Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το μονο μερος που εχει πουτανες ειναι το Ντεζαβού που σου ζητανε 100 Ευρω την ωρα  :headbang: και εμφανησιακα δεν βλεπονται  :2funny:!Αν εισαι μάγκας θα εχεις μια γκομενα να γαμας που θα σε σταυρωνει.

Κατάλαβα...άκου 100€... :o

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

disney με 10 και παλι καλα να λες. Ρε ξεκολλατε με τα καθε ειδους αλλοδαπα τσολια και τις θεοποιειτε. Τον εαυτο σας κοιταξτε ( γενικα μιλαω οχι σε σενα μπιλαρε) και εσεις οι ιδιοι πως θα βελτιωθειτε. Οχι να κανετε μαθηματα γεωγραφιας μπας και γαμησετε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
disney με 10 και παλι καλα να λες. Ρε ξεκολλατε με τα καθε ειδους αλλοδαπα τσολια και τις θεοποιειτε. Τον εαυτο σας κοιταξτε ( γενικα μιλαω οχι σε σενα μπιλαρε) και εσεις οι ιδιοι πως θα βελτιωθειτε. Οχι να κανετε μαθηματα γεωγραφιας μπας και γαμησετε

Κουβέντα να γίνεται... ;) Έχεις δίκιο,πάντως... :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καθενας τα βλεπει απο τη σκοπια του. εγω οτι βλεπω γραφω.
Για τα κλαμπ δε νομιζω να μη σε βαλουνε, αν εχεις να πληρωσεις θα μπεις. Αλλα απο γκομενες δε θα κανεις τιποτα.
Καλό Πάσχα στην γκρίζα Πολωνία!! Χαίρομαι πολύ για τα νέα σου! Βλέπω πως γίνεται μεγάλη συζήτηση για την Πολωνία και για το τι είναι αλήθεια και για το τι μύθος! Τα τελευταία 7 χρόνια έχω βρεθεί για διαφορετικούς λόγους σε αυτή τη χώρα 5 φορές σε 5 διαφορετικές πόλεις και θα προσπαθήσω να δώσω πλήρη εικόνα του τι βίωσα!

2007 Τόπος: Ostrow Wielkopolskie  Σκοπός Ταξιδιού: Επίσκεψη σε γκόμενα!

-Ή Πολωνέζα είχε μείνει 3 μήνες στο σπίτι μου και πήγα να την βρω στο Πρωτο μου ταξίδι ανατολική Ευρώπη στο μερος της και είμουν σχετικά ψαρωμένος! Με είχε σε στενό κλοιό στο σπίτι της με την μάνα της στο διπλανό δωμάτιο και συνεχώς με γνώριζε σε συγκενείς και φίλους και ασκούσε ανυπόφορη πίεση ακόμα και στο γαμήσι για γάμο! Σε μια βόλτα σε ένα κλαμπ αυτής της επαρχίας γινόταν ..κόλαση με τεράστια τρανσάδικα και κόσμο με λευκά γαντια και γυαλιά ηλίου το βράδι να χτυπιούνται! Είδα κάτι ξένους να ανταλάζουν ευκολά τηλέφωνα με μουνάρες Μπαργούμαν! Φευγοντας και εξηγώντας στη γκόμενα πως τελειώσαμε ..με έσπρωξε δυνατά και με κακία στο σταθμό των τραίνων...

2009 Τόπος: Πόζναν  Σκοπός Ταξιδιού: Τουριστική έκθεση στο Βερολίνο!

Όταν τελείωσε η έκθεση 3 φίλοι κάναμε ...απόβαση Πόζναν 3 μέρες για καμάκι!! Σε αυτή τη πόλη είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει ο Κμαν! Τρελό μπλέξιμο με τα μουνιά! Φασώματα για πλάκα τηλέφωνα από γκομενάκια λες και τα βρίσκαμε από τον κατάλογο ,ψωλοτριψήματα ,σαντουιτσόματα στο κλάμπ και ο ένας της παρέας φόρτωσε ένα απίστευτο μουνί με βυζάρες και χλιδάτο που το ξέσκισε όλο το βράδι! Έμένα με ζάλιζε με φασώματα η σερβιτόρα του ξενοδοχείου και την παράταγα για να βγω το βράδι!
Από τότε οι άλλοι 2 πήγαν 3-4 φορες Πόζναν με παρόμοιες επιτυχίες!

2010 Τόπος: Wroclaw  Σκοπός Ταξιδιού: Τουριστική έκθεση στη Πράγα!
Η παρέα του ...Πόζναν ένα χρόνο μετά την επιτυχία του Πόζναν επέστρεφε στη χώρα των πιο εύκολων γυναικών... Αυτά λέγαμε στο τραίνο! Στη πραγματηκότητα πολύ ...γλυκανάλατη πόλη! Πολλές γνωριμίες χωρίς όμως φασώματα! Πολύ ωραίες γκόμενες χωρίς όμως εμπιστοσύνη στον εαυτό τους! Επίσης άρκετά ζευγάρια Μαυρων με ντόπιες... Λύτρωση η επιστροφή στη ..Πράγα

2012 Τόπος: Krakow,Katowitce Σκοπός Ταξιδιού: Τουρισμός!
Ωραία πόλη η Κρακοβία με αξιοθέατα αλλά μέχρι εκεί!! Νυχτερινή ζωή στο κέντρο μηδαμινή! Πολλά μπάρ που μοιράζετε ο κόσμος με αποτέλεσμα να είναι όλα άδεια και οι γκόμενες αρνητικές για γνωριμίες πέρα από τις πολύ άσχημες!
Το Κατοβίτσε πόλη εργοτάξιο με καλή νυχτερινή ζωή αλλά πολύ μεγάλο Ρατσισμό που τον νιώσαμε! Διαστημικές γκόμενες(σαν Ουκρανίδες) που όταν την πέσαμε (με τον ένα φίλο της παρέας του Ποζναν) έρχονταν Πολωνοί και μας κάναν επιθέσεις φιλίας....

2014 Τόπος: Warsaw Σκοπός Ταξιδιού: Ενδιάμεσο πτήσης

2 μέρες στο Soffitel  και έξοδο στο Enklawa .. Ο φίλος μου φώρτωσε την πρώτη μέρα την τελευταία γκόμενα στο κλάμπ στις 4 που ήταν καλούλα!
Την επόμενη είμασταν  αόρατοι...

Τα συμπεράσματα δικά σας

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σαν τον στρατό είναι η πορνομετανάστευση τελικά μου φαίνεται.πριν πας ο καθένας σου λέει τα δικά του και όταν πας βλέπεις κάτι τελείως άλλο απ αυτά που άκουγες και καταλαβαίνεις ότι όλοι λεγανε μαλακίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Telika ti gamisa ti gomena xtes.Traviksa kai foto pou tha anevaso argotera.I poli nekri logo Pasxa.Telika pantos zitise doro den itan aplos gamisi apo to club.Tha doume ti tha ginei simera me tis alles.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Καλό Πάσχα στην γκρίζα Πολωνία!! Χαίρομαι πολύ για τα νέα σου! Βλέπω πως γίνεται μεγάλη συζήτηση για την Πολωνία και για το τι είναι αλήθεια και για το τι μύθος! Τα τελευταία 7 χρόνια έχω βρεθεί για διαφορετικούς λόγους σε αυτή τη χώρα 5 φορές σε 5 διαφορετικές πόλεις και θα προσπαθήσω να δώσω πλήρη εικόνα του τι βίωσα!

.

Τα συμπεράσματα δικά σας
συμπερασματα δικα μας...μετα το γκλοκ ποστ...
Μετα το 2007,ΜΗΔΕΝ εις το "ΠΗΛΙΚΙΟΝ"... :grin:
αξιζει μονο εαν συνδιαστει με εππαγκελματικο ταξιδι,η αν μενεις διπλα οπως ο καιμαν,κ πηγαινεις χαλωντας φραγκοδιφραγκα,,
αλλιως,δεν λεει τιποτε,σαν στοχος πορνοεκδρομης.....με τα ιδια κ λιγοτερα πας μπελαρους η ουκρανια-μολις ληξει η συραξη.. ;) με σιγουρο αποτελεσμα,κουτσα στραβα ,οτι κ να γινει  εκει καποιο γκολ θα μπει..  :fuck1:
πολωνια,,χλωμα τα πραγματα,για να μπεις σε  μεγαλα εξοδα.. ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συμπερασματα δικα μας...μετα το γκλοκ ποστ...
Μετα το 2007,ΜΗΔΕΝ εις το "ΠΗΛΙΚΙΟΝ"... :grin:
αξιζει μονο εαν συνδιαστει με εππαγκελματικο ταξιδι,η αν μενεις διπλα οπως ο καιμαν,κ πηγαινεις χαλωντας φραγκοδιφραγκα,,
αλλιως,δεν λεει τιποτε,σαν στοχος πορνοεκδρομης.....με τα ιδια κ λιγοτερα πας μπελαρους η ουκρανια-μολις ληξει η συραξη.. ;) με σιγουρο αποτελεσμα,κουτσα στραβα ,οτι κ να γινει  εκει καποιο γκολ θα μπει..  :fuck1:
πολωνια,,χλωμα τα πραγματα,για να μπεις σε  μεγαλα εξοδα.. ;)
Πόσα χρόνια εχουν περάσει απο το 2007?Τοτε ηταν εντωλως αλλες εποχες.Το βλεπω και απο τη Βαρσοβία που καθε χρονο αλλαζει εντελως και οι μισθοι απο τοτε εχουν διπλασιαστοι.
Αν δεις τον θύμιο θα σκασεις απο τα  :2funny:!Ουκρανια ειναι σιγουρα παραδισος ειδηκα τωρα αλλα μπορει αντι να  :knockinb: να σε  :ak:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με ποιο τρόπο,γαμάς Μολδαβία...?
Το μονο μερος που εχει πουτανες ειναι το Ντεζαβού που σου ζητανε 100 Ευρω την ωρα  :headbang: και εμφανησιακα δεν βλεπονται  :2funny:!Αν εισαι μάγκας θα εχεις μια γκομενα να γαμας που θα σε σταυρωνει.
Mαλακιες λεει παλι,υπαρχουν διαφορα εσκορτ σαιτς που παιρνεις πουτανες.Ξεκινανε απο 25-30 ευρω και ανεβαινουν
αναλογα την γκομενα.
Ενα απο αυτα ειναι αυτο
Αυτό για να δει ο αναγνώστης πόσο  :jerking: εισαι Φουκαρά θαλαμηκώλε  :2funny:.Για μολδαβια ρωτησε το παιδι :2funny:και για Μολδαβια του απαντησα Ντεζαβού στην Πολωνια δεν εχει :2funny:.Στην Πολωνια το ξερω οτι αν εχεις λεφτα βρισκεις  να  :knockinb:.Βεβαια οι γκομενες που θα δεις οταν πας εκει δεν εχουνε καμια σχεση με της φωτογραφιες που ειναι ολες ψευτικες!Και της τιμες στις ανεβαζουνε λιγακι οταν πας εκει ολα ειναι οπως τα εχει γραψει ο Fidel που πηγε και  :knockinb: της δυο στο διαμερισμα.
  Μολβαβία ομως οι τιμες ειναι αυτες δυστηχως!100 Ευρω την ωρα και ειναι πολύ μετριες.Εγω μπηκα και βγηκα αμεσως αηδιασμενος!Τωρα για της ιστοριες για αγριους που λεγαν ολοι οι φουκαράδες εκει  :jerking: :2funny:!Τα εχουμε πει και εχουν αποδειχτει οτι ολα οσα λεγανε ειναι  :jerking:.Ολοι αγαμητοι ητανε αλλο τι σας γραφανε  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Mαλακιες λεει παλι,υπαρχουν διαφορα εσκορτ σαιτς που παιρνεις πουτανες.Ξεκινανε απο 25-30 ευρω και ανεβαινουν
αναλογα την γκομενα.
Ενα απο αυτα ειναι αυτο

Αν υπάρχει αυτό στα αλήθεια....γουστάρω... :cum:

4_vicky45.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτό για να δει ο αναγνώστης πόσο  :jerking: εισαι Φουκαρά θαλαμηκώλε  :2funny:.Για μολδαβια ρωτησε το παιδι :2funny:και για Μολδαβια του απαντησα Ντεζαβού στην Πολωνια δεν εχει :2funny:.Στην Πολωνια το ξερω οτι αν εχεις λεφτα βρισκεις  να  :knockinb:.Βεβαια οι γκομενες που θα δεις οταν πας εκει δεν εχουνε καμια σχεση με της φωτογραφιες που ειναι ολες ψευτικες!Και της τιμες στις ανεβαζουνε λιγακι οταν πας εκει ολα ειναι οπως τα εχει γραψει ο Fidel που πηγε και  :knockinb: της δυο στο διαμερισμα.
  Μολβαβία ομως οι τιμες ειναι αυτες δυστηχως!100 Ευρω την ωρα και ειναι πολύ μετριες.Εγω μπηκα και βγηκα αμεσως αηδιασμενος!Τωρα για της ιστοριες για αγριους που λεγαν ολοι οι φουκαράδες εκει  :jerking: :2funny:!Τα εχουμε πει και εχουν αποδειχτει οτι ολα οσα λεγανε ειναι  :jerking:.Ολοι αγαμητοι ητανε αλλο τι σας γραφανε  :2funny:

Θα πας Ανάσταση το βράδυ...?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

http://[URL unfurl="true"]www.vixena.pl/files/customers/id5222/customersimages/id9473/4_vicky45.jpg[/img[/URL]]
[/quote][color=red]Εδω σας τα εγραψε ο FIDEL.Διαβαστε τα οτι γραφει ακριβως ετσι ειναι.Καμια σχεση δεν εχει αυτη που θα σου ανοιξει την πορτα με την κοπελα που βλεπεις στη φωτογραφια συνηθως δεν μοιαζουνε καν
[/color]
[QUOTE="Chevalier Fidèle, post: 5377693"]
Σημερα παντως εκανα και την πορνκαταδρομικη . Περισσοτερο για να σπασει το ροδι αλλα και βολιδοσκοπικα γιανα δω τι παιζει :rolleyes:. Τα οσα θα γραψω δεν αφορουν τη Βαρσοβια αλλα την Κρακοβια αλλα επειδη μαλλον λιγο πολυ ισχυουν για ολη τη χωρα και επειδη αυτο ειναι καπως γενικοτερο θρεντ για τη χωρα, τα γραφω εδω. :cool:
Η αναζητηση εγινε απο το σαιτ [URL unfurl="true"]www.roksa.pl[/URL] . Αφου ειχα παρει 3-4 προηγουμενως και δε το σηκωναν  :jerking:, πηρα αυτη που ηταν και κοντα στην περιοχη μου. Η τιμη εγραψε 150 ζλοτυ για μια ωρα. Παιρνω τηλεφωνο και ρωταω αν ειναι διαθεσιμη για σημερα και τη ωρα. Μου ειπε σε μια ωρα και της ζητησα να μου στειλει σε μηνυμα την οδο. Στην αρχη τη ρωτησα αν μιλαει αγγλικα αλλα την κουβεντα την εκανα στα πολωνικα επειδη δε την εκοψα οτι το αγγλικο το κατεχει καλα και για να κανω επιτελους μια συννενοηση της προκοπης  :helpplea:
Κανονισαμε να παω απο εκει σε μια ωρα. Ετοιμαζομαι και κατεβαινω. Φτανω εξω απο την πολυκατοικια και παιρνω τηλ για να πω οτι εφτασα. Μου δινει κατευθειαν τον αριθμο του διαμερισματος για να χτυπησω το θυροτηλεφωνο . Το διαμερισμα ηταν στον πρωτο. Ανοιγει η πορτα και αντικρυζω τν πουτανα. Με τη φωτο καμια απολυτως σχεση. Περι το 1 70 υψος ασπρουλιαρα, στυλιαρη, αβυζη ακολη , κλασικη πολωνικη χωριατοφατσα με μυτογκα και μονο κατι συμπαθητικα ματια ειχε. Με βαζει και καθομαι σε ενα υπνοδωματιο και σε ενα λεπτο φερνει μια φιλη της. Η φιλη της ηταν το τερας της αποκαλυψης  :banghead: Κοντη , χοντρη ξανθια ε ειχε και ενα ζευγαρι ωραια ματια για να μην ειναι τελειως για τον καιαδα.
Στην αρχη της λεω η τιμη και μου λεει 150  :idiot:. Δεν ειχα καμια διαθεση να της πω οτι στο σαιτ ειδα 100 και να φυγω. Ειχα παει με σκοπο να δωσω εως και 200 και οτι κατσει απλα για να δω τη παιζει. Μετα μου λεει αν θες ειμαστε δυο ( εννουσε το τερας ) με 200.
Εγω της λεω οτι θελω μια και αρχισε να προσπαθει να με πεισει γιατι θελω με μια και οχι δυο  :banghead:  :uglystupid:. Μετα οταν ειδε οτι δεν αλλαζα γνωμη και της ειπα να ετοιμαστει λεει με 150 και οι δυο. Ρωταω η μια ? 150 λεει? Εντωμεταξυ καπου τα μπερδευε τα αγγλικα , τη μια μιλαγε με την αλλη για να συννενοηθουνε. Οποτε αφου ειδα και αποειδα, βγαζω 3 50ρικα ( οι τιμες σε πολωνικα ζλοτυ παντα) ,της τα δινω και λεω " παρε 150 και ελατε μια , δυο, δεκα οσες θελετε. μονο θελω να κανω σεξ"  :headbang3:. Τα παιρνει και εγω παω για ντους.
Με το που γυρναω απο το μπανι στο δωματιο τις βλεπω κανονικα ντυμενες να με κοιτανε σαν ηλιθιες!  :banghead:  :banghead:.
Τεσπα βλεπω τη μια την καλη, ( η μπαζολα ειχε ξαπλωσει στο κρεβατι και το ειχε γεμισει) την πιανω καιτην αρχιζω στο χαμουρεμα. Ενω κατεβαζα στην πετσετα σιγα σιγα. Αυτη αρχισε να μου τον πιρφοριζει και ξεκινησαμε και ενα ρομαντικο γλωσοφιλο. Επειδη ειδα οτι η τυπισα το πηγαινε να με τελειωσει με πιρφορισμα  :tickedoff:, την κοβω και ξαπλωνω. Παλι τα ιδια εκει απο τη χοντρη. Αρχισε να μου τον πιρφοριζει και να με χαιδευει. Η αλλη ορθια απεναντι αρχισε να σκρατσαρει το μουνι της!!!  :banghead:  :banghead:  :jerking:. Τεσπα κοβω και την αλλη και τους δειχνω οτι ειναι ωρα να τον χωσω. Με ρωταει αν θελω τσιμπουκλοβερ χωρις καποτα αλλα της λεω να βαλει καποτα. Την παραξενεψε αυτο καπως και αφου με ρωτησε γιατι (!!!) για να μη μου ζαλιζει τα @@ της λεω να τον γλυψει λιγο οπως ειναι. Τεσπα κανει ενα γλυψιμο της κακιας ωρας και μετα της λεω να μου περασει καποτα για να τη γαμησω. Τη βαζω κατω και πριν το γαμησι λεω να κανω ενα ρομαντικο ρεκτιφιε ( καλος μλκας και εγω  :rolleyes:). Το μουνι ασχηματιστο και ασχημο ενω ειχε και μια ελαφρα μποχα.  :S Τεσπα αφου το κανα και αυτο τη βαζω κατω και της τον χωνω. Με το μαλακο στην αρχη, αλλα μετα ανεβασα ρυθμους. Ειδα οτι δυσανασχετουσε και μου λεει αν θελω πιπα ( προφανες δεν ηθελε να γαμηθει) :banghead:. Μου τον παιρνει λιγο αλλα εγω ηθελα και αλλο  :knockinb:. Οποτε την ξαναβαζω κατω και τον ξαναχωνω. Η αλλη η χοντρη εντωμεταξη παρακολουθουσε διπλα και με χαιδευε που και που ενω μιλαγε με την αλλη και σχολιαζαν το εργαλειο μου ( kutas ελεγαν στα πολωνικα σημαινει πουτσος). Αυτη τη φορα επειδη σπαστηκα με την παρτη της που απεφυγε το γαμησι αρχισα να την καρφωνω δυνατα αφου την ειχα αρπαξει απο τα μαλλια  :knockinb:  :birdman:. Παρεπιπτοντως ηταν αρκετα στενη και δεν ειχε βαλει καθολου κρεμα. Ειδα οτι δυσανασχετουσε και μου λεει " σε παρακαλω blowjob". Τεσπα καπου εκει το αφησα  :S τραβιεμαι και πηγε να μου τον παρει. Εγω της ειπα να μου τον πιρφορισει λιγο . Ετσι και εκανε. Αρχισε ενα πιρφορισμα και γλωσοφιλιαζομασταν.  Εβγαζε τη γλωσσα εξω σα τη σαβρα ενω ειχε και πολυ σαλιο ( δε το βαζε επιτηδες ηταν απο φυσικου της). Η χοντρη βρηκε μου χαιδεψε λιγο τα @@ και μετα της τα πεταξα πανω της στο σωμα ( της καλης οχι της χοντρης).
Τεσπα τελειωσε καπου εκει το ολο πανυγηρι και πηγα για ντουσ. Οταν βγηκα απο το ντους η μπαζολα εφευγε ενω καθως πηγα να ντυθω η αλλη μπηκε να κατουρησει με ανοιχτη την πορτα της τουαλετας και μενα να βλεπω το θεαμα  :uglystupid: :banghead: :headbang2:
Αυτη ηταν η πρωτη μου πορνο-εμπειρια στη χωρα της Βοντκας . Ικανποιησα την αναγκη να ριξω ενα  :knockinb:, να κανω πορνο-σκαουτινγκ και πηρα και την δοση καλτιλας. Αναμενεται και συνεχεια. Και το λεω αυτο οχι ως σχημα λογου αλλα γιατι με τις γκομενες εδω περα τα πραγματα ειναι οχι μονο απογοητευτικα, κατι παραπανω. Δεν ειναι οτι την εχουν δει ιστορια η κατι τετοιο. Οχι . Κατι πολυ χειροτερο. Εχω διαπιστωσει οτι η χωρα εχει ποτιστει βαθια με το δηλητηριο του ρατσισμου και του φασισμο. Ο ρατσισμος στην Πολωνια ειναι απο αλλο πλανητη. Δε  στο δειχνουν αμεσα αλλα το νοιωθεις στον τροπο που σου μιλανε που σε κοιτανε , και στο οτι συνεχως σου τονιζουν τη διαφορα του χρωματος του δερματος απο αυτους και για αυτους τα περι καταγωγης ειναι σημαντικα.
Εκτος ομως απο ρατσιστριες και κομπλεξικες ( τιγκα στα κομπλεξ γενικα εδω!!!  :banghead: ) εδω περα γινεται της ΜΠΑΖΟΛΙΑΣΗΣ! Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι ορισμενοι εχουν θεοποιησει της Πολωνες! Ποσο αγαμια μπορει να εχει καποιος????  :banghead: Ασπρουλιαρες, κακομουτσουνες αλογομουρες με στραβες και μεγαλες μυτες, αραια μαλλια, ατσουμπαλα σωματα ετσι ειναι γυρω στο 60 με 70 % των γυναικων που βλεπεις εδω. Ενα αλλο 20 % ειναι καπως συμπαθητικες ( δλδ δεν εχουν ΟΛΑ τα παραπανω χαρακτηριστικα αλλα μερικα απο αυτα συν τπτ ωραια ματια η κανα καλο κωλο). Και υπαρχει ενα 10 % μουναρες, οπως σε καθε αλλη χωρα στον πλανητη. Οι ελλεηνιδες ειναι κλασεις ανωτερες απο τις πολωνες. Και σε χαρακτηρα ... να μη πω καλυτερα. Η ελεηνιδα μπορει να μη σου κατσει να κανει τα χιλια δυο, αλλα τουλαχιστον σε θεωρει ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι κατι σα ζωο.  :rolleyes: Αυτα για να μη παραμυθιαζομαστε και λεμε διαφορες ιστοριες για αγριους.
Θα επανελθω με περισσοτερο ρεπορταζ.
[/quote] [QUOTE="billy13, post: 5388377"]
[/quote]
Όχι βρε παιδια εδω οι περισσοτεροι στ'αρχηδια τους! γ'αυτες της μαλακιες εχει ελαχιστες εκκλησιες και δεν πανε και παρα πολλοι.Θα προτιμησω να βγω εξω στις ντισκο.Την βδομαδα που ερχεται ειμαι καλεσμενος στα εγκαινια ενος σαλόν και στα γεννεθλια ενος αλλου με ολους τους Μοντεράτορ του amur.spb (γραφουμε σε κλειστο Thread οι [color=green]Ходоки[/color]   οι [color=red]Администраторы[/color] και οι [color=red]Модераторы[/color]  ).Μας καλουνε συνεχεια σε εγκαινια και γεννεθλια εχει φα'ι' ποτό (εγω δυστηχως δεν πινω) και  :knockinb: σε τιμη κοστους συνηθως δινεις 1000-1500 ρουβλια εχει ενα τραπεζι και καθεσαι απο τη 6 το απογευμα μεχρι το πρω'ι' (εγω επειδη δεν πινω πανω απο 2-3 ωρες δεν καθομαι ποτέ βαριεμαι) πηγαινω τα λεω με τα παιδια τρωω  :knockinb: κιολας και μετα φευγω.Συνηθως ειναι καποιοι απο την ηγεσια του amurspb.ru (αντμινιστράτορ,μοντεράτορ) και 5-6 [color=green]Ходоки[/color] συνολο 10-15 ατομα και εχει καμια δεκαρια γκομενες που καθονται μαζι μας.Εχουνε χαβαλέ παντος  αυτες οι συγκεντρωσεις :2funny:

[QUOTE="billy13, post: 5388395"]
Ναι,έχω εμπιστοσύνη σε Ιππότη...τόσους καφέδες/τσάρκες έχουμε κάνει μαζί... :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]Ειναι απο τους λιγους εδω μέσα που δεν λεει ψέματα.Και ούτε γραφει  :jerking:.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εδω σας τα εγραψε ο FIDEL.Διαβαστε τα οτι γραφει ακριβως ετσι ειναι.Καμια σχεση δεν εχει αυτη που θα σου ανοιξει την πορτα με την κοπελα που βλεπεις στη φωτογραφια συνηθως δεν μοιαζουνε καν

Ναι,έχω εμπιστοσύνη σε Ιππότη...τόσους καφέδες/τσάρκες έχουμε κάνει μαζί... :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

http://[URL unfurl="true"]www.vixena.pl/files/customers/id5222/customersimages/id9473/4_vicky45.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Μπα και εκει ισχυει οτι ισχυει και εδω,οι πιο πολλες φωτο ειναι μουφα.Απλα ειναι πολυ πιο φθηνες.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom