Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 874K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Κοίτα, άλλο να θυμόμαστε και άλλο να φλεξάρει τα ίδια και τα ίδια ο καθένας για το τι έκανε πριν 20 χρόνια.
Εδώ μετά από πανδημία και πόλεμο, έχουν έρθει μέσα σε μια 5ετία τα πάνω κάτω και κάθεται ο καθένας και γράφει για το σήμερα με γνώμονα όσα γίνονταν πριν 20 χρόνια..

Καλά, ξέρω φοιτητές όχι μόνο στο μπλοκ, που είτε είχαν σχέση Ελλάδα ή με κάποια ελλεηνίδα που σπούδαζαν μαζί.

Ξέρω πιτσιρίκα Ρωσίδα που είδε πόσο μαλάκες είναι οι Γερμανοί και έφερε μετά άλλες δύο φίλες της από Ρωσία.
Όλες άσυλο για πολιτικούς λόγους.
Μια χαρά περνάνε στην υγεία των κορόιδων.

Οι δικές μου πολιτικά είναι ουδέτερες,η μία έχει συγγενείς στην Ουκρανία οπότε είναι διχασμένη ως προς τον πόλεμο.Αλλά έχεις δίκιο αν ήξεραν πόσο εύκολο είναι να πουλήσουν σανό στους Γερμανούς οτι τάχα διώκονται απο το καθεστώς θα έρχονταν με τα τσαρούχια.Τώρα νομίζουν οτι οι Γερμανοί είναι σαν τους Ρώσους να ελέγχουν εξονυχιστικά φακέλους κτλ.Τους παρουσιάζουν και τη Δύση πολυ αρνητικα στα ρωσικά ΜΜΕ οτι όλοι οι δυτικοι μισούν τους Ρώσους λόγω του πολέμου κτλ.
Πάντως οι Ρωσίδες το λένε ευθέως οτι θέλουν να σε παντρευτούν,να κάνουν παιδιά και να τις βγάλεις από τη Ρωσία.Σε βλέπουν σαν όχημα εξόδου από τη χώρα ενώ για τις Ουκρανέζες ο λόγος αυτός έχει εκλείψει.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Οι δικές μου πολιτικά είναι ουδέτερες,η μία έχει συγγενείς στην Ουκρανία οπότε είναι διχασμένη ως προς τον πόλεμο.Αλλά έχεις δίκιο αν ήξεραν πόσο εύκολο είναι να πουλήσουν σανό στους Γερμανούς οτι τάχα διώκονται απο το καθεστώς θα έρχονταν με τα τσαρούχια.Τώρα νομίζουν οτι οι Γερμανοί είναι σαν τους Ρώσους να ελέγχουν εξονυχιστικά φακέλους κτλ.Τους παρουσιάζουν και τη Δύση πολυ αρνητικα στα ρωσικά ΜΜΕ οτι όλοι οι δυτικοι μισούν τους Ρώσους λόγω του πολέμου κτλ.
Πάντως οι Ρωσίδες το λένε ευθέως οτι θέλουν να σε παντρευτούν,να κάνουν παιδιά και να τις βγάλεις από τη Ρωσία.Σε βλέπουν σαν όχημα εξόδου από τη χώρα ενώ για τις Ουκρανέζες ο λόγος αυτός έχει εκλείψει.
Και αυτές που σου λέω είναι πολιτικά ουδέτερες, απλά όπως ο 30χρονος πάκης δηλώνει ανήλικος σύριος, έτσι και αυτές λένε το ποίημα που πρέπει να πούνε στους λοβοτομημένους φρίτζηδες...

Πολωνία,Τσεχία είναι ακόμα πολύ καλύτερα απο Γερμανία.
Εννοείται ότι μόνιμος ή τουρίστας Γερμανία γαμάς πολύ πιο εύκολα, από ότι τουρίστας στο μπλοκ.
Γερμανία ήταν για μένα μακράν η ευκολότερη χώρα και οι Γερμανίδες, σε γαμησιακό επίπεδο,ότι πιο εύκολο έχω συναντήσει.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Πολωνέζες καουπόισσες.Δύσκολα διαφωνείς.

Γενικά οι Πολωνέζες το έχουν με το χορό.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Τυπε αυτά για άσχετους πες τα σε κανέναν άλλο.
Μένω Λεμεσό και αυτά που λέω τα βλέπω κάθε μέρα.
Εσύ δεν ξέρω καν αν έχεις φράγκα να μείνεις σε αυτή την πόλη, οπότε και η άποψή σου μάλλον δεν ισχύει έτσι αλλιώς.
Αλήθεια μένεις Κύπρο μόνιμα ή γράφεις πράγματα από το μυαλό σου;
δεν ειμαι καλαμαρας αλλα ντοπιος.αυτος ειμαι που νομιζες οτι με δολοφονησαν πριν λιγους μηνες.
καλα εσυ με αμφισβητουσες για την νοοτροπεια τον ουκρανιδων ενω δεν εχεις παει ποτε
και εγω ειμαι εκει απο το 1990.ξερω πως ειναι αυτες και τι βλεπω λευκωσια.
το μονο που αλλαξε στην συμπεριφωρα τους ειναι τωρα οτι οι ροσωφωνες χαιροντε οταν
μιλω ροσικα και με θεωρουν συμπατριωτη τους αλλα ο τροπος που βλεπουν τους ξενους δεν αλλαξε.
κατεχομενα ειδα μερικες βιζιτοπροσφυγες της εκοβες αμεσως να βολταρουν με τουρκους
που δεν ειχαν λεφτα απλα ισως να φανε τζαμπα.τοσο καιρο λευκωσια ειδα 5 που καταλαβα αμεσως βιζιτες
αλλα για μερικες μερες.η μια ηταν αυτη που εβαλα στο αμαξι να την γαμησω και τρακαρα.
ουκρανια σου το ειπα εχουν καμενο εγκεφαλο,ολο το μπλοκ χρονια γραφω εχει προβλημα
και θα επιμενω οτι μονο η ελλαδα εχει μουνι και μηδεν ανταγονισμο απο ντοπιους.
εχω παει μεχρι και αλβανια περσι ιουνιο,μουναρες σαν ιταλιδες νεαροκοσμος τα τιρανα αλλα θελουν
να δειξεις το αμαξι και οτι πετυχες εξωτερικο.αυτα μου ελεγαν οι αλβανοι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
δεν ειμαι καλαμαρας αλλα ντοπιος.αυτος ειμαι που νομιζες οτι με δολοφονησαν πριν λιγους μηνες.
καλα εσυ με αμφισβητουσες για την νοοτροπεια τον ουκρανιδων ενω δεν εχεις παει ποτε
και εγω ειμαι εκει απο το 1990.ξερω πως ειναι αυτες και τι βλεπω λευκωσια.
το μονο που αλλαξε στην συμπεριφωρα τους ειναι τωρα οτι οι ροσωφωνες χαιροντε οταν
μιλω ροσικα και με θεωρουν συμπατριωτη τους αλλα ο τροπος που βλεπουν τους ξενους δεν αλλαξε.
κατεχομενα ειδα μερικες βιζιτοπροσφυγες της εκοβες αμεσως να βολταρουν με τουρκους
που δεν ειχαν λεφτα απλα ισως να φανε τζαμπα.τοσο καιρο λευκωσια ειδα 5 που καταλαβα αμεσως βιζιτες
αλλα για μερικες μερες.η μια ηταν αυτη που εβαλα στο αμαξι να την γαμησω και τρακαρα.
ουκρανια σου το ειπα εχουν καμενο εγκεφαλο,ολο το μπλοκ χρονια γραφω εχει προβλημα
και θα επιμενω οτι μονο η ελλαδα εχει μουνι και μηδεν ανταγονισμο απο ντοπιους.
εχω παει μεχρι και αλβανια περσι ιουνιο,μουναρες σαν ιταλιδες νεαροκοσμος τα τιρανα αλλα θελουν
να δειξεις το αμαξι και οτι πετυχες εξωτερικο.αυτα μου ελεγαν οι αλβανοι.
Μάλιστα.
Οπότε ξεκάθαρα μιλάς για διαφορετικά πράγματα.

Μιλάμε για Λεμεσό τυπε που η μισή πόλη είναι Ουκρανοί και Ρώσοι.
Ποια Λευκωσία μου τσαμπουνας με τις ασιατισες;
Οπότε λογικό να μην έχεις άποψη για το τι γίνεται στην Κύπρο όταν πετυχαίνεις καμία Ουκρανη μια φορά τη βδομάδα, ενώ εγώ τις έχω γύρω μου καθημερινά όπου και αν πάω: γυμναστήριο, σουπερμάρκετ, ψώνια, καφέ, club κλπ.
Άσε να ξέρω καλύτερα λοιπόν τι κάνουν και πώς φέρονται εδώ

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Μοντέρνες Πολωνέζες.

Βλέποντας το βίντεο, θυμάμαι ένα από τα πράγματα που μου είχε κάνει εντύπωση Πολωνία..
Ότι γυναίκες/άντρες είναι πολύ πιο κοντοί από όσο νόμιζα.
Σπάνια πετύχαινα άντρα που να μου ρίχνει,σπάνια πετύχαινα γυναίκα με μακριά πόδια και αν
πετύχαινα καμία,τα πόδια ήταν σπάνια καλλίγραμμα.
Τσεχία, πετυχαίνεις πιο ψηλό κόσμο και πιο μοντελέ γκόμενες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Βλέποντας το βίντεο, θυμάμαι ένα από τα πράγματα που μου είχε κάνει εντύπωση Πολωνία..
Σπάνια πετύχαινα άντρα που να μου ρίχνει,σπάνια πετύχαινα γυναίκα με μακριά πόδια και αν
Τα μακρια ποδια δε θεωρουνται εγγενες χαρακτηριστικο των σλαβων θηλυκων;

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306

Στην Κρακοβία είναι σχετικά πιο κοντοί.Στο Πόζναν,Βιελκοπόλσκα είναι ψηλοί.
Οι Τσέχες είναι όντως ψηλότερες κατά μέσο όρο όπως και οι Γερμανίδες,οι Ρωσίδες όμως πολύ πιο κοντές.
Στην Κρακοβία σπάνια έχουν ωραία πόδια,στο Βρότσλαβ όμως βλέπεις αρκετές με φανταστικά πόδια,η φάτσα όμως παίζει,πολλές έχουν μπουγατσόφατσες.Πόζναν καλύτερα από πλευράς φάτσας και εντυπωσιακά πόδια.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Τα μακρια ποδια δε θεωρουνται εγγενες χαρακτηριστικο των σλαβων θηλυκων;
Όχι, δυστυχώς.
Κοίτα πόσο πληθυσμό έχει η Πολωνία,πόσο η Τσεχία και μετά μέτρα τα μοντέλα που έβγαλε η κάθε μία.

Μία Πολωνέζα μου έδειχνε αυτό που κάνουν στην τρίτη Λυκείου σαν prom dance και με 1.72 έριχνε σε όλες.
Και στο Πανεπιστήμιο που πήγε στο Zabrze που υποτίθεται ότι είχε νέτα από όλη την Πολωνία,πάλι τις έριχνε στις φωτογραφίες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Όχι, δυστυχώς.
Κοίτα πόσο πληθυσμό έχει η Πολωνία,πόσο η Τσεχία και μετά μέτρα τα μοντέλα που έβγαλε η κάθε μία.

Μία Πολωνέζα μου έδειχνε αυτό που κάνουν στην τρίτη Λυκείου σαν prom dance και με 1.72 έριχνε σε όλες.
Και στο Πανεπιστήμιο που πήγε στο Zabrze που υποτίθεται ότι είχε νέτα από όλη την Πολωνία,πάλι τις έριχνε στις φωτογραφίες.

Μακεδονια οι μισες εχουν ψηλα ποδια και καβαλο εν τω μεταξυ...Και λιγες λεω

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Μακεδονια οι μισες εχουν ψηλα ποδια και καβαλο εν τω μεταξυ...Και λιγες λεω
Ισχύει, ότι είμαστε πιο ψηλοί βόρεια, απλά οι Τσέχες σε αντίθεση με τις όποιες ψηλές ελληνίδες,μπορεί να έχουν το ύψος αρμονικά και τα πόδια καλλίγραμμα.
Οι Πολωνέζες δεν έχουν το ύψος και οι Γερμανίδες ενώ το έχουν συνήθως δεν παίζει αρμονία και καλλίγραμμα πόδια.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Στην Κρακοβία είναι σχετικά πιο κοντοί.Στο Πόζναν,Βιελκοπόλσκα είναι ψηλοί.
Οι Τσέχες είναι όντως ψηλότερες κατά μέσο όρο όπως και οι Γερμανίδες,οι Ρωσίδες όμως πολύ πιο κοντές.
Στην Κρακοβία σπάνια έχουν ωραία πόδια,στο Βρότσλαβ όμως βλέπεις αρκετές με φανταστικά πόδια,η φάτσα όμως παίζει,πολλές έχουν μπουγατσόφατσες.Πόζναν καλύτερα από πλευράς φάτσας και εντυπωσιακά πόδια.

Αυτό με το youtube πρέπει να το κόψεις.
Κοντά στα 40 εκατ. χώρα, ένα ρόστερ για καλλιστεία μπορεί να το συμπληρώσει.
Εδώ μπορούμε εμείς.

Το μόνα βίντεο στο youtube που λένε κάτι, είναι αυτά που κάποιοι βάζουν μια gopro στο στήθος
και βολτάρουν απλά σε μία πόλη, σε μη τουριστικά τετράγωνα,χωρίς να μοντάρουν το υλικό.
Εκεί βλέπεις τι περνάει, τι ποσοστά από 6άρια,7άρια,κ.λ.π.

Άμα είναι να βάζουμε youtube,ας βάλουμε και ένα βιντεοκλιπ της Στικούδη και να λέμε Ελληνίδες 2023
που για να πετύχεις Ελληνίδα με το σώμα της Στικούδη, πρέπει να την αράξεις στην Ερμού κανά δίωρο...

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Εδώ μπορούμε εμείς.

Το μόνα βίντεο στο youtube που λένε κάτι, είναι αυτά που κάποιοι βάζουν μια gopro στο στήθος
και βολτάρουν απλά σε μία πόλη, σε μη τουριστικά τετράγωνα,χωρίς να μοντάρουν το υλικό.

Άμα είναι να βάζουμε youtube,ας βάλουμε και ένα βιντεοκλιπ της Στικούδη και να λέμε Ελληνίδες 2023
που για να πετύχεις Ελληνίδα με το σώμα της Στικούδη, πρέπει να την αράξεις στην Ερμού κανά δίωρο...
Πες τα φίλε.
Τον κράζω εδώ και χρόνια για τα μούφα βίντεο που ανεβάζει είτε από παλιότερες εποχές, είτε από στημένα σκηνικά.
Μηδέν ουσία και λάθος εντυπώσεις.

Και μετά μιλάει για βυζια και κωλους και καμία Πολωνη δεν κυκλοφορεί έτσι στον δρόμο.
Αστείος απλά.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Εδώ μπορούμε εμείς.

Και όμως τέτοια βίντεο δεν υπάρχουν σε άλλες ευρωπαικές χώρες.Σιγά μη βγουν Γερμανίδες με ζαρτιέρες ή να κουνάνε τα βυζιά τους πάνω κάτω σε πανηγύρια.Ούτε στις άλλες σλαβικές χώρες παίζουν τέτοια θεάματα.
Ισως Σερβία να βρει κάποιος μερικά παρόμοια βίντεο.
Εντάξει θα πουν είναι η κουλτούρα δε γυρίζουν τέτοια γιατί δεν ανταποκρίνονται στην τοπική κουλτούρα,ακριβώς περί αυτού πρόκειται.Οπως στην Πολωνία θα δεις τις γκόμενες τη νύχτα με κολλάν,βαθιά ντεκολτέ κτλ να τσιλιμπουρίζουν πράγμα που δε θα το δεις στις άλλες χώρες ακριβώς γιατί δεν υπάρχει στην τοπική κουλτούρα.

Ας πούμε εδώ ο πιτσιρικάς παίρνει δουλειά για το σπίτι βλέποντας την ξανθιά blachara να σείεται μπροστά στους προβολείς του αυτοκινήτου.,Αυτό αποκλείεται να γίνει ποτέ Γερμανία,Τσεχία ή ακόμα και Ουκρανία,Ρωσία να χορεύει η γκόμενα έτσι στο δρόμο.Αυτό το τελείως χύμα βλάχικο,που καυλώνεις αμέσως,που έχουν οι Πολωνέζες.

Εδώ τις έφαγε η Klaudia Kaminska.

Τέτοια θεάματα με γκόμενες να βγαίνουν με εσώρουχα και να τρώνε ξύλο μόνο Πολωνία,Ρωσία μπορεί να δεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Πες τα φίλε.
Τον κράζω εδώ και χρόνια για τα μούφα βίντεο που ανεβάζει είτε από παλιότερες εποχές, είτε από στημένα σκηνικά.
Μηδέν ουσία και λάθος εντυπώσεις.

Και μετά μιλάει για βυζια και κωλους και καμία Πολωνη δεν κυκλοφορεί έτσι στον δρόμο.
Αστείος απλά.
E, όχι και αστείος ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Απλά φτιάχνεται μόνος του με αυτά τα βίντεοκλιπ και μας μεταδίδει τα vibes με το δικό του τρόπο να φτιαχτούμε και εμείς.
Τώρα κατά πόσο ανταποκρίνονται αυτά στην πραγματικότητα, το ξέρει όποιος έχει ανεβεί.

Εννοείται ότι π.χ.Αγγλία κυκλοφοράνε 100 φορές πιο πουτανέ από οποιαδήποτε σλαβική χώρα..

Και όμως τέτοια βίντεο δεν υπάρχουν σε άλλες χώρες.Σιγά μη βγουν Γερμανίδες με ζαρτιέρες ή να κουνάνε τα βυζιά τους πάνω κάτω σε πανηγύρια.Ούτε στις άλλες σλαβικές χώρες παίζουν τέτοια θεάματα.
Ισως Σερβία να βρει κάποιος μερικά παρόμοια βίντεο.
Εντάξει θα πουν είναι η κουλτούρα δε γυρίζουν τέτοια γιατί δεν ανταποκρίνονται στην τοπική κουλτούρα,ακριβώς περί αυτού πρόκειται.Οπως στην Πολωνία θα δεις τις γκόμενες τη νύχτα με κολλάν,βαθιά ντεκολτέ κτλ να τσιλιμπουρίζουν πράγμα που δε θα το δεις στις άλλες χώρες ακριβώς γιατί δεν υπάρχει στην τοπική κουλτούρα.

Ας πούμε εδώ ο πιτσιρικάς παίρνει δουλειά για το σπίτι βλέποντας την ξανθιά blachara να σείεται μπροστά στους προβολείς του αυτοκινήτου.,Αυτό αποκλείεται να γίνει ποτέ Γερμανία,Τσεχία ή ακόμα και Ουκρανία,Ρωσία να χορεύει η γκόμενα έτσι στο δρόμο.

Άλλο βίντεο, άλλο βιντεοκλίπ.
Τώρα όσο αφορά το βίντεο του 2013, μπορώ να σου βρω και στο ελληνικό youtube ξεκωλάκια κάθε τύπου.

Εσύ έχεις στο μυαλό σου το φτηνό πουτανέ των Πολωνέζων περασμένων δεκαετιών,
που έχει σχεδόν εκλείψει από όσες είναι 30 και κάτω και το τελευταίο που θέλουν
είναι να τις πουν πουτάνες ή να τις βλέπουν να γυρνάνε με πορνοτουρίστες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.973
Πόντοι
26.141
Σήμερα του Αγίου Νικολάου κ οι απανταχού ορθόδοξοι θρησκευόμενοι Σλάβοι βάσει παράδοσης κ εκκλησίας τρωνε ψάρι για τους νεοημερολογητες Σλάβους Βούλγαρους κ κάποιους Ουκρανούς σσ σκέφτονται να ακολουθήσουν οι Ουκρανοί το νέο ημερολόγιο

Με το παλιό πάει στις 19 Δεκεμβρίου

Οτιδήποτε σλαβικό είναι κ καθολικό, είνναι μουφαδενιο :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
E, όχι και αστείος ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Απλά φτιάχνεται μόνος του με αυτά τα βίντεοκλιπ και μας μεταδίδει τα vibes με το δικό του τρόπο να φτιαχτούμε και εμείς.
Τώρα κατά πόσο ανταποκρίνονται αυτά στην πραγματικότητα, το ξέρει όποιος έχει ανεβεί.

Εννοείται ότι π.χ.Αγγλία κυκλοφοράνε 100 φορές πιο πουτανέ από οποιαδήποτε σλαβική χώρα..

Άλλο βίντεο, άλλο βιντεοκλίπ.
Τώρα όσο αφορά το βίντεο του 2013, μπορώ να σου βρω και στο ελληνικό youtube ξεκωλάκια κάθε τύπου.

Εσύ έχεις στο μυαλό σου το φτηνό πουτανέ των Πολωνέζων περασμένων δεκαετιών,
που έχει σχεδόν εκλείψει από όσες είναι 30 και κάτω και το τελευταίο που θέλουν
είναι να τις πουν πουτάνες ή να τις βλέπουν να γυρνάνε με πορνοτουρίστες.

Αυτές που θα βρεις σαν ξεκωλάκια είναι τα ίδια ξεκωλάκια που βλέπεις Ελλάδα τα βράδυα στα μπουζούκια κτλ.Στην Πολωνία σηκώνει το κλίμα τέτοια βίντεοκλιπ.

Eδώ Πολωνέζες περιεργάζονται αγγούρια στη Nowy Swiat.

Φαντάζεσαι να έδινε κάποιος youtuber αγγούρια σε Γερμανίδες,Ελβετίδες σε Μόναχο ή Ζυρίχη να μαντέψουν το μέγεθος?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.973
Πόντοι
26.141
Ερώτηση για δυνατούς λύτες
Ποια χώρα στη σλαβική επικράτεια δεν μπορεί κανένας μας να την επισκεφτεί ;;;;μη αναγνωρισμένη χώρα
Μπορεί όμως να γίνει πολίτης της :confused:κ ας μην είναι Σλάβος

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Αυτές που θα βρεις σαν ξεκωλάκια είναι τα ίδια ξεκωλάκια που βλέπεις Ελλάδα τα βράδυα στα μπουζούκια κτλ.Στην Πολωνία σηκώνει το κλίμα τέτοια βίντεοκλιπ.

Eδώ Πολωνέζες περιεργάζονται αγγούρια στη Nowy Swiat.

Φαντάζεσαι να έδινε κάποιος youtuber αγγούρια σε Γερμανίδες,Ελβετίδες σε Μόναχο ή Ζυρίχη να μετρήσουν το μέγεθος?
Στο τελευταίο έχεις δίκιο, γιατί στην πολωνική κοινωνία επί χρόνια οι γυναίκες παρουσιάζονταν/ήταν ξεκωλέ ολέ στην τηλεόραση και παντού,οπότε παίζει μια ανοχή ή συνήθεια σε όλα αυτά.
Έχει και μερικές βλαμμένες που γουστάρουν.
Γερμανία και Ελβετία παίζει φεμινισμός και άμα βγεις με κανά αγγούρι στο δρόμο, είσαι χλωμός...

Παρ' όλα αυτά, οι Γερμανίδες είναι πιο εύκολες και πιο ξεκάθαρες στο θέμα σεξ.
Να μην ξεχάσουμε να πούμε κιόλας ότι οι όλες οι Γερμανίδες σκάνε σάουνα γυμνές
ενώ στην Πολωνία στη σάουνα όλες φοράνε μαγιώ.
Να πούμε και ότι αυτά που γίνονται στο Oktoberfest,στο Lollapalooza και αλλού,
δεν γίνονται πουθενά στην Πολωνία.
Ότι οι Γερμανίδες κάνουν εύκολα ΟΝS ή Fplus ενώ οι Σλάβες όχι.
Ότι καθημερινή απόγευμα τρώει μια οικογένεια την πίτσα της και δίπλα κάνουν πιάτσα.

ενώ Πολωνία θα έσκαγε το παπαδαριό και οι άσβερκοι και θα τις ξυλοφόρτωναν όλες..

Καλό και γραφικό το σλαβοπουτανέ στυλ, αλλά το 90% των ΟΝS μου το έχω κάνει με δυτικές.
Και επειδή μας ενδιαφέρει να γαμάμε και όχι να παίρνουμε μάτι, για γρήγορο και απροβλημάτιστο σεξ,
ψηφίζουμε δύση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom