Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.796
- Πόντοι
- 2.306
Κοίτα, άλλο να θυμόμαστε και άλλο να φλεξάρει τα ίδια και τα ίδια ο καθένας για το τι έκανε πριν 20 χρόνια.
Εδώ μετά από πανδημία και πόλεμο, έχουν έρθει μέσα σε μια 5ετία τα πάνω κάτω και κάθεται ο καθένας και γράφει για το σήμερα με γνώμονα όσα γίνονταν πριν 20 χρόνια..
Καλά, ξέρω φοιτητές όχι μόνο στο μπλοκ, που είτε είχαν σχέση Ελλάδα ή με κάποια ελλεηνίδα που σπούδαζαν μαζί.
Ξέρω πιτσιρίκα Ρωσίδα που είδε πόσο μαλάκες είναι οι Γερμανοί και έφερε μετά άλλες δύο φίλες της από Ρωσία.
Όλες άσυλο για πολιτικούς λόγους.
Μια χαρά περνάνε στην υγεία των κορόιδων.
Οι δικές μου πολιτικά είναι ουδέτερες,η μία έχει συγγενείς στην Ουκρανία οπότε είναι διχασμένη ως προς τον πόλεμο.Αλλά έχεις δίκιο αν ήξεραν πόσο εύκολο είναι να πουλήσουν σανό στους Γερμανούς οτι τάχα διώκονται απο το καθεστώς θα έρχονταν με τα τσαρούχια.Τώρα νομίζουν οτι οι Γερμανοί είναι σαν τους Ρώσους να ελέγχουν εξονυχιστικά φακέλους κτλ.Τους παρουσιάζουν και τη Δύση πολυ αρνητικα στα ρωσικά ΜΜΕ οτι όλοι οι δυτικοι μισούν τους Ρώσους λόγω του πολέμου κτλ.
Πάντως οι Ρωσίδες το λένε ευθέως οτι θέλουν να σε παντρευτούν,να κάνουν παιδιά και να τις βγάλεις από τη Ρωσία.Σε βλέπουν σαν όχημα εξόδου από τη χώρα ενώ για τις Ουκρανέζες ο λόγος αυτός έχει εκλείψει.