Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.796
- Πόντοι
- 2.306
Στο τελευταίο έχεις δίκιο, γιατί στην πολωνική κοινωνία επί χρόνια οι γυναίκες παρουσιάζονταν/ήταν ξεκωλέ ολέ στην τηλεόραση και παντού,οπότε παίζει μια ανοχή ή συνήθεια σε όλα αυτά.
Έχει και μερικές βλαμμένες που γουστάρουν.
Γερμανία και Ελβετία παίζει φεμινισμός και άμα βγεις με κανά αγγούρι στο δρόμο, είσαι χλωμός...
Παρ' όλα αυτά, οι Γερμανίδες είναι πιο εύκολες και πιο ξεκάθαρες στο θέμα σεξ.
Να μην ξεχάσουμε να πούμε κιόλας ότι οι όλες οι Γερμανίδες σκάνε σάουνα γυμνές
ενώ στην Πολωνία στη σάουνα όλες φοράνε μαγιώ.
Να πούμε και ότι αυτά που γίνονται στο Oktoberfest,στο Lollapalooza και αλλού,
δεν γίνονται πουθενά στην Πολωνία.
Ότι οι Γερμανίδες κάνουν εύκολα ΟΝS ή Fplus ενώ οι Σλάβες όχι.
Ότι καθημερινή απόγευμα τρώει μια οικογένεια την πίτσα της και δίπλα κάνουν πιάτσα.
ενώ Πολωνία θα έσκαγε το παπαδαριό και οι άσβερκοι και θα τις ξυλοφόρτωναν όλες..
Καλό και γραφικό το σλαβοπουτανέ στυλ, αλλά το 90% των ΟΝS μου το έχω κάνει με δυτικές.
Και επειδή μας ενδιαφέρει να γαμάμε και όχι να παίρνουμε μάτι, για γρήγορο και απροβλημάτιστο σεξ,
ψηφίζουμε δύση..
Βερολίνο όντως έχει ελευθέρια ατμόσφαιρα.Βοηθάει και η γειτνίαση με σλαβικές χώρες αλλά γενικά το Βερολίνο είναι πολύ ιδιαίτερη πόλη και για τα γερμανικά δεδομένα.
Πολλές Πολωνέζες γουστάρουν να είναι sub,τους αρέσουν οι εξευτελισμοί και τα male dominations.Εύκολα θα σφαλιαρίσεις τον κώλο μιας Πολωνέζας που κυκλοφορείς in public,Γερμανία δεν το έχω δει ποτέ.
Γενικά στις Πολωνέζες αρέσει να φαίνονται γυναίκες,τις νιώθεις πιο θηλυκές από τις Γερμανίδες.