Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
Τελευταία μέρα του πορνοταξιδιού μου και διανυκτερεύοντας στο ξενοδοχείο αποφασίζω να πάρω call girl. Αφού έκανα πολλά τηλέφωνα, στα οποία κάποια δεν απαντούσαν, κάποιες δεν μιλούσαν Αγγλικά, τελικά κατέληξα εδώ:

Πολύ καλά Αγγλικά, μου λέει σε 45’ θα είμαι στο ξενοδοχείο σου. Της απάντησα ότι θα την περιμένω κάτω, αφού χρειάζεται κάρτα για να ανέβει κάποιος πάνω. Να μην σας κουράζω, μετά από 1.20 σκάει μύτη γεματούλα θείτσα που δεν μιλούσε λέξη Αγγλικά. Της κάνω νόημα να πάρει τον πούλο και ως εκ θαύματος σκάει μύτη ο ταξιτζής που την είχε φέρει με δεύτερη θείτσα που μιλούσε Αγγλικά me Tarzan, you Jane. Γελώντας είπα και σε αυτή να πάρει τον πούλο, έδωσα και 20 zloty για το ταξί και γειά σας.
πως φαίνεται ο έμπειρος παίκτης.... :rockon: :rockon: :rockon: καλά οι Πολωνέζες δεν είναι μουνάρες συνήθως??

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
Τελευταία μέρα του πορνοταξιδιού μου και διανυκτερεύοντας στο ξενοδοχείο αποφασίζω να πάρω call girl. Αφού έκανα πολλά τηλέφωνα, στα οποία κάποια δεν απαντούσαν, κάποιες δεν μιλούσαν Αγγλικά, τελικά κατέληξα εδώ:

Πολύ καλά Αγγλικά, μου λέει σε 45’ θα είμαι στο ξενοδοχείο σου. Της απάντησα ότι θα την περιμένω κάτω, αφού χρειάζεται κάρτα για να ανέβει κάποιος πάνω. Να μην σας κουράζω, μετά από 1.20 σκάει μύτη γεματούλα θείτσα που δεν μιλούσε λέξη Αγγλικά. Της κάνω νόημα να πάρει τον πούλο και ως εκ θαύματος σκάει μύτη ο ταξιτζής που την είχε φέρει με δεύτερη θείτσα που μιλούσε Αγγλικά me Tarzan, you Jane. Γελώντας είπα και σε αυτή να πάρει τον πούλο, έδωσα και 20 zloty για το ταξί και γειά σας.
"παρήγγειλες" την Μέγκαν και σου ήρθε θείτσα? γιατι η εικονιζόμενη φαίνεται αξιογάμητη...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
θεώρησα ότι θα έρθει η εικονιζόμενη, αλλά τελικά έπεσα σε Πολωνικό γραφείο. Δεν μάσησα και την έστειλα, εντάξει και ο "ταξιτζής" ήταν αγαθούλης...

και μιας και το ανέφερες, οι Πολωνές είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ !!! εμένα που μου αρέσουν οι αδύνατες κοπέλες, έπαθα σοκ από όσα είδα. Απίστευτα μουνιά...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θεώρησα ότι θα έρθει η εικονιζόμενη, αλλά τελικά έπεσα σε Πολωνικό γραφείο. Δεν μάσησα και την έστειλα, εντάξει και ο "ταξιτζής" ήταν αγαθούλης...

και μιας και το ανέφερες, οι Πολωνές είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ !!! εμένα που μου αρέσουν οι αδύνατες κοπέλες, έπαθα σοκ από όσα είδα. Απίστευτα μουνιά...

Πες για το ξεβρακοκεφαλο στο εστιατοριο πορνε μου :grin:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πες για το ξεβρακοκεφαλο στο εστιατοριο πορνε μου :grin:

πωπω, τι μου θύμησες...

πιο καυλόφατσα δεν έχω ξαναδεί εδώ και πολύ καιρό...

ξανθιά με διαστημική κωλάρα για πολλά σκαμπίλια, γαλανές ματάρες, πορνογόβες που ανασταίνουν και νεκρό

συνοδευόταν από 6 ψωλαρίες, που είμαι σίγουρος ότι θα την ξεμούνιασαν - ξεκώλιασαν όλο το βράδυ, με πολύ ξύλο και ασταμάτητη πούτσα  :rockon: :rockon: :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
καμία σχέση

εγώ προσωπικά τις ημέρες που ήμουν επάνω είδα ένα λαό προσγειωμένο στη γη, χωρίς να κυνηγάει την πολυτέλεια, αλλά να ζει πολύ άνετα. Τα εστιατόρια γεμάτα, κόσμος έξω να γλεντάει το βράδυ

ανέφερα το προσγειωμένος στη γη, γιατί αντίθετα με την Ελλάδα, επάνω δεν είδα ούτε ένα iphone. Αντίθετα είδα πολλά άλλα επώνυμα κινητά, τα οποία είναι φθηνότερα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερα. Ειδικά οι νέοι ντύνονται πολύ καλύτερα από τους Έλληνες, αλλά με μάρκες τύπου H&M και Zarra.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καμία σχέση

εγώ προσωπικά τις ημέρες που ήμουν επάνω είδα ένα λαό προσγειωμένο στη γη, χωρίς να κυνηγάει την πολυτέλεια, αλλά να ζει πολύ άνετα. Τα εστιατόρια γεμάτα, κόσμος έξω να γλεντάει το βράδυ

ανέφερα το προσγειωμένος στη γη, γιατί αντίθετα με την Ελλάδα, επάνω δεν είδα ούτε ένα iphone. Αντίθετα είδα πολλά άλλα επώνυμα κινητά, τα οποία είναι φθηνότερα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερα. Ειδικά οι νέοι ντύνονται πολύ καλύτερα από τους Έλληνες, αλλά με μάρκες τύπου H&M και Zarra.

Tα τσουρκακια πως τα ειδες τυπε μου ? Αυτα πες ασε τα εστιατορια και τα ρουχα :grin: Ειδικα τα 18χρονα :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Περιοδικο Fortune (Greece):

ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Από τις χειρότερες περιοχές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ. Τραγικά νούμερα σε στέγαση, περιβάλλον, εισόδημα, υγεία, συμμετοχή στα κοινά. Αριστεύει, ωστόσο, στην εκπαίδευση και τα πάει κάπως καλύτερα σε ασφάλεια. Παρόμοιες συνθήκες επικρατούν στη Σλοβενία, στην Κεντρική Ουγγαρία, στη Μπρατισλάβα και την κεντρική Τσεχία, όλες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ημουνα Πολωνία τα τελευταία Σαββατοκύριακα μιλάμε για χυμαδιό.Τώρα που ήρθαν οι καινούργιες πρωτοετείς ποιος τις μαζεύει.Κάτι άθλιοι ξένοι να βγάζουν απίστευτα γούστα.Καλές και οι μεγαλύτερες ηλικίες.Σχεδόν κάθε βράδυ κάνεις φάση με γκόμενα κρίμα να έχει κάθε λογής ξέφτιλους Ισπανούς Αραβες κτλ και όχι Ελληναράδες.

NickoYavek

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ωχ μαλλον εκανα λαθος επιλογη :) Και βρεθηκα τσεχια αντι για πωλονια!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωχ μαλλον εκανα λαθος επιλογη :) Και βρεθηκα τσεχια αντι για πωλονια!

Η Πολωνία γενικώς δεν είναι γνωστή.Μόνο οι καργιόληδες Ισπανοί και Πορτογάλοι φοιτητές του Erasmus την ξέρουνε που πάνε να ξεπουτσιαστούν και οι πάκηδες.Αφού σκέψου υπάρχουν Πολωνέζες groupies των φοιτητών Erasmus πηδιούνται με όποιον κάτσει.
Εχω και φωτό με τους συνδυασμούς μερικοί είναι να φρίξετε.Ο Ελληνας παραείναι ωραίος σε σχέση με αυτό που επιλέγει η Πολωνέζα.

NickoYavek

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η Πολωνία γενικώς δεν είναι γνωστή.Μόνο οι καργιόληδες Ισπανοί και Πορτογάλοι φοιτητές του Erasmus την ξέρουνε που πάνε να ξεπουτσιαστούν και οι πάκηδες.Αφού σκέψου υπάρχουν Πολωνέζες groupies των φοιτητών Erasmus πηδιούνται με όποιον κάτσει.
Εχω και φωτό με τους συνδυασμούς μερικοί είναι να φρίξετε.Ο Ελληνας παραείναι ωραίος σε σχέση με αυτό που επιλέγει η Πολωνέζα.

τουλαχιστον θα μπορω να το συνδυαζω ανα διαστηματα με μινι ταξιδακια καθως με το τραινο ειμαι κανενα 7ωρο απο κει...εχεις ομως τιποτα τιπς να μου πεις?για να μην χανω χρονο σε ψαξιματα?εστω με πμ.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ημουνα Πολωνία τα τελευταία Σαββατοκύριακα μιλάμε για χυμαδιό.Τώρα που ήρθαν οι καινούργιες πρωτοετείς ποιος τις μαζεύει.Κάτι άθλιοι ξένοι να βγάζουν απίστευτα γούστα.Καλές και οι μεγαλύτερες ηλικίες.Σχεδόν κάθε βράδυ κάνεις φάση με γκόμενα κρίμα να έχει κάθε λογής ξέφτιλους Ισπανούς Αραβες κτλ και όχι Ελληναράδες.
ΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑς?
ΠΟΛΩΝΙΑ ειναι πολυ γενικο... ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τουλαχιστον θα μπορω να το συνδυαζω ανα διαστηματα με μινι ταξιδακια καθως με το τραινο ειμαι κανενα 7ωρο απο κει...εχεις ομως τιποτα τιπς να μου πεις?για να μην χανω χρονο σε ψαξιματα?εστω με πμ.
με τρενο ?7 ωρες?κ 7 επιστροφη??? :idiot: για διημερο?μονο αν ειναι βραδυνα τα ταξιδια κ κιμασε μεσα,,αλλιως τι να πας?για καφε κι ενα ποτο? :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το χρονο σου θα χασεις αν ειναι να πας για 2 μερες.

NickoYavek

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια θα μπορω μεχρι και 3-4 βραδια ανα βδομαδα να κοιμαμαι εκει αν θελω.
Επισης εννοειται οτι κατι εχω απο κοννε αλλα ειναι απλα γκομενακια που μιλαω στο ιντερνετ!
Εννοουσα φασεις και οδηγιες για συγκεκριμενα μερη και πανεπιστιμια που γινονται τα παρτιες που λεει ο φιλτατος kman

NickoYavek

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
με τρενο ?7 ωρες?κ 7 επιστροφη??? :idiot: για διημερο?μονο αν ειναι βραδυνα τα ταξιδια κ κιμασε μεσα,,αλλιως τι να πας?για καφε κι ενα ποτο? :grin:

Μαρτυριο το τρενο ειδικα εγω που δεν ειμαι συνηθισμενος σε τοσο μεγαλες διαδρομες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom