.

Εμένα αν δε μου άρεσε το σλαβικό περιβάλλον, δε θα πήγαινα.
Άσε που η δύση έχει γεμίσει Σλάβες και επίσης δεν είναι και τίποτα
δύσκολο να τις ρίξεις.
Επίσης κάτι που μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψη πολλών, είναι
ότι με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, έφυγαν και πολλές Ρωσίδες
από τη Ρωσία.Πετυχαίνω συνέχεια τέτοιες.

Γενικά τα threads αυτά έχουν καταντήσει είτε για να κάνει ο καθένας αναφορές στον εαυτό του ή
για αναφορές σε εποχές 20 και 30 χρόνια πίσω...
Το μόνο που με ξενίζει είναι ότι ενώ π.χ.σε Πολωνία και Τσεχία ζούνε πολλοί περισσότεροι Έλληνες,
από ότι τις προηγούμενες δεκαετίες, δεν γράφει κανείς.
Ένας έχει γράψει λίγο στο thread της Πράγας,αλλά εξαφανίστηκε...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Ο ενας χαζευει σαν κατι πορνογερους λεει τα πιπινια που ανεβοκατεβαινουν τις στασεις των τρενων. Ο αλλος καταπινει τα χιλιομετρα σαν οδηγος νταλικας απο πολη σε πολη αλα χαπι τραβελερ και ουσια μηδεν.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Εδώ δεν μπορείς να υπολογίσεις σωστά τη φορολογία για απλές χώρες, τώρα δίνεις και συμβουλές διαχείρησης πώς θα στήσει ο άλλος την εταιρεία του;
Ερε θράσος που έχετε μερικοί που νομίζετε ότι ξέρετε και από επιχειρηματικότητα. :headbang::jerking:
Μίλησε τωρα ο επιχειρηματίας
Πες μας για την ανοδο των τσιχλοφουσκων εις την μεγαλονησον και οτι ητο καλην μπιζναν.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206

δύσκολο να τις ρίξεις.

Γενικά τα threads αυτά έχουν καταντήσει είτε για να κάνει ο καθένας αναφορές στον εαυτό του ή
Το μόνο που με ξενίζει είναι ότι ενώ π.χ.σε Πολωνία και Τσεχία ζούνε πολλοί περισσότεροι Έλληνες,
Θα σου γραψω εφω απο το μπρνο τυπε αλλα με εχει φαει η δουλειά και το κρυο.
Δουλειά σπίτι είμαι

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846

δύσκολο να τις ρίξεις.

Καμία τέτοια Ρωσίδα δεν έχω γνωρίσει εδώ Κύπρο.
Όλες οι βίζιτες έρχονται για λίγο στο νησί και μετά γυρνάνε πίσω.
Είναι περήφανες για τη χώρα τους και για τον Πούτιν.
Γιατί να φύγουν στην τελική;
Δεν έπεσαν οι μπόμπες εκεί.
Τώρα περιμένω στις 20 του μήνα μια που είχε να έρθει χρόνια στην Κύπρο αλλά είχαμε κρατήσει επαφή από παλιά της tours.
Θα περάσει Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά εδώ.
Όταν είχα ξεκινήσει ο πόλεμος το τι αηδίες μου έλεγε για τη Ρωσία δεν περιγράφονται.
Εντελώς brainwashed όλοι εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Μίλησε τωρα ο επιχειρηματίας
Πες μας για την ανοδο των τσιχλοφουσκων εις την μεγαλονησον και οτι ητο καλην μπιζναν.
Καραγκιοζακο όταν μάθεις τη φορολογία υπαλλήλου στη Τσεχία έλα πάλι να σου δώσω λουκούμι. Ούτε τα πιο βασικά δεν μπορείς να καταλάβεις πώς δουλεύουν στην οικονομία.
Καλά αν έβλεπες πώς δουλεύουν οι φόροι αν έχεις δική σου εταιρεία, θα σου φαινόταν πυρηνική φυσική.
Αυτά που πληρώνω για την εταιρεία μου τον χρόνο για σένα θα είναι μερικοί ετήσιοι μισθοί βρε κακομοίρη.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Καραγκιοζακο όταν μάθεις τη φορολογία υπαλλήλου στη Τσεχία έλα πάλι να σου δώσω λουκούμι. Ούτε τα πιο βασικά δεν μπορείς να καταλάβεις πώς δουλεύουν στην οικονομία.
Καλά αν έβλεπες πώς δουλεύουν οι φόροι αν έχεις δική σου εταιρεία, θα σου φαινόταν πυρηνική φυσική.
Αυτά που πληρώνω για την εταιρεία μου τον χρόνο για σένα θα είναι μερικοί ετήσιοι μισθοί βρε κακομοίρη.
Εδω ρε εξυπνε δεν εχω μαθει τους δρομους ακομα θα μαθω τη φορολογια?
Πως φαινεται οτι δεν έχεις παει παραεξω απο το χωριο σου.
Ολα σιγα σιγα θα τα μαθω 5 μερες είμαι,τα μουνια τις Τσέχες που εχει εδω δεν τις εχεις στα ονειρα σου,κατσε εκει κυπρο με τις μυτουδες εσυ.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.747
Πόντοι
456
Καμία τέτοια Ρωσίδα δεν έχω γνωρίσει εδώ Κύπρο.
Όλες οι βίζιτες έρχονται για λίγο στο νησί και μετά γυρνάνε πίσω.
Είναι περήφανες για τη χώρα τους και για τον Πούτιν.
Γιατί να φύγουν στην τελική;
Δεν έπεσαν οι μπόμπες εκεί.

Φεύγουν γιατί πολλές δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ενώ στη δύση υπό το καθεστώς πρόσφυγα,
τα έχουν όλα δωρεάν.
Σκας Γερμανία, δηλώνεις ότι είσαι αντιφρονούντας, ότι π.χ.σε κυνηγάει το καθεστώς γιατί έκανες ένα post ενάντια στον πόλεμο και καβατζώνεις το δωρεάν διαμέρισμά σου,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επιδόματα.
Μετά αν κάνεις και κανένα παιδί, απλά αράζεις σπίτι και μεγαλώνεις το παιδί.
Πράγματα που στη Ρωσία ούτε στον ύπνο τους..

Ακόμη και Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη αν μια κοπέλα είναι μια απλή πωλήτρια, είναι στην πίπα..
Όσο για επαρχία, έχω ανέβει υπερσιβηρικό και περνάς από κάτι μέρη που τα Φιλιατρά μοιάζουν Νέα Υόρκη..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
TΩΡΑ...
Παλαια υπηρχαν οι Τσαροι τωρα που;Τσαροι. Απο την στιγμη που το καμακι σε αυτες τις χωρες αντικατασταθηκε με το χρηματκο αλισβερισι και δεν ψαρωνουν πια με τους σεξοτουριστες,οι ιδιες πουτ@νες που ειναι εκει,ειναι και εδω. Δηλαδη βρισκονται παντου. Επισης λεπει αυτη η μαγεια του ανατολικου μπλοκ γιατι ολα εχουν δυτικοποιηθει .Απλα τωρα το ταξιδι μπορει να συνδυαστει με τουριστκα γραφεια πλεον σε αυτες τις χωρες για να σου μεινει και κατι, εννοωντας πολιτιστικα και αξιοθεατα, ενω τις π@υτανες τις βρισκεις το βραδι, ορεξη να'χεις.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.792
Πόντοι
2.306

δύσκολο να τις ρίξεις.

Πολωνία,Τσεχία είναι ακόμα πολύ καλύτερα απο Γερμανία.Δεν είναι τόσο καλά όσο Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία βέβαια.
Για τους περισσότερους Ελληνες είναι δύσκολα το έχουμε αναλύσει,οτι δεν είναι ανταγωνιστικοί.
Γενικά σε όλα πέσαμε μέσα.Λέγανε Πολωνία,Τσεχία τελειωμένη μην πάτε λέγαμε αξίζει,τώρα που τελείωσε η Ουκρανία,Ρωσία μείνανε με το πουλί στο χέρι και δεν έχουν εναλλακτικές.Λέγανε καλή κίνηση να αγοράσεις διαμερίσματα Ουκρανία και να τα νοικιάζεις,θα ανέβει η τιμή τους,λέγαμε είναι επικίνδυνο μπορεί να σε πάρει ο διάολος αν γίνει πόλεμος,είδατε τι έγινε.Λέγαμε η κρίση στην Ελλάδα θα κρατήσει μια γενιά,λέγανε θα αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα,θεωρία ελατηρίου κι έτσι είδατε τι έγινε,κρίση πάνω στην κρίση.Εγραφα οτι το Ηνωμένο Βασίλειο την πούτσισε με την έξοδο απο την ΕΕ,θα τους πάνε πίπα κώλο οι Γερμανοί,όχι λέγανε έκαναν σωστη κινηση οι Αγγλοι τωρα θα ευημερησουν,βλέπετε πώς πάνε απο το κακο στο χειροτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom