Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 874K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Στο τελευταίο έχεις δίκιο, γιατί στην πολωνική κοινωνία επί χρόνια οι γυναίκες παρουσιάζονταν/ήταν ξεκωλέ ολέ στην τηλεόραση και παντού,οπότε παίζει μια ανοχή ή συνήθεια σε όλα αυτά.
Έχει και μερικές βλαμμένες που γουστάρουν.
Γερμανία και Ελβετία παίζει φεμινισμός και άμα βγεις με κανά αγγούρι στο δρόμο, είσαι χλωμός...

Παρ' όλα αυτά, οι Γερμανίδες είναι πιο εύκολες και πιο ξεκάθαρες στο θέμα σεξ.
Να μην ξεχάσουμε να πούμε κιόλας ότι οι όλες οι Γερμανίδες σκάνε σάουνα γυμνές
ενώ στην Πολωνία στη σάουνα όλες φοράνε μαγιώ.
Να πούμε και ότι αυτά που γίνονται στο Oktoberfest,στο Lollapalooza και αλλού,
δεν γίνονται πουθενά στην Πολωνία.
Ότι οι Γερμανίδες κάνουν εύκολα ΟΝS ή Fplus ενώ οι Σλάβες όχι.
Ότι καθημερινή απόγευμα τρώει μια οικογένεια την πίτσα της και δίπλα κάνουν πιάτσα.

ενώ Πολωνία θα έσκαγε το παπαδαριό και οι άσβερκοι και θα τις ξυλοφόρτωναν όλες..

Καλό και γραφικό το σλαβοπουτανέ στυλ, αλλά το 90% των ΟΝS μου το έχω κάνει με δυτικές.
Και επειδή μας ενδιαφέρει να γαμάμε και όχι να παίρνουμε μάτι, για γρήγορο και απροβλημάτιστο σεξ,
ψηφίζουμε δύση..

Βερολίνο όντως έχει ελευθέρια ατμόσφαιρα.Βοηθάει και η γειτνίαση με σλαβικές χώρες αλλά γενικά το Βερολίνο είναι πολύ ιδιαίτερη πόλη και για τα γερμανικά δεδομένα.
Πολλές Πολωνέζες γουστάρουν να είναι sub,τους αρέσουν οι εξευτελισμοί και τα male dominations.Εύκολα θα σφαλιαρίσεις τον κώλο μιας Πολωνέζας που κυκλοφορείς in public,Γερμανία δεν το έχω δει ποτέ.
Γενικά στις Πολωνέζες αρέσει να φαίνονται γυναίκες,τις νιώθεις πιο θηλυκές από τις Γερμανίδες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.813
Πόντοι
3.656
Θα βγάλω βίζα Λευκορρωσίας.30 ευρώ κοστίζει.Θα πάω οδικώς από Βίλνιους ή Ρίγα.Από Βίλνιους το Μινσκ μόνο 150 χιλιόμετρα απέχει.Μερικοί Λιθουανοί γαμάνε Μινσκ τα ΠΣΚ.
Οι Λιθουανοί δε χρειάζονται και βίζα βέβαια για Λευκορρωσία.
Η Λευκορρωσία έχει το πλεονέκτημα οτι δεν είναι σε πόλεμο οπότε δεν έχει σκληρό σύνορο όπως η Ρωσία.Το άλλο πλεονέκτημα είναι οτι μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να λειτουργούν οι κάρτες αν δεν είναι συνδεδεμένες με ρωσικές τράπεζες.
Από αεροδρόμιο Μινσκ μπαίνεις και με διαβατήριο ΕΕ δε χρειάζεται βίζα το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουν πτήσεις για Μινσκ εκτός από Τουρκία που είναι πανάκριβες.
Εάν είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό τι το συζητάμε
Πήγαινε και κάνε κ κρασ τεστ
Αν με τέτοιες συνθήκες δεν πέφτουν εύκολα οι ντεβουσκες είναι άχρηστη η χώρα
Εάν πέφτουν είναι ευκαιρία

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Εάν είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό τι το συζητάμε
Πήγαινε και κάνε κ κρασ τεστ
Αν με τέτοιες συνθήκες δεν πέφτουν εύκολα οι ντεβουσκες είναι άχρηστη η χώρα
Εάν πέφτουν είναι ευκαιρία

Σίγουρα ισχύει αυτό.Απλά πας στα τυφλά χωρίς κονέ και ό,τι κάνεις επί του εδάφους.Εννοείται θα καλέσω Μινσκ και τις δυο Ρωσίδες που έχω.
Εχει κλείσει και το Bardot στο Χίλτον που είχε τις καλύτερες γκόμενες από ό,τι λένε.Οπότε πρέπει να φέρεις χοντρό κασέρι και να προσπαθήσεις στα κλαμπ όπως ο πλούσιος γάτος.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.813
Πόντοι
3.656
9 ώρες ας πάει να κάνει κανάς 20χρονος ή κανάς επιδοματίας.
Εγώ δεν πήγα Ελβετία για να κάνω τον παράξενο ταξιδιώτη και να ξεπαγιάζω στο Bahnsteig εξαιτίας της γτπ καβάλα Deutsche Bahn.
Άμα τα γερμανικά τρένα ήταν σαν τα ελβετικά, θα το σκεφτόμουν.

Το τσέχικο είναι όντως καυλωτικό και το πολωνικό μίζερο και μπας κλας..
Βασικά από Γερμανία, η πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή είναι Πίλσεν-Πράγα.

To 2004 μπορεί και να πήγαινα με το παπάκι και να έκανα σούζες στη διαδρομή.
Μη γυρνάς 20 χρόνια πριν, καμία ουσία δεν έχει να μας πει το κάθε τούβλο τι γαμούσε σα φοιτητής στο Βλαδιβοστόκ το 1995
και τι μπορούσες να φορτώσεις από το Café Louvre..

TΩΡΑ...
Αυτό μετράει μονάχα,το ΤΩΡΑ..
Που στην ελβετική επικράτεια είσαι περιπου η ακριβώς?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.813
Πόντοι
3.656
Ερώτηση για δυνατούς λύτες
Ποια χώρα στη σλαβική επικράτεια δεν μπορεί κανένας μας να την επισκεφτεί ;;;;μη αναγνωρισμένη χώρα
Μπορεί όμως να γίνει πολίτης της :confused:κ ας μην είναι Σλάβος
Πρινιστροβια?

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Ερώτηση για δυνατούς λύτες
Ποια χώρα στη σλαβική επικράτεια δεν μπορεί κανένας μας να την επισκεφτεί ;;;;μη αναγνωρισμένη χώρα
Μπορεί όμως να γίνει πολίτης της :confused:κ ας μην είναι Σλάβος

Αμπχαζία εννοείς?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.094
Πόντοι
26.141
Αμπχαζία εννοείς?
Όχι
Χώρα στη σλαβική επικράτεια μη αναγνωρισμένη που μπορούμε να γίνουμε πολίτες της κατόπιν αιτήσεως. :confused:
Αμπχαζια Οσετία υπερδνειστερια μπορούμε να τις επισκεφτούμε ....!
Αυτήν οχι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.210
Πόντοι
3.506
Όχι
Χώρα στη σλαβική επικράτεια μη αναγνωρισμένη που μπορούμε να γίνουμε πολίτες της κατόπιν αιτήσεως. :confused:
Αυτήν οχι
Μιλάς με γρίφους γέροντα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Που στην ελβετική επικράτεια είσαι περιπου η ακριβώς?
Μπορώ να σου πω και ακριβώς ανοίγοντας το GPS :grin:

gps.jpg

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Όχι
Αυτήν οχι
Θα μας πεις και εμάς να στείλουμε τον Χάρη ΟΥΚΑ, προκειμένου να μας πει αν οι γυναίκες έχουν μουστάκι και οι άντρες βαρύ χέρι;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
Καμιά αφρικανική χώρα με Σλάβους θα εννοεί ο Βολκάνο.
Δεν έρχεσαι και εσύ Ελβετία να γίνεις υπερσπόνσορ;

Γκελάρει και αλλιώς στα αυτιά των ντέβουσκων σε σύγκριση με το Άνω Γιατονπουτσχάουζεν που μένεις.

Να ξέρεις οι Ελβετοί μας αναγνωρίζουν αυτομάτως προϋπηρεσίες,μισθολογική κλίμακα,κ.λ.π.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Δεν έρχεσαι και εσύ Ελβετία να γίνεις υπερσπόνσορ;

Γκελάρει και αλλιώς στα αυτιά των ντέβουσκων σε σύγκριση με το Άνω Γιατονπουτσχάουζεν που μένεις.

To έχω σκεφτεί,ήμουν έτοιμος να το επιχειρήσω.Ενας Ελληνας που ήταν εδώ το έκανε και κονομάει τώρα.Αυξάνεις πολύ εύκολα τα εισοδήματα λογικά θα έχει και λιγότερους αραβότουρκους από ό,τι Γερμανία.Τα ενοίκια θα πρέπει να είναι κάπου διπλάσια βέβαια.
Ενας λόγος που δεν είχα πάει Ελβετία ήταν οτι είναι πολύ μακριά από το μπλοκ αλλά τώρα που τα τρένα είναι ταλαιπωρία και παίρνω αεροπλάνο δεν έχει μεγάλη διαφορ.α
Χτήπησε πάλι ο κορωνοιός και ακύρωσα το ΠΣΚ με τις Βόσνιες.Ελπίζω μέχρι το άλλο ΣΚ να έχουν περάσει τα συμπτώματα.Εχω προσβληθεί πέντε φορές έως τώρα από τον πούστικο ιό.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456
To έχω σκεφτεί,ήμουν έτοιμος να το επιχειρήσω.Ενας Ελληνας που ήταν εδώ το έκανε και κονομάει τώρα.Αυξάνεις πολύ εύκολα τα εισοδήματα λογικά θα έχει και λιγότερους αραβότουρκους από ό,τι Γερμανία.Τα ενοίκια θα πρέπει να είναι κάπου διπλάσια βέβαια.
Ενας λόγος που δεν είχα πάει Ελβετία ήταν οτι είναι πολύ μακριά από το μπλοκ αλλά τώρα που τα τρένα είναι ταλαιπωρία και παίρνω αεροπλάνο δεν έχει μεγάλη διαφορ.α
'Εχεις καλή δουλειά,προυπηρεσία στη Γερμανία,θα κονομάς καλά.
Μπορείς και να πας κοντά στα σύνορα, καμιά Βασιλεία ή Kreuzlingen,
όπου τα ενοίκια είναι φθηνά και πας και περπατώντας στο γερμανικό supermarket για ψώνια.
Μπορείς να μένεις και Γερμανία και να περνάς τα σύνορα,αλλά εγώ το απέρριψα για λόγους που δεν είναι της ώρας.

Αλλιώς έρχεσαι Ζυρίχη, αλλά όντως ενοίκια,κόστος ζωής,είναι άλλη φάση.
Αν όμως έχεις εισροή χρημάτων, δε σε νοιάζει.

Αργότερα για σύνταξη....
Με γερμανική σύνταξη θα πας Ελλάδα και θα είσαι στα ίσια με έναν συνταξιούχο ΔΕΚΟ.
Με ελβετική τους κατουράς όλους.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories