Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάπως έτσι χορεύουν οι Πολωνέζες στα κλαμπ.Μιλάμε για κλασσική ανατολική Ευρώπη.Επίσης κωλάρες και βυζάρες καμία σχέση με Ουκρανέζες που είναι όμως κάπως πιο λεπτές.

Τέτοια μουνιά βλεέπει κανείς σε high end clubs όπως το Teatr στο Wroclaw.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάπως έτσι χορεύουν οι Πολωνέζες στα κλαμπ.Μιλάμε για κλασσική ανατολική Ευρώπη.Επίσης κωλάρες και βυζάρες καμία σχέση με Ουκρανέζες που είναι όμως κάπως πιο λεπτές.

Τέτοια μουνιά βλεέπει κανείς σε high end clubs όπως το Teatr στο Wroclaw.

Όλεεεε, το θυμάμαι το Daytona! Κι εκεί πολύ κλασάτα γκομενάκια! Αλλά πολύ αβέβαια για τον εαυτό τους... Την έπεφτα σε μια Θεά και μου έλεγε πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια πως ένας ¨Ελληνας μπορεί να ασχολείτε μαζί της όταν έχει απεριόριστες επιλογές στη Πολωνία! Κάτι παρόμοια έλεγε και μια άλλη...  :jerking: :jerking: :jerking:

Πόζναν ήταν πολύ καλύτερα...

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Γατακια Πολωνεζες τζαμπα τα πεταξατε ολα εξω η γυναικα σημερα αν δεν εχει φαβοριτες και μουσι (βλ.Αυστρια) δεν εχει περαση!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Όλεεεε, το θυμάμαι το Daytona! Κι εκεί πολύ κλασάτα γκομενάκια! Αλλά πολύ αβέβαια για τον εαυτό τους... Την έπεφτα σε μια Θεά και μου έλεγε πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια πως ένας ¨Ελληνας μπορεί να ασχολείτε μαζί της όταν έχει απεριόριστες επιλογές στη Πολωνία! Κάτι παρόμοια έλεγε και μια άλλη...  :jerking: :jerking: :jerking:

Αρα δεν επιβεβαιωνεται ο kman που συνεχεια λεει:
1) ειναι τοσες πολλες(και ανω του μετριου-ειδικα σε συγκριση με ελληνιδες), που οποιος παιζει, εχει πολλες πιθανοτητες να του καθισει γκομεναρα
2) εχουν χαμηλη αυτοπεποιθηση, κι αρα μπορει καποιος να παιξει με αέρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αρα δεν επιβεβαιωνεται ο kman που συνεχεια λεει:
1) ειναι τοσες πολλες(και ανω του μετριου-ειδικα σε συγκριση με ελληνιδες), που οποιος παιζει, εχει πολλες πιθανοτητες να του καθισει γκομεναρα
2) εχουν χαμηλη αυτοπεποιθηση, κι αρα μπορει καποιος να παιξει με αέρα
ταιριαζεις με τον γκλοκ να κανετε παρεα τυπε εχετε τα ιδια μυαλα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ταιριαζεις με τον γκλοκ να κανετε παρεα τυπε εχετε τα ιδια μυαλα.
Ρε περίγελε του site... Πρέπει να είσαι μεγάλη ...καμπανόφατσα... Σε κάθε λιμάνι δεν σε αφήνουν να κατέβεις και σε χώνουν στην αγγαρεία.. :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε περίγελε του site... Πρέπει να είσαι μεγάλη ...καμπανόφατσα... Σε κάθε λιμάνι δεν σε αφήνουν να κατέβεις και σε χώνουν στην αγγαρεία.. :2funny: :2funny: :2funny:
Να με συγχωρεις αλλα περιγελος ειχες γινει μονος σου οταν ελεγες οτι γαμανε κατι αλβανοι και μαροκινοι ανιματερ στο νησι σου και εσυ γαμουσες
το χερι σου που το αλοιφες με νιβεα.Δικα σου λογια ηταν δεν ειναι δικα μου.Τωρα τι ζητας τα ρεστα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μετά από μακροχρόνια νόσο και στα 90 του χρόνια πέθανε ο τελευταίος κομμουνιστής ηγέτης της Πολωνίας Βόιτσεκ Γιαρουζέλσκι, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο στρατηγός Γιαρουζέλσκι είχε κηρύξει τον στρατιωτικό νόμο στην Πολωνία, διατάσσοντας την ίδια στιγμή τη σύλληψη του ηγέτη του συνδικάτου “Αλληλεγγύη”, Λεχ Βαλέσα.

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/05/p_3533_1-600x469.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/05/newego_LARGE_t_1101_49699548.jpg[/img[/URL]]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μετά από μακροχρόνια νόσο και στα 90 του χρόνια πέθανε ο τελευταίος κομμουνιστής ηγέτης της Πολωνίας Βόιτσεκ Γιαρουζέλσκι, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο στρατηγός Γιαρουζέλσκι είχε κηρύξει τον στρατιωτικό νόμο στην Πολωνία, διατάσσοντας την ίδια στιγμή τη σύλληψη του ηγέτη του συνδικάτου “Αλληλεγγύη”, Λεχ Βαλέσα.

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/05/p_3533_1-600x469.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/05/newego_LARGE_t_1101_49699548.jpg[/img[/URL]]
[/quote]φαινεται μεγαλος δημοκρατης και αυτος τυπε  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φαινεται μεγαλος δημοκρατης και αυτος τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτος λεει οτι εσωσε την Πολωνια γιατι θα γινοταν επεμβαση του συμφωνου της Βαρσοβιας.Τα Σοβιετικα αρχεια ομως δεν δειχνουν κατι τετοιο  :think:Η Σοβιετικη Ενωση τοτε δεν ειχε κανει κανενα σχεδιο για επεμβαση στην Πολωνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κλασσική Πολωνία(μετά το 1:00).

Ανατολικοευρωπαική ατμόσφαιρα.(Πολωνοί κοροιδεύουν τη ρωσική μαφία και τις Ρωσίδες).

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Παντως, ανεξαρτητα που στα πολωνικα κλαμπακια παιζουν κυρίως 'αγγλόφωνη'/ευρωπαϊκη μουσική,
δεν εχει πολωνικο βιντεοκλιπ και να πω οτι μου αρεσε η μουσικη τους.
Αντιθετως, εχω βρει πολλα νεα τραγουδια στα ρωσικα που ειναι το κατι αλλο.
Οι πολωνοί απο μουσικη-τραγουδια νομιζω ειναι σκέτο χάλι, εκτός αν έχω πέσει εγώ σε άθλιες επιλογές πολωνικής μουσικής ή αυτα που ποσταρεις εσυ ειναι χάλια.
Δεν εχει τιποτε σε pop-dance-electro κλπ.
Ελεος με το πολωνικο hip hop, ειναι μια σκετη αηδία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πας Πολωνία για τη μουσική πρέπει να ακούσεις disco polo.Πολύ γουστάρω αυτό τον ήχο τα γκομενάκια δεν πιστεύουν οτι μπορεί να αρέσει στους ξένους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν πας Πολωνία για τη μουσική πρέπει να ακούσεις disco polo.Πολύ γουστάρω αυτό τον ήχο τα γκομενάκια δεν πιστεύουν οτι μπορεί να αρέσει στους ξένους.

Εχουνε μεινει 15-17 χρονια πισω.Τα περισσοτερα Ρωσσικα βιντεοκλιπ στα τελη της δεκαετιας του '90 ηταν τετοιου στυλ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Πραγματικα πολυ πισω....
Δεν πειραζει βεβαια, ο γυναικειος πληθυσμος ειναι αξιολογος.
Αλλα τραγουδια και βιντεοκλιπ ειναι για το γάιδαρο καβάλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχουνε μεινει 15-17 χρονια πισω.Τα περισσοτερα Ρωσσικα βιντεοκλιπ στα τελη της δεκαετιας του '90 ηταν τετοιου στυλ

Ενταξει κατι χωριατισσες ακουνε κατι τετοια. Αν βαλεις σε μια νορμαλ πολωνη να ακουσει τετοια θα απηυδισει. Καλτ τιτλοι παντως το τελευταιο  goraca nasza noc καυτη η νυχτα μας  :grin:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Τελευταία μέρα του πορνοταξιδιού μου και διανυκτερεύοντας στο ξενοδοχείο αποφασίζω να πάρω call girl. Αφού έκανα πολλά τηλέφωνα, στα οποία κάποια δεν απαντούσαν, κάποιες δεν μιλούσαν Αγγλικά, τελικά κατέληξα εδώ:

Πολύ καλά Αγγλικά, μου λέει σε 45’ θα είμαι στο ξενοδοχείο σου. Της απάντησα ότι θα την περιμένω κάτω, αφού χρειάζεται κάρτα για να ανέβει κάποιος πάνω. Να μην σας κουράζω, μετά από 1.20 σκάει μύτη γεματούλα θείτσα που δεν μιλούσε λέξη Αγγλικά. Της κάνω νόημα να πάρει τον πούλο και ως εκ θαύματος σκάει μύτη ο ταξιτζής που την είχε φέρει με δεύτερη θείτσα που μιλούσε Αγγλικά me Tarzan, you Jane. Γελώντας είπα και σε αυτή να πάρει τον πούλο, έδωσα και 20 zloty για το ταξί και γειά σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom