Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ιππότη μήπως μας λες πιρφοριες ;ο τύπος κμάν φαίνεται γνώστης και λέει ότι στην πολωνία γαμάς σαν άνθρωπος.
τυπε λεει πιρφοριες ο ιπποτης? δεν ειναι χρισμενος νωντοτυπος?  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Συνημμένα

• 13k_man_hands_stop.png
    13k_man_hands_stop.png
    102,4 KB · Εμφανίσεις: 37

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σε απαξίωσα ιπποτάκι μου; :tooth:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο αυτα που λεει ο kman οχι μονο δεν ισχυει τιποτα αλλα ισχυουν τα ακριβως αντιθετα. Δηλαδη με ξενουν δε πανε ( ζευγαρι ξενου με ντοπια αντε να χω δει κανα δυο και αυτο με κατι μπαζα ) και φυσικα οχι μονο δε πανε απο τον ενα στον αλλο αλλα το αντιθετο ψαχνουν τον ενα και μοναδικο πριγκηπα  :jerking: που θα τους προσφερει ερωτες, αγαπες και σιγουρια  :headbang:. Και το εχουν αυτο περισσοτερο απο καθε μια . Επισης ειναι πολυ κλειστες σε γνωριμιες και γενικα ως λαος. Τωρα αυτες οι ιστοριες για αγριους τι συμβαινει στα κλαμπ δε μπορω να καταλαβω που τα ειδε. Οσοι και οσες πανε εκει ειναι η με τα αγορια τους η με δικες τους παρεες στις οποιες δεν υπαρχει περιπτωση να χωθεις ετσι αβερτα. Επισης μη φανταστειτε γινεται της πουανατας το ξενυχτι μετα τις 3-4 αδειαζουν τα μαγαζια απο κοσμο.Ο κοσμος εδω βγαινει σχετικα νωρις περιπου στις 11-12 το αργοτερο και κατα τις 2-3 γυρνανε.
Τα εστιατορια επισης σταματανε να σερβιρουν απο τις 10 30 περιπου! Αυτα ακομη και παρσκευες και σαββατοκυριακα. Μπορει και νωριτερα /
Αυτο με τα τρελα παρτυ και τις μουναρες παντως που υπαρχουν και ειναι προθυμες για ολα και δινουν τηλεφωνα και γαμιουνται δε ξερω σε ποια χωρα στη φαντασια του kman υπαρχει στη χωρα που λεγεται Πολωνια παντως δεν υπαρχει.  :rolleyes:
Εγω τα ξερω ολα αυτα απο πρωτο χέρι τη συμβαινει στην Πολωνία.Καταρχην Βαρσοβία σε πολλα κλαμπ δεν βαζουνε ξενους μέσα με το που δουνε ξενο τρωει πόρτα εγω δεν εχω προβλημα γιατι πηγαινα με τον αδερφο της γιδα μου που ειναι μπάτσος και με βλεπανε παντου με μπατσους και οταν μετα πηγαινα μονος μου δεν ειχα προβλημα.Και μου εχουνε πει σχετικα με τον Θύμιο (Κμαν) αρκετοι για το ποιος ειναι,τι ασχολειται (σας τα ειχα γραψει) και οτι γκομενα κατω απο 40-45 ετων δεν βγαζει!Αυτο μου το ειπανε ατομα που τον ξερουνε απο τη Χερσονησο στην Κρήτη στο Havana που συχναζει οταν πηγαινει εκει :2funny:
 Σχετικα με 'μενα ειχες ερθει και ειχες δει οτι οτι λεω σχετικα με τη Ρωσσια ειναι αληθεια.Και ο Πίτσι ειχε ερθει μετα (στην πρωτη του αγαπημενη) και ο Πορνορεπορτερ Gangzxa και ειδατε ολοι οτι οπου πηγαινα εμπαινα τσαμπα και αν ειχε ουρά εγω περναγα μαζι με οποιον ημουν μαζι χωρις να περιμενουμε ουτε λεπτο.

Κάτσε να συναντηθούν πρώτα να δούμε αν υπάρχει ο τύπος... :sunglasses:
Ο Θύμιος υπαρχει! :2funny: ειναι γομαρι εχει καστανο χρωμα μαλλιων και εχει ενα τεραστιο κεφάλι σαν αγελαδας  :2funny:
 Γκομενες κυνηγαει 40+ ετων ακομα κ'αυτες συνηθως τον φτυνουνε  :2funny:

Sti fatsa de leo einai kapos xalia.Exoun megales mytes,petaxta zygomatika,megala prosopa,aploika matia de lene me tipota.Episis exoun genika araia mallia kai metria dontia.To soma omos gamaei.Apisteftes slavikes podares,vyzares kai ajioprepeis koloi(oi kalyteroi sto anatoliko blok kamia sxesi me tis akoles,avyzes Rosides).
Sa club to 70% pigainoun se gynaikoparees ton 2,3 atomon me profani skopo na vgaloune gomeno.Merikes pigainoun me meiktes parees kai poly liges me tous gomenous tous.Oles oi oraies exoun gomeno etsi kai allios i einai pantremenes.
Θύμιο το γυρισες τωρα?Εσυ δεν μας ζαλιζες με τα ξανθα πανεμορφα μωρα και τους Βαλκάνιους κυνηγους  :2funny:?Τωρα μας λες οτι οι φατσες τους ειναι χάλια :2funny:?Τι ποδάρες μας λες τωρα :2funny:? Ξέχασες να πεις για τα ωραια Νύχια που εχουνε :2funny: :2funny: :2funny:
 Άστα ψωφια και της  :jerking: Ο Fidel εβαλε το τηλεφωνο του ανοιχτα στο Thread για να μην μας πεις πάλι τιποτα ψώφια οτι δεν ελαβες το ΠΜ ή τιποτα αλλες  :jerking: που λες συνηθως :2funny:.
Πάρτον τηλεφωνο και πηγαινε να του δειξεις που γινονται αυτα που μας γραφεις :2funny:?Αλλιως μη μας ζαλιζεις  :jerking:.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ξεροχύνω με τις αποκαλύψεις σου Δημητράκη :cum: :cum:

Τον έκανες ρόμπα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ton proskalesa na erthei avrio sto Poznan na pame club 22 i Czekolada na dei apo proto xeri.Afta pou les oti de vazoun ksenous sta club einai paramythia.Kai tous pio kakontymenous athlious ksenous vazoun mesa.Sti fatsa de lene tipota oi Polonezes einai vlaxofatses teleios.Apla ta podia,oi koloi,oi vyzoi den paizontai.Afto einai geniko eksallou me tis Slaves sto prosopo de lene poly alla oi Polonezes isos to parakanoune.Me tipota de moiazoun me montela sto prosopo opos oi Tsexes.Ta kormia kseskizoun.
Gia to oti de lene sto prosopo oi Polonezes to exo grapsei para polles fores.

Βγάλε φωτό μαζί του τύπε και κάλυψε τα πρόσωπα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Θύμιος υπαρχει! :2funny: ειναι γομαρι εχει καστανο χρωμα μαλλιων και εχει ενα τεραστιο κεφάλι σαν αγελαδας  :2funny:
  Θύμιο το γυρισες τωρα?Εσυ δεν μας ζαλιζες με τα ξανθα πανεμορφα μωρα και τους Βαλκάνιους κυνηγους  :2funny:?Τωρα μας λες οτι οι φατσες τους ειναι χάλια :2funny:?Τι ποδάρες μας λες τωρα :2funny:? Ξέχασες να πεις για τα ωραια Νύχια που εχουνε :2funny: :2funny: :2funny:
 Άστα ψωφια και της  :jerking: Ο Fidel εβαλε το τηλεφωνο του ανοιχτα στο Thread για να μην μας πεις πάλι τιποτα ψώφια οτι δεν ελαβες το ΠΜ ή τιποτα αλλες  :jerking: που λες συνηθως :2funny:.
Πάρτον τηλεφωνο και πηγαινε να του δειξεις που γινονται αυτα που μας γραφεις :2funny:?Αλλιως μη μας ζαλιζεις  :jerking:.

Ότι πει ο ιππότης.... ;)

Έχει πάθει παράκρουση μαζί μας.... :-

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω τα ξερω ολα αυτα απο πρωτο χέρι τη συμβαινει στην Πολωνία.Καταρχην Βαρσοβία σε πολλα κλαμπ δεν βαζουνε ξενους μέσα με το που δουνε ξενο τρωει πόρτα εγω δεν εχω προβλημα γιατι πηγαινα με τον αδερφο της γιδα μου που ειναι μπάτσος και με βλεπανε παντου με μπατσους και οταν μετα πηγαινα μονος μου δεν ειχα προβλημα.Και μου εχουνε πει σχετικα με τον Θύμιο (Κμαν) αρκετοι για το ποιος ειναι,τι ασχολειται (σας τα ειχα γραψει) και οτι γκομενα κατω απο 40-45 ετων δεν βγαζει!Αυτο μου το ειπανε ατομα που τον ξερουνε απο τη Χερσονησο στην Κρήτη στο Havana που συχναζει οταν πηγαινει εκει :2funny:
 Σχετικα με 'μενα ειχες ερθει και ειχες δει οτι οτι λεω σχετικα με τη Ρωσσια ειναι αληθεια.Και ο Πίτσι ειχε ερθει μετα (στην πρωτη του αγαπημενη) και ο Πορνορεπορτερ Gangzxa και ειδατε ολοι οτι οπου πηγαινα εμπαινα τσαμπα και αν ειχε ουρά εγω περναγα μαζι με οποιον ημουν μαζι χωρις να περιμενουμε ουτε λεπτο.

Ton proskalesa na erthei avrio sto Poznan na pame club 22 i Czekolada na dei apo proto xeri.Afta pou les oti de vazoun ksenous sta club einai paramythia.Kai tous pio kakontymenous athlious ksenous vazoun mesa.Sti fatsa de lene tipota oi Polonezes einai vlaxofatses teleios.Apla ta podia,oi koloi,oi vyzoi den paizontai.Afto einai geniko eksallou me tis Slaves sto prosopo de lene poly alla oi Polonezes isos to parakanoune.Me tipota de moiazoun me montela sto prosopo opos oi Tsexes.Ta kormia kseskizoun.
Gia to oti de lene sto prosopo oi Polonezes to exo grapsei para polles fores.
Θύμιο εγραψα για Βαρσοβία εκει τους ξενους δυσκολα τους βαζουν στα κλαμπ.Εσυ μια ζωη μας ζαλιζες για κουκλαρες που τρελενονται για Ελληνες και Βαλκάνιους :think: τωρα γινανε ασχημες στο προσωπο :think:?Δεν εχω δει να το ειχες πει αυτο πουθενα  :think:
Ξεροχύνω με τις αποκαλύψεις σου Δημητράκη :cum: :cum:

Τον έκανες ρόμπα
Ρόμπα θα γινει οταν δεν θα συναντιθει με το Fidel  :2funny:Δε νομιζω οτι θα τολμισει να παει να συναντισει τον Fidel  :2funny:.
  Αν ειναι μαγκας και εινα ετσι οπως τα λεει ας παει να του δειξει του Fidel πως τα κανει ολα αυτα που λεει :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom