Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να μην ψάχνεις ποιο μοντέλο ειναι και να μην γραψεις  :jerking:ειναι το Sony Ultra Z1 το εχει δει και ο Fidel στο Skype.
  Με βρίζεις γιατι εισαι ενας αθλιος φτωχομπινές που στα 45 του μενει με την μανα του  :2funny: και την βγαζει με 4000-5000 Ευρω το χρόνο  :2funny: Αυτα οτι πας εξωτερικο ειναι της φαντασιας σου  :2funny: Αγιο Παντελεημονα τη βγάζεις  :2funny:
Tι πατατα ειναι αυτη ρε μητσε αυτο με το ζορι να εχει 400 ευρω.Μας απογοητευσες τωρα εσυ να μην εχεις ενα αιφον,ενα γκαλαξυ.Παντως εγω οντως εχω κινεζικο. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αντε παλι με τους κλωνους. :2funny:
Μητσε πηρες κρεβατι η ακομη σε καναπε κοιμασαι;Αλλαξες τηλεοραση η εχεις ακομη αυτην την κακομοιρα του 1990;
Παρε ρε μαλακια μια της προκοπης τωρα παιρνεις με 150 ευρω  :grin:
Και καθολου τηλεοραση να μην ειχε αυτο το διαμερισμα ρε ηλιθιε κανει πανω απο 120.000 Ευρω  :2funny:.Και εχουν ερθει και το εχουνε δει αρκετα ατομα απο το σα'ι'τ οπως ο Gangzxa και ο Fidel.
  Αυτο καλητερο απο Galaxy ειναι πολυ πιο γρηγορο και ακριβοτερο το εχω και σαν Планшет εχω και Galaxy το να εχεις Galaxy για σενα μπορει να ειναι κατι το εξωπραγματικο  :2funny: σα να ειχα εγω ιδιοτικο αεροπλανο  :2funny:
 Οσα βιντεάκια για μένα και να φτιαξεις οτι και να κανεις ενας κακομοιρης θα εισαι :2funny:
 Το οτι εισαι οπαδός του Πιρφόρου και του Σκυλοχάρα εσένα ρεζιλευει και οχι εμενα  :2funny: Αν εχεις αυτα τα ζωα για ιδάλματα εισαι κ'εσυ ζώο σαν κ'αυτους  :2funny:Αυριο που θα πας βόλτα?Δραπετσώνα ή θα ανέβεις Αγιο Παντελεημονα? :2funny:
 Απλός ειμαι σε αλλο επίπεδο απο'σενα φουκαρά  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γουσταρουμε πουστομεταναστη  :2on1:
Αληθεια οι Μοντεράτορ που ειναι τωρα?Αυτο δεν θεωρειται προσβλητικο? :)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΒΙΝΟΥΝΕ? :think:Μηπως κ'εσυ εισαι κλωνος του σα'ι'τ για να δημιουργεις κινηση? :think:
  Για να δουμε θα Μπαναριστεις?
  Του Σκυλοχάρα ουτε φωτο με κρυμενο το προσωπο δεν αφεινανε ενω εδω ενα τετοιο βιντεακι δεν το κατεβαζουνε? :think:
  Ας βγαλουν οι αναγνωστες του σα'ι'τ τα συμπερασματα τους  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και καθολου τηλεοραση να μην ειχε αυτο το διαμερισμα ρε ηλιθιε κανει πανω απο 120.000 Ευρω  :2funny:.Και εχουν ερθει και το εχουνε δει αρκετα ατομα απο το σα'ι'τ οπως ο Gangzxa και ο Fidel.
  Αυτο καλητερο απο Galaxy ειναι πολυ πιο γρηγορο και ακριβοτερο το εχω και σαν Планшет εχω και Galaxy το να εχεις Galaxy για σενα μπορει να ειναι κατι το εξωπραγματικο  :2funny: σα να ειχα εγω ιδιοτικο αεροπλανο  :2funny:
 Οσα βιντεάκια για μένα και να φτιαξεις οτι και να κανεις ενας κακομοιρης θα εισαι :2funny:
 Το οτι εισαι οπαδός του Πιρφόρου και του Σκυλοχάρα εσένα ρεζιλευει και οχι εμενα  :2funny: Αν εχεις αυτα τα ζωα για ιδάλματα εισαι κ'εσυ ζώο σαν κ'αυτους  :2funny:Αυριο που θα πας βόλτα?Δραπετσώνα ή θα ανέβεις Αγιο Παντελεημονα? :2funny:
 Απλός ειμαι σε αλλο επίπεδο απο'σενα φουκαρά  :2funny:

Μα ποσο μαλακας εισαι ρωτα τον φιντελ αν ειναι κλωνοι μου,για ποιον λογο αν ειχα φτιαξει βιντεακι για σενα να μην τα εβαζα με το κανονικο μου νικ.  :headbang:
Μα να μην εχεις μια πλασμα τηλεοραση ρε κακομοιρε  :2funny:
θες να σου στειλω μια σαμσουνγκ 42αρα που εχω παροπλισμενη να χαρεις να δεις και καμια τσοντουλα να δεις πως γαμανε. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με το κανονικο σου νικ θα μπαναριζοσουνα και θα χανονταν αυτο το ονομα.Αν και δεν καταλαβαινω γιατι σε κρατανε στο σα'ι'τ?Αφου δε λες και τιποτα γιατι δεν ξερεις  :2funny: Οταν πηγες να πεις κατι για εξωτερικο φανηκε οτι οι πληροφοριες σου ηταν 20 χρονια πισω.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑΝ ΕΞΠΡΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΩΡΑ?το οτι βγαινει και βαζει το βιντεακι οταν σε ξεφτιλιζω δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο? :think:Εσυ ρεζιλευεσαι γιατι ο κοσμος το καταλαβαινει δεν τρωει κουτοχορτο.Εκτος απο τους κλωνους σου φυσικα  :2funny:
  Αυτο με την τηλεοραση γελάνε μαζι σου γιατι βλεπουν οτι δεν εχεις τι αλλο να πεις  :2funny: οταν σε σβίνω ανεβαζει ο Κλωνος αυτο το βιντεάκι και ολο αυτο λες για την τηλεοραση.
  Εγω μιλαω για ακινητα και εσυ για τηλεοράσεις και  :jerking: Το διαμερισμα αυτο εχει πανω απο 120.000 Ευρω ουτε στα ονειρα σου δεν θα μπορεσεις να παρεις  :2funny:Εγω με τους φουκαράδες γελάω ειδηκα αν ειχαν δυνατοτητα να πανε παραπανω αλλα απο  :jerking: μειναν εκει που μειναν.
  Καλό ειναι παντος να παρεις μια καλη τηλεοραση για να με δεις  :2funny: γιατι οταν ερθω Ελλαδα σκοπευω να βγω σε καποια κανάλια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με το κανονικο σου νικ θα μπαναριζοσουνα και θα χανονταν αυτο το ονομα.Αν και δεν καταλαβαινω γιατι σε κρατανε στο σα'ι'τ?Αφου δε λες και τιποτα γιατι δεν ξερεις  :2funny: Οταν πηγες να πεις κατι για εξωτερικο φανηκε οτι οι πληροφοριες σου ηταν 20 χρονια πισω.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑΝ ΕΞΠΡΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΩΡΑ?το οτι βγαινει και βαζει το βιντεακι οταν σε ξεφτιλιζω δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο? :think:Εσυ ρεζιλευεσαι γιατι ο κοσμος το καταλαβαινει δεν τρωει κουτοχορτο.Εκτος απο τους κλωνους σου φυσικα  :2funny:
  Αυτο με την τηλεοραση γελάνε μαζι σου γιατι βλεπουν οτι δεν εχεις τι αλλο να πεις  :2funny: οταν σε σβίνω ανεβαζει ο Κλωνος αυτο το βιντεάκι και ολο αυτο λες για την τηλεοραση.
  Εγω μιλαω για ακινητα και εσυ για τηλεοράσεις και  :jerking: Το διαμερισμα αυτο εχει πανω απο 120.000 Ευρω ουτε στα ονειρα σου δεν θα μπορεσεις να παρεις  :2funny:Εγω με τους φουκαράδες γελάω ειδηκα αν ειχαν δυνατοτητα να πανε παραπανω αλλα απο  :jerking: μειναν εκει που μειναν.
  Καλό ειναι παντος να παρεις μια καλη τηλεοραση για να με δεις  :2funny: γιατι οταν ερθω Ελλαδα σκοπευω να βγω σε καποια κανάλια.
Aυτο με το κρεβατι τοτε τι εχεις να πεις;Κοιμασαι σε μπαουλοντιβανο.Παρε ενα ντιβανι της προκοπης.Το διαμερισμα στο εχουν παρει οι γονεις σου επειδη τους ρεζιλευες εδω.και σε εδιωξαν.και το αμαξι και σου στελνουν και λεφτα.εσυ τα εχεις πει μονος σου δεν ειναι δικα μου λογια.Εσυ με τι λεφτα να τα παρεις,δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου.Α ξεχασα,εχεις δουλεψει στριπτιζ στην μοσχα. :2funny:
Παντως μητσε αν παρεις μετοχες για το γηπεδο της ΑΕΚαρας θα σε αφησω ησυχο. :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γουσταρουμε πουστομεταναστη  :2on1:
Αυτό εδω το βιντεάκι που ειναι προσβλητικο γιατι δεν το σβίνουνε και δεν Μπανάρουνε τον κλώνο σου?
  Το βαζω για να το δει ο κοσμος.
  Εχω τρια διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη αυτο το εχουνε δει ατομα απο το σα'ι'τ οι γονεις μου μακάρι να ειχαν τόσα λεφτα να μου τα παρουνε.Το διαμερισμα που γυριστηκε το βιντεακι εχει τρια δωμάτια και η αξια του ειναι 220.000 Ευρω το λιγοτερο!Ποσό εξωπραγματικο για σένα  :2funny: Στο ενα δωματιο εχει ντιβάνι και γυρισα εκει τη σκηνη απο το βιντεακι που κοιμαμαι με της γάτες  :2funny: στα αλλα 2 δωματια εχει κανονικα κρεβάτια.
  Οι κλωνοι σου ειχαν το αντιθετο αποτελεσμα ακομα και καποιος να μην με πηγαινε θα παει με το μέρος μου γιατι βλέπει τι γινεται (μιλαω για νορμαλ ανθρωπους και οχι τελειωμενους και τερατα της φυσεως) μπαινει ενα βιντεάκι για μενα απο εναν κλωνο σου και αυτος που το βαζει δεν μπανάρετε και δεν το κατεβάζει κανενας :think:.Ενω οταν εμπαινε μια φωτογραφία του τέρατος με κρυμενο το προσωπο που δεν παραβιαζε τιποτα σε δεπτερολεπτα ειχε σβιστει.Δεν ειναι λιγακι περιεργα ολα αυτα? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό εδω το βιντεάκι που ειναι προσβλητικο γιατι δεν το σβίνουνε και δεν Μπανάρουνε τον κλώνο σου?
  Εχω τρια διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη αυτο το εχουνε δει ατομα απο το σα'ι'τ οι γονεις μου μακάρι να ειχαν τόσα λεφτα να μου τα παρουνε.Το διαμερισμα που γυριστηκε το βιντεακι εχει τρια δωμάτια και η αξια του ειναι 220.000 Ευρω το λιγοτερο!Ποσό εξωπραγματικο για σένα  :2funny: Στο ενα δωματιο εχει ντιβάνι και γυρισα εκει τη σκηνη απο το βιντεακι που κοιμαμαι με της γάτες  :2funny: στα αλλα 2 δωματια εχει κανονικα κρεβάτια.
  Οι κλωνοι σου ειχαν το αντιθετο αποτελεσμα ακομα και καποιος να μην με πηγαινε θα παει με το μέρος μου γιατι βλέπει τι γινεται (μιλαω για νορμαλ ανθρωπους και οχι τελειωμενους και τερατα της φυσεως) μπαινει ενα βιντεάκι για μενα απο εναν κλωνο σου και αυτος που το βαζει δεν μπανάρετε και δεν το κατεβάζει κανενας :think:.Ενω οταν εμπαινε μια φωτογραφία του τέρατος με κρυμενο το προσωπο που δεν παραβιαζε τιποτα σε δεπτερολεπτα ειχε σβιστει.Δεν ειναι λιγακι περιεργα ολα αυτα? :think:
Γιατι δεν τολμας πια να γραψεις το απογευμα που ειναι οι περισσοτεροι μέσα στο σα'ι'τ.Που πολλοι απ'αυτους ακομα και αν δεν ειναι παντα φιλικοι μαζι μου σε ξεφτιλιζουνε :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πρωτα απο ολα κανεις αναφορα για να το σβησουν;Αν δεν κανεις δεν προκειται να κατεβει απο μονο του.
Δευτερον απο που βρηκες τα λεφτα να παρεις αυτα τα διαμερισματα αφου μονος σου λες οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου. :think: Εκτος και αν εβγαζες απο το στριπτιζ που λες οτι δουλευες και μαζεψες κανα εκατομμυριο οποτε παω πασσο. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρωτα απο ολα κανεις αναφορα για να το σβησουν;Αν δεν κανεις δεν προκειται να κατεβει απο μονο του.
Δευτερον απο που βρηκες τα λεφτα να παρεις αυτα τα διαμερισματα αφου μονος σου λες οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου. :think: Εκτος και αν εβγαζες απο το στριπτιζ που λες οτι δουλευες και μαζεψες κανα εκατομμυριο οποτε παω πασσο. :grin:
ΈΚΑΝΑ και ειχα στειλει και γραμμα στον Αντισθένη την αλλη φορα (νομιζω 2 γραμματα του ειχα γραψει) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ  :think:Δεν ειναι περιεργα ολα αυτα? :think:
  Το που τα βρηκα τα λεφτα και τα πήρα ειναι δικο μου θέμα μαγκια μου και καμαρι μου να μην εχω δουλεω και να εχω λεφτα με νομιμα μεσα.Κατα καιρους γραφω για καποια πραγματα που κανω και βγαζω ευκολο χρημα νομιμα(ειχα γραψει προσφατα για της επινοικιασεις που κανω σε 2 αποθηκες) αλλες φορες για αλλα.
  Πάντος οι γονεις μου δεν μου τα πηρανε  :2funny:γιατι απλουστατα δεν εχουν τόσα!Το διαμερισμα μου στο κεντρο της Βαρσοβίας που δεν αναφεραμε πριν εχει αυτη τη στιγμη πανω απο 250.000 Ευρω!Πηρα και αμαξι 40.000+ Ευρω τοτε.Για να μου τα ειχαν παρει αυτα οι γονεις μου επρεπε να μου στέλνανε 10,000 Ευρω το μήνα :think: :headbang: Ο πατερας μου αποκλιεται να μου τα εχει παρει γιατι δεν εχω καμια σχεση μαζι του εδω και χρόνια και το εχω δηλωσει δημοσια επανελημένα.Μένει η μάνα μου που δε νομιζω να εχει τετοια ποσά :think:.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βρε βουδι εχω παρει εξοχικο στο Ρανκοβτσε.Λες να μην πηγαινω;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε αυτόν μην τυχόν και τον μπανάρει κανένας!!! Πολύ γέλιο ο τύπος!!!!!

Εγώ πιστευω πως έχουν πέσει ζόρια με τους γύφτους της τρίτης θέσης που βρωμάει το κατάστρωμα ποδαρίλα και τον πιάνουν παραισθήσεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε αυτόν μην τυχόν και τον μπανάρει κανένας!!! Πολύ γέλιο ο τύπος!!!!!

Εγώ πιστευω πως έχουν πέσει ζόρια με τους γύφτους της τρίτης θέσης που βρωμάει το κατάστρωμα ποδαρίλα και τον πιάνουν παραισθήσεις...
Οπως και ο Σκυλοχάλιας για να  :2funny: καλοι ειναι.Αλλα οχι να παιρνεις στα σοβαρα αυτα που λένε  :2funny:!
  Εδω κανεις λάθος!Δεν ανεβαινει στο καταστρωμα ειναι Θαλαμηκώλος (καμαριερα).Η δουλεια του ειναι παίρνει τα ψωλοχυμένα σεντόνια και να τα αλλαζει  :2funny:.Στις καμπίνες καθεται  :2funny:.Σκέψου μπορει να εχει κοιμηθει την προηγουμενη μέρα κανενας βρωμιαρης σαν τον Σινοχάρα ή να τα εχουνε χύσει τα σεντόνια και αυτος τα πιάνει και τα αλλαζει  :2funny:.Να κανει αυτη τη δουλεια κανενας 18χρονος το καταλαβαινω αλλα αν κανει αυτη τη δουλεια ενας 45 ετων ειναι κατάντια και μιζέρια  :2funny:.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
για να  2funny καλοι

Ναι είδες που εκμηδενίστηκε ο άλλος... Δεν έχουμε να ακούμε για γάμους εκατομμυριούχων, βίλες χλιδάτες στην Αττική και άλλα παρόμοια! Τώρα αν χάσουμε τα εξοχικά στην Σλοβακία πως θα πεθαίνουμε στα :2funny: :2funny: :2funny: 

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω για σλοβακια,πηγα 2 φορες  2013,το εγραψα στο θεμα μπρατισλαβα οτι εκει ειναι ο παραδεισος,χαμενος χρονος ουκρανια,τζαμπα δεν γαμας πειοτηκα μουνια!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
συμφωνω για σλοβακια,πηγα 2 φορες  2013,το εγραψα στο θεμα μπρατισλαβα οτι εκει ειναι ο παραδεισος,χαμενος χρονος ουκρανια,τζαμπα δεν γαμας πειοτηκα μουνια!
Φίλε Godharry εδώ πιστεύω πως σφάλεις ..

Οι Σλοβάκοι μαζί με τους Γερμανούς και τους Φιλανδούς είναι από τους λιγότερο ευφυείς Ευρωπαϊκούς λαούς! Συν ότι οι Σλοβάκες είναι πολύ κομπλεξικές και χαζο-Σνομπ γκόμενες!
Είναι επιρρεπείς επίσης προς παρακμιακούς τύπους! Πολλές τραβιούνται με Αλβανούς που ούτε οι Τσέχες δεν είναι έτσι...όχι ότι και αυτές ξέρουν τι τους γίνεται αλλά Σλοβάκες δεν είναι σίγουρα!
Ακόμα και ότι καλύτερο έχει η Σλοβακία η Σκλεναρίκοβα τον χάλια αραπά τον Καρεμπέ πήγε και γαμήθηκε    :headbang: :headbang: :headbang:

Λέτε και ο μούτσος να είναι μιγάς και να έχει ελπίδα μόνο με καμιά τελειομένη Σλοβάκα??? :think: :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Οι Σλοβάκοι μαζί με τους Γερμανούς και τους Φιλανδούς είναι από τους λιγότερο ευφυείς Ευρωπαϊκούς λαούς! Συν ότι οι Σλοβάκες είναι πολύ κομπλεξικές και χαζο-Σνομπ γκόμενες!
Είναι επιρρεπείς επίσης προς παρακμιακούς τύπους! Πολλές τραβιούνται με Αλβανούς που ούτε οι Τσέχες δεν είναι έτσι...όχι ότι και αυτές ξέρουν τι τους γίνεται αλλά Σλοβάκες δεν είναι σίγουρα!
Ακόμα και ότι καλύτερο έχει η Σλοβακία η Σκλεναρίκοβα τον χάλια αραπά τον Καρεμπέ πήγε και γαμήθηκε    :headbang: :headbang: :headbang:

Λέτε και ο μούτσος να είναι μιγάς και να έχει ελπίδα μόνο με καμιά τελειομένη Σλοβάκα??? :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Βρε ζωο ποια σλοβακα θα παει με αλβανο πανιβλακα,τους θεωρουν το κατωτερο ειδος της ευρωπης και δεν εχουν αδικο,λογικο να σας θεωρουν ετσι.Αλλα εσυ τι μιλας,εσυ δεν κλαιγοσουν οτι οι ουκρανες που γουσταρεις γαμιουνταν με κατι αλβανους ανιματερ της φυλης σου,κατι αλγερινους ξυπολητους και εσυ ησουν ο μονος που εμενε μπουκαλα;Εσυ τα ελεγες και γινοσουν ρεζιλι..Εδω πηγες στα καλιστεια να μπεις και σε πεταξαν εξω προχθες τι μας λες τωρα  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδω πηγες στα καλιστεια να μπεις και σε πεταξαν εξω προχθες τι μας λες τωρα  :2funny:
Μη λες τέτοια γιατί θα φας πόρτα από το συσσίτιο...  Φαγάκι μόνο στα σκουπίδια του καραβιού θα βρίσκεις... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom