Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 875K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.220
Πόντοι
3.656
Οχι οπουδήποτε.Πρέπει να πας στοχευμένα.Υπάρχουν συγκεκριμένα καλά μέρη,είναι λίγα και αυτοί που τα ξέρουν συνήθως δεν τα αποκαλύπτουν.
Συνάντησα πριν από ένα μήνα έναν Ιταλό Chad,190 ύψος που μένει Βαρσοβία από το 2015,μου λέει τι γράφεις και δίνεις πληροφορίες σε average τύπους και χαλάνε τα μέρη,αυτός μόνο σε γνωστούς του δίνει πληροφορίες.Μου είπε κάποια πράγματα για Βαρσοβία αλλά με τον όρο να τα κρατήσω για εμένα να μη βγουν πληροφορίες έξω.

Ο εμφανίσιμος δε νομίζω πάντως να χρειάζεται κανέναν Ιταλο chad,μπορεί να μιλάει σε γκόμενες ακομα και σε εμπορικά κέντρα,σε πάρκα ή σε αξιοθέατα,όπως έχεις πει κι εσύ.Και δεν λεω απαραίτητα μουνάρες αλλά γαμήσιμες.

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Η διαφορά είναι ότι μονιμος κι εμφανισιμος εκεί μπορεί να σου κάτσει και 6αρι-7αρι

Ενώ μόνιμος κι εμφανίσιμος εδώ...μέχρι 2αρι-3αρι :confused:
Εσύ και να πας Αυστραλία που έχει προβατίνες με πλούσιο μαλλί...:confused::confused::confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Εγώ πάω και live,γυρνάω στα κλαμπ,στα μαγαζιά οπότε ξέρω τι παίζει.Υπάρχουν κλαμπ που φορτώνεις σα σπόνσορας Πολωνία,Τσεχία απλά πρέπει να τα στάξεις χοντρά.Εχει γίνει πιο δύσκολο για μένα στα φοιτητικά κλαμπ λόγω ηλικίας.Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω το conversion να μετατρέπω φοιτήτριες σε σπονσορέτς.
Κατά τα άλλα παντού γίνεται.Π.χ. στο αεροδρόμιο τσεκάρω πάντα τις πτήσεις προς σλαβικές χώρες και άμα έχω λι΄γο χρόνο,κάνω καμάκι εκεί.Πρέπει να είσαι συνέχεια σε ετοιμότητα.
Μερικές από τις καλύτερες γκόμενες τις έχω βγάλει σε αεροδρόμια και στάσεις λεωφορείων,τρένα και τραμ.

Καμάκι είναι να κεράσεις κανά ποτό.

Δεν είναι να κόβεις φάτσες, να ξεχωρίζεις τις σπονσορέτες και να φλασάρεις λεφτά.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.800
Πόντοι
2.306
Ο εμφανίσιμος δε νομίζω πάντως να χρειάζεται κανέναν Ιταλο chad,μπορεί να μιλάει σε γκόμενες ακομα και σε εμπορικά κέντρα,σε πάρκα ή σε αξιοθέατα,όπως έχεις πει κι εσύ.Και δεν λεω απαραίτητα μουνάρες αλλά γαμήσιμες.

Οι Chad γαμάνε και δέρνουνε ιδίως στα κλαμπ.Αμα μπουκάρει ο Chad την πούτσισες.Αυτοί συνήθως δε μιλάνε πολύ μην πουν καμιά μαλακία,πλησιάζουν τη γκόμενα απλώς την πιάνουν από το χέρι, στριφογυρίζουν,τη χουφτώνουν,τη φιλάνε κτλ.Οι καυλωμένες γκόμενες τους κάθονται άνετα.Μια φορά είχα φορτώσει μία στο Cherry στο Βρότσλαβ και ενώ κατευθυνόμασταν στην έξοδο να πάρουμε ταξί,την αρπάζει ο Chad από το χέρι,τη γυρνάει και τη γλωσσοφιλιάζει επί τόπου.Εκεί έχεις ηττηθεί,απλώς παραδίνεσαι και πας για την επόμενη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η πιο value for money κινηση τη σημερον ημερα για εναν δυτικο, ειναι να καταπιει τον εγωισμο του, να χαμηλωσει τα στανταρ και τις απαιτησεις του και να στραφει προς ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ εν ετη 2023

Κι εγω παλια ειχα κολλημα με το σλαβικο DNA, εξ αλλου ειμαι και βορειοελλαδιτης και εχω συνηθισει με γυναικες με σλαβικα στοιχεια, ψηλα ποδια, κλπ (η Μακεδονια ειναι γεματη με τετοιες)

Ομως κακα τα ψεμματα, το παιγνιο εχει τελειωσει Ευρωπη, παντου, η τουλαχιστον εχει δυσκολεψει Χ50 , Χ100, Χ200 σε σχεση με παλιοτερα.

Οποιος το παρει χαμπαρι νωρις και το εκμεταλλευτει, θα απολαυσει γυναικεια σαρκα, αρκετα φθηνα και σε μεγαλη ποσοτητα.

Εξ αλλου ειναι καλυτερα να φας σε εναν χρονο 50 6ρια, απο το να τρεχεις πισω απο ενα 8ρι που θα σε μαδησει και θα το γαμας με το σταγονομετρο.

Ειναι σαν το βασικο στοιχειο επιβιωσης, που σου επιβαλλει να μαθεις να τρως φακες και ρεβυθια σε δυσκολες εποχες και οχι να ψαχνεις για μπριζολες και γκουρμεδιες που εχεις συνηθισει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.220
Πόντοι
3.656
Αυτό που σου λέω είναι δε γίνεται κάποιος να μην έχει ανοίξει το στόμα του να μιλήσει στη μητρική του γλώσσα σε γυναίκα της ίδιας κουλτούρας,
και να πάει ΠΣΚ ξέμπαρκος Βαρσοβία και να κάνει ONS.

Πού έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει ons,στη Βαρσοβία ή σε ελληνικό έδαφος;

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.800
Πόντοι
2.306
Καμάκι είναι να κεράσεις κανά ποτό.

Δεν είναι να κόβεις φάτσες, να ξεχωρίζεις τις σπονσορέτες και να φλασάρεις λεφτά.

Από μια ορισμένη ηλικία δεν ήμουνα τόσο ελκυστικός οπότε τις έδινα κίνητρο.Λες είσαι για zakupy(ψώνια) αύριο?Αλλιώς μόνο με κεράσματα δε γαμάς Πολωνία.Που τα κεράσματα είναι βασικά αφού οι γκόμενες άμα δεν πίνουνε δεν είναι τόσο καυλωμένες.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Πού έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει ons,στη Βαρσοβία ή σε ελληνικό έδαφος;
Στη Βαρσοβία ή στην Αθήνα είναι πιο δίκαιο..

Αν μιλάμε για άτομα κάτω των 30, μόνιμος Αθήνα ή τουρίστας Βαρσοβία,
δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Αθήνα.
Κατεβαίνω Ελλάδα και βλέπω ότι παίζεται μπαλίτσα και οι πιτσιρίκες
και από ONS ξέρουν και από F+

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.800
Πόντοι
2.306

Ελλάδα δε σου δίνουν καμιά ευκαιρία οι γκόμενες αν δεν είσαι εμφανίσιμος ή δεν έχεις κοννέ,πώς να μάθεις να κάνεις esclation για τα ONs?Πολωνία έχεις ευκαιρίες,θα το κάνεις μία θα αποτύχεις,θα το κάνεις δεύτερη ξανά αποτυχία μετά από πολλές φορές δοκιμής και λάθους θα μάθεις.Μετά θα κάνεις συνέχεια το ίδιο με 100% επιτυχία.
Ελλάδα δε θα μάθεις καν τα βασικά πρώτα βήματα,δε θέλουν καν οι γκόμενες να μάθεις αν δεν είσαι της αρεσκείας τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.220
Πόντοι
3.656
Οι Chad γαμάνε και δέρνουνε ιδίως στα κλαμπ.Αμα μπουκάρει ο Chad την πούτσισες.Αυτοί συνήθως δε μιλάνε πολύ μην πουν καμιά μαλακία,πλησιάζουν τη γκόμενα απλώς την πιάνουν από το χέρι, στριφογυρίζουν,τη χουφτώνουν,τη φιλάνε κτλ.Οι καυλωμένες γκόμενες τους κάθονται άνετα.Μια φορά είχα φορτώσει μία στο Cherry στο Βρότσλαβ και ενώ κατευθυνόμασταν στην έξοδο να πάρουμε ταξί,την αρπάζει ο Chad από το χέρι,τη γυρνάει και τη γλωσσοφιλιάζει επί τόπου.Εκεί έχεις ηττηθεί,απλώς παραδίνεσαι και πας για την επόμενη.

Τοσες γκόμενες ΄έχει εκεί,δεν μπορεί να τις γαμάνε όλες οι chad

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.220
Πόντοι
3.656
Στη Βαρσοβία ή στην Αθήνα είναι πιο δίκαιο..

Αν μιλάμε για άτομα κάτω των 30, μόνιμος Αθήνα ή τουρίστας Βαρσοβία,
δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Αθήνα.
Κατεβαίνω Ελλάδα και βλέπω ότι παίζεται μπαλίτσα και οι πιτσιρίκες
και από ONS ξέρουν και από F+

Για να μην κουραζόμαστε,Αθήνα μηδέν πιθανότητες και Βαρσοβία τουλάχιστον πάνω απο μηδέν

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.800
Πόντοι
2.306
Τοσες γκόμενες ΄έχει εκεί,δεν μπορεί να τις γαμάνε όλες οι chad

Οι Chad είναι λίγοι στις σλαβικές χώρες,γαμάνε τις περισσότερες αλλά δεν είναι πολλοί.Γερμανία,Σκανδιναυία έχει πολλούς Chad.Τα κλασσικά χαρακτηριστικά ψηλός,γυμνασμένος,τετράγωνο πηγούνι είναι πολύ συνηθισμένα στις γερμανικές χώρες.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.800
Πόντοι
2.306
Η πιο value for money κινηση τη σημερον ημερα για εναν δυτικο, ειναι να καταπιει τον εγωισμο του, να χαμηλωσει τα στανταρ και τις απαιτησεις του και να στραφει προς ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ εν ετη 2023

Κι εγω παλια ειχα κολλημα με το σλαβικο DNA, εξ αλλου ειμαι και βορειοελλαδιτης και εχω συνηθισει με γυναικες με σλαβικα στοιχεια, ψηλα ποδια, κλπ (η Μακεδονια ειναι γεματη με τετοιες)

Ομως κακα τα ψεμματα, το παιγνιο εχει τελειωσει Ευρωπη, παντου, η τουλαχιστον εχει δυσκολεψει Χ50 , Χ100, Χ200 σε σχεση με παλιοτερα.

Οποιος το παρει χαμπαρι νωρις και το εκμεταλλευτει, θα απολαυσει γυναικεια σαρκα, αρκετα φθηνα και σε μεγαλη ποσοτητα.

Εξ αλλου ειναι καλυτερα να φας σε εναν χρονο 50 6ρια, απο το να τρεχεις πισω απο ενα 8ρι που θα σε μαδησει και θα το γαμας με το σταγονομετρο.

Ειναι σαν το βασικο στοιχειο επιβιωσης, που σου επιβαλλει να μαθεις να τρως φακες και ρεβυθια σε δυσκολες εποχες και οχι να ψαχνεις για μπριζολες και γκουρμεδιες που εχεις συνηθισει

Δεν καυλώνουν όλοι με μαύρες και Ασιάτισσες.Για μένα μαύρες και Ασιάτισσες είναι σα να βλέπω Εσκιμώο,προτιμώ να είμαι σπίτι παρά να τις βλέπω.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Για να μην κουραζόμαστε,Αθήνα μηδέν πιθανότητες και Βαρσοβία τουλάχιστον πάνω απο μηδέν
Κοίτα, έμενα/σπούδασα Αθήνα και είχα και γκόμενα από Βαρσοβία,
δηλαδή έχω αράξει Βαρσοβία,έχω γνωρίσει φίλες της,κ.ο.κ.
Έχω εικόνα και από τις δύο πόλεις.

Μηδέν πιθανότητες Αθήνα, δίνω μόνο στο δημητράκη.
Γράφεις λες και η Αθήνα είναι καμιά ισλαμική πόλη που πρέπει να παντρευτείς για να γαμήσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν καυλώνουν όλοι με μαύρες και Ασιάτισσες.Για μένα μαύρες και Ασιάτισσες είναι σα να βλέπω Εσκιμώο,προτιμώ να είμαι σπίτι παρά να τις βλέπω.
Λατινες τοτε; Επισης το Ασιατισσες ειναι πολυ γενικο, εχει 500 φυλες η ευρυτερη περιοχη, καποιες αρκετα ομορφες
Εξαλλου και καποιες περιοχες της Ρωσιας περισσοτερο σε Ασια φερνουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.220
Πόντοι
3.656
Οι Chad είναι λίγοι στις σλαβικές χώρες,γαμάνε τις περισσότερες αλλά δεν είναι πολλοί.Γερμανία,Σκανδιναυία έχει πολλούς Chad.Τα κλασσικά χαρακτηριστικά ψηλός,γυμνασμένος,τετράγωνο πηγούνι είναι πολύ συνηθισμένα στις γερμανικές χώρες.

Πάντως αν ήταν εδώ αυτοί οι chad με τα τετράγωνα πηγούνια,θα χαν σκίσει τα πτυχία τους,θα πηγαίνανε σε μαγαζιά και δεν θα τους κοίταζε ουτε μία ελλεεινίδα αφού δεν θα ήταν στην παρέα τους:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.220
Πόντοι
3.656
Μηδέν πιθανότητες Αθήνα, δίνω μόνο στο δημητράκη.
Γράφεις λες και η Αθήνα είναι καμιά ισλαμική πόλη που πρέπει να παντρευτείς για να γαμήσεις.

Κι ομως,ο Δημητράκης λόγω του ότι είναι γνωστός (έστω και με τον τρόπο που είναι) έχει παραπάνω πιθανότητες,έστω και σε καθυστερημένες.

Για τους 35+,είναι όντως σαν να ζουν σε ισλαμική χώρα.Γαμάνε μόνο παντρεμένοι και οσοι ε΄χουν σχέσεις

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.215
Πόντοι
3.506
Μηδέν πιθανότητες και στα δυο μέρη αν είσαι μαμακιας λουζερ που δεν έχει βγει από το παιδικό του δωμάτιο στα 40 του.

Τέτοιοι άχρηστοι ,και καμία νυμφομανη που την έχουν αφήσει έξι μήνες χωρίς πουτσα να τους φέρουν ,θα λένε δεν έχω κύκλο δε μπορώ να τη γαμησω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom