Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 874K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Φεύγουν γιατί πολλές δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ενώ στη δύση υπό το καθεστώς πρόσφυγα,
τα έχουν όλα δωρεάν.
Σκας Γερμανία, δηλώνεις ότι είσαι αντιφρονούντας, ότι π.χ.σε κυνηγάει το καθεστώς γιατί έκανες ένα post ενάντια στον πόλεμο και καβατζώνεις το δωρεάν διαμέρισμά σου,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επιδόματα.
Μετά αν κάνεις και κανένα παιδί, απλά αράζεις σπίτι και μεγαλώνεις το παιδί.
Πράγματα που στη Ρωσία ούτε στον ύπνο τους..

Ακόμη και Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη αν μια κοπέλα είναι μια απλή πωλήτρια, είναι στην πίπα..
Όσο για επαρχία, έχω ανέβει υπερσιβηρικό και περνάς από κάτι μέρη που τα Φιλιατρά μοιάζουν Νέα Υόρκη..

Δυο Ρωσίδες που έχω γκόμενες μου ζήτησαν να τις φέρω Γερμανία και να τους βρω δουλειά για να τις σώσω όπως έλεγαν,βέβαια δεν έκανα κίνηση.
Η μία βγάζει 200 ευρώ μηνιαίως και η άλλη κονομάει 100 ευρώ μηνιαίως.Οι γερμανικοι μισθοι τους φαινονται αρχοντικοί.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.209
Πόντοι
3.506
Η φάση για σεξ είναι πεθαμένη γενικότερα στο μπλοκ.
Ρωσία και Ουκρανία έχουν βγει εκτός παιχνιδιού.
Και στις υπόλοιπες χώρες έχει δυσκολέψει το πληρωμένο και μη.

Εμένα αν δε μου άρεσε το σλαβικό περιβάλλον, δε θα πήγαινα.
Άσε που η δύση έχει γεμίσει Σλάβες και επίσης δεν είναι και τίποτα
δύσκολο να τις ρίξεις.
Επίσης κάτι που μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψη πολλών, είναι
ότι με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, έφυγαν και πολλές Ρωσίδες
από τη Ρωσία.Πετυχαίνω συνέχεια τέτοιες.

Γενικά τα threads αυτά έχουν καταντήσει είτε για να κάνει ο καθένας αναφορές στον εαυτό του ή
για αναφορές σε εποχές 20 και 30 χρόνια πίσω...
Το μόνο που με ξενίζει είναι ότι ενώ π.χ.σε Πολωνία και Τσεχία ζούνε πολλοί περισσότεροι Έλληνες,
από ότι τις προηγούμενες δεκαετίες, δεν γράφει κανείς.
Ένας έχει γράψει λίγο στο thread της Πράγας,αλλά εξαφανίστηκε...
Τύπε μου ,όσο μεγαλώνουμε έχουμε την ανάγκη να θυμόμαστε παλιές καλές εποχές και να μιλάμε για αυτές. Δεν είναι κακο….

Οι Έλληνες που μένουν εκεί ,πολλοί είναι πυρφόροι, ενώ έχω ακούσει και περίπτωση τύπων «εχω την κοπέλα μου κάτω δε θέλω Σλάβα ,αυτές θέλουν τα λεφτά μου» . Τι να γράψουν; Πόσοι χυστες/μυστες υπάρχουν στη νέα γενια; Τρίχες θα έλεγα

Όσο για τα μουνολιβαδα , ναι έχουν πεθάνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολωνία,Τσεχία είναι ακόμα πολύ καλύτερα απο Γερμανία.Δεν είναι τόσο καλά όσο Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία βέβαια.
Για τους περισσότερους Ελληνες είναι δύσκολα το έχουμε αναλύσει,οτι δεν είναι ανταγωνιστικοί.
Γενικά σε όλα πέσαμε μέσα.Λέγανε Πολωνία,Τσεχία τελειωμένη μην πάτε λέγαμε αξίζει,τώρα που τελείωσε η Ουκρανία,Ρωσία μείνανε με το πουλί στο χέρι και δεν έχουν εναλλακτικές.Λέγανε καλή κίνηση να αγοράσεις διαμερίσματα Ουκρανία και να τα νοικιάζεις,θα ανέβει η τιμή τους,λέγαμε είναι επικίνδυνο μπορεί να σε πάρει ο διάολος αν γίνει πόλεμος,είδατε τι έγινε.Λέγαμε η κρίση στην Ελλάδα θα κρατήσει μια γενιά,λέγανε θα αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα,θεωρία ελατηρίου κι έτσι είδατε τι έγινε,κρίση πάνω στην κρίση.Εγραφα οτι το Ηνωμένο Βασίλειο την πούτσισε με την έξοδο απο την ΕΕ,θα τους πάνε πίπα κώλο οι Γερμανοί,όχι λέγανε έκαναν σωστη κινηση οι Αγγλοι τωρα θα ευημερησουν,βλέπετε πώς πάνε απο το κακο στο χειροτερο.
Ξέρω άτομο που αγόρασε τώρα διαμέρισμα στο Κιέβο, στο 20% της προ πολέμου τιμής.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.209
Πόντοι
3.506
Παλαια υπηρχαν οι Τσαροι τωρα που;Τσαροι. Απο την στιγμη που το καμακι σε αυτες τις χωρες αντικατασταθηκε με το χρηματκο αλισβερισι και δεν ψαρωνουν πια με τους σεξοτουριστες,οι ιδιες πουτ@νες που ειναι εκει,ειναι και εδω. Δηλαδη βρισκονται παντου. Επισης λεπει αυτη η μαγεια του ανατολικου μπλοκ γιατι ολα εχουν δυτικοποιηθει .Απλα τωρα το ταξιδι μπορει να συνδυαστει με τουριστκα γραφεια πλεον σε αυτες τις χωρες για να σου μεινει και κατι, εννοωντας πολιτιστικα και αξιοθεατα, ενω τις π@υτανες τις βρισκεις το βραδι, ορεξη να'χεις.
Εδώ έχουν αρχίσει και χοντραίνουν στα 20 τους ρε μαν

Υπάρχουν σλαβες που έχουν γαλάζια μαλλιά και σου μιλάνε για φεμινισμό και Γκρέτα Θουνμπεργκ. Όπου πάει ο θείος Σαμ έρχεται η καταστροφή

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
τα ελεγα σε μια κοπελα τι να κανεις πραγα,τραβα βελιγραδι να δεις διαφωρα στον κοσμο.
για αυτο δεν παω τσεχια,ουγαρια,πολονια καμια σχεση με την σερβια.
οταν γυρισε μου ειπε δικαιο ειχες,φαι σκατα,ομορφη πολη χαλια κοσμος

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Βίλνιους τώρα :rockon::rockon::rockon:Βίντεο φίλου που είναι τώρα εκεί!
βλεπει κατι χαζες που χορευουν και που δεν παιζει τιποτα με ξενους εκει.σε τετεια μερη μονο χορο αυτες
οι βλαμενες.οσο για λιθουανες απο εμπειρια δεν υπαρχει πιο χαζες αλλα το παιζουν πολυ εξυπνες και αμεσως
τις κοβω λιθουανια?πως το καταλαβες?πολυ ηλιθιες γκομενες.οι βαλτικοι τους θεωρουν παραξενους οι
σοβιετικοι και εχουν πολλοι μια ψυχρα και ψυχοπαθια οπως οι γερμαναραδες πατερες τους.μακρια.
σοφια και βελιγραδι μονο μου αρεσει πολυ

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
Τύπε μου ,όσο μεγαλώνουμε έχουμε την ανάγκη να θυμόμαστε παλιές καλές εποχές και να μιλάμε για αυτές. Δεν είναι κακο….

Οι Έλληνες που μένουν εκεί ,πολλοί είναι πυρφόροι, ενώ έχω ακούσει και περίπτωση τύπων «εχω την κοπέλα μου κάτω δε θέλω Σλάβα ,αυτές θέλουν τα λεφτά μου» . Τι να γράψουν; Πόσοι χυστες/μυστες υπάρχουν στη νέα γενια; Τρίχες θα έλεγα

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρω άτομο που αγόρασε τώρα διαμέρισμα στο Κιέβο, στο 20% της προ πολέμου τιμής.

Ας πούμε εσύ υποτίθεται οτι πήγες Λιθουανία πριν απο τρεις βδομάδες.Εγραψες τίποτα για το ταξίδι,πώς είναι οι γκόμενες,τα μαγαζιά,φωτό από το μέρος?Οχι.
Για τον ίδιο λόγο δε γράφουν και οι αλλοι που πάνε.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Οι λιβανέζοι είναι οι πιο εξευγενισμένοι άραβες και σε τεράστιο βαθμό χριστιανοι. Πριν μια δεκαετία ήταν πολύ πιο πάνω και από όλους τους μεσογειακούς λαους οικονομικά και πολιτιστικά.
εχουν αυτη την επιδειξη τους αρεσει να επιδικνιωντε οι λιβανεζοι και να το παιζουν μπιζνεσ μεν
ομως το εχουν να το παιζουν καλοι ενω δεν ειναι.
Εδώ Κύπρο οι ελεύθερες Ουκρανες έχουν κάνει σχέση με Κύπριους ή άλλους ευρωπαίους μια χαρά.
Οι υπόλοιπες παραμένουν πιστές στους δικούς τους.
εισαι ο πιο ασχετος και δεν ξερω καμια προσφυγα με κυπριο! αντιθετα βλεπω οτι δεν τους δινουν σημασια.
χτες ειδα την αστεγη που εδω και 2 χρονια μολις με δει προσπαθει να με πισει να την δανισω 2000!
κοπελα νεαρη 24 ομορφη απο οδυσσο ενα χρονο εδω μονη ειναι και κοιτα σνοπ τους κυπριους.
μαλιστα μου ειπε δεν θα εβγαινε ποτε με κυπριο γιατι ταχα ζητανε απο την κοπελα μισα εξοδα
στο ραντεβου!που τα ακουσε αυτα δεν ξερω κανενα κυπριο που το κανει αλλα αλλη φιλη κυπρια μου ειπε
τις ετυχε το ραντεβου της να της πει μισα μισα.πληρωσε αυτη και τον ξαποστειλε.εισαι ο πιο ασχετος για αυτο μονο
σε παζαρακια ψαχνεις ουκρανιδες για να γαμησεις.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Έτσι όπως μας τα λέει ο αρχηγός. Ότι οι ουκρανεζες θέλουν σαμπάνιες και χαβιάρι και ακριβά πράματα.. Οι ελλεινιδες βγαίνουν πιο οικονομικές.. Η ελλεινιδα θα σου κάτσει και με ένα dinner σε εστιατοριο
2 μουναρες νεαρες ελληνιδες βγαινουν με φφιλο μου εδω 60 καθε μερα!λιγουρες μιλαμε οι πιο ξεφτυλισμενες
στην ευρωπη.αυτα σας λεω οτι οι ελληνιδες τωρα ειναι βαλιου φορ μονει.σκεψου με εβλεπαν να τροω σουβλακι
απλα πραγματα και ετρεχαν τα σαλια.εβγαλα 6000 μετρητα σε μαχαζι και υγραθηκαν ολες ,καιρασα κρεπα στο
ναβαρινο και η κοπελα θα μου καθωταν αλλα ο βλακας την αφησα και εφυγα να παω χαλκιδικη με τον κουμπαρο μου.
δεν υπαρχει κατι που πιανετε πλεον εδω και χρονια,τωρα μπηκα στην ελληνικη αγορα μετα απο τοσα χρονια
που επαιζα παντου και καταλαβα μονο ελλαδα εχει ψωμι.απλα οι γκομενες δεν ειναι διαθεσημες για τους ποιο πολλους
ελληνες λογο αφραγγιας και τραγικης καταστασης.σκεψου στην ελλαδα τους εβλεπα επιπεδο ολοι οπως
αυτοι που πανε με τον διμητρακι στον βλακα που κανει εκπομπη απο την τρωγλη που ζει με τους γονεις του.
εκραξα αγρια τον μητσο που κατεληξε να ειναι αυτο που κοροιδευε χαχαχαχαχα

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Εγώ πάω και live,γυρνάω στα κλαμπ,στα μαγαζιά οπότε ξέρω τι παίζει.Υπάρχουν κλαμπ που φορτώνεις σα σπόνσορας Πολωνία,Τσεχία απλά πρέπει να τα στάξεις χοντρά.Εχει γίνει πιο δύσκολο για μένα στα φοιτητικά κλαμπ λόγω ηλικίας.Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω το conversion να μετατρέπω φοιτήτριες σε σπονσορέτς.
Κατά τα άλλα παντού γίνεται.Π.χ. στο αεροδρόμιο τσεκάρω πάντα τις πτήσεις προς σλαβικές χώρες και άμα έχω λι΄γο χρόνο,κάνω καμάκι εκεί.Πρέπει να είσαι συνέχεια σε ετοιμότητα.
Μερικές από τις καλύτερες γκόμενες τις έχω βγάλει σε αεροδρόμια και στάσεις λεωφορείων,τρένα και τραμ.
αυτα εκανα κιεβο μεχρι 2008 -10.το 2021-22 που πηγα καμια σχεση το κιεβο,ουτε διαθεσιμες ουτε
τα σκηνικα που επαιζαν.ουτε καμακι ειχε ουτε τιποτα.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Κοίτα, έμενα/σπούδασα Αθήνα και είχα και γκόμενα από Βαρσοβία,
δηλαδή έχω αράξει Βαρσοβία,έχω γνωρίσει φίλες της,κ.ο.κ.
Έχω εικόνα και από τις δύο πόλεις.

Μηδέν πιθανότητες Αθήνα, δίνω μόνο στο δημητράκη.
Γράφεις λες και η Αθήνα είναι καμιά ισλαμική πόλη που πρέπει να παντρευτείς για να γαμήσεις.
μου ελεγαν φιλοι μου την αθηνα χαλανε οι ντοπιοι και ειδαν πακιστανους ποιο περιποιημενους απο τους ντοπιους.
οταν πηγα τρανζιτ αθηνα για αρμενια συναντησα τον δασκαλο ιωσηφ και ξελουσαμε με τα χαλια τους.
του ειπα ειμαι λαθος χωρα τοσα χρονια εδω δεν θα εχω αντιπαλο.επρεπε ομως να γινει πολεμος ουκρανιια για
να δωσω ευκαιρια στην ελλαδα και δεν το μετανιοσα.ο δασκαλος λεει τελεια περνας εδω σε σχεση με ουκρανια.
γαμησες και εφαεσ και τα σουβλακια αδικα πεδευοσουν στην ουκρανια χρονια

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Οι Πολωνοί είναι περίεργοι,πιο πολύ λυκόφιλους θα τους χαρακτήριζα.Δεν ταιριάζουμε κιόλας πολύ,είναι πιο μυστήριοι από Ιταλούς,Τούρκους που έχουν πιο κοντινή σε εμάς νοοτροπία.Να βοηθήσει Πολωνός μη Σλάβο να γαμήσει χλωμό.Σέρβος θα το έκανε και Ρώσος βέβαια αλλά ο Πολωνός δεν έχει τέτοια προδιάθεση.Μπορεί βέβαια να σου δώσει τη γκόμενά του για να γαμήσει τη δική σου αυτό το κάνουνε.
κερνουσα πολονους ζευγαρι,μεθυσαν η γκομενα 45 μου ριχτηκε.μου ειπε δεν ειμαι μαζι του
ειναι ο πρωην ανδρας μου και ηρθαμε κυπρο μαζι ταξιδιπαρεα!ομως ντραπηκα απο τον τυπο
και δεν εκανα κινηση επρεπε να παρω φεισπουκ να την βρω πολονια.πριν κανα μηνα εγινε αυτο

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.796
Πόντοι
2.306
μου ελεγαν φιλοι μου την αθηνα χαλανε οι ντοπιοι και ειδαν πακιστανους ποιο περιποιημενους απο τους ντοπιους.
οταν πηγα τρανζιτ αθηνα για αρμενια συναντησα τον δασκαλο ιωσηφ και ξελουσαμε με τα χαλια τους.
του ειπα ειμαι λαθος χωρα τοσα χρονια εδω δεν θα εχω αντιπαλο.επρεπε ομως να γινει πολεμος ουκρανιια για
να δωσω ευκαιρια στην ελλαδα και δεν το μετανιοσα.ο δασκαλος λεει τελεια περνας εδω σε σχεση με ουκρανια.
γαμησες και εφαεσ και τα σουβλακια αδικα πεδευοσουν στην ουκρανια χρονια

Και ο δημητρακης το ιδιο.Γαμαει στο Μεταξουργειο,τρωει τα σουβλακια του αρχοντας.
Παντα το έλεγε οτι η Ελλάδα είναι ιδανική χώρα.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Και ο δημητρακης το ιδιο.Γαμαει στο Μεταξουργειο,τρωει τα σουβλακια του αρχοντας.
αυτο λεει ο δασκαλος!βασιλιας ζει αθηνα παρα στην πετρουπολη.βρεθηκε μαζι του ο δασκαλος
μετα απο 3 χρονια!λεει δεν μου απαντουσε 3 χρονια γιατι νομιζε επιδει τον κερασα σουβλακι
ειναι η σειρα του τωρα να κερασει χαχαχαχαχ.δεν κανω πλακα ο διμητρακης ειναι εντελος
ιδιος οπως αυτοι που κοροιδευε.δεν ηρθε να τρωει τζαμπα σουβλακια αθηνα μαζι μου γιατι
εβαλα ορο να μου κανει κονε με την λιζα να της δωσω 400 !ζηλεψε ο πουστης,θα του κερνουσα και
μεταξουργιο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
εχουν αυτη την επιδειξη τους αρεσει να επιδικνιωντε οι λιβανεζοι και να το παιζουν μπιζνεσ μεν
ομως το εχουν να το παιζουν καλοι ενω δεν ειναι.

εισαι ο πιο ασχετος και δεν ξερω καμια προσφυγα με κυπριο! αντιθετα βλεπω οτι δεν τους δινουν σημασια.
χτες ειδα την αστεγη που εδω και 2 χρονια μολις με δει προσπαθει να με πισει να την δανισω 2000!
κοπελα νεαρη 24 ομορφη απο οδυσσο ενα χρονο εδω μονη ειναι και κοιτα σνοπ τους κυπριους.
μαλιστα μου ειπε δεν θα εβγαινε ποτε με κυπριο γιατι ταχα ζητανε απο την κοπελα μισα εξοδα
στο ραντεβου!που τα ακουσε αυτα δεν ξερω κανενα κυπριο που το κανει αλλα αλλη φιλη κυπρια μου ειπε
τις ετυχε το ραντεβου της να της πει μισα μισα.πληρωσε αυτη και τον ξαποστειλε.εισαι ο πιο ασχετος για αυτο μονο
σε παζαρακια ψαχνεις ουκρανιδες για να γαμησεις.
Τυπε αυτά για άσχετους πες τα σε κανέναν άλλο.
Μένω Λεμεσό και αυτά που λέω τα βλέπω κάθε μέρα.
Εσύ δεν ξέρω καν αν έχεις φράγκα να μείνεις σε αυτή την πόλη, οπότε και η άποψή σου μάλλον δεν ισχύει έτσι αλλιώς.
Αλήθεια μένεις Κύπρο μόνιμα ή γράφεις πράγματα από το μυαλό σου;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.209
Πόντοι
3.506
Ας πούμε εσύ υποτίθεται οτι πήγες Λιθουανία πριν απο τρεις βδομάδες.Εγραψες τίποτα για το ταξίδι,πώς είναι οι γκόμενες,τα μαγαζιά,φωτό από το μέρος?Οχι.
Για τον ίδιο λόγο δε γράφουν και οι αλλοι που πάνε.
Τύπε δεν πήγα Λιθουανία ,προσπαθούσα να γαμησω μια Λιθουανή που δεν μου έκατσε

Παρεξήγηση.

Ταυλανδη,Ουκρανία προ πολέμου που πήγα έγραψα

Τώρα να γράψω για κατοβιτσε πριν πέντε χρόνια που πήγα ,είναι μόνο για συναισθηματική κατανάλωση.

Όταν ολοκληρωθεί το επόμενο ταξίδι ,θα γράψω για τον εκεί προορισμό. Ξέρει η FSB για τι μιλάω @sex volcano

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.209
Πόντοι
3.506
βλεπει κατι χαζες που χορευουν και που δεν παιζει τιποτα με ξενους εκει.σε τετεια μερη μονο χορο αυτες
οι βλαμενες.οσο για λιθουανες απο εμπειρια δεν υπαρχει πιο χαζες αλλα το παιζουν πολυ εξυπνες και αμεσως
τις κοβω λιθουανια?πως το καταλαβες?πολυ ηλιθιες γκομενες.οι βαλτικοι τους θεωρουν παραξενους οι
σοβιετικοι και εχουν πολλοι μια ψυχρα και ψυχοπαθια οπως οι γερμαναραδες πατερες τους.μακρια.
σοφια και βελιγραδι μονο μου αρεσει πολυ
Ψυχοπαθής ρε ΟΥΚα. Σε μια φάση φασωνεσαι στην επόμενη κλαίνε. Μάλλον είμαι πολύ άσχημος.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.749
Πόντοι
456

Κοίτα, άλλο να θυμόμαστε και άλλο να φλεξάρει τα ίδια και τα ίδια ο καθένας για το τι έκανε πριν 20 χρόνια.
Εδώ μετά από πανδημία και πόλεμο, έχουν έρθει μέσα σε μια 5ετία τα πάνω κάτω και κάθεται ο καθένας και γράφει για το σήμερα με γνώμονα όσα γίνονταν πριν 20 χρόνια..

Καλά, ξέρω φοιτητές όχι μόνο στο μπλοκ, που είτε είχαν σχέση Ελλάδα ή με κάποια ελλεηνίδα που σπούδαζαν μαζί.

Δυο Ρωσίδες που έχω γκόμενες μου ζήτησαν να τις φέρω Γερμανία και να τους βρω δουλειά για να τις σώσω όπως έλεγαν,βέβαια δεν έκανα κίνηση.
Η μία βγάζει 200 ευρώ μηνιαίως και η άλλη κονομάει 100 ευρώ μηνιαίως.Οι γερμανικοι μισθοι τους φαινονται αρχοντικοί.

Ξέρω πιτσιρίκα Ρωσίδα που είδε πόσο μαλάκες είναι οι Γερμανοί και έφερε μετά άλλες δύο φίλες της από Ρωσία.
Όλες άσυλο για πολιτικούς λόγους.
Μια χαρά περνάνε στην υγεία των κορόιδων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom