Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 874K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Για μας που δεν ξερουμε ουτε λεξη απο τις ντοπιες γλωσσες ποσο κοστιζει ενας "Σάντσο Πάντσα" ντοπιος να τον εχεις αγκαζε μεχρι να χτυπησεις το πρωτο μουνετο;
Να κανει το μεταφραστη, τον ξεναγο, τον φιλο για να μη φαινεσαι μονος, κλπ

Οι Πολωνοί είναι περίεργοι,πιο πολύ λυκόφιλους θα τους χαρακτήριζα.Δεν ταιριάζουμε κιόλας πολύ,είναι πιο μυστήριοι από Ιταλούς,Τούρκους που έχουν πιο κοντινή σε εμάς νοοτροπία.Να βοηθήσει Πολωνός μη Σλάβο να γαμήσει χλωμό.Σέρβος θα το έκανε και Ρώσος βέβαια αλλά ο Πολωνός δεν έχει τέτοια προδιάθεση.Μπορεί βέβαια να σου δώσει τη γκόμενά του για να γαμήσει τη δική σου αυτό το κάνουνε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι Πολωνοί είναι περίεργοι,πιο πολύ λυκόφιλους θα τους χαρακτήριζα.Δεν ταιριάζουμε κιόλας πολύ,είναι πιο μυστήριοι από Ιταλούς,Τούρκους που έχουν πιο κοντινή σε εμάς νοοτροπία.Να βοηθήσει Πολωνός μη Σλάβο να γαμήσει χλωμό.Σέρβος θα το έκανε και Ρώσος βέβαια αλλά ο Πολωνός δεν έχει τέτοια προδιάθεση.Μπορεί βέβαια να σου δώσει τη γκόμενά του για να γαμήσει τη δική σου αυτό το κάνουνε.

Οχι, δε μιλαω για βοηθεια, χαρη,φιλικη παροχη, κλπ μιλαω καθαρα για υπαλληλικη σχεση

Σε κερναω μπυρες ολη μερα και με ξεναγεις στην πολη σου, με γνωριζεις φιλες σου, κανεις τον μεταφραστη, κλπ

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.914
Πόντοι
216
Οχι, δε μιλαω για βοηθεια, χαρη,φιλικη παροχη, κλπ μιλαω καθαρα για υπαλληλικη σχεση

Σε κερναω μπυρες ολη μερα και με ξεναγεις στην πολη σου, με γνωριζεις φιλες σου, κανεις τον μεταφραστη, κλπ
Εκεί δεν έχουν κατανόηση για τους αυτιστικούς σαν και εσένα. Θα σου γαμήσουν τα πρέκια οι σλάβοι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.209
Πόντοι
3.506

Τύπε εξαρτάται ,

Σαντσο Πάντσα με όπλα και προσωπική προστασία είναι στα 70 τη μέρα

Αν τον βάλεις να κρατάει και κιθάρα είναι στα 120

Ρε πάτε καλά εδώ μέσα ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύπε εξαρτάται ,

Σαντσο Πάντσα με όπλα και προσωπική προστασία είναι στα 70 τη μέρα

Αν τον βάλεις να κρατάει και κιθάρα είναι στα 120

Ρε πάτε καλά εδώ μέσα ;

Θελω να χει και σομπρερο :tooth:

Τυπε καταλαβαινεις ελπιζω οτι καποιοι βλεπουμε το ολο θεμα 50% σοβαρα και 50% χαβαλε ετσι; :tooth:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Πολωνία ή πρέπει να είσαι πιτσιρικάς μαυριδερός κατράμι και να συχνάζεις στα λατινάδικα ή να είσαι σφίχτης και να πας στα mainstream clubs ή να πας φορτωμένος κασέρι και να μπουκάρεις στα high end clubs.Πρέπει να έχεις έναν τύπο που αρέσει στις Πολωνέζες αν σε γουστάρει μία θα σε γουστάρουν πολλές.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Στα σλαβικά κέντρα Βαρσοβία,Πράγα,Μινσκ,Κίεβο,Μόσχα περνάς πάντα καλά.Δεν παίζουν οι φεμινισμοί και οι παπαριές της Δύσης.Η διαφορά είναι οτι στη Μόσχα θα γαμήσεις καλύτερη ποιότητα,έχει ξεχωριστή ατμόσφαιρα πολυτέλειας,χίλιες και μια νύχτες,στη Βαρσοβία είναι πιο πεζά τα πράγματα,δεν υπάρχει η μαγεία της Μόσχας αλλά είναι η ίδια σλαβική ατμόσφαιρα.
Βλέπεις τους Δυτικούς τουρίστες και expats να μαλακίζονται να προσπαθούν να επιβάλουν δυτικές συμπεριφορές με το στανιό αλλά οι Σλάβοι στ αρχίδια τους κανονικά.Και οι Σλάβες το ίδιο δε χαμπαριάζουν.Βέβαια είναι μαχητικοί οι Δυτικοί επιμένουν.
Στο Buddha στην Πράγα έχει βίζιτες;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Στεγαση ποσο σου βγαινει; (ενοικιο + θερμανση + δημοτικα τελη, κλπ)

Ενα χιλιάρικο περιπου.Τρώω κάθε μέρα κρέας φιλέτο,μοσχαρίσιες μπριζόλες ή χοιρινό.Οπότε ξοδεύω κάπου 600 ευρώ το μήνα στο φαί που είναι πολλά.Καταθέτω και ένα χιλιάρικο σε τραπεζικά προιόντα,μου μένουν 3 χιλιάρικα για γούστα.Βέβαια ξοδεύω και για ένδυση,ηλεκτρονικά κτλ.Οι τιμές στο σούπερ μάρκετ Γερμανία είναι φτηνότερες από Ελλάδα.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Ενα χιλιάρικο περιπου.Τρώω κάθε μέρα κρέας φιλέτο,μοσχαρίσιες μπριζόλες ή χοιρινό.Οπότε ξοδεύω κάπου 600 ευρώ το μήνα στο φαί που είναι πολλά.Καταθέτω και ένα χιλιάρικο σε τραπεζικά προιόντα,μου μένουν 3 χιλιάρικα για γούστα.Βέβαια ξοδεύω και για ένδυση,ηλεκτρονικά κτλ.Οι τιμές στο σούπερ μάρκετ Γερμανία είναι φτηνότερες από Ελλάδα.
Και τα φάρμακα είναι φθηνότερα στην Γερμανία. έχει και άλλα πράγματα φθηνότερα στην γερμανια

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Και τα φάρμακα είναι φθηνότερα στην Γερμανία. έχει και άλλα πράγματα φθηνότερα στην γερμανια

Ολα είναι φτηνότερα στη Γερμανία,μόνο τα ελληνικά προιόντα είναι φτηνότερα στην Ελλάδα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δε μπορεις να το γυρισεις σε κοντρακτορ;
Με το ιδιο εργοδοτικο κοστος, θα χεζοσουν στα φραγκα

Με 11Κ μπρουτο, σιγουρα κοστιζεις 12Κ για τον εργοδοτη και παραπανω

Αν ησουν κοντρακτορ θα σου εμενε ενα 8ρι καθαρο τουλαχιστον

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Εχω και τεράστια εμπειρία στο σπονσοριλίκι εντοπίζω αμέσως τις σπονσορέτς στο χώρο,αν πάει άλλος Βαρσοβία πιθανόν να μην πάρει πρέφα καν τι παίζει.Συνήθως για να καταλάβουνε πρέπει να είναι τελείως κραυγαλέο.
Εχεις τεραστια εμπειρια στο πυρφοριλικι και εντοπιζεις αμεσως τις π@υτανες; Ουαου που θα ελεγε και ο γιανης, φοβερο ταλεντο. Τι νομιζεις οτι κανεις διαφορετικο και σε κανει ξεχωριστο απο το το μεγαλυτερο ποσοστο του σαιτ που πληρωνει εκδιδομενες αλλοδαπες του χωρου με χρονοχρεωση. Εσυ πας και τις βρισκεις στη χωρα τους με το ρισκο εαν σου κατσουν. Ενω ο αλλος περιμενει στο χωρο του και ειναι σιγουρος για το αποτελεσμα του σκορ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τι νομιζεις οτι κανεις διαφορετικο και σε κανει ξεχωριστο απο το το μεγαλυτερο ποσοστο του σαιτ που πληρωνει εκδιδομενες αλλοδαπες του χωρου με χρονοχρεωση.
Το μεσο μελος τις εχει για 1-3 ωρες, ο κμαν τις εχει για 24ωρα

Εχει διαφορα μεγαλη οπως και αν το δεις

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Εγώ είμαι άτομο τεραστίων δυνατοτήτων.Κανονικά θα μπορούσα να έβγαζα και 20 χιλιάρικα μπρούτο αν δεν ήμουνα κολλημένος με τα μουνιά.
Μου έκατσε η γενετική λοταρία που λένε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγώ είμαι άτομο τεραστίων δυνατοτήτων.Κανονικά θα μπορούσα να έβγαζα και 20 χιλιάρικα μπρούτο αν δεν ήμουνα κολλημένος με τα μουνιά.

Γιατι δεν πας Αμερικη 2-3 χρονια να κανεις μια γερη μπαζα και μετα να αραξεις μουνολιβαδα μονιμα;
Αμερικη τα 6.5Κ θα γινουν 15Κ-20Κ με το καλημερα και τα 20Κ που λες, θα γινουν 50Κ με το που θα προσγειωθεις στο JFK

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλα εσυ δεν εχεις παρει πρεφα τιποτε αστο καλυτερα.
Οκ, εγω ειμαι νυχτας, ομως δεν απαντας. Ειναι το ιδιο 3 ωρες με μια κορασιδα με 24 ωρες στο ιδιο τιμολογιο;

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Μου έκατσε η γενετική λοταρία που λένε.
Εσύ μένεις Γερμανία κοντά στην Πράγα και στην Βαρσοβία και κάνεις τις πορνοεκδρομουλες σου. Εγώ αν ήμουνα Γερμανία κάθε σκ θα ήμουν και σε άλλη πόλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom