Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 875K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.210
Πόντοι
3.506
Τι σκατα είναι το chad ,ρε νιαμου ;;;; :confused:
Chad - Wikipedia :think:
Έλα που δε ξέρεις από Τσαντ ρε τύπε.

Εμφανίζεσαι με το τσαμπι η με τα μακαρόνια με κετσαπ, βάζεις και ενα μανταλάκι στη μύτη σου και κανεις ζημιές εκεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή στην Ελλάδα ένας Chad δεν θα γαμουσε,αλλά τις καλές γκόμενες θα τις είχε ο κοντοχοντρος σπυριαρης
Πόσο delulu είσαι!
Αν είχε κύκλο ρε μαν ,ναι , ο κοντός αγύμναστος θα γαμαει τα μουνετα

Αν φέρνει και σε Πορκι λίγο ,τέλεια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Άμα μάλιστα πληρώσεις και διακοπές και κάνα δωρακι και εστιατόρια.. Εκεί δε θα ξεκολλάνε με τίποτα.. Από ποιότητα βεβαια είναι άλλη κουβέντα..
Σε ολο τον πλανητη γη αν ειναι να κανεις αυτα τα γουστα σε γυναικες με το αζημιωτο φυσικα, φυσικο θα ειναι να σκοραρεις.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Δεν καυλώνουν όλοι με μαύρες και Ασιάτισσες.Για μένα μαύρες και Ασιάτισσες είναι σα να βλέπω Εσκιμώο,προτιμώ να είμαι σπίτι παρά να τις βλέπω.
Εδω ρε τυπε σε φωτο στο σπονσορινγκ ειχες ποσταρει καποτε μια εργατρια απ τη φαμπρικα πολωνεζα; (επι τω εργω) με ρουφακωλαντα και δεν σου εκανε κουκου ουτε με γερανο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.210
Πόντοι
3.506
Εδω ρε τυπε σε φωτο στο σπονσορινγκ ειχες ποσταρει καποτε μια εργατρια απ τη φαμπρικα πολωνεζα; (επι τω εργω) με ρουφακωλαντα και δεν σου εκανε κουκου ουτε με γερανο.
Η κοπέλα έφταιγε δεν ήξερε τι να κάνει.

Είδε τα μωβ αρχιδια και το πάλκο, κατάλαβε με ποιον έχει να κάνει και έπαθε άγχος επίδοσης

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.798
Πόντοι
2.306
Εδώ η Βόσνια δίμετρη σε πρώτο πλάνο.Για να δούμε πώς θα είναι το τριολέ με τη φίλη της.

oW1zNL.jpg

Γενικά σωματικά θα έλεγα οτι Κροάτισσες,Βόσνιες μοιάζουν περισσότερο με Τσέχες,έχουν βέβαια βαλκανόφατσα και λιγότερο με Πολωνέζες.
Αυτή μου άρεσε,καταπιώνας,όλα μέσα πολύ άνετη,ήξερε όλα τα τουρμποφόλκ τραγούδια.Καλές οι Βαλκάνιες αλλά δεν έχουν αυτή την ανώτερη τσέχικη κουλτούρα,τη θεατρικότητα ή την τρέλα,ζεστασιά,πάθος των Πολωνέζων.Είναι πιο πρωτόγονη φάση,καλές όμως.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.798
Πόντοι
2.306
Η κοπέλα έφταιγε δεν ήξερε τι να κάνει.

Είδε τα μωβ αρχιδια και το πάλκο, κατάλαβε με ποιον έχει να κάνει και έπαθε άγχος επίδοσης

Μου είχε πει πριν 15 χρόνια μια Πολωνέζα για το κοπλιμέντο που της έκανε ο Ιταλός που την είχε mistress:Μου είπε οτι δεν του έχουν ξανακάνει τέτοιο γλυφοκώλι.Είναι αλήθεια μωρό μου,της λέω γλύφεις αριστοτεχνικά.Σου αρέσει πιο πολύ το γλυφοκώλι ή το κατούρημα?Μου αρέσουν λέει τόσο πολύ και τα δύο που δεν ξέρω τι προτιμάω περισσότερο.
Κάπως έτσι sub είναι οι Πολωνέζες,γουστάρουν τα male dominations όπως τα αποκαλούν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Σε ολο τον πλανητη γη αν ειναι να κανεις αυτα τα γουστα σε γυναικες με το αζημιωτο φυσικα, φυσικο θα ειναι να σκοραρεις.
Μα τι γράφεις στον αλβανό..
Αυτός δεν καταλαβαίνει να ξεχωρίσει Ρωσίδες από γυφτισες στο Μενίδι.
Λες να ξέρει πώς να προσεγγίσει γυναίκα;
Αυτός είναι ικανός να πληρώσει και να μη γαμησει κιόλας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.813
Πόντοι
3.656
Ελα μωρε με τις νηστικιες που τις Θεοποιητε, βρισκουν εσας τα θυματα και το παιζουν κυριες, ενω στο σπιτι τους πεφτει λορδα φαπα και τους τα φερνουν, δεν τους τα παιρνουν.
Υγ. Εσυ τυπε ζεις σαν τον Διογενη για να κανουν γουστα του Κροισου (με τη δικη σου τσεπη) οι τελειωμενες.
Εχει πιθάρι ο κμαν???

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.813
Πόντοι
3.656
Ρε αλλο οι ουκρανες στη κυπρο και αλλο οι ουκρανες στην ουκρανια.
Μολις βγουν απο τη χωρα αλλαζουν,γίνονται χαμελαιοντες,μπορει να κρατανε γλωσσα στοιχεία κλπ αλλα προσαρμοζονται στις νεες καταστασεις και παντα κοιτανε να τσεπωσουν την ευκαιρια μιας και η προοοδος και η εξελιξη γι αυτες ειναι γονίδιο.
Τι μας αναφερεις συνεχεια τη Κύπρο λοιπόν, αντε μην ανοιξω θεμα σπονσορινγκ στη κυπρο με κυπριες
Άνοιξε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.813
Πόντοι
3.656
Για να μην απογοητεύουμε κόσμο,οπουδήποτε στη βορειο-δυτικο-ανατολική Ευρώπη,με μια ψιλοκαλή ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ εμφάνιση,χωρίς μούσια,φόρμες,σαγιονάρες κλπ,με αγγλικά,γνωρίζεις ή όχι πολύ ευκολότερα γκόμενες απ'ότι εδώ;Ακόμα και στο 2023;
Όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@Valkanios Poutsaras και οι φίλοι. μου τα αρχίδια τους πιάσαν. Καταστάσεις που παλιότερα ήταν …πασατέμπο πλέον δεν τους βγαίνουν. Βίλνιους απογοήτευση και το έχουν ρίξει στον κανονικό τουρισμό και στα αξιοθέατα! Σκέψου πως ο ένας ο δυνατός παίκτης που έχει πάει 5-6 φορές εκεί , πήγε πρώτη φορά στο κάστρο το Τρακάι. Και δεν τον βλέπω να ξαναπαταει βαλτική :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Μεταφορικο ηταν, δηλαδη για το μερος που μενει και τον λιτο βιο που διαγει μεχρι να γεμισουν οι μπαταριες του για ταξιδια ατραπη μερικων 24ωρων.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.813
Πόντοι
3.656
Κοίτα, έμενα/σπούδασα Αθήνα και είχα και γκόμενα από Βαρσοβία,
δηλαδή έχω αράξει Βαρσοβία,έχω γνωρίσει φίλες της,κ.ο.κ.
Έχω εικόνα και από τις δύο πόλεις.

Μηδέν πιθανότητες Αθήνα, δίνω μόνο στο δημητράκη.
Γράφεις λες και η Αθήνα είναι καμιά ισλαμική πόλη που πρέπει να παντρευτείς για να γαμήσεις.
Για τον κμαν είναι μηδέν για φαατ τρακ
Σε γάμο από Κολωνός σεπολια Λιόσια κλπ βρίσκει οποία θέλει αν ισχύει ότι βγάζει έστω τα μισά απ όσα λέει. Με ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΌΧΙ 15ΩΡΗ ΤΗΝ ΜΈΡΑ εργασία

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.798
Πόντοι
2.306
Τώρα βγάζω εξίμισι χιλιάρικα καθαρά το μήνα κάπου 11000 brutto αλλά τα τρώει ο πληθωρισμός.Εχει κάτι άχρηστους εδώ που βγάζουν περισσότερα.
Να δούμε μετά το τριολέ την άλλη βδομάδα και την Πρωτοχρονιά με την Πολωνέζα Βιέννη σκέφτομαι επιδρομή στα πάτρια πολωνικά εδάφη.Αδημονούν οι σπονσορέτς.
Αλλά το κόλπο γκρόσο θα είναι εισβολή στη Λευκορρωσία,μάλλον θα τη συνδυάσω με Ρίγα πρώτα.
Μινσκ θα πάω χωρίς κονέ και prearranged contacts,βλέποντας και κάνοντας.Πιστεύω πλούσιο γάτο(Rich cat) θα είναι καλά.Λογικά οι ξένοι θα είναι ελάχιστοι και οι Λευκορρωσίδες με το μουνί στη χούφτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τώρα βγάζω εξίμισι χιλιάρικα καθαρά το μήνα κάπου 11000 brutto αλλά τα τρώει ο πληθωρισμός.Εχει κάτι άχρηστους εδώ που βγάζουν περισσότερα.
Να δούμε μετά το τριολέ την άλλη βδομάδα και την Πρωτοχρονιά με την Πολωνέζα Βιέννη σκέφτομαι επιδρομή στα πάτρια πολωνικά εδάφη.Αδημονούν οι σπονσορέτς.
Αλλά το κόλπο γκρόσο θα είναι εισβολή στη Λευκορρωσία,μάλλον θα τη συνδυάσω με Ρίγα πρώτα.
Μινσκ θα πάω χωρίς κονέ και prearranged contacts,βλέποντας και κάνοντας.Πιστεύω πλούσιο γάτο(Rich cat) θα είναι καλά.Λογικά οι ξένοι θα είναι ελάχιστοι και οι Λευκορρωσίδες με το μουνί στη χούφτα.
Στήν Πολωνία γιά μία εβδομάδα χαλάρωσης "Μέ όλα μέσα" σέ 5άστερο,
πόσο...τό κοστολογείς ? -Εχω πάνω από 15 χρόνια νά πάω-

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.798
Πόντοι
2.306
Στήν Πολωνία γιά μία εβδομάδα χαλάρωσης "Μέ όλα μέσα" σέ 5άστερο,
πόσο...τό κοστολογείς ? -Εχω πάνω από 15 χρόνια νά πάω-

Ενα καλό πεντάστερο όπως το Sheraton κοστίζει 150 ευρώ ημερησίως.Εχει πολύ καλά ξενοδοχεία η Πολωνία σε αρκετά καλές τιμές.Αν θες να τρως κάθε μέρα μπριζολικά σε αστεράτα εστιατόρια υπολογίζεις ένα πενηντάρικο έξοδο στο φαί.
Μετά ξεκινούν τα σπονσοριλίκια.Θα έλεγα χρειάζεσαι τουλάχιστον 500 τη μέρα για Πολωνέζα οχτάρι.Το ιδανικό είναι μπουκάρεις στο high end μαγαζί,κάνεις μια κατανάλωση 1000 ευρώ σε σαμπάνιες,μάσες με τη γκόμενα και μετά της αγοράζεις ένα δώρο στα 1000 ευρώ για να μείνει διήμερο,τριήμερο μαζί σου.Οπότε το συνολικό έξοδο για πενθήμερο με γούστα θα είναι γύρω στα τρία χιλιάρικα χωρίς το κόστος του αεροπορικού βέβαια.
Και Ουκρανία Κίεβο τα ίδια ξόδευες βέβαια αλλά γαμούσες τρεις με αυτά τα λεφτά.
Εχει πολύ ωραία σκηνικά η Βαρσοβία,εντυπωσιάστηκα.Και η Πράγα έχει βέβαια αλλά όχι τη νύχτα της Βαρσοβίας.

Βέβαια και ο άφραγκος πιτσιρικάς μπορεί να μείνει σε χόστελ και να δοκιμάσει την τύχη του στο Cubano ή το room13 όλο και κάποια ψωλίτσα μπορεί να του κάτσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ενα καλό πεντάστερο όπως το Sheraton κοστίζει 150 ευρώ ημερησίως.Εχει πολύ καλά ξενοδοχεία η Πολωνία σε αρκετά καλές τιμές.Αν θες να τρως κάθε μέρα μπριζολικά σε αστεράτα εστιατόρια υπολογίζεις ένα πενηντάρικο έξοδο στο φαί.
Μετά ξεκινούν τα σπονσοριλίκια.Θα έλεγα χρειάζεσαι τουλάχιστον 500 τη μέρα για Πολωνέζα οχτάρι.Το ιδανικό είναι μπουκάρεις στο high end μαγαζί,κάνεις μια κατανάλωση 1000 ευρώ σε σαμπάνιες,μάσες με τη γκόμενα και μετά της αγοράζεις ένα δώρο στα 1000 ευρώ για να μείνει διήμερο,τριήμερο μαζί σου.Οπότε το συνολικό έξοδο για πενθήμερο με γούστα θα είναι γύρω στα τρία χιλιάρικα χωρίς το κόστος του αεροπορικού βέβαια.
Και Ουκρανία Κίεβο τα ίδια ξόδευες βέβαια αλλά γαμούσες τρεις με αυτά τα λεφτά.
Εχει πολύ ωραία σκηνικά η Βαρσοβία,εντυπωσιάστηκα.Και η Πράγα έχει βέβαια αλλά όχι τη νύχτα της Βαρσοβίας.

Βέβαια και ο άφραγκος πιτσιρικάς μπορεί να μείνει σε χόστελ και να δοκιμάσει την τύχη του στο Cubano ή το room13 όλο και κάποια ψωλίτσα μπορεί να του κάτσει.
Μιά χαρά τό βλέπω, καί 5-6Κ ευρώ νά είναι όλα κομπλέ μέ τά σημερινά δεδομένα.
Παλιά θυμάμαι ήταν...γιά ένα κομμάτι ψωμί!!
-Αλλά καί τώρα μέ αυτό πού μού λές, βλέπω ότι "Κρατάει" ο Πολωνός δέν είναι απλησίαστος, απαγορευτικός-

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.798
Πόντοι
2.306
Μιά χαρά τό βλέπω, καί 5-6Κ ευρώ νά είναι όλα κομπλέ μέ τά σημερινά δεδομένα.
Παλιά θυμάμαι ήταν...γιά ένα κομμάτι ψωμί!!
-Αλλά καί τώρα μέ αυτό πού μού λές, βλέπω ότι "Κρατάει" ο Πολωνός δέν είναι απλησίαστος, απαγορευτικός-

Στα σλαβικά κέντρα Βαρσοβία,Πράγα,Μινσκ,Κίεβο,Μόσχα περνάς πάντα καλά.Δεν παίζουν οι φεμινισμοί και οι παπαριές της Δύσης.Η διαφορά είναι οτι στη Μόσχα θα γαμήσεις καλύτερη ποιότητα,έχει ξεχωριστή ατμόσφαιρα πολυτέλειας,χίλιες και μια νύχτες,στη Βαρσοβία είναι πιο πεζά τα πράγματα,δεν υπάρχει η μαγεία της Μόσχας αλλά είναι η ίδια σλαβική ατμόσφαιρα.
Βλέπεις τους Δυτικούς τουρίστες και expats να μαλακίζονται να προσπαθούν να επιβάλουν δυτικές συμπεριφορές με το στανιό αλλά οι Σλάβοι στ αρχίδια τους κανονικά.Και οι Σλάβες το ίδιο δε χαμπαριάζουν.Βέβαια είναι μαχητικοί οι Δυτικοί επιμένουν.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στα σλαβικά κέντρα Βαρσοβία,Πράγα,Μινσκ,Κίεβο,Μόσχα περνάς πάντα καλά.Δεν παίζουν οι φεμινισμοί και οι παπαριές της Δύσης.Η διαφορά είναι οτι στη Μόσχα θα γαμήσεις καλύτερη ποιότητα,έχει ξεχωριστή ατμόσφαιρα πολυτέλειας,χίλιες και μια νύχτες,στη Βαρσοβία είναι πιο πεζά τα πράγματα,δεν υπάρχει η μαγεία της Μόσχας αλλά είναι η ίδια σλαβική ατμόσφαιρα.
Βλέπεις τους Δυτικούς τουρίστες και expats να μαλακίζονται να προσπαθούν να επιβάλουν δυτικές συμπεριφορές με το στανιό αλλά οι Σλάβοι στ αρχίδια τους κανονικά.Και οι Σλάβες το ίδιο δε χαμπαριάζουν.Βέβαια είναι μαχητικοί οι Δυτικοί επιμένουν.
Ναί βρέ τό ξέρω, έχω πάει σέ όλη τήν Ανατολική Ευρώπη, στήν Μόσχα έχω μείνει 2 μήνες.
Αλλά στήν Μόσχα, παίζει ο Αραβας καί ο Αμερικανός στά Hi μαγαζιά...χαλώντας περιουσίες!!
-Στήν Ανατολική Ευρώπη έχω νά πάω 15-20 χρόνια, σίγουρα θά έχουν αλλάξει τά πάντα-

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Για μας που δεν ξερουμε ουτε λεξη απο τις ντοπιες γλωσσες ποσο κοστιζει ενας "Σάντσο Πάντσα" ντοπιος να τον εχεις αγκαζε μεχρι να χτυπησεις το πρωτο μουνετο;
Να κανει το μεταφραστη, τον ξεναγο, τον φιλο για να μη φαινεσαι μονος, κλπ

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.798
Πόντοι
2.306
Ναί βρέ τό ξέρω, έχω πάει σέ όλη τήν Ανατολική Ευρώπη, στήν Μόσχα έχω μείνει 2 μήνες.
Αλλά στήν Μόσχα, παίζει ο Αραβας καί ο Αμερικανός στά Hi μαγαζιά...χαλώντας περιουσίες!!
-Στήν Ανατολική Ευρώπη έχω νά πάω 15-20 χρόνια, σίγουρα θά έχουν αλλάξει τά πάντα-

Είναι διαφορετικές οι αναλογίες στο σπονσοριλίκι.Για κάθε Πολωνέζα υπάρχουν χοντρικά 10 Ρωσίδες και 20 Ουκρανέζες που το κάνουν.Οπότε Μόσχα,Κίεβο έχεις άπειρες επιλογές,Βαρσοβία δεν έχεις άπειρες επιλογές,έχεις συγκεκριμένες.Βέβαια αν στη Μόσχα το κάνουνε π.χ. 100 χιλιάδες γκόμενες και στη Βαρσοβία 10 χιλιάδες δε σε χαλάει αφού δε θα γαμήσεις και τις 10 χιλιάδες,υπάρχουν δηλαδή αρκετές.
Εχω και τεράστια εμπειρία στο σπονσοριλίκι εντοπίζω αμέσως τις σπονσορέτς στο χώρο,αν πάει άλλος Βαρσοβία πιθανόν να μην πάρει πρέφα καν τι παίζει.Συνήθως για να καταλάβουνε πρέπει να είναι τελείως κραυγαλέο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom