Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Α,Θύμιο δεν μας τα'πες αυτα  :2funny: Ο Βαλκάνιος κυνηγος και να πληρωνει  :think: :2funny:!Εσυ δεν ελεγες οτι ο Ελληνας μετράει? :huh: :2funny:.Αν ειναι να καταντισεις σαν τον Σινοχάρα τι να πω? :2funny:
  Καλά τον Fidel για δεν τον πηρες τηλεφωνο να τους δειξεις πως ο Βαλκάνιος κυνηγος καμακωνει? :2funny:.

και εσύ επί χρήμασι δε γαμάς?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εσύ επί χρήμασι δε γαμάς?
Ναι αλλα εγω δεν ειμαι Βαλκάνιος κυνηγος :2funny:.Συνέχεια βγαζω γκομενες και  :knockinb:  μεχρι πριν λιγο στο 24open ημουν στην πρωτη θεση στο ΤΟΠ 100 τωρα ειμαι στην τριτη με εφαγε ο Μπραντ Πιτ  :2funny:.Απλος θελω να  :knockinb: συνεχεια!Δεν αντεχω την αγαμια και οταν δεν εχω ευκαιρες γκομενες τρεχω στα σαλόν.Απο σαλον ειναι η μια στις τρεις κατα μεσο ορο που  :knockinb:.Τωρα που ζέστανε ετοιμαζομαι για Πορνοεκδρομη στο Νόβγκοροντ στον παραδεισο.
  Απλος για το Θύμιο τα ξερω ολα  :jerking: :2funny:Μ'αρεσει που σας εβαλε μια φωτο που μπορει να ειναι και 10 ετων  :2funny: και να μην την εχει καν τραβιξει αυτος και καθεσται σα Χάνοι και τον πιστευεται.Γιατι Κωλοσε να τηλεφωνισει στον Fidel? :2funny:Εγω δεν εκρυψα ποτέ τιποτα ηρθαν παιδια απο το σα'ι'τ και ειδαν αν βγαζω γκομενες ή οχι και αν μετράω.Αυτος γιατι κρυβεται? :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με τον κμαν μιλησαμε τηλεφωνικα. Με πηρε απο πολωνικο νουμερο. Ηταν στο Ποζναν το Σ/Κ αλλα δε μπορεσα να παω γιατι με φιλοξενουσε μια γκομενα σε ενα χωριο για το τριημερο (  :knockinb:  :pipa2: ). Θα κανονισουμε να συναντηθουμε σε καποιο απο τα επομενα σ/κ.  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με τον κμαν μιλησαμε τηλεφωνικα. Με πηρε απο πολωνικο νουμερο. Ηταν στο Ποζναν το Σ/Κ αλλα δε μπορεσα να παω γιατι με φιλοξενουσε μια γκομενα σε ενα χωριο για το τριημερο (  :knockinb:  :pipa2: ). Θα κανονισουμε να συναντηθουμε σε καποιο απο τα επομενα σ/κ.  :rockon:
:cum: :cum: :cum: :cum:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ΙΠΠΌΤΗΣ;;;;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πολλες φορες ειπα σε φιλους μου λογο τις εμπειριας μου,μολις μπω σε ενα club ουκρανια τις ξεχωριζω ολες,βιζιτες,γκομενες του μπαρμαν και του σεκουριτη,γκομενες που δουλευουν για το μαγαζι.καλοκαιρι κυπρο ολοι πανε σε ενα ρωσικο μπαρ,πηγα μια φορα και καταλαβα τι παιζει,ασε που στιν τουαλετα ακουσα κοπελες που μιλουσαν δουλευαν για το μαγαζι.ολους τους παιρνουν απο το χερακι στο μπαρ για κερασμα και νομιζουν βρικαν γκομενα,αφου η μονη επαφη που ειχαν με ρωσιδες ειναι στα καμπαρε πριν 10 χρονια.δεν νομιζω ο kman 2 να μην καταλαβε οτι ειναι βιζιτα,αλλα ειναι οραια γκομενιτσα και εγω θα την πληρωνα απλα θα τις προτεινα στα ισια χωρις κερασματα,ενα ποτο μονο για να τις μιλησω.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

Σαν να βγαινει αληθινος λοιπον ο kman, που εδω και καιρο μιλα για πολωνεζες που σε σπιτωνουν και πεφτει ξεσκισμα για πολλες συνεχομενες μερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πολλες φορες ειπα σε φιλους μου λογο τις εμπειριας μου,μολις μπω σε ενα club ουκρανια τις ξεχωριζω ολες,βιζιτες,γκομενες του μπαρμαν και του σεκουριτη,γκομενες που δουλευουν για το μαγαζι.καλοκαιρι κυπρο ολοι πανε σε ενα ρωσικο μπαρ,πηγα μια φορα και καταλαβα τι παιζει,ασε που στιν τουαλετα ακουσα κοπελες που μιλουσαν δουλευαν για το μαγαζι.ολους τους παιρνουν απο το χερακι στο μπαρ για κερασμα και νομιζουν βρικαν γκομενα,αφου η μονη επαφη που ειχαν με ρωσιδες ειναι στα καμπαρε πριν 10 χρονια.δεν νομιζω ο kman 2 να μην καταλαβε οτι ειναι βιζιτα,αλλα ειναι οραια γκομενιτσα και εγω θα την πληρωνα απλα θα τις προτεινα στα ισια χωρις κερασματα,ενα ποτο μονο για να τις μιλησω.

Πολωνία όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει οτι δεν παίζουν σπονσοριλίκια στα κλαμπ.Πρέπει να είσαι insider για να το κάνεις αυτό.Εδώ ήταν απλά τύχη ήμουνα με κάτι παντρεμένες υπερμουνάρες(πολύ καλύτερες από αυτή που πόσταρα) αλλά αρνήθηκαν να έρθουν στο ξενοδοχείο(είπαν δεν μπορούσαν να απατήσουν τους άντρες τους) και εκεί που είχα πιει κάπως είδα την ξανθιά να κάθεται στα σκαλιά και έκατσα δίπλα της.Κάποια στιγμή δυο Πολωνοί έσπασαν δυο μπουκάλια δίπλα μας επίτηδες και πετάχτηκαν πάνω μου τα γυαλιά και γέμισα μπύρες.
Την επόμενη μέρα ήμουν με άλλη.

6cc6.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολωνία όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει οτι δεν παίζουν σπονσοριλίκια στα κλαμπ.Πρέπει να είσαι insider για να το κάνεις αυτό.Εδώ ήταν απλά τύχη ήμουνα με κάτι παντρεμένες υπερμουνάρες(πολύ καλύτερες από αυτή που πόσταρα) αλλά αρνήθηκαν να έρθουν στο ξενοδοχείο(είπαν δεν μπορούσαν να απατήσουν τους άντρες τους) και εκεί που είχα πιει κάπως είδα την ξανθιά να κάθεται στα σκαλιά και έκατσα δίπλα της.Κάποια στιγμή δυο Πολωνοί έσπασαν δυο μπουκάλια δίπλα μας επίτηδες και πετάχτηκαν πάνω μου τα γυαλιά και γέμισα μπύρες.
Την επόμενη μέρα ήμουν με άλλη.

6cc6.jpg
Για Βαρσοβία δεν παιζουν σπονσοριλίκια για αλλες πόλεις δεν μπορω να ξερω  :think: αλλα αν πας να την πέσεις οπως εκανες και εκει μπορει να φας μπουκάλια απο Μπύρες  :2funny:.Εγω παω Ντίσκο με τον αδερφο της γίδας μου που ειναι μπάτσος και την παρέα του οποτε δεν μας ενοχλει κανενας.
  Καλά εδω μας μπερδεψες εντελώς  :think: λεφτα γιατι σου ζήτησε?
  Ο Fidel παντος εχει κανει πολεμικες τεχνες και ξέρει να παιζει ξυλο  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για Βαρσοβία δεν παιζουν σπονσοριλίκια για αλλες πόλεις δεν μπορω να ξερω  :think: αλλα αν πας να την πέσεις οπως εκανες και εκει μπορει να φας μπουκάλια απο Μπύρες  :2funny:.Εγω παω Ντίσκο με τον αδερφο της γίδας μου που ειναι μπάτσος και την παρέα του οποτε δεν μας ενοχλει κανενας.
  Καλά εδω μας μπερδεψες εντελώς  :think: λεφτα γιατι σου ζήτησε?
  Ο Fidel παντος εχει κανει πολεμικες τεχνες και ξέρει να παιζει ξυλο  :2funny:
:)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
φιλος μου μπαρμαν παντρευτηκε μια υπερμουναρα απο μια αγνωστη πολη,γνωριμια 2 μηνες.πολωνια και σλοβακια μπορεις να βρεις κουκλα χωρις σπονσορινκ ενω ουκρανια βρισκουμαι γκομενες τριτη κατηγορια!εχουν πρωσωπα που τα ερωτευεσαι δεν το εχουν για μενα αυτο οι ρωσιδες,πλεον με αφινουν αδιαφορο οταν περνανε διπλα μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλος μου μπαρμαν παντρευτηκε μια υπερμουναρα απο μια αγνωστη πολη,γνωριμια 2 μηνες.πολωνια και σλοβακια μπορεις να βρεις κουκλα χωρις σπονσορινκ ενω ουκρανια βρισκουμαι γκομενες τριτη κατηγορια!εχουν πρωσωπα που τα ερωτευεσαι δεν το εχουν για μενα αυτο οι ρωσιδες,πλεον με αφινουν αδιαφορο οταν περνανε διπλα μου.
Τα πιο  καλα μουνακια ειναι τα Σλοβακικα,ειναι ωραια γκομενακια τα περισσοτερα και ντομπρα.Και οι πολωνες καλες
αλλα κουβαλανε πολυ τρελα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα πιο  καλα μουνακια ειναι τα Σλοβακικα,ειναι ωραια γκομενακια τα περισσοτερα και ντομπρα.Και οι πολωνες καλες
αλλα κουβαλανε πολυ τρελα.
Πες μου ότι έριξες και κέρμα στον κοινόχρηστο υπολογιστή του πλοίου για να πεις αυτή τη  :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Πολωνια δεν εχω παει και δεν μπορω να εχω αποψη ,αλλα απο τα μερη που εχω επισκευτη τις πιο ομορφες γυναικες σε ποσοστα της ειδα στην Σλοβενια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολωνια δεν εχω παει και δεν μπορω να εχω αποψη ,αλλα απο τα μερη που εχω επισκευτη τις πιο ομορφες γυναικες σε ποσοστα της ειδα στην Σλοβενια
Aλλο Σλοβενια αλλο Σλοβακια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Μαστερακο γεωγραφια ξερω  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πες μου ότι έριξες και κέρμα στον κοινόχρηστο υπολογιστή του πλοίου για να πεις αυτή τη  :jerking:
Κοιτα εδω εχει καποιο δικιο.Στις αρχες της δεκαετιας του '90 ηταν καπως ετσι οι Σλοβάκες ηταν καλητερες στο χαρακτηρα απο ολες της γυρω περιοχες.Τωρα ομως δεν μπορω να ξερω :think:Ουτε και αυτος μπορει να ξερει γιατι σιγουρα εχει να παει εκει πολλα χρόνια εκι οτι εχει γραψει ειναι σωστο παντος για της αρχες της δεκαετιας του '90.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτα εδω εχει καποιο δικιο.Στις αρχες της δεκαετιας του '90 ηταν καπως ετσι οι Σλοβάκες ηταν καλητερες στο χαρακτηρα απο ολες της γυρω περιοχες.Τωρα ομως δεν μπορω να ξερω :think:Ουτε και αυτος μπορει να ξερει γιατι σιγουρα εχει να παει εκει πολλα χρόνια εκι οτι εχει γραψει ειναι σωστο παντος για της αρχες της δεκαετιας του '90.
Βρε βουδι εχω παρει εξοχικο στο Ρανκοβτσε.Λες να μην πηγαινω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom