memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
με το μισθο του ναυτη? καλα κανει και σε ξεφτυλιζει ο δημητρακης παραμυθα μαστερακοΒρε βουδι εχω παρει εξοχικο στο Ρανκοβτσε.Λες να μην πηγαινω;
με το μισθο του ναυτη? καλα κανει και σε ξεφτυλιζει ο δημητρακης παραμυθα μαστερακοΒρε βουδι εχω παρει εξοχικο στο Ρανκοβτσε.Λες να μην πηγαινω;
Βρε ζωον ποιος σου ειπε οτι χρειαζεται μια περιουσια εκει ακομη και με 20 χιλιαρικα παιρνειςμε το μισθο του ναυτη? καλα κανει και σε ξεφτυλιζει ο δημητρακης παραμυθα μαστερακο
Η αλήθεια είναι ότι σε έχει πάει ο Δημητράκης τύπε :SΒρε ζωον ποιος σου ειπε οτι χρειαζεται μια περιουσια εκει ακομη και με 20 χιλιαρικα παιρνεις
γαματο οικοπεδο με σπιτακι μεσα.
Μαλλον το αντιθετο συμβαινειΗ αλήθεια είναι ότι σε έχει πάει ο Δημητράκης τύπε :S
Mαν εσυ συνηθως οτι λες συμβαινει το αντιθετο.μια απο τα ιδια και εδω.Η αλήθεια είναι ότι σε έχει πάει ο Δημητράκης τύπε :S
οσους κλωνους και να βαλεις, η αληθεια ειναι πως σε εχει παει μαρουλι ο δημητρακηςMαν εσυ συνηθως οτι λες συμβαινει το αντιθετο.μια απο τα ιδια και εδω.
Εγώ μιλάω αντικειμενικά τύπε και είμαι ουδέτεροςMαν εσυ συνηθως οτι λες συμβαινει το αντιθετο.μια απο τα ιδια και εδω.
Και εγω ουδετερος ειμαι αλλα οταν τα χώνει ο Μαστερ στον Μητσο κλαιωΕγώ μιλάω αντικειμενικά τύπε και είμαι ουδέτερος
οσους κλωνους και να βαλεις, η αληθεια ειναι πως σε εχει παει μαρουλι ο δημητρακης
υγ. ξεροχυνω με ρεντμαν φτο
Τι κλωνους και ιστοριες ρε μαλακα χοντρε αυτα ειναι δικα σας καραγκιοζιλικια.οσους κλωνους και να βαλεις, η αληθεια ειναι πως σε εχει παει μαρουλι ο δημητρακης
οσους κλωνους και να βαλεις
Ουδετερος δεν εισαι γιατι σε εχω παω κωλοφεραντζα σε οτι εχει σχεση με τον γαυρο και ξεσπας εδω.Εγώ μιλάω αντικειμενικά τύπε και είμαι ουδέτερος
δωσε ινφο τυπε...κλώνος ο novas...?
δωσε ινφο τυπε
οσους κλωνους και να βαλεις, η αληθεια ειναι πως σε εχει παει μαρουλι ο δημητρακης
Άλλαξε ομάδα δεν βαρέθηκες τις ήττες από τα καφενεία στο τοπικό φέτος; Κάτσε να δεις του χρόνου τι σε περιμένειΟυδετερος δεν εισαι γιατι σε εχω παω κωλοφεραντζα σε οτι εχει σχεση με τον γαυρο και ξεσπας εδω.
ηταν γενικο ψαρωτικο το σχολιο τυπε ;) νωντοστρατηγικη ;)
Νόμιζα εννοούσες τον τύπο novas.... ;)
Τι κωλοτουμπα ηταν αυτη ρε μαλακα κατεστραμενε.ηταν γενικο ψαρωτικο το σχολιο τυπε ;) νωντοστρατηγικη ;)
που να καταλαβεις εσυ ρε καημενε αντε παιξε με τα κουβαδακια σου ρε καμαρωτεΤι κωλοτουμπα ηταν αυτη ρε μαλακα κατεστραμενε.
ηταν γενικο ψαρωτικο το σχολιο τυπε ;) νωντοστρατηγικη ;)
Τι να καταλαβω οτι εισαι τελειωμενος και δεν εχεις τα αρχιδια ουτε να στηριξεις αυτα που λες;Φαινεται ρε μαν.που να καταλαβεις εσυ ρε καημενε αντε παιξε με τα κουβαδακια σου ρε καμαρωτε